Onlinekursus - uanset hvor du bor

Pakke med onlinekursus og virtuelle samtaler

 

Har du – eller har du haft – en hverdagspsykopat i dit liv? Har du brug for at generobre din frihed og igen tro du er noget værd? Og finde ud af hvilken damptromle, det var, der ramte dig?

I dette onlinekursus vil du:

 • få kursusvideoer, lydfiler og noter hver 14. dag – stopfyldt med viden om hverdagspsykopaters adfærd og metoder, og ikke mindst om, hvordan de påvirker os andre.
 • få i alt 6 pakker med 53 videoer og over 8 timers virkelig brugbar undervisning
 • få redskaber, du kan bruge, til at håndtere din kontakt med hverdagspsykopaten.
 • få øvelser, du kan bruge, til at bringe dit liv på fode igen.
 • få støtte til at gå igennem en proces, der vil ændre dit liv.
 • få adgang til min viden og erfaring
 • få personlige og grundige samtaler med mig over telefonen/internettet om lige netop det, du har brug for at tale om. (Hvis du vælger en af pakkerne med klippekort til samtaler.)

Kan jeg garantere, at det virker? Ja, det kan jeg – hvis du gør din del af arbejdet. Jeg har set det igen og igen.

Læs mere længere nede på siden.

 

Du kan vælge mellem 3 forskellige pakker

 

1. Det rene onlinekursus

Det rene videokursus, hvor du i ro og mag hjemme i sofaen eller på farten bliver klogere på hverdagspsykopater og hvad de gør ved os. Du får masser af viden, jeg fortæller dig om hvad jeg – og de tusindvis af mennesker, jeg har talt med – har gjort, og du får en hel række redskaber til både at takle hverdagspsykopaten, og til at få dit liv og din frihed tilbage.

Onlinekurset "Tag dit liv tilbage" - 3 rater

3 månedlige rater á kr. 699,- Kurset bliver frigivet i 6 pakker med 14. dages mellemrum.

Køb her

Onlinekurset "Tag dit liv tilbage"

Pris kr. 1.995,- ved engangsbetaling – og så ligger hele kurset klar til dig med det samme. Fuld frihed til dig, der gerne vil bestemme selv.

Køb her

 

2. Onlinekursus + 5 timers personlig rådgivning.

Du får et videokursus, hvor du i ro og mag hjemme i sofaen eller på farten bliver klogere på hverdagspsykopater, og hvad de gør ved os. Du får masser af viden, jeg fortæller dig om, hvad jeg – og de tusindvis af mennesker, jeg har talt med – har gjort, og du får en hel række redskaber til både at takle hverdagspsykopaten, og til at få dit liv og din frihed tilbage.

Du får i alt 6 pakker med 53 videoer og over 8 timers virkelig brugbar undervisning.

Derudover får du et 5 timers klippekort til samtaler over telefonen eller internettet med mig. 5 timer, som du kan bruge i dit eget tempo og til lige dit behov.

Dette sikrer dig et boost af viden og en ny energi til at komme videre i din proces med at tage dit liv og din frihed tilbage. Du er ikke alene, jeg går med dig.

Onlinekursus "Tag dit liv tilbage" + 5 timers rådgivning

Du kan vælge mellem engangsbetaling på kr. 6.450,- eller 3 månedlige rater á kr. 2.250,-. Du vælger inde i betalingsvinduet, hvordan du vil betale. Kurset bliver frigivet i 6 pakker med 14. dages mellemrum.

Køb her

3. Onlinekursus + 10 timers personlig rådgivning.

Du får et videokursus, hvor du i ro og mag hjemme i sofaen eller på farten bliver klogere på hverdagspsykopater, og hvad de gør ved os. Du får masser af viden, jeg fortæller dig om hvad jeg – og de tusindvis af mennesker, jeg har talt med – har gjort, og du får en hel række redskaber til både at takle hverdagspsykopaten, og til at få dit liv og din frihed tilbage.

Du får i alt 6 pakker med 53 videoer og over 8 timers virkelig brugbar undervisning.

Derudover får du et 10 timers klippekort til samtaler over telefonen eller internettet med mig. 10 timer, som du kan bruge i dit eget tempo og til lige dit behov.

Dette sikrer dig et solidt grundlag for at komme videre i din proces med at tage dit liv og din frihed tilbage. Jeg følger dit liv og holder dig i hånden undervejs, nårsomhelst du har brug for det. Du er ikke alene, jeg går med dig.

Onlinekursus "Tag dit liv tilbage" + 10 timers rådgivning

Du kan vælge mellem engangsbetaling på kr. 9.995,- eller 3 månedlige rater á kr. 3.450,-. Du vælger inde i betalingsvinduet, hvordan du vil betale. Kurset bliver frigivet i 6 pakker med 14. dages mellemrum.

Køb her

 

Hvorfor har jeg lavet dette onlinekursus?

Jeg har holdt fysiske gruppeforløb i København i to år. Indtil nu har over 80 personer i løbet af 6 gruppeforløb fået ændret deres liv. Og den 7. gruppe starter den 21. august 2018. Du kan læse mere om grupperne her.

Jeg har også holdt over 35 foredrag for flere tusind tilhørere i hele Danmark, og jeg bliver ofte spurgt, om jeg ikke kan komme til den og den by eller landsdel, så de af jer, der ikke bor i København, kan komme med i et gruppeforløb.

Det kan desværre ikke praktisk lade sig gøre, men jeg har kunnet gøre noget andet, så alle kan være med uanset hvor i landet – eller verden – I bor.

I dette onlineforløb kombinerer jeg videoundervisning med personlige en-til-en telefonsamtaler, og kan derved både nemt give min viden og erfaring videre til dig, samtidig med, at du som deltager får et unikt skræddersyet personligt forløb med mig. Og det hele foregår i dit eget tempo, og hjemme i din egen sofa.

Du kan også skrive med andre i samme situation som dig, det vil blot foregå i en hemmelig Facebook gruppe, kun for deltagere i “Tag dit liv tilbage” kurserne.

Heller ikke alle har mod på at deltage i en fysisk gruppe, selv om det geografisk er muligt, og så er dette onlineforløb et rigtigt godt alternativ.

Du kan selvfølgelig også købe videokurset alene, du får så blot ikke del i den rabat, som jeg giver, hvis du køber pakkeløsningerne, hvor du også får mig personligt med i købet. Men du får alle mine videoer og lydfiler og noter, så du er godt hjulpet på vej.

 

Hvem vil få glæde af dette forløb?

Onlinekursets indhold er tilrettelagt til dig, der har, eller har haft, en eller flere hverdagspsykopater i dit personlige liv, uanset om det er dine forældre, søskende, ægtefælle, kæreste, venner eller lignende. Det vil sige, at du er pårørende til en hverdagspsykopat, og dermed følelsesmæssigt involveret.

Hvis du er i tvivl om din hverdagspsykopat nu også er psykopat, narcissist, sociopat eller bare almindeligt fucked up, så får du også det afklaret i forløbet. Og metoderne og redskaberne kan bruges af alle, der er i nærkontakt med uempatiske, egoistiske, grænseoverskridende personer. Dem, hvor alt drejer sig om dem selv, og hvor der ikke er plads til, at du  kan være dig.

 

Hvad vil du få ud af at deltage?

Du vil opleve i løbet af kurset, at du vil få viden, overblik og redskaber til at starte rejsen mod frihed og glæde.

Tag dit liv tilbageDu vil se, at der et meget gennemskueligt mønster i hverdagspsykopatens adfærd, og et lige så gennemskueligt mønster i din reaktion på hverdagspsykopaten. Og du vil derfra kunne ændre din del af mønsteret.

Det er også et mønster, hvor folk udefra har svært ved at forstå, hvad der foregår. Og hvor vi, der er inde i det, har svært ved at forklare, hvad der foregår. Men efter dette forløb kan du både forstå og forklare, hvad der skete. Du får både en ny viden og et nyt sprog.

Du har sikkert – som jeg – haft svært ved at finde ud af, hvilken damptromle der ramte dig, og hvor den overhovedet kom fra. Men i løbet af dette online forløb vil du have skilt damptromlen ad, og du vil vide, hvordan den er skruet sammen, og du vil kunne genkende en damptromle igen, når du møder den.

Du vil få viden om, hvilke skader en hverdagspsykopat påfører andre mennesker fysisk, psykisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Sammen med redskaber til at starte healingen af disse skader, vil denne viden ruste dig til at kunne vende den negative spiral ryggen, og i stedet starte en positiv spiral i dit liv. En spiral med mere glæde og frihed.

Det er ligegyldigt, om du stadig har en hverdagspsykopat i dit liv, eller du har gjort dig fri. Det er også ligegyldigt om din hverdagspsykopat er kvinde eller mand, eller om hverdagspsykopaten er en forælder, en søskende, en ægtefælle/kæreste, god ven eller chef/kollega eller andet.

Har du været i nærkontakt med en hverdagspsykopat, så har du fået sår og skader, og disse sår og skader kan heles.

Vil du vide mere om, hvordan jeg definerer en hverdagspsykopat, så læs min artikel om Psykopatens kendetegn her.

 

Hvad sker der i løbet af onlinekurset?

   

  Du får en pakke med videoer, lydfiler og noter en gang hver 14. dag – 6 gange i løbet af 10 uger.

  Videokurset indeholder disse 6 hovedoverskrifter:

  1. Hvad er der sket med os? Påvirkningen og skaderne vi får af nærkontakten med en hverdagspsykopat.
  2. Hvad er en psykopat? Psykopaters diagnoser, personlighedstræk og ikke mindst adfærd med masser af eksempler.
  3. De 7 forskellige former for vold samt viden om psykopatens forskellige metoder til at manipulere med os.
  4. Beskyttelsesdragten – redskaber til at håndtere kontakt og konflikt med en hverdagspsykopat.
  5. Hvorfor er det så svært at slippe fri af en hverdagspsykopat? En masse om traumer, psykologi, biokemi, hjerneforskning og følelser.
  6. Frigørelsesprocessen – hvordan du gør dig fri og bygger dig selv op igen.

  Du får 6 pakker med i alt 53 videoer af varierende længde – i alt over 8 timers videoundervisning. Videoerne er så korte, at du kan tage en bid ad gangen uden at blive overvældet. Alle videoerne får du også i en ren lydversion, så du kan høre eller genhøre det hele, mens du er på farten.

  Der er skriftlige noter til hvert emne, som du kan printe ud og læse – eller bruge til at notere på, mens du gennemgår videoerne. Det bliver til en hel mappe, nøjagtigt magen til den, som deltagerne på de fysiske gruppeforløb får udleveret – du får endda også en forside til mappen, du kan printe ud.

  Alle videoer og andet materiale fra forløbet vil være tilgængelige for dig uden tidsbegrænsning. Så du kan altid gå tilbage og genopfriske din viden, når du har brug for det. Og tage kurset igen, når du er kommet længere i din proces.

  Flere af mine gruppedeltagere har deltaget i gruppeforløbet to gange, for som de siger: “Der er en hel masse, jeg først er klar til at se i øjnene efter at have arbejdet med det første gang. Og jeg opdagere og erkendte mere og mere, jo flere gange jeg arbejder med materialet.” Der er også flere, der kommer i gruppen, fordi de har en ægtefælle med hverdagspsykopatisk adfærd, og undervejs finder de ud af, at de også har en mor eller far med de samme træk. Så er det rart, at kunne gå et lag dybere ved at tage forløbet igen.

  Det hele ligger på en kursusplatform, som du har adgang til, når og hvor det passer dig. Hver gang, der ligger en ny videopakke klar, så får du en mail fra mig.

  Du taler med mig, når du vil

  Hvis du køber en pakke med klippekort til samtaler, så foreslår jeg som hovedregel, at vi starter med en telefonsamtale på 1,5-2,0 timer. Det giver plads til, at vi kan tale om dig og om lige dine udfordringer. Så lærer du mig også at kende, og kommer over den første hurdle med frygten for, at jeg nok ikke forstår dig… Tro mig – du kan ikke sige noget, jeg ikke forstår – eller ikke selv har prøvet.

  Derefter har vi som udgangspunkt samtaler, når du har behov for dem. Du bestemmer selv længden og indholdet af samtalerne. Enten kan du stille spørgsmål i relation til videoerne og øvelserne mv., eller du kan få rådgivning til det, der lige er oppe i dit liv på det tidspunkt. Der er ingen begrænsninger.

  Du får i alt enten 5 eller 10 times personlig rådgivning afhængig af, hvilken pakke, du køber, og du kan fordele disse timer, som du har lyst til. Du kan også vælge at dele timerne op i halve, hele eller dobbelte timer, og fordele dem, som det nu passer dig bedst. Du har næsten frit slag. Du har et helt år til at bruge timerne i. Efter et år forældes ubrugte timer – for det virker bedst, hvis du tager timerne i nogenlunde sammenhæng med kurset, så får du optimalt udbytte af pakken. Sker der noget uforudset, så finder vi dog nok en løsning på dette også.

  Hvis du vil møde mig fysisk i Valby, i stedet for at tale med mig i telefonen eller via nettet, så kan du konvertere telefonsamtaler med face to face samtale for et tillæg af kr. 200 pr. time.

  Du booker selv tiderne i min elektroniske kalender, så de passer til dit liv. Eller sender mig en mail, hvis det er nemmere for dig.

  Hvad siger tidligere deltagere?

  “Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤”

  “Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

  “Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

  “Tak for dit livsforandrende kursus.”

  “Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater og mappen er et godt opslagsværk.”

  “Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

  “Jeg bruger materialet, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

  “Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

  “Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

  “Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

  “Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

  “Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

  “Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

  “Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

  “Jeg har lært, at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

  “Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

  Vil du vide mere om onlinekurset?

  745 x 795

  Skriv dig op her og få en mail hver dag de næste 5 dage med smagsprøver på videoer og små artikler om indholdet i onlinekurset.

  Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit

  Hvad er en hverdagspsykopat?

  Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

  At være havnet i kriminalforsorgen, er stort set også den eneste måde, man i dag får en diagnose som psykopat. Tag dit liv tilbage

  Men der er også alle hverdagspsykopaterne, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke nødvendigvis kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

  De kommer aldrig i kontakt med det psykiatriske system. Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og som gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

  Det er blot sværere at erkende det og tale om det, fordi alt ser så fint ud på overfladen, og fordi meget af den påvirkning, vi har levet under, er så indirekte og manipulerende, at vi ofte selv ender med at tro, at det er vores egen skyld det hele.

   

  Hvem er jeg?

  Jeg er opvokset med hverdagspsykopater  – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende så rigtigt ud på overfladen, men hvor der var helt tomt indeni. Tag dit liv tilbage

  Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde og ikke, på hvem jeg var. Blevet bedømt på at være familiens glansbillede af den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

  Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed.

  Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

  Som voksen blev jeg arbejdsnarkoman, uden tillid til andre mennesker, uden selvværd og totalt uegnet til nære relationer. Og – viste det sig – med en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

  Men på overfladen så det fint ud med uddannelser, fin karriere, ægteskaber og store smil.

  Min rejse mod sundhed startede allerede, da jeg var i 20’erne, men tog først rigtig fart, da jeg var i starten af 30’erne. Og den fortsætter i dag, hvor udvikling stadig er en uundværlig og vigtig del af mit liv.

   

  Ved jeg noget om at lede et onlineforløb?

  Jeg er uddannet systemisk/narrativ proceskonsulent samt executive coach, og jeg har stor erfaring med både individuelle forløb og gruppeforløb.

  Jeg har levet af dette de sidste 13 år, og har haft mindst 15.000 timers samtaler og faciliteringer gennem de sidste 30 år som leder og selvstændig.

  Jeg har også selv brugt 20 år i selvhjælpsgrupper og som mentor i forbindelse med min egen frigørelsesproces af hverdagspsykopaterne i mit liv.

  Og de seneste 10 år har jeg uddannet mig internationalt og intensivt inden for dette område: hverdagspsykopaternes adfærd og hvordan vi håndterer nærkontakt med dem.

  Læs mere om mig og mine kvalifikationer på min side om rådgivning: Den finder du lige her

  Hele mit CV ligger på LinkedIn.

   

  Sted og tid:

  Du kan tilmelde dig, når du vil. Der er dog et begrænset antal klippekort, så du kan risikere, at jeg ind i mellem lukker for tilgang, indtil der er plads igen.

  Stedet er hjemme i din egen sofa – eller hvor du nu synes, du har det godt. Det er nok en god ide, at du finder et sted med en god internetforbindelse til videoerne.

  Samtidig med, at du tilmelder dig, så beder mit system dig om, at du opretter dig på den IT-platform, hvor videoer og andet materiale ligger. Og så er du  i gang med det samme.

   

  Pris og betaling:

  Du forpligter dig ved tilmelding til at betale for hele forløbet.

  Du tilmelder dig og vælger dit valg af onlinekursus ved at trykke på en af de røde knapper længere oppe på siden.

  Du kan betale med alle internationale betalingskort. Skriv til mig, hvis du ønsker at betale på anden måde.

  Det med småt: Online videokurset er digitalt indhold, der leveres umiddelbart efter tilmelding. Når du accepterer handelsbetingelserne ved købet, anerkender du, at du mister din normale 14 dages fortrydelsesret.
  Klippekort til rådgivning kan fortrydes 14 dage efter køb, derefter er købet bindende. Ved fortrydelse skal normalprisen – ikke rabatprisen – på de allerede leverede timer betales.

  Klippekort er gældende i 1 år, hvorefter ikke brugte timer forældes.

  Kursus materialet er udarbejdet af Alexa Peary. Materialet er underlagt copyrights og må ikke kopieres eller deles.

  Vil du vide mere:

  Ring på 70 23 71 11 eller – nok nemmere – send mig en mail her og fortæl mig, hvornår jeg kan ringe tilbage til dig.

  Få 2 videoer om psykopater

  Psykopat

  Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

  Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit