Hverdags-Psykopaterne på jobbet

Kursus

 

Kursets indhold:

Kurset gennemgår, hvad det er, der kendetegner en hverdags-psykopats adfærd i arbejdslivet og giver indsigt i, hvordan man kan vide, om man har en hverdags-psykopat i sin nærhed. Og ikke mindst, hvad de gør ved os og ved vores psykiske og fysiske sundhed.

Betegnelsen hverdags-psykopat omfatter psykopater, narcissister, sociopater, følelsesmæssige vampyrer, energityve, assholes og hvad mennesker med denne særlige adfærd ellers bliver kaldt. Kurset diagnosticerer ingen, men taler udelukkende om det mønster af adfærd, disse personer har.

Specielt på dette kursus tales der om det mønster af adfærd, kolleger, medarbejdere og ledere får af nærkontakten. Hvordan opdager man selv, at der er noget galt, hvad er man oppe imod, og hvordan beholder man sin sunde fornuft, hvordan kommer man fri, og hvordan kan man få virksomhederne til at fokusere på arbejdsforholdene i nærheden af en hverdags-psykopat.

Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Men der er også alle de andre psykopater. De er ikke kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier. Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov og som trappetrin til deres store behov for penge, magt og prestige. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for alle i deres nærhed.

 

Overskrifter på dagen:

 • Hvad er en hverdags-psykopat?
 • Hvad er det, de vil have?
 • Hvilke teknikker bruger en hverdags-psykopat til at manipulere med sine omgivelser?
 • Hvordan lykkes det hverdags-psykopaten at få så stor kontrol og indflydelse?
 • Hvordan opleves det af være medarbejder af en hverdags-psykopat?
 • Hvordan opleves det at være chef for en hverdags-psykopat?
 • Hvordan opleves det at være kollega til en hverdags-psykopat?
 • Hvad kan den enkelte person gøre?
 • Hvad kan virksomheden gøre?
 • Hvordan kommer man fri?
 • Hvordan bliver man normal igen efter at have været udsat for en hverdags-psykopat?

 

Hvem vil få glæde af dette kursus?

Kurset er for dig, der ønsker at få fod på hverdags-psykopaters adfærd, og som ønsker at forstå, hvordan denne adfærd påvirker dig i dit arbejdsliv. Uanset, om du er kollega, medarbejder, chef eller selvstændig med relation til en hverdags-psykopat  – eller du i dit job kommer i berøring med dem i virksomheder og organisationer – så får du et overblik, en viden og en større forståelse af de psykiske spil, der foregår omkring en hverdags-psykopat.

 

Fortrolighed

Jeg sørger selvfølgelig for nogle gode rammer for dagen, så du er i trygge hænder. En forudsætning for at deltage i kurset er, at du accepterer fortrolighed om det, du hører på dagen. Hverdags-Psykopater er et tabuemne, og alle skal kunne deltage i sikker forvisning om, at deltagelse, og det der bliver sagt, ikke kommer videre. Kursusstedet benytter kun mit navn – Peary – på skilte mv.

 

Om Alexa Peary

Hverdags-psykopatAlexa Peary er Certified Executive Coach samt systemisk og narrativ proceskonsulent. Hun har 3 års uddannelser inden for coaching og facilitering af enkeltpersoner og teams. Hun har arbejdet med karriereudvikling og udvikling af medarbejdere i over 20 år. Hun har studeret blandt andet strategi, organisationsteori, talent- og karriereudvikling, psykologi og filosofi. Hun er en af de få Executive Coaches på markedet, der rent faktisk er erfaren leder.

Hun har været selvstændig de sidste 13 år, og har haft i omegnen af 16.000 timers samtaler og faciliteringer gennem årene som leder og selvstændig.

Hun har – da hun selv har en baggrund i en familie med hverdags-psykopater – særligt interesseret sig for psykopatisk adfærd, og i særdeleshed for, hvordan det er at være pårørende til en person med psykopatisk adfærd. Hun har selv brugt over 30 år på at reparere den omsorgssvigt og de skader, hendes egen opvækst har påført hende. Hun har blandt andet brugt rigtigt mange år i selvhjælpsgrupper og anden udvikling, og har været mentor for andre pårørende i lige så mange år.

Alexa underviser, holder foredrag, afholder gruppeforløb og har skrevet en række artikler indenfor emnet.

Læs mere om Alexa her. Hele hendes CV ligger på LinkedIn.

Mød hende på www.peary.dk og på www.kend-din-psykopat.dk

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit