Individuelt mentorforløb - uanset hvor du bor

Pakke med online kursus og telefonsamtaler

 

Har du – eller har du haft – en hverdags-psykopat i dit liv? Har du brug for at generobre din frihed og løfte dit selvværd? Og finde ud af hvilken damptromle, det var, der ramte dig?

I løbet af 10 måneder vil du:

 • få 10 timers personlige og grundige samtaler med mig i telefonen om lige netop det, du har brug for at tale om.
 • få personlig adgang til min viden og erfaring
 • få kursusvideoer, lydfiler og noter hver måned i 6 måneder – stopfyldt med viden om hverdagspsykopaters adfærd og metoder, og ikke mindst om, hvordan de påvirker os andre.
 • få redskaber, du kan bruge, til at håndtere din kontakt med hverdagspsykopaten.
 • få øvelser, du kan bruge, til at bringe dit liv på fode igen.
 • få adgang til et anonymt og sikkert Forum, hvor du kan skrive med andre, der har prøvet nøjagtigt det samme som dig.
 • få alle muligheder for at gå igennem en proces, der vil ændre dit liv.

Kan jeg garantere, at det virker? Ja, det kan jeg – hvis du gør din del af arbejdet. Jeg har set det i de gruppeforløb, jeg holder i København. Alle, der har gennemført forløbet har flyttet sig markant fra da, de startede på forløbet. En deltager siger:

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

Læs mere længere nede på siden.

 

Sted og tid

Individuelt mentorforløb

 

Sted: Hjemme i din sofa.  Pris 1.595 kr. pr. måned i 6 måneder. Første betaling trækkes med det samme, og derefter med en måneds mellemrum.

Køb plads her

Individuelt mentorforløb

 

Sted: Hjemme i din sofa.  Betal 9.570 kr. på een gang – og så får du 2 timers ekstra samtale med mig som bonus (værdi 1.955).

Køb plads her

 

Hvorfor et individuelt mentorforløb?

Jeg har holdt fysiske gruppeforløb i København i to år. Indtil nu har over 80 personer i løbet af 6 gruppeforløb fået ændret deres liv. Og den 7. gruppe starter den 21. august 2018. Du kan læse om denne gruppe her.

Jeg har også holdt over 35 foredrag over hele landet, og jeg bliver ofte spurgt, om jeg ikke kan komme til den og den by eller landsdel, så de af jer, der ikke bor i København, kan komme med i et gruppeforløb.

Det kan desværre ikke praktisk lade sig gøre, men jeg kan gøre noget andet, så alle kan være med uanset hvor i landet – eller verden – du bor.

I dette individuelle mentorforløb kombinerer jeg videoundervisning med personlige en-til-en telefonsamtaler, og kan derved både give min viden og erfaring videre til dig, samtidig med at du som deltager får et unikt skræddersyet personligt forløb med mig.

Du kan også skrive med andre i samme situation som dig, det vil blot foregå i et sikkert forum, hvor der er mange med. Du får ikke den fysiske gruppe, men til gengæld får du meget mere direkte tid med mig end gruppedeltagerne gør.

Heller ikke alle har mod på at deltage i en fysisk gruppe, selv om det geografisk er muligt, og så er dette mentorforløb et rigtigt godt alternativ.

 

Hvem vil få glæde af dette forløb?

Mentorforløbets indhold er tilrettelagt til dig, der har, eller har haft, en eller flere hverdagspsykopater i dit personlige liv, uanset om det er dine forældre, søskende, ægtefælle, kæreste, venner eller lignende. Det vil sige, at du er pårørende til en hverdagspsykopat, og dermed følelsesmæssigt involveret.

Hvis du er i tvivl om din hverdagspsykopat nu også er psykopat, narcissist, sociopat eller bare almindeligt fucked up, så får du også det afklaret i forløbet.

 

Hvad vil du få ud af at deltage?

Du vil opleve i løbet af disse måneder, at du vil få viden, overblik og redskaber til at starte rejsen mod frihed og glæde.

Gruppeforløb Tag dit Liv TilbageDu vil se, at der et meget gennemskueligt mønster i psykopatens adfærd, og et lige så gennemskueligt mønster i din reaktion på psykopaten. Og du vil derfra kunne ændre din del af mønsteret.

Det er også et mønster, hvor folk udefra har svært ved at forstå, hvad der foregår. Og hvor vi, der er inde i det, har svært ved at forklare, hvad der foregår. Men efter dette forløb kan du både forstå og forklare, hvad der skete. Du får både en ny viden og et nyt sprog.

Du har sikkert – som mig – haft svært ved at finde ud af, hvilken damptromle der ramte dig, og hvor den overhovedet kom fra. Men i løbet af de 6 måneders videokursus vil du have skilt damptromlen ad, og du vil vide, hvordan den er skruet sammen, og du vil kunne genkende en damptromle igen, når du møder den.

Du vil få viden om, hvilke skader en hverdagspsykopat påfører andre mennesker fysisk, psykisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Sammen med redskaber til at starte healingen af disse skader, vil denne viden ruste dig til at kunne vende den negative spiral ryggen, og i stedet starte en positiv spiral i dit liv. En spiral med mere glæde og frihed.

Det er ligegyldigt, om du stadig har en psykopat i dit liv, eller du har gjort dig fri. Det er også ligegyldigt om din psykopat er kvinde eller mand, og om psykopaten er en forælder, en søskende, en ægtefælle/kæreste, god ven eller chef/kollega eller andet.

Har du været i nærkontakt med en psykopat, så har du fået sår og skader, og disse sår og skader kan heles.

Vil du vide mere om, hvordan jeg definerer en hverdagspsykopat, så læs min artikel om Psykopatens kendetegn her.

 

Hvad sker der i løbet af mentorforløbet?

   

  Du får en pakke med videoer, lydfiler og noter en gang om måneden i 6 måneder

  Videokurset indeholder disse emner:

  1. Introduktion. Påvirkning og skader vi ofte får af nærkontakten med en hverdagspsykopat.
  2. Psykopaters diagnoser, personlighedstræk og ikke mindst adfærd med masser af eksempler. Du får også den test, der bruges af eksperterne.
  3. De 7 forskellige former for vold samt psykopatens forskellige metoder til følelsesmæssig manipulation.
  4. Beskyttelsesdragten – redskaber til at håndtere kontakt og konflikt med en hverdagspsykopat.
  5. Hvorfor er det så svært at slippe fri af en hverdagspsykopat? Noget om traumer, psykologi, biokemi og følelser.
  6. Frigørelse – og hvordan kommer jeg så videre?

  Hver måned får du en række videoer af samlet mindst en til to timers varighed. Du får også lydfiler, så du kan høre undervisningen på farten. Og der er skriftlige noter til hvert emne, som du kan printe ud og læse.

  Alle videoer og andet materiale fra forløbet vil være tilgængelige for dig i mindst et helt år. Så du kan gå tilbage og genopfriske din viden, når du har brug for det.

  Det hele ligger på en kursusplatform, som du har adgang til, når og hvor det passer dig. Hver måned, når der kommer en ny videopakke, så får du en mail fra mig. Laver jeg nye videoer, så sender jeg også en mail.

  Du taler med mig hver måned

  Vi starter med en telefonsamtale på 1,5 time, hvor du får mulighed for at fortælle om dig selv, og hvor vi derved finder ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig igennem forløbet.

  Derefter har vi som udgangspunkt en telefonsamtale hver måned i alle de seks måneder, videokurset varer. Du bestemmer selv længden og indholdet af samtalerne. Enten i relation til månedens videoer og øvelser mv. eller du kan få rådgivning til det, der lige er oppe i dit liv på det tidspunkt.

  Du får i alt 10 times personlig rådgivning (12 timer, hvis du betaler forløbet på én gang), og du kan fordele disse timer, som du har lyst til. Du kan også vælge at dele timerne op i halve, hele eller dobbelte timer, og fordele dem som det nu passer dig bedst. Du har næsten frit slag. Du har 10 måneder at bruge dem i.

  Har du brug for flere timer i perioden, så kan du købe dem med 30% rabat af normalprisen.

  Hvis du vil møde mig fysisk i Valby, så kan du konvertere hver times telefonsamtale med en times face to face samtale for et tillæg af kr. 200.

  Du booker selv tiderne i min elektroniske kalender, så de passer til dit liv. Eller sender mig en mail, hvis det er nemmere for dig.

  Du får adgang til et lukket online forum

  Du får under gruppeforløbet adgang til et sikkert og trygt medlemsforum, hvor du kan vælge at være åben eller anonym efter dit eget valg. Og det er ikke en Facebook gruppe – det er et professionelt forum.

  Jeg svarer på spørgsmål – efter bedste evne – en eller to gange om måneden i medlemsforummet. Enten skriftligt, på video eller på lydfil efter hvad der nu er mest praktisk. Jeg kan ikke rådgive hver enkelt individuelt i forummet – det forgår på telefonsessionerne – men jeg kan tage udgangspunkt i dine spørgsmål og lave nogle svar, som både du og andre kan få glæde af.

  Du kan skrive indlæg, stille spørgsmål, dele din historie, høre andres historier, skrive kommentarer og dele erfaringer om diverse situationer. Der er også mulighed for at dele viden udefra i form af artikler, videoer, billeder og meget andet, som kan oploades. Jeg sørger for at facilitere og beskytte forummet, så vi får en kærlig og behagelig tone til glæde for os alle.

  Du får adgang til forummet i et år. Du kan fortsætte i forummet efter dette tidspunkt  til 69 kr. pr. måned, hvis du ønsker det.

   

  Hvor meget tid skal du bruge?

  Hver måned skal du bruge mindst en til to timer på at gennemgå de videokurser, du får. Det er ofte bedst at tage dem i små portioner, og gerne gentage dem et par gange. Det er komprimeret undervisning, så du får en masse ny viden i hver video.

  Derefter skal du bruge tid på at tale med mig, i alt 10 timer.

  Så principielt kan du nøjes med at bruge 3-4 timer om måneden, men du skal nok regne med, at du vil bruge mere tid på videoerne, og at du vil gå og tænke over, hvad du har hørt og lært. Det kan tage tid at fordøje det hele, for det er en meget personlig og følelsesmæssig stærk proces, du går i gang med.

  Du kan sagtens bruge meget mere tid – du får øvelser hver måned, du kan arbejde med gennem hele måneden, hvis du vil, og der er også forummet, hvor du kan bruge al den tid, du vil.

  Det er din proces, og du bestemmer helt selv, hvordan du vil arbejde med den.

   

  Hvad siger tidligere deltagere?

  “Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤”

  “Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

  “Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

  “Tak for dit livsforandrende kursus.”

  “Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater og mappen er et godt opslagsværk.”

  “Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

  “Jeg bruger materialet, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

  “Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

  “Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

  “Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

  “Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

  “Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

  “Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

  “Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

  “Jeg har lært, at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

  “Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

   

  Hvad er en hverdagspsykopat?

  Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

  At være havnet i kriminalforsorgen, er stort set også den eneste måde, man i dag får en diagnose som psykopat. Gruppeforløbet

  Men der er også alle de andre psykopater, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke nødvendigvis kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

  De kommer aldrig i kontakt med det psykiatriske system. Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og som gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

  Det er blot sværere at erkende det og tale om det, fordi alt ser så fint ud på overfladen, og fordi meget af den påvirkning, vi har levet under, er så indirekte og manipulerende, at vi ofte selv tror, at det er vores egen skyld det hele.

   

  Hvem er jeg?

  Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende så rigtigt ud på overfladen, men hvor der var helt tomt indeni. Dorte Peary, Gruppeforløbet

  Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde og ikke, på hvem jeg var. Blevet bedømt på at være familiens glansbillede af den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

  Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed.

  Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

  Som voksen blev jeg arbejdsnarkoman, uden tillid til andre mennesker, uden selvværd og totalt uegnet til nære relationer. Og – viste det sig – med en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

  Men på overfladen så det fint ud med uddannelser, fin karriere, ægteskaber og store smil.

  Min rejse mod sundhed startede allerede, da jeg var i 20’erne, men tog først rigtig fart, da jeg var i starten af 30’erne. Og den fortsætter i dag, hvor udvikling stadig er en uundværlig og vigtig del af mit liv.

   

  Ved jeg noget om at lede et mentorforløb?

  Jeg er uddannet systemisk/narrativ proceskonsulent samt executive coach, og jeg har stor erfaring med både individuelle forløb og gruppeforløb.

  Jeg har levet af dette de sidste 13 år, og har haft mindst 15.000 timers samtaler og faciliteringer gennem de sidste 30 år som leder og selvstændig.

  Jeg har også selv brugt 20 år i selvhjælpsgrupper og som mentor i den forbindelse.

  Læs mere om mig og mine kvalifikationer på min side om rådgivning: Den finder du lige her

  Hele mit CV ligger på LinkedIn.

   

  Sted og tid:

  Du kan tilmelde dig når du vil. Der er dog et begrænset antal pladser, og jeg lukker ind imellem for tilgang, indtil der er plads igen.

  Stedet er hjemme i din egen sofa – eller hvor du nu synes, du har det godt.

  Så snart du har tilmeldt dig, så beder mit system dig om at oprette dig på den IT-platform, hvor videoer og andet materiale ligger. og så er du  i gang.

   

  Pris og betaling:

  Du forpligter dig ved tilmelding til at betale for hele forløbet på de 6 måneder.

  Betaling: 6 månedlige betalinger á kr. 1.595  – i alt kr. 9.570. Første gang med det samme, og derefter med en måneds mellemrum i alt 6 gange.

  Du kan også betale på en gang ved tilmelding – kr. 9.570 – og så lægger jeg 2 timers rådgivning oveni som bonus. (Værdi kr. 1.955).

  Du tilmelder dig og køber mentorforløbet ved at trykke på den røde knap længere oppe på siden.

  Du kan betale med alle internationale betalingskort. Skriv til mig, hvis du ønsker at betale på anden måde.

  Skriv også til mig, hvis du har brug for en anden ratebetaling end de foreslåede, så kigger jeg på det.

  Fortryder du din tilmelding, kan du afmelde igen inden for 14 dage efter tilmelding. Derefter skal du betale for hele forløbet.

  Vil du vide mere:

  Ring på 70 23 71 11 eller send en mail her og fortæl mig, hvornår jeg kan ringe tilbage til dig.

  Få 2 videoer om psykopater

  Psykopat

  Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

  Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit