KOMMENDE FOREDRAG

MIT LIV MED HVERDAGS-PSYKOPATER

 

Jeg fortæller med eksempler fra mit eget liv om, hvad en hverdags-psykopat er for et menneske. Hvordan de opfører sig, og hvad der kendetegner dem.

Jeg giver dig en indsigt i, hvordan du kan vide, om du har én af disse følelsesmæssige vampyrer i din nærhed. Og ikke mindst, hvad de gør ved dig og din mentale sundhed.

Og jeg fortæller om, hvad jeg har gjort for at slippe fri fra den ubehagelige dans med en hverdags-psykopat. Og hvordan jeg har genvundet kontrollen over mit eget liv.

Læs mere længere nede på siden.

 

STED OG TID

København K

18. januar 2018

KGI Education, Nørre Voldgade 21, 5. sal, 1358 København K (der er elevator) – 18.30-21.00 plus 30 minutter til spørgsmål 21.05-21.35

Køb billet her - 285 kr

Vejle

14. marts 2018

Cafeen Den Gamle Arrest, Klostergade 1, 7100 Vejle – 18.30-21.00 plus 30 minutter til spørgsmål 21.05-21.35

Køb billet her - 285 kr

Taastrup

24. april 2018

Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630. Taastrup – 18.30-21.00 plus 30 minutter til spørgsmål 21.05-21.35

Køb billet her - 285 kr

Næstved

25. april 2018

AOF, Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, 4700 Næstved – kl 19.00-21.30 plus 30 minutter til spørgsmål 21.00-21.30

 

Læs mere her

 

Hvem vil få glæde af dette foredrag?

Foredraget er for dig, der ønsker at få en overordnet viden om psykopaters adfærd, og som ønsker at forstå, hvordan denne adfærd påvirker dig og alle andre omkring psykopaten. Uanset, om du er et familiemedlem, en ven, en kollega – eller du i dit job kommer i berøring med psykopater og deres ofre – så får du et overblik, en viden og en større forståelse af de psykiske spil, der foregår omkring en psykopat. Og du får en ide om, hvad der skal til for at komme ovenpå igen efter mødet med en psykopat.

Har du allerede læst alt om psykopater, og har brug for konkret hjælp til at frigøre dig fra en psykopat, eller komme til hægterne igen efter mødet med en psykopat, så vil jeg anbefale mine mentorgrupper, som du kan læse mere om her.

 

Om hverdagspsykopater

Foredrag om Hverdags-PsykopaterVi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

Men der er også alle de andre psykopater, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og de gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem.

Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

 

Om mig

Foredrag om Hverdags-Psykopater
Dorte Alexa Peary

Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni.

Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde, og ikke på hvem jeg var. Blevet bedømt på at skulle være familiens glansbillede og den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed. Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

Som voksen har jeg haft en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

Men på overfladen så det hele fint ud med uddannelser, fin karriere og store smil…

 

Hvad siger de folk, der har hørt foredraget?

Tak for et meget spændende og givende foredrag. Det har godt nok sat mange tanker og følelser i gang hos mig.”

“Fantastisk indsigt på en let forståelig måde.”

“Jeg vil simpelthen gerne takke dig for et fantastisk godt foredrag igår. Hvor er jeg heldig at være fyldt op af god viden og oplevelse.”

“Vigtigt at du tog bladet fra munden og gjorde det “tilladt” at tale om personer med psykopatisk adfærd.
At blive bekræftet i, at det ikke er mig, der har et problem, udover at være i nærheden af en person med psykopatisk adfærd.
At høre at der er en vej ud, men at det kan kræve drastiske beslutninger.
Skalaen fra 1-40, som jo viser, at der er mange grader af psykopatisk adfærd. Den er let at forholde sig til.”

“TAK for et fantastisk foredrag. Vi var 4 stk fra min arbejdsplads. Vi var alle skønt enige om at dette var en fantastisk aften. TAK for din åbenhed og ærlighed. Vi lærte alle meget!!”

“Det var skønt, for første gang at være sammen med andre, som forstod det, at have kendt en psykopat. At en psykopat kan få én til at ofre ens børn, venner, forretning m.m., og at holde på alle hans hemmeligheder, bare fordi man er så angst for, at det han gør ved én, skal blive værre. At man ikke kan opdrage på en psykopat, og at normale værdier og moral, ligger så fjernt for en psykopat.”

“Tak for et super godt foredrag og slides, dem har jeg glædet mig til. Det var et meget rammende, oplysende og brugbart foredrag, det er jeg rigtig glad for!”

“Har du mødt en psykopat, så ved du efter dette foredrag, at du ikke er alene, og du ved, hvorfor du reagerede og agerede, som du gjorde.”

“Værktøjer til at omgåes en psykopat og især den med personen i “hullet” var et godt og sigende eksempel på, hvordan en psykopat kan påvirke een. Også godt at vide hvordan man får det, når man omgåes den slags mennesker.”

“Det var et fantastisk foredrag med ny indsigt, bekræftelse på rigtigheden i det man føler efter mødet med denne gruppe personer. 1000 tak for en fantastisk aften. Jeg fik rigtig meget med hjem, en lettelse, og ikke mindst en masse eftertænksomhed ❤️❤️❤️

Jeg vil fortælle andre om det, fordi jeg syntes alle bør kende tegn og adfærdstræk hos en psykopat. Informationer og viden burte være obligatorisk på folkeskolerne.”

Ganske enkelt hverdagen med en psykopat. Enkelt og konkret fortalt…..det er godt!”

“Du kan tro, det har rykket mig langt med din fortælling, dine gode pointer og eksemplerne. Den grå klippe er en fantastisk analogi, som jeg til stadighed finder glæde i

“Tak for en lærerig aften – hvor er du bare sej. Fantastisk at du har modet til at tale om dit eget møde med psykopaterne.”

“Jeg blev meget inspireret, og kunne nikke genkendende til 90% af det, du fortalte. Det fik rigtigt mange brikker til at falde på plads.”

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit