KOMMENDE FOREDRAG

MIT LIV MED HVERDAGS-PSYKOPATER

Der er ingen planlagte foredrag lige p.t.

 

Jeg fortæller med eksempler fra mit eget liv om, hvad en hverdags-psykopat er for et menneske. Hvordan de opfører sig, og hvad der kendetegner dem.

Jeg giver dig en indsigt i, hvordan du kan vide, om du har én af disse følelsesmæssige vampyrer i din nærhed. Og ikke mindst, hvad de gør ved dig og din mentale sundhed.

Og jeg fortæller om, hvad jeg har gjort for at slippe fri fra den ubehagelige dans med en hverdags-psykopat. Og hvordan jeg har genvundet kontrollen over mit eget liv.

Læs om, hvad andre mener om foredraget længere nede på siden.

 

STED OG TID

19. august 2020

Næstved

Aflyst

2. september 2020

Vejle

Aflyst

 

Hvem vil få glæde af dette foredrag?

Foredraget er for dig, der ønsker at få en overordnet viden om psykopaters adfærd, og som ønsker at forstå, hvordan denne adfærd påvirker dig og alle andre omkring psykopaten. Uanset, om du er et familiemedlem, en ven, en kollega – eller du i dit job kommer i berøring med psykopater og deres ofre – så får du et overblik, en viden og en større forståelse af de psykiske spil, der foregår omkring en psykopat. Og du får en ide om, hvad der skal til for at komme ovenpå igen efter mødet med en psykopat.

Har du allerede læst alt om psykopater, og har brug for konkret hjælp til at frigøre dig fra en psykopat, eller komme til hægterne igen efter mødet med en psykopat, så vil jeg anbefale mine gruppeforløb, som du kan læse mere om her.

 

Om hverdagspsykopater

Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

Men der er også alle de andre psykopater, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og de gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem.

Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

 

Om mig

Foredrag om Hverdags-Psykopater
Alexa Peary

Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni.

Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde, og ikke på hvem jeg var. Blevet bedømt på at skulle være familiens glansbillede og den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed. Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

Som voksen har jeg haft en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

Men på overfladen så det hele fint ud med uddannelser, fin karriere og store smil…

 

Hvad siger de folk, der har hørt foredraget?

Tak for et meget spændende og givende foredrag. Det har godt nok sat mange tanker og følelser i gang hos mig.”

“Tusind tak for et utroligt spændende foredrag – min veninde og jeg følte os meget inspirerede! Vi har begge været i et usundt forhold, og dit indspark fik os til at tale om vores oplevelser til langt ud på natten, hvilket var en befrielse.”

“Fantastisk indsigt på en let forståelig måde.”

“Jeg vil simpelthen gerne takke dig for et fantastisk godt foredrag igår. Hvor er jeg heldig at være fyldt op af god viden og oplevelse.”

“Tak for et foredrag der bekræftede mig i hvorfor det er så svært, sorgfuldt, stressende og energikrævende at være ekskone til den (psykopat)mand jeg har en datter med. Det allerbedste jeg fik med fra i torsdags – viste det sig – var da du sagde vi skulle være selvoptagede og egoistiske. Og at man ikke kan redde sine børn fra psykopater. Det var som om der faldt en sten fra hjerte. For jo mere psykopatisk min eks opfører sig, jo mere optrapper man stille og roligt sine bekymringer og forventninger til sig selv om at skulle skærme sit barn. Jeg tog hjem med en større ro i maven :)”

“Umiddelbart efter så jeg en annonce for et foredrag om Hverdagspsykopater med en vis Alexa Peary, og der begyndte jeg at finde nøglen til at forstå, hvad jeg har været igennem i mit familieliv. Der findes ikke TAK nok i verden for den fakkel du bærer for os andre, Alexa!!!! ❤️❤️❤️”

“Vigtigt at du tog bladet fra munden og gjorde det “tilladt” at tale om personer med psykopatisk adfærd.
At blive bekræftet i, at det ikke er mig, der har et problem, udover at være i nærheden af en person med psykopatisk adfærd.
At høre at der er en vej ud, men at det kan kræve drastiske beslutninger.
Skalaen fra 1-40, som jo viser, at der er mange grader af psykopatisk adfærd. Den er let at forholde sig til.”

“TAK for et fantastisk foredrag. Vi var 4 stk fra min arbejdsplads. Vi var alle skønt enige om at dette var en fantastisk aften. TAK for din åbenhed og ærlighed. Vi lærte alle meget!!”

“Det var skønt, for første gang at være sammen med andre, som forstod det, at have kendt en psykopat. At en psykopat kan få én til at ofre ens børn, venner, forretning m.m., og at holde på alle hans hemmeligheder, bare fordi man er så angst for, at det han gør ved én, skal blive værre. At man ikke kan opdrage på en psykopat, og at normale værdier og moral, ligger så fjernt for en psykopat.”

“Vil bare sige TAK for en fantastisk oplysende, men også skræmmende aften. Oplysende fordi en masse ting faldt på plads, og jeg fandt ud af at jeg er ikke alene og jeg er ikke skør. Skræmmende fordi min x-mand i den grad har samtlige psykopatiske karaktertræk. Jeg blev især ramt af to ting; din sammenligning med den tomme whiteboard tavle og frøen i gryden. Det var så dejligt at høre din historie og dine indgangsvinkler. Så TAK for dig og det du gør ?”

“Min kollega og jeg takker for et dejligt ikke-klinisk lærerigt foredrag, som gik forrygende hurtigt og var flot afbalanceret mellem viden og personlig erfaring. Det er bare modig og flot indsats der går lige ind. Det vil fremover på en måde være lettere at stå overfor en person med disse træk, og takle episoder i den forbindelse, afvise uden at skulle være ekstra large, tålmodig og eftergivende, (og eventuelt få skyldfølelse) sådan som vi normalt møder mennesker både privat og på job. TAK.”

“Tak for et instruktivt og klogt foredrag.”

“Tak for et super godt foredrag og slides, dem har jeg glædet mig til. Det var et meget rammende, oplysende og brugbart foredrag, det er jeg rigtig glad for!”

“Har du mødt en psykopat, så ved du efter dette foredrag, at du ikke er alene, og du ved, hvorfor du reagerede og agerede, som du gjorde.”

“Værktøjer til at omgåes en psykopat og især den med personen i “hullet” var et godt og sigende eksempel på, hvordan en psykopat kan påvirke een. Også godt at vide hvordan man får det, når man omgåes den slags mennesker.”

“Tusind tak for et meget relevant og øjenåbnende foredrag i går. Det var tre timers fortællinger om mig selv, som jeg slet ikke troede, andre vidste. At sidde til dit foredrag og kunne genkende historier fra min barndom, fik min mave til at slå knuder og min krop til at ryste. Det er meget befriende, selvom det ved første øjekast kan synes at være ubehageligt. Du har virkelig fået åbnet mine øjne for, at det ikke er mig den er gal med. At alle mine symptomer er reaktioner på et liv i konstant alarmberedskab og kaos.”

“Tak for et godt foredrag. Du er en rigtig badass. Tænk at “man” stadig tror at mænd er mere direkte end kvinder.”

“Tusinde tak for et virkeligt godt og lige ud af posen foredrag igår.”

“Alle brikkerne jeg havde samlet faldt på plads. Min mistanke om, at min elskede er narcissistisk psykopat – blev bekræftet. Det gi’r mig ro, at vide, hvad jeg dealer med.”

“Alexa Peary er helt speciel. Hun fortæller på sin helt egen måde, er hudløst ærlig og skaber en god stemning i rummet. Hun ved en masse om emnet, deler denne viden rundhåndet, og fortæller helt fantastisk om sit eget liv og sine egne erfaringer.”

“Tusinde tak for et fantastisk foredrag. Alt hvad der blev sagt, alt hvad jeg så og lyttede til, blev jeg dybt berørt af. Alt hvad jeg har set, følt og mærket igennem mange mange år, og som jeg troede var min egen illusion blev pludselig meget klart og tydeligt igår. Jeg har mange gange -specielt – det sidste års tid, troet det var mig der var ved at gå fra forstanden, at det var mig der var psykopaten. Har grædt og grædt i frygt, angst og rædsel for der var noget helt galt i mig. På en måde var det en kæmpe lettelse at opdage, at det jeg har været vidne til er sandheden.”

“Tak for din ærlighed og at du er så modig og holde et så personligt foredrag om dit liv. Og tusind tak for den indsigt i livet som dit foredrag gav mig.
Da jeg gik der fra var jeg lidt grådhabil din fortælling rørte mig dybt og det satte gang i tanker og følelser. Samtidig faldt der også lidt tyngde fra mine skuldre. Det gik op for mig at det nok alligevel ikke er mig, min psyke og min måde og være på der er noget i vejen med.
Jeg vil bruge din fortælling/foredrag til og gøre mere af de ting JEG drømmer om JEG har lyst til. (Uhh svært, lyder så egoistisk). Og så prøve og få mennesker omkring mig der ikke vil mig det helt så godt, på afstand.
Tak for dig.”

“1000 tak for et godt foredrag.  Det har givet mig et godt indblik i hvad min datter står midt i lige nu.”

“Det var et fantastisk foredrag med ny indsigt, bekræftelse på rigtigheden i det man føler efter mødet med denne gruppe personer. 1000 tak for en fantastisk aften. Jeg fik rigtig meget med hjem, en lettelse, og ikke mindst en masse eftertænksomhed ❤❤❤

Jeg vil fortælle andre om det, fordi jeg syntes alle bør kende tegn og adfærdstræk hos en psykopat. Informationer og viden burde være obligatorisk på folkeskolerne.”

“Tak for en meget givende aften. Tak, jeg var hel mør i mit hoved, da jeg gik hjem. Fordi  jeg lyttede og lyttede samtidig med, at jeg indså, at der var flere som jo nok havde disse træk i min nære kreds – så der er flere af  dem end man tror.”

“Tusind tak for en lærerig og oplysende aften. Især det med at psykopaten planter usandheder om en i ens nære omgangskreds på en udspekuleret og manipulerende måde. Du er et fantastisk menneske?”

Ganske enkelt hverdagen med en psykopat. Enkelt og konkret fortalt…..det er godt!”

“Du kan tro, det har rykket mig langt med din fortælling, dine gode pointer og eksemplerne. Den grå klippe er en fantastisk analogi, som jeg til stadighed finder glæde i

“Tak for en lærerig aften – hvor er du bare sej. Fantastisk at du har modet til at tale om dit eget møde med psykopaterne.”

“Jeg blev meget inspireret, og kunne nikke genkendende til 90% af det, du fortalte. Det fik rigtigt mange brikker til at falde på plads.”