Pressen - Nævnt i medierne

Radio, TV, Podcasts mv.

Efteråret 2018 – DR TV-serie

Jeg medvirker i en TV-serie om Hverdagens Psykopater i DR1 til efteråret 2018. Der kommer 4 udsendelser med TV-lægen Charlotte Bøving som vært om hverdagens psykopater i familien, i parforholdet, på jobbet og i samfundet.

Jeg sætter datoerne ud, så snart jeg har dem. Skriv dig op på mit nyhedsbrev herunder, hvis du vil være sikker på, at du får besked.

 

27. marts 2018 Podcast: Kend din psykopat

Jeg har deltaget i Katrine Gisigers podcast “Perfekt Uperfekt”. Katrine er en fantastisk modig kvinde, der udfordrer vores alles hang til perfektionisme og pæn overflade!

Jeg taler om psykopater, narcisister, sociopater, og hvad de nu kaldes disse mennesker med denne ubehagelige adfærd.

Vi kommer igennem mange emner, som adfærd, chefer, internettrolde, penge, magt og prestige, mobning, accept og tilgivelse, manipulation, selvværd, at reagere eller agere, stress, at være god nok og meget meget mere.

Hør podcasten på iTunes her – Kend din Psykopat

Du kan også finde den på Spotify, Overcast eller den lilla app på iPhones der hedder “Podcasts”. Bare søg på Katrine Gisiger.

 

25. oktober 2017 Podcast: Lyden af et Bedre Liv

Jeg har været med i Maria Guldagers Talkshow – om bedrag, psykopater og manipulation – hør det som podcast her ?❤️
 

“Har du prøvet at stole på en, der viste sig slet ikke at være god for dig? Har du prøvet at være fanget i en eller flere relationer, fordi du ikke kunne overskue konsekvenserne af ikke at være i dem længere? I så fald er der noget at hente for dig ved at lytte til dagens podcast som er en optagelse af talkshowet på Godthåb og Kaffe. Selveste Simon Ørregaard og Alexa Peary var med til en snak om psykopater, manipulation og vejen ud.” Hør podcasten her – Talkshow #2

25. september 2017 på DR P4 Sjælland

Et hurtigt velklippet indslag med mig om Hverdagspsykopater på programmet KLIK på P4 Sjælland. Ligger nu som podcast. Indslaget kommer inden for det første kvarter af udsendelsen – efter musiknummeret. Hør det her

 

30. august 2017 på DR P1

Jeg deltog som ekspert sammen med psykiater og forfatter Henrik Day Poulsen i det direkte program “Kejser” på P1 med titlen “Sådan tackler du en psykopat” Udsendelsen har fået meget ros som både saglig og vedkommende. Hør den her.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit