Radio, TV, Podcasts mv.

Pressen - Nævnt i medierne

Efteråret 2018 – DR TV-serie

Jeg medvirker i en TV-serie der hedder Din Psykopat! i DR1 i efteråret 2018. Der kommer 3 udsendelser med TV-lægen Charlotte Bøving som vært om psykopaten som far, som kæreste og som chef.

De kommer:

Tirsdag, den 23. oktober 2018 kl. 20.45, Min far er psykopat.  Her er et direkte link til udsendelsen

Tirsdag, den 30. oktober 2018 kl. 20.45, Min kæreste er psykopat.  Her er et direkte link til udsendelsen

Tirsdag, den 6. november 2018 kl. 20.45, Min chef er psykopat. Her er et direkte link til udsendelsen

Jeg har sat link ind, så du kan gense episoderne på nettet

 

24. oktober 2018 Podcast: Psykopat på fri fod

Så er der en spritny Podcast med mig og skønne Katrine Gisiger klar. Det er den anden Podcast, som Katrine har inviteret mig til at lave sammen med sig, og den har allerede fået rigtigt mange fantastiske kommentarer med på vejen.❤️

For eksempel:
“En af dine bedste episoder i min optik – og jeg har virkelig hørt dem alle. Virkelig stof til eftertanke! Fortsæt dit fantastiske arbejde Katrine.” (signe_applerock)”
Katrines beskrivelse: Hvad er en hverdagspsykopat og hvilke kendetegn har de? Er det normalt at græde når man er vred? Og hvorfor bliver Katrine ked af det? Lyt med i denne episode af Perfekt Uperfekt, hvor Katrine endnu engang har inviteret Alexa Peary med i studiet til en sårbar snak om psykopater og hvilke erfaringer Katrine og Alexa har med dem.
Episoden hedder “Psykopat på fri fod” og findes i Spotify, i itunes (den lilla podcastapp) og i “Pocket cast”. Søg på “perfekt uperfekt”.
Har du hørt den første episode, Katrine lavede med mig? Bliver beskrevet således:
“Oh yes! Jeg elsker selvfølgelig ALLE episoderne af Perfekt Uperfekt, men især “kend din psykopat” satte aftryk i mig, og skiller sig ud fra de andre Podcasts. Kan ikke vente med at høre den nye episode – og se Alexas serie ? win win!” (bold.and.bolin)

 

27. marts 2018 Podcast: Kend din psykopat

Jeg har deltaget i Katrine Gisigers podcast “Perfekt Uperfekt”. Katrine er en fantastisk modig kvinde, der udfordrer vores alles hang til perfektionisme og pæn overflade!

Jeg taler om psykopater, narcisister, sociopater, og hvad de nu kaldes disse mennesker med denne ubehagelige adfærd.

Vi kommer igennem mange emner, som adfærd, chefer, internettrolde, penge, magt og prestige, mobning, accept og tilgivelse, manipulation, selvværd, at reagere eller agere, stress, at være god nok og meget meget mere.

Hør podcasten på iTunes her – Kend din Psykopat

Du kan også finde den på Spotify, Overcast eller den lilla app på iPhones der hedder “Podcasts”. Bare søg på Katrine Gisiger.

 

25. oktober 2017 Podcast: Lyden af et Bedre Liv

Jeg har været med i Maria Guldagers Talkshow – om bedrag, psykopater og manipulation – hør det som podcast her ?❤️
 

“Har du prøvet at stole på en, der viste sig slet ikke at være god for dig? Har du prøvet at være fanget i en eller flere relationer, fordi du ikke kunne overskue konsekvenserne af ikke at være i dem længere? I så fald er der noget at hente for dig ved at lytte til dagens podcast som er en optagelse af talkshowet på Godthåb og Kaffe. Selveste Simon Ørregaard og Alexa Peary var med til en snak om psykopater, manipulation og vejen ud.” Hør podcasten her – Talkshow #2

25. september 2017 på DR P4 Sjælland

Et hurtigt velklippet indslag med mig om Hverdagspsykopater på programmet KLIK på P4 Sjælland. Ligger nu som podcast. Indslaget kommer inden for det første kvarter af udsendelsen – efter musiknummeret. Hør det her

 

30. august 2017 på DR P1

Jeg deltog som ekspert sammen med psykiater og forfatter Henrik Day Poulsen i det direkte program “Kejser” på P1 med titlen “Sådan tackler du en psykopat” Udsendelsen har fået meget ros som både saglig og vedkommende. Hør den her.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit