KOMMENDE FOREDRAG

5 TRIN TIL AT ÆNDRE VANER

STED OG TID

19. november 2019

Taastrup, København

Taastrup Kulturcenter, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup – 19.00-21.00

Få billet hos FOF

 

En bedre vej til nye vaner 

Ændre vaner

FOF Københavns Omegn har spurgt mig, om jeg vil lave et foredrag for dem, om mine 5 trin til at ændre vaner. Det har jeg med glæde sagt ja til.

De skriver følgende om foredraget:

 

Har du også forsøgt at ændre vaner? Og fejlet efter et par dage eller uger? Har du også fundet ud af, at nogle vaner er sværere at ændre end andre? Vil du gerne vide, hvorfor det er sådan? Er du træt af, at dine vaner vinder over dig?

Så kom og få den metode, som mentor og executive coach, Alexa Peary, har brugt til at hjælpe både sig selv og mange andre.

 

Hvorfor er det så svært

Gennem 25 år har Alexa Peary hjulpet mennesker både privat og arbejdsmæssigt med at sige farvel til gamle uhensigtsmæssige vaner og goddag til nye gode vaner. Det er 5 trin, der er enkle men ikke altid lette. Men som virker på de vaner og uvaner, der har rødder i vores levede liv, vores barndom og vores psykologiske sår. Det er ofte netop de vaner, der forhindrer os i at nå vores drømme, forhindrer os i at leve det liv, vi gerne vil, og som giver os problemer i relationer. Det er derfor, vi gerne vil ændre dem – og vi opdager til vores store frustration, at det er nemmere sagt end gjort.

 

5 trins metoden

Der er rigtig meget god forskning og teori derude, der forklarer, hvorfor det er så svært at ændre vaner, men der er ikke ret mange virksomme metoder, der hjælper os skridt for skridt til rent faktisk at skifte gamle vaner ud med nye vaner. Denne 5 trins metode tager ikke udgangspunkt i, at vi skal tvinge os selv, eller banke os oven i hovedet med en stor stegepande for at kunne ændre vaner.

Metoden tager udgangspunkt i accept, respekt, kærlighed og taknemmelighed. I at alle de vaner, vi har i livet – også dem vi gerne vil af med – de er der af en rigtig god grund. Og når vi kan gennemskue dette, så kan vi blidt indføre en ny vane, mens vi kærligt siger farvel til den gamle vane. Denne metode er ikke for dig, der drømmer om at være en helt ny person på mandag, men det er en metode, der virker, hvis du arbejder med den. En vane ad gangen.

 

Foredrag med eksempler

Foredraget gennemgår de 5 trin til at ændre vaner, og der vil være masser af håndgribelige eksempler. Både fra Alexa’s eget liv, og fra de mennesker, hun har hjulpet til at ændre vaner.

 

Afholdes af FOF Københavns Omegn – læs mere her.

 

 

Test din hverdagspsykopat

Psykopat


Få adgang til en PROFESSIONEL TEST, så du kan få en idé om, du kender en hverdagspsykopat.

Få derefter 8 mail over 10 dage med videoer om hverdagspsykopater. Om hvad der kendetegner dem, og hvad de gør ved os.

Hvorfor bliver vi så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit