Radio, TV, Podcasts mv.

Pressen - optrådt i medierne

 

21. marts 2019 Videointerview med Camilla Lund, Yogajordmoder.dk

Camilla inviterede mig til en samtale om psykopater og narcissister.

Her er, hvad Camilla blandt andet siger om optagelserne:

“De fleste har oplevet at møde mennesker, der virker underligt følelseskolde og afstumpede. De overrasker os med handlinger, der virker ude af kontekst, og man kan ikke rigtigt regne med, at der er en ligeværdig og ansvarlig samtale. Hvis man bliver længe sammen med een med den adfærd, eller er opvokset med een i familien, vil det være helt sikkert, at man begynder at tvivle på sine egne følelser, sit eget værd og igen og igen bliver bekræftet i, at det man siger og gør, er forkert.

Man bliver fanget ind i et spil, hvor det handler om kontrol i det små eller store, psykisk kontrol, hvor man bliver en brik i deres uendelige behov for opmærksomhed, og man vil få skader på sjælen.

Det er svært at forstå, at der findes en gruppe af mennesker med en adfærd, der gør skade på andre. Jeg har derfor inviteret Alexa Peary med hjem til videointerview, da hun er god til at sætte ord på og komme med mange konkrete bud på adfærd, skaber og hvad der kan og skal gøres, når man bliver ramt af psykopat/narcissist bussen.”

Her er et link til Del 1 – på YouTube

Her er et link til Del 2 – på YouTube

 

21. februar 2019 Podcast: “Din Psykopat!”

Så er der endnu en spritny Podcast med skønne Katrine Gisiger som vært klar. Det er den tredje Podcast, som Katrine har inviteret mig til at lave sammen med sig, og det er som altid interessant og en skøn oplevelse. Jeg håber, at det også vil være det for dig.

Katrines beskrivelse: “Endnu engang har jeg haft besøg af Alexa Peary, som er bag “Kend din Psykopat” til en snak om hverdagspsykopater, følelsesvampyrer eller hvad vi nu skal kalde mennesker uden empati.

Hun fortæller personlige historier fra sit liv om at være “psykopatguf” for forældre, kæreste og chefer.

Episoden hedder “Din Psykopat”, er #50 og findes i Spotify, iTunes (den lilla podcastapp) og i Pocket Cast. Søg på “perfekt uperfekt”.

Hør podcasten på iTunes her – Din Psykopat

Har du hørt de første to episoder, Katrine lavede med mig? Scroll lidt længere ned og find dem her på siden.

 

Efteråret 2018 – DR1’s TV-serie “Din Psykopat”

Jeg medvirker i en TV-serie der hedder Din Psykopat! i DR1 i efteråret 2018. Der kommer 3 udsendelser med TV-lægen Charlotte Bøving som vært om psykopaten som far, som kæreste og som chef.

De kommer:

Tirsdag, den 23. oktober 2018 kl. 20.45, Min far er psykopat.  Her er et direkte link til udsendelsen

Tirsdag, den 30. oktober 2018 kl. 20.45, Min kæreste er psykopat.  Her er et direkte link til udsendelsen

Tirsdag, den 6. november 2018 kl. 20.45, Min chef er psykopat. Her er et direkte link til udsendelsen

Jeg har sat link ind, så du kan gense episoderne på nettet

 

24. oktober 2018 Podcast: “Psykopat på fri fod”

Så er der en spritny Podcast med mig og skønne Katrine Gisiger klar. Det er den anden Podcast, som Katrine har inviteret mig til at lave sammen med sig, og den har allerede fået rigtigt mange fantastiske kommentarer med på vejen.❤️

For eksempel:
“En af dine bedste episoder i min optik – og jeg har virkelig hørt dem alle. Virkelig stof til eftertanke! Fortsæt dit fantastiske arbejde Katrine.” (signe_applerock)”
Katrines beskrivelse: Hvad er en hverdagspsykopat og hvilke kendetegn har de? Er det normalt at græde når man er vred? Og hvorfor bliver Katrine ked af det? Lyt med i denne episode af Perfekt Uperfekt, hvor Katrine endnu engang har inviteret Alexa Peary med i studiet til en sårbar snak om psykopater og hvilke erfaringer Katrine og Alexa har med dem.
Episoden hedder “Psykopat på fri fod” og findes i Spotify, i itunes (den lilla podcastapp) og i “Pocket cast”. Søg på “perfekt uperfekt”.
Har du hørt den første episode, Katrine lavede med mig? Bliver beskrevet således:
“Oh yes! Jeg elsker selvfølgelig ALLE episoderne af Perfekt Uperfekt, men især “kend din psykopat” satte aftryk i mig, og skiller sig ud fra de andre Podcasts. Kan ikke vente med at høre den nye episode – og se Alexas serie ? win win!” (bold.and.bolin)

 

27. marts 2018 Podcast: “Kend din psykopat”

Jeg har deltaget i Katrine Gisigers podcast “Perfekt Uperfekt”. Katrine er en fantastisk modig kvinde, der udfordrer vores alles hang til perfektionisme og pæn overflade!

Jeg taler om psykopater, narcisister, sociopater, og hvad de nu kaldes disse mennesker med denne ubehagelige adfærd.

Vi kommer igennem mange emner, som adfærd, chefer, internettrolde, penge, magt og prestige, mobning, accept og tilgivelse, manipulation, selvværd, at reagere eller agere, stress, at være god nok og meget meget mere.

Hør podcasten på iTunes her – Kend din Psykopat

Du kan også finde den på Spotify, Overcast eller den lilla app på iPhones der hedder “Podcasts”. Bare søg på Katrine Gisiger.

 

25. oktober 2017 Podcast: Lyden af et Bedre Liv

Jeg har været med i Maria Guldagers Talkshow – om bedrag, psykopater og manipulation – hør det som podcast her ?❤️
 

“Har du prøvet at stole på en, der viste sig slet ikke at være god for dig? Har du prøvet at være fanget i en eller flere relationer, fordi du ikke kunne overskue konsekvenserne af ikke at være i dem længere? I så fald er der noget at hente for dig ved at lytte til dagens podcast som er en optagelse af talkshowet på Godthåb og Kaffe. Selveste Simon Ørregaard og Alexa Peary var med til en snak om psykopater, manipulation og vejen ud.” Hør podcasten her – Talkshow #2

30. august 2017 i Kejser på DR P1

Jeg deltog som ekspert sammen med psykiater og forfatter Henrik Day Poulsen i det direkte program “Kejser” på P1 med titlen “Sådan tackler du en psykopat” Udsendelsen har fået meget ros som både saglig og vedkommende. Hør den her.

 

Test din hverdagspsykopat

Psykopat


FÅ ADGANG TIL EN PROFESSIONEL TEST, SÅ DU KAN FÅ EN IDE, OM DU KENDER EN HVERDAGSPSYKOPAT.

Få derefter 8 mail over 10 dage med videoer om hverdagspsykopater. Om hvad der kendetegner dem, og hvad de gør ved os.

Hvorfor bliver vi så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit