Dorte Alexa PearyJeg hedder Alexa Peary og jeg er Mentor, Executive Coach og Formidler. Har været selvstændig de sidste 15 år efter en karriere som leder og økonom.

Jeg har arbejdet det meste af mit voksne liv med min egen personlige udvikling for netop at slippe af med uhensigtsmæssige mønstre fra min barndoms opdragelse – eller mangel på samme.

Jeg er opvokset med psykopater og giftige mennesker, og med en bræmme af alkoholikere lige uden for døren i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni. Ingen følelser, ingen empati, ingen interesse i hvem jeg var, og hvad jeg kunne og ville. Men en masse kontrol, kritik, hån og krav. Og en masse kulde og tavshed.

Min væsentligste opgave i livet var at dække min families behov for anerkendelse, prestige og penge, samt underbygge illusionen om deres fantastiske indsats som familie. Deres selvværd og omdømme hængte de op på min performance. På hvad jeg udrettede, og hvad jeg gjorde – ikke på hvem jeg var.

Du kan læse mit brev til min mor efter hun døde – her – det giver et billede af min barndom.

I mit voksne liv har jeg selvfølgelig mødt mange sunde og fornuftige mennesker, men jeg har også mødt min andel af psykopater, narcissister, alkoholikere og andre dysfunktionelle mennesker. Jeg har oplevet dem som venner, familie, kærester, chefer, kolleger og medarbejdere.

Min famile har opdraget mig til at dække andres behov før mine egne, og den adfærd bliver hurtigt spottet af psykopater og narcissister, der netop er ude efter denne egenskab. Det har bragt mig ud i mange og hårde læringsprocesser for at slippe ud af det mønster. I dag har jeg knækket koden. Psykopater mv. synes ikke længere, at jeg er interessant, og jeg kan leve et godt og roligt liv med selvværd, følelser, omsorg, kærlighed og anerkendelse af den person, jeg er. Både fra andre, men ikke mindst fra mig selv.

Du kan læse mere om mig disse steder:

Mit andet firmas hjemmeside

Min LinkedIn profil

Tilbage til forsiden…

Test din hverdagspsykopat

Psykopat


Få adgang til en PROFESSIONEL TEST, så du kan få en idé om, du kender en hverdagspsykopat.

Få derefter 8 mail over 10 dage med videoer om hverdagspsykopater. Om hvad der kendetegner dem, og hvad de gør ved os.

Hvorfor bliver vi så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit