Gruppeforløb i København

Nye hold starter den 5. marts 2019

 

Har du, eller har du haft en hverdags-psykopat i dit liv? Har du brug for at finde ud af, hvilken damptromle der ramte dig, at generobre din frihed og at løfte dit selvværd? Så er dette gruppeforløb noget for dig.

I løbet af syv gruppemøder med cirka 2 ugers mellemrum vil du:

 • få adgang til min viden og min personlige erfaring
 • få så stor viden om psykopatens/narcissistens/sociopatens giftige adfærd, at du til enhver tid kan genkende den
 • få mulighed for at dele dine oplevelser med mennesker, der har oplevet nøjagtigt det samme som dig
 • få viden om, hvilke skader du har fået af nærkontakten med en hverdagspsykopat
 • få redskaber til, hvordan du skal tackle hverdagspsykopaten
 • få redskaber til at frigøre dig
 • få redskaber til at kickstarte rejsen tilbage til dig selv og til at genvinde kontrollen over dit eget liv

 

HverdagspsykopatJeg vil ikke bilde dig ind, at det er en let rejse, du begynder på – eller fortsætter på. Afhængigt af, hvor længe der har været hverdagspsykopater i dit liv, jo større transformation skal du igennem.

Har du haft en psykopat tæt på i barndommen, har du fået større skader, end hvis du for eksempel har haft en psykopatisk chef i en kortere periode som voksen.

Men i begge tilfælde er du blevet alvorligt påvirket, så undervurder ikke effekten af disse giftige mennesker.

Læs mere længere nede på siden.

 

Sted og tid

København, starter den

5. marts 2019

Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby, kl 18-21. Datoer: 5/3, 19/3, 2/4, 30/4, 14/5, 28/5, 11/6 2019.

Pris 4.495 kr. Du kan også betale i tre månedlige rater á 1.585. Første rate betales 1/3, anden rate 1/4 og tredje rate 1/5 2019. Vælg ratebetaling eller engangsbetaling i betalingsvinduet.

Har du brug for andre betalingsmuligheder eller en anden afdragsaftale, så send mig en mail.

Tilmeld dig her

 

Hvem vil få glæde af dette forløb?

Gruppeforløbets indhold er tilrettelagt til dig, der har, eller har haft, en eller flere hverdagspsykopater i dit personlige liv, uanset om det er dine forældre, søskende, ægtefælle, kæreste, venner eller lignende. Det vil sige, at du er pårørende til en hverdagspsykopat, og dermed følelsesmæssigt involveret.

Gruppens indhold er ikke tilrettelagt til dig, der har psykopater i rene arbejdsmæssige relationer. Du må meget gerne deltage i gruppen, men skal blot være opmærksom på, at fokus er et andet. Hvis du har psykopater også i dit personlige liv, så vil du få større udbytte af gruppen.

 

Hvad vil du få ud af at deltage?

Du vil opleve i løbet af disse 7 gruppemøder, at du vil få viden, overblik og redskaber til at starte rejsen mod frihed og glæde.

HverdagspsykopatDu vil se, at der et meget gennemskueligt mønster i psykopatens adfærd, og et lige så gennemskueligt mønster i vores reaktion på psykopaten.

Det er et mønster, hvor folk udefra har svært ved at forstå, hvad der foregår. Og hvor vi, der er inde i det, har svært ved at forklare, hvad der foregår.

Derfor har vi brug for at tale med andre, der har oplevet det samme som os. De forstår, hvad der foregår.

Du har sikkert – som mig – haft svært ved at finde ud af, hvilken damptromle der ramte dig, og hvor den overhovedet kom fra. Men i løbet af de 7 gruppemøder vil du have skilt damptromlen ad, og du vil vide, hvordan den er skruet sammen, og du vil kunne genkende en damptromle igen, når du møder den.

Du vil få viden om, hvilke skader en hverdagspsykopat påfører andre mennesker fysisk, psykisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Sammen med redskaber til at starte healingen af disse skader, vil denne viden ruste dig til at kunne vende den negative spiral ryggen, og i stedet starte en positiv spiral i dit liv. En spiral med mere glæde og frihed.

Det er ligegyldigt, om du stadig har en psykopat i dit liv, eller du har gjort dig fri. Det er også ligegyldigt om din psykopat er kvinde eller mand, og om psykopaten er en forælder, en søskende, en ægtefælle/kæreste, god ven eller chef/kollega eller andet.

Har du været i nærkontakt med en psykopat, så har du fået sår og skader, og disse sår og skader kan heles.

 

Hvad sker der i gruppen?

Der vil være mindst 8 og maksimalt 15 deltagere i gruppen. Nok til at der vil være forskellige erfaringer at lære af, men ikke så mange, at det bliver svært at få et tillidsfuldt forløb.

En typisk aften vil indeholde udpluk af følgende:

 1. Oplæg med viden om psykopater og deres adfærd, viden om skader og traumer eller viden om helingsmetoder og -redskaber
 2. Erfaringsudveksling i mindre grupper
 3. Erfaringsudveksling og spørgsmål i plenum
 4. Forslag til øvelse til næste gang (frivilligt)
 5. Afrunding og refleksion

Jeg har en standardplan for de 7 gruppemøder. Jeg sørger selvfølgelig for både at lede og sætte gode rammer for gruppen, så du trygt kan koncentrere dig om dig selv og din udvikling. 

Standardforløbet ser således ud i overskrifter for de 7 møder:

 1. Introduktion.
 2. Påvirkning og skader vi har fået af nærkontakt med en hverdagspsykopat.
 3. Psykopaters diagnoser, personlighedstræk og ikke mindst adfærd.
 4. De forskellige former for vold samt følelsesmæssig manipulation.
 5. Beskyttelsesdragten – redskaber til at håndtere kontakt til en hverdagspsykopat.
 6. Hvorfor er det så svært at slippe fri af en hverdagspsykopat?
 7. Frigørelsesprocessen fra hverdagspsykopaten. Hvad skal du gøre?

 

Du får adgang til videoer af de faglige indlæg

Du vil løbende få adgang til videoer, der omhandler mine indlæg på gruppemøderne. De er ofte mere udførlige, og der er også flere emner dækket på video, end vi kan nå på gruppens møder. Du får din egen personlige og ubegrænsede adgang til alle videoer og tilsvarende lydfiler og noter.

 

Hvad siger tidligere deltagere?

“Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤”

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

“Jeg tænker til på vores gruppeforløb og ved egentlig ikke hvad jeg skulle have gjort uden dette og din viden Det er en af de bedste gaver som jeg har givet mig selv.”

“Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater og mappen er et godt opslagsværk.”

“Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

“Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

“Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

“Jeg bruger materialet, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

“Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

“Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

“Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

“Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

“Det var en helt fantastisk øjenåbner – som at få trukket et lag gardin fra øjnene hver gang. Du skal have mange tak. Det var et virkelig godt kursus.”

“Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

“Jeg har haft stor glæde af mine to forløb hos dig. Det har givet mig meget at være sammen med andre med samme problem, og din dejlige måde at gribe vores historier an på har givet en utrolig ro og styrke.” 

“Det er en befrielse og lettelse at få et fællesskab, der forstår mig, efter at jeg har været alene med mine tanker i over to år.”

“Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

“Jeg har lært at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

“Du er en ener og foregangs anker for alle os som har været i kløerne på psykopater eller noget derhen af.
Personligt har det gjort at jeg nu kan stå ved hvem jeg er / hvad min historie er/har været og forhåbenligt er der en masse derude som også tør at få hjælp i fremtiden.
Af ❤ tak”

“Jeg er blevet samlet op i gruppen. Jeg har talt, lyttet, tudet og jeg har tænkt på mig selv. Jeg har lært så meget.”

“Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

 

Hvad er en hverdagspsykopat?

Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

At være havnet i kriminalforsorgen, er stort set også den eneste måde, man i dag får en diagnose som psykopat. Hverdagspsykopat

Men der er også alle de andre psykopater, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke nødvendigvis kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

De kommer aldrig i kontakt med det psykiatriske system. Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og som gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

Det er blot sværere at erkende det og tale om det, fordi alt ser så fint ud på overfladen, og fordi meget af den påvirkning, vi har levet under, er så indirekte og manipulerende, at vi ofte selv tror, at det er vores egen skyld det hele.

Derfor har vi brug for at tale med andre, der har oplevet det samme som os. De forstår, hvad der foregår.

 

Hvem er jeg?

Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni. Alexa Peary

Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde og ikke, på hvem jeg var. Blevet bedømt på at være familiens glansbillede og den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

Som voksen blev jeg arbejdsnarkoman, uden tillid til andre mennesker, uden selvværd og totalt uegnet til nære relationer. Og – viste det sig – med en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

Men på overfladen så det fint ud med uddannelser, fin karriere, ægteskaber og store smil.

Min rejse mod sundhed startede allerede, da jeg var i 20’erne, men tog først rigtig fart, da jeg var i starten af 30’erne. Og den fortsætter i dag, hvor udvikling stadig er en uundværlig og vigtig del af mit liv.

 

Ved jeg noget om at lede et gruppeforløb?

Jeg er uddannet systemisk/narrativ proceskonsulent samt executive coach, og jeg har stor erfaring med både individuelle forløb og gruppeforløb.

Jeg har levet af dette de sidste 13 år, og har haft mindst 15.000 timers samtaler og faciliteringer gennem de sidste 30 år som leder og selvstændig.

Jeg har også selv brugt 20 år i selvhjælpsgrupper og som mentor i forbindelse med min egen frigørelsesproces af hverdagspsykopaterne i mit liv.

Og de seneste 10 år har jeg uddannet mig internationalt og intensivt inden for dette område: hverdagspsykopaternes adfærd og hvordan vi håndterer nærkontakt med dem.

Læs mere om mig og mine kvalifikationer på min side om rådgivning: Den finder du lige her

Hele mit CV ligger på LinkedIn.

 

Sted og tid:

Der starter en ny gruppe den 5. marts 2019. Møderne bliver holdt cirka hver 14. dag, i alt syv gange, dvs. et intensivt forløb over ca. 3 måneder.

Deltagerantallet bliver minimum 8 personer og maksimalt 15 personer.

Tidspunktet er fra kl. 18 til 21.

Gruppe nr. 9: Datoer: 5/3, 19/3, 2/4, 30/4, 14/5, 28/5, 11/6 2019

Stedet er: Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby

 

Pris og betaling:

Du forpligter dig ved tilmelding til at betale for hele forløbet på 7 gange.

Hele forløbet på i alt 21 timers gruppeforløb plus online adgang til videoer mv. koster 4.495 kr. inkl. moms, hvis du betaler på een gang.

Du kan også vælge at betale i 3 rater á kr. 1.585  – i alt kr. 4.755.

Du kan se hvilke datoer, der bliver trukket penge fra dit betalingskort i betalingsvinduet. Husk at vælge ratebetaling i stedet for engangsbetaling i købsvinduet.

Du kan betale med alle internationale betalingskort. Skriv til mig, hvis du ønsker at betale kontant, med bankoverførsel eller med MobilePay.

Skriv også til mig, hvis du har brug for en anden ratebetaling end de foreslåede, så kigger jeg på det.

Fortryder du din tilmelding, kan du afmelde igen inden for 14 dage efter tilmelding, dog senest 14 dage før forløbet starter. Derefter skal du betale for hele forløbet.

Vil du vide mere:

Det nemmeste er at sende mig en mail her og fortælle, hvornår og hvordan jeg kan ringe tilbage til dig.

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit