Hvorfor er det så svært at bryde med en psykopat?

2 timers minikursus - når du har tid

Hvorfor er det så svært at bryde med en psykopat?

Hvorfor går vi ikke bare? Få svaret – eller svarene – i dette minikursus. For det spørgsmål er ikke så enkelt at besvare. Men det kan besvares, og du får viden til at lukke munden på alle, der stiller det tåbelige spørgsmål: Hvorfor går du ikke bare?

Du får en stor viden om alle de grunde, du har haft til ikke at gå. Selvfølgelig om frygten og manipulationen. Men også om de biokemiske grunde, de psykiske og de følelsesmæssige grunde.

Og jeg gennemgår de skader, du har fået af at være sammen med din hverdagspsykopat. Hvad stress og alarmberedskab gør ved os, og vores evne til at tage beslutninger mv. Om PTSD og traumer og meget mere.

Du får selvfølgelig også nogle gode råd, hvis eller når du vælger at bryde med psykopaten.

 

 

Jeg har pakket nogle af de videoer, jeg har lavet, til 5 minikurser med et direkte budskab:

Du kan læse mere om de enkelte kurser ved at følge linket på titlen. Priserne er overkommelige. 195 kr for minikurserne på 1 time og 350 kr. for minikurserne på 2 timer.

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit