Hvad er en psykopat?

1 times minikursus - når du har tid

Hvad er en psykopat?

Efter kurset ved du præcist, hvad du skal se efter af adfærd, og du ved nok til at kunne genkende adfærden med det samme, når du møder den.

Jeg gennemgår både narcissistisk og psykopatisk adfærd – og du får den allernyeste viden.

Den nyeste diagnosemodel bliver gennemgået med den adfærd, der hører til – i klart og almindeligt sprog – med masser af eksempler både fra mit eget liv og fra alle de mennesker, jeg har rådgivet gennem samtaler og forløb.

Du får videoer, som du kan se, hvor du vil. Du får også de tilsvarende lydfiler, så du kan lytte til dem, når du er på farten, ligesom du får en grundig pdf-præsentation af den nyeste diagnosemodel.

For jer, der er nørder inden for dette emne, kan jeg fortælle, at jeg bruger DSM-5, den amerikanske psykiatriorganisations diagnosemodel, som bliver brugt til stort set al ny forskning indenfor personlighedsforstyrrelser.

Dette kurser tager udgangspunkt i den nye alternative model, der er lettere at forstå for os, der har været i nærkontakt.

Minikursus "Hvad er en psykopat?"

Videokursus på 1 time. Pris 195 kr.

195 kr - klik her

 

Jeg har pakket nogle af de videoer, jeg har lavet, til 5 minikurser med et direkte budskab:

Du kan læse mere om de enkelte kurser ved at følge linket på titlen. Priserne er overkommelige. 195 kr for minikurserne på 1 time og 350 kr. for minikurserne på 2 timer.

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit