Redskaber til at tackle en psykopat

2 timers minikursus - når du har tid

Redskaber til at tackle en psykopat

Her får du værktøjskassen til at håndtere og så vidt muligt få psykopaten ud af dit liv. Masser af tips og tricks og masser er virkelig erfaring fra både mig og fra alle de mennesker, jeg har mødt.

Du får viden om psykopatens tilgang til konflikter og drama. Jeg taler om, hvad du kan forvente af en psykopat, og også om hvad du kan forvente af andre mennesker omkring dig. Hvordan du skal kommunikere, hvordan du kan beskytte dig selv. Du får også en masse redskaber til at få noget sund fornuft i dit liv igen.

Du får en beskyttelsesdragt af viden, og du får redskaber, så du kan undgå at blive kørt over af den der damptromle som psykopatens adfærd er.

 

 

Jeg har pakket nogle af de videoer, jeg har lavet, til 5 minikurser med et direkte budskab:

Du kan læse mere om de enkelte kurser ved at følge linket på titlen. Priserne er overkommelige. 195 kr for minikurserne på 1 time og 350 kr. for minikurserne på 2 timer.

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit