Gruppeforløb foråret 2018

To nye hold starter

 

Har du – eller har du haft – en hverdags-psykopat i dit liv? Har du brug for at generobre din frihed og løfte dit selvværd? Så er dette gruppeforløb noget for dig.

I løbet af syv gruppemøder med cirka 2 ugers mellemrum vil du:

 • få adgang til min viden og erfaring
 • få så stor viden om psykopatens/narcissistens/sociopatens giftige adfærd, at du til enhver tid kan genkende den
 • få mulighed for at dele dine oplevelser med mennesker, der har oplevet nøjagtigt det samme som dig
 • få viden om, hvilke skader du har fået af nærkontakten med en hverdagspsykopat
 • få redskaber til at kickstarte rejsen tilbage til dig selv og til kontrollen over dit eget liv

GruppeforløbetJeg vil ikke bilde dig ind, at det er en let rejse, du begynder på – eller fortsætter på. Afhængigt af, hvor længe der har været hverdagspsykopater i dit liv, jo større transformation skal du igennem. Har du haft en psykopat tæt på i barndommen, har du fået større skader, end hvis du har haft en psykopatisk chef i en kortere periode som voksen. Men i begge tilfælde er du blevet alvorligt påvirket, så undervurder ikke effekten af disse giftige mennesker.

Læs mere længere nede på siden.

 

Sted og tid

København, start

23. januar 2018

Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby. Kl 18-21. Datoer: 23/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 3/4 og 1/5. Pris 3.995 kr. Du kan også betale i tre rater á 1.399 eller i 6 rater af 699. Vælg selv i betalingsvinduet.

7 fysiske aftenmøder, videoer, lydfiler og noter til alle emner plus medlemsskab af anonymt forum.

Tilmeld dig her

København, start

8. marts 2018

Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby. Kl 18-21. Datoer: 8/3, 22/3, 5/4, 19/4, 3/5, 17/5, 14/6. Pris 3.995 kr. Du kan også betale i tre rater á 1.399 eller i 6 rater af 699. Vælg selv i betalingsvinduet.

7 fysiske aftenmøder, videoer, lydfiler og noter til alle emner plus medlemsskab af anonymt forum.

Tilmeld dig her

 

Hvem vil få glæde af dette forløb?

Gruppeforløbets indhold er tilrettelagt til dig, der har, eller har haft, en eller flere hverdagspsykopater i dit personlige liv, uanset om det er dine forældre, søskende, ægtefælle, kæreste, venner eller lignende. Det vil sige, at du er pårørende til en hverdagspsykopat, og dermed følelsesmæssigt involveret.

Gruppens indhold er ikke tilrettelagt til dig, der har psykopater i rene arbejdsmæssige relationer. Du må meget gerne deltage i gruppen, men skal blot være opmærksom på, at fokus er et andet. Hvis du har psykopater også i dit personlige liv, så vil du få større udbytte af gruppen.

Hvis du gerne vil holdes opdateret, når jeg har deltagere nok til en ren gruppe for dig, der har psykopater i dine arbejdsrelationer, så kan du skrive dig op her på denne liste.

 

Hvad vil du få ud af at deltage?

Du vil opleve i løbet af disse 7 gruppemøder, at du vil få viden, overblik og redskaber til at starte rejsen mod frihed og glæde.

Gruppeforløb Tag dit Liv TilbageDu vil se, at der et meget gennemskueligt mønster i psykopatens adfærd, og et lige så gennemskueligt mønster i din reaktion på psykopaten.

Det er et mønster, hvor folk udefra har svært ved at forstå, hvad der foregår. Og hvor vi, der er inde i det, har svært ved at forklare, hvad der foregår.

Derfor har vi brug for at tale med andre, der har oplevet det samme som os. De forstår, hvad der foregår.

Du har sikkert – som mig – haft svært ved at finde ud af, hvilken damptromle der ramte dig, og hvor den overhovedet kom fra. Men i løbet af de 7 gruppemøder vil du have skilt damptromlen ad, og du vil vide, hvordan den er skruet sammen, og du vil kunne genkende en damptromle igen, når du møder den.

Du vil få viden om, hvilke skader en hverdagspsykopat påfører andre mennesker fysisk, psykisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Sammen med redskaber til at starte healingen af disse skader, vil denne viden ruste dig til at kunne vende den negative spiral ryggen, og i stedet starte en positiv spiral i dit liv. En spiral med mere glæde og frihed.

Det er ligegyldigt, om du stadig har en psykopat i dit liv, eller du har gjort dig fri. Det er også ligegyldigt om din psykopat er kvinde eller mand, og om psykopaten er en forælder, en søskende, en ægtefælle/kæreste, god ven eller chef/kollega eller andet.

Har du været i nærkontakt med en psykopat, så har du fået sår og skader, og disse sår og skader kan heles.

 

Hvad sker der i gruppen?

Der vil være mindst 6 og maksimalt 12 deltagere i gruppen. Nok til at der vil være forskellige erfaringer at lære af, men ikke så mange, at det bliver svært at få et tillidsfuldt forløb.

En typisk aften vil indeholde udpluk af følgende:

 1. Oplæg med viden om psykopater og deres adfærd, viden om skader og traumer eller viden om helingsmetoder og -redskaber
 2. Erfaringsudveksling i mindre grupper
 3. Erfaringsudveksling og spørgsmål i plenum
 4. Forslag til øvelse til næste gang (frivilligt)
 5. Afrunding og refleksion

Jeg har en standardplan for de 7 gruppemøder, der indeholder elementerne fra Føniksmetoden, min egen udviklede metode, men både rækkefølgen og emnerne kan og vil blive tilpasset gruppens deltagere efter behov. Jeg sørger selvfølgelig for både at lede og sætte gode rammer for gruppen, så du trygt kan koncentrere dig om dig selv og din udvikling. 

Standardforløbet ser således ud i overskrifter:

 1. Introduktion. Påvirkning og skader vi har fået af nærkontakt med en hverdagspsykopat.
 2. Psykopaters diagnoser, personlighedstræk og ikke mindst adfærd.
 3. De forskellige former for vold samt følelsesmæssig manipulation.
 4. Beskyttelsesdragten – redskaber til at håndtere kontakt til en hverdagspsykopat.
 5. Hvorfor er det så svært at slippe fri af en hverdagspsykopat?
 6. Skyld og skam. Hvordan kommer jeg videre herfra?
 7. Spørgsmål og svar.

 

Du får adgang til videoerne fra mit onlineforløb

Du vil løbende få adgang til videoer, der omhandler mine indlæg på gruppemøderne. De er ofte mere udførlige, og der er også flere emner dækket på video, end vi kan nå på gruppens møder. Du får din egen personlige adgang til alle online videoer, lydfiler af videoer og noter i mindst et år.

 

Du får adgang til et lukket online forum

Du får under gruppeforløbet adgang til et avanceret og sikkert medlemsforum, hvor du kan vælge at være åben eller anonym efter dit eget valg. Og det er ikke en Facebook gruppe – det er et professionelt forum.

Jeg svarer på spørgsmål – efter bedste evne – en eller to gange om måneden i medlemsforummet. Enten skriftligt, på video eller på lydfil efter hvad der er mest praktisk. Jeg kan ikke rådgive hver enkelt individuelt, men jeg kan tage udgangspunkt i dine spørgsmål og lave nogle svar, som både du og andre kan få glæde af.

Du kan skrive indlæg og artikler, dele din historie, høre andres historier, skrive kommentarer og dele  erfaringer om diverse situationer. Der er også mulighed for at dele viden udefra i form af artikler, videoer, billeder og meget andet, som kan oploades. Jeg sørger for at facilitere og beskytte forummet, så vi får en kærlig og behagelig tone til glæde for os alle.

 

Hvad siger tidligere deltagere?

“Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤️”

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

“Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater og mappen er et godt opslagsværk.”

“Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

“Jeg bruger materialet, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

“Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

“Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

“Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

“Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

“Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

“Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

“Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

“Det er en befrielse og lettelse at få et fællesskab, der forstår mig, efter at jeg har været alene med mine tanker i over to år.”

“Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

“Jeg har lært at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

“Jeg er blevet samlet op i gruppen. Jeg har talt, lyttet, tudet og jeg har tænkt på mig selv. Jeg har lært så meget.”

“Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

 

Hvad er en hverdagspsykopat?

Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

At være havnet i kriminalforsorgen, er stort set også den eneste måde, man i dag får en diagnose som psykopat. Gruppeforløbet

Men der er også alle de andre psykopater, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke nødvendigvis kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

De kommer aldrig i kontakt med det psykiatriske system. Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og som gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

Det er blot sværere at erkende det og tale om det, fordi alt ser så fint ud på overfladen, og fordi meget af den påvirkning, vi har levet under, er så indirekte og manipulerende, at vi ofte selv tror, at det er vores egen skyld det hele. Det er en situation, hvor folk udefra har svært ved at forstå, hvad der foregår. Og hvor vi, der er inde i det, har svært ved at forklare, hvad der foregår.

Derfor har vi brug for at tale med andre, der har oplevet det samme som os. De forstår, hvad der foregår.

 

Hvem er jeg?

Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni. Dorte Peary, Gruppeforløbet

Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde og ikke, på hvem jeg var. Blevet bedømt på at være familiens glansbillede og den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

Som voksen blev jeg arbejdsnarkoman, uden tillid til andre mennesker, uden selvværd og totalt uegnet til nære relationer. Og – viste det sig – med en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

Men på overfladen så det fint ud med uddannelser, fin karriere, ægteskaber og store smil.

Min rejse mod sundhed startede allerede, da jeg var i 20’erne, men tog først rigtig fart, da jeg var i starten af 30’erne. Og den fortsætter i dag, hvor udvikling stadig er en uundværlig og vigtig del af mit liv.

 

Ved jeg noget om at lede et gruppeforløb?

Jeg er uddannet systemisk/narrativ proceskonsulent samt executive coach, og jeg har stor erfaring med både individuelle forløb og gruppeforløb.

Jeg har levet af dette de sidste 12 år, og har haft i omegnen af 15.000 timers samtaler og faciliteringer gennem mange år som leder og selvstændig.

Derudover har jeg selv brugt 20 år i selvhjælpsgrupper og som mentor i den forbindelse.

Læs mere om mig og mine kvalifikationer på min side om rådgivning: Den finder du lige her

Hele mit CV ligger på LinkedIn.

 

Informationsmøder

Er du i tvivl om du skal vælge gruppeforløb eller kurser eller individuelt forløb – eller om det er mig, der er den rigtige for dig – så er du altid velkommen til at kontakte mig på 70 23 71 11 eller du kan sende mig en mail her

Hvis du vil møde mig i levende live (og se giraffen), så holder jeg informationsmøder på adressen Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby på disse tidspunkter.

Onsdag, den 3. januar 2018, kl. 17.00 – 19.00

Torsdag, den 1. marts 2018, kl. 17.00 – 19.00

Det ville være rart med en mail, om at du kommer, men det er ikke nødvendigt. Du kan også bare dukke op.

 

Sted og tid:

Der starter en ny gruppe den 23. januar 2018, der foregår om tirsdagen, og der starter en anden gruppe den 8. marts 2018, der foregår om torsdagen. Møderne bliver holdt hver 14. dag seks gange samt et opfølgningsmøde 4 uger efter sjette møde, i alt 7 gange, dvs. et intensivt forløb over 3 måneder.

Deltagerantallet bliver minimum 6 personer og maksimalt 12 personer.

Tidspunktet er fra kl. 18 til 21 hver gang.

Gruppe nr. 5, Datoer: 23/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 3/4 og 1/5

Gruppe nr. 6, Datoer: 8/3, 22/3, 5/4, 19/4, 3/5, 17/5 og 14/6

Stedet er: Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby

 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i den fysiske gruppe, så har jeg også et online videoforløb med det samme indhold. Se mere lige her.

Har du mere brug for et individuelt forløb med mig personligt, der er skræddersyet til dig, så kan det også lade sig gøre. Se pakken lige her.

 

Pris og betaling:

Du forpligter dig ved tilmelding til at betale for hele forløbet på 7 gange.

Hele forløbet på i alt 21 timers mentorgruppe plus online adgang til videoer mv. koster 3.995 kr. inkl. moms, hvis du betaler på een gang.

Du kan også vælge at betale i 3 rater á kr. 1.399  – i alt kr. 4.197, eller i 6 rater á kr. 699  – i alt kr. 4.194.

Du kan se hvilke datoer, der bliver trukket penge fra dit betalingskort i betalingsvinduet. Husk at vælge ratebetaling i stedet for engangsbetaling i købsvinduet – oppe under den røde tilmeldingsknap øverst på denne side.

Du kan betale med alle betalingskort undtagen rene Dankort. Skriv til mig, hvis du ønsker at betale kontant eller med MobilePay eller bankoverførsel.

Skriv også til mig, hvis du har brug for en anden ratebetaling end de foreslåede, så kigger jeg på det.

Fortryder du din tilmelding, kan du afmelde igen inden for 14 dage efter tilmelding, dog senest 10 dage før forløbet starter. Derefter skal du betale for hele forløbet.

Vil du vide mere:

Ring på 70 23 71 11 eller send en mail her og fortæl mig, hvornår jeg kan ringe tilbage til dig.

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit