Sådan manipulerer psykopaten med dig

1 times minikursus - når du har tid

Sådan manipulerer psykopaten med dig

Har du undret dig over, hvordan psykopaten kan få dig til at gøre ting, du egentligt ikke har lyst til – og få dig til at lade være med at gøre det, du har lyst til?

Psykopater og narcissister bruger nogle meget avancerede metoder til at manipulere med os. De bruger også altid vold, men det er ikke altid fysisk vold, men andre former for vold, som kan være svære at sætte fingeren på.

Jeg gennemgår de forskellige former for vold med særlig fokus på psykisk vold, og jeg gennemgår nogle af de mere sofistikerede manipulationsmetoder, som psykopaten bruger mod os. Med det ene formål at få så meget magt og kontrol over os, at vi dækker deres behov – hvad end det behov er.

Hvis du tænker, at du da ikke er blevet udsat for vold, så tænk igen. Alle psykopater er voldelige, men vi opdager det ikke altid. Efter dette minikursus lader du dig ikke snyde igen.

 

Jeg har pakket nogle af de videoer, jeg har lavet, til 5 minikurser med et direkte budskab:

Du kan læse mere om de enkelte kurser ved at følge linket på titlen. Priserne er overkommelige. 195 kr for minikurserne på 1 time og 350 kr. for minikurserne på 2 timer.

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit