Hvad er en hverdagspsykopat?

1 times minikursus - når du har tid

Hvad er en hverdagspsykopat?

Er du i tvivl, om du kender en hverdagspsykopat?

Eller vil du gerne forstå din hverdagspsykopat og dennes adfærd bedre?

Efter videokurset ved du præcist, hvad du skal se efter af adfærd, og du ved nok til at kunne genkende adfærden med det samme, når du møder den.

Jeg gennemgår både narcissistisk og psykopatisk adfærd. Og jeg tager fat i alle de forskellige betegnelser, der er for en hverdagspsykopat.

Med udgangspunkt i den nyeste diagnosemodel, gennemgår jeg de karaktertræk og den adfærd, der hører til disse personlighedsforstyrrelser. Jeg taler i klart og almindeligt sprog – og jeg bruger masser af eksempler både fra mit eget liv og fra alle de menneskers liv, jeg har rådgivet gennem samtaler og gruppeforløb.

En hverdagspsykopat adskiller sig fra et sundt menneske på to hovedområder. De afviger i måden, de opfatter sig selv på, og de afviger i måden, de fungerer i relationer på. Det sidste er det, der rammer os, der er i nærkontakt med dem, og som gør os forvirrede og frustrerede.

Du får videoer, som du kan se, hvor du vil, og hvornår du vil. Du får også de tilsvarende lydfiler, så du kan lytte til dem, når du er på farten, ligesom du får en grundig pdf-præsentation af den nyeste diagnosemodel.

For jer, der er nørder inden for dette emne, kan jeg fortælle, at jeg bruger DSM-5, den amerikanske psykiatriorganisations diagnosemodel, som bliver brugt til stort set al ny forskning indenfor personlighedsforstyrrelser. Dette kurser tager udgangspunkt i den nyeste model, der er lettere at forstå for os, der har været i nærkontakt med hverdagspsykopaterne.

 

Minikurset består af videoer, lydfiler og en pdf præsentation om følgende emner:

  • Hvad er en hverdagspsykopat? – en generel definition tilpasset os der ikke er fagfolk
  • Definitioner, betegnelser og diagnoser – et overblik
  • Hverdagspsykopatens opfattelse af sig selv
  • Hverdagspsykopatens evne til at være i relationer
  • Pdf-præsentation om denne nyeste diagnosemodel. Den indeholder også en definition af, hvad en sund personlighed er.

 

Jeg har pakket nogle af de videoer, jeg har lavet til mine gruppeforløb, til 5 minikurser med et direkte budskab:

Du kan læse mere om de enkelte kurser ved at følge linket på titlen. Priserne er overkommelige. 155 kr for minikurserne på 1 time og 255 kr. for minikurserne på 2 timer. Spar 30% / 290 kr. og få alle fem videokurser for 685 kr.

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit