Rådgivning / Coaching

for personer, grupper og virksomheder

Har du brug for at tale med et menneske, der forstår alt, hvad du siger, og som IKKE fortæller dig, at det er dig, der er forkert?

Har du brug for at fortælle din historie, og finde ud af om den er så slem, som du måske tror?

Har du brug for at spejle dig i mig og min historie, for at kunne vurdere din egen historie bedre?

Har du brug for at blive lyttet til og anerkendt for den, du er, og det du har gjort?

Har du brug for at vide mere om, hvad det er for et mønster de giftige mennesker handler efter – og måske også om, hvad for et mønster vi er begyndt at handle efter for at overleve?

Har du brug for nogle konkrete råd til at tackle et giftigt menneske, gøre dig fri, overleve konflikterne eller om hvordan du bygger dig selv op igen efter krigen?

 

Du kan tale med mig fysisk i Valby, København, eller du kan også sidde hjemme i din egen sofa og tale med mig via enten almindelig telefon eller via et videomøde over internettet.

 

Samtaler over internettet eller telefonen

Du booker selv den ønskede tid i min kalender ved at trykke på den store røde kamp herunder – og hvis du vil have andre tider end dem, der lige er til rådighed, så send mig lige en mail her.

Min erfaring er, at mange har brug for at fortælle om sin situation til een, der forstår. Og det skal der være tid til. Så hvis det er dit behov, så vil jeg anbefale, at du booker en session á to timer. Har du blot en mere konkret udfordring, eller hellere vil tage det i små portioner, så book en time.

Du vælger selv, om du vil tale med mig over telefonen eller over internettet – det sidste kan foregå både med eller uden kamera, og du kan bruge computer, telefon eller tablet til samtalen. Du skal vælge video eller telefon, når du booker din tid.

Jeg bruger programmet Zoom til videomøder, som har en høj kvalitet af både billede og lyd. Du behøver ikke teknisk snilde, en browser er fint, men en god wifi forbindelse vil være en god ide.

Det nummer, du skal ringe til ved telefonsamtaler er dansk, så du betaler normal dansk takst – uanset hvor jeg befinder mig i verden.

 

Fysiske samtaler i Valby

Du kan selvfølgelig også møde mig ansigt til ansigt. Du booker selv den ønskede tid i min kalender ved at trykke på den store røde kamp herunder – og hvis du vil have andre tider end dem, der lige er til rådighed, så send mig lige en mail her.

Er i flere, der vil møde mig sammen, så læs lidt længere nede på siden, hvor du også kan finde flere oplysninger.

 

Læs hvad andre siger om mig længere nede på siden

 

 

Gratis 15 minutters telefonsamtale

– kun gratis første gang

Book tid her

1 time - via telefon eller internet

kr. 950

Husk at vælge om du vil bruge telefon eller vil tale via internet med video. Det gør du i næste vindue.

Du får det link eller telefonnummer, du skal bruge til samtalen tilsendt i din kvittering.

Book tid her

2 timer - via telefon eller internet

kr. 1.800

Husk at vælge om du vil bruge telefon eller vil tale via internet med video. Det gør du i næste vindue.

Du får det link eller telefonnummer, du skal bruge til samtalen tilsendt i din kvittering.

Book tid her

1 times fysisk møde

på mit kontor i Valby.  kr. 1.350

Du får adresse og kørselsvejledning i din kvittering.

Book tid her

2 timers fysisk møde

på mit kontor i Valby.  kr. 2.400

Du får adresse og kørselsvejledning i din kvittering.

Book tid her

Klippekort 5 timer via telefon eller internet

Klippekort: 5 timer for kr. 4.050 – spar 10 %

Køb her

Klippekort 10 timer via telefon eller internet

Klippekort: 10 timer for kr. 7.200 – spar 20 %

Køb her

Klippekort 5 timer til fysiske møder

Klippekort: 5 timer for kr. 5.400 – spar 10%

Køb her

Klippekort 10 timer til fysiske møder

Klippekort: 10 timer for kr. 9.600 – spar 20%

Køb her

 

 

RådgivningEr du i nærkontakt med et menneske, som har psykopatisk eller narcissistisk adfærd?

Har du brug for en sparringspartner eller en rådgiver?

Jeg har en livslang personlig erfaring med psykopater, narcissister, alkoholikere og andre giftige mennesker.

Derudover har jeg læst store mængder bøger, forskning og artikler om emnet, og har deltaget på adskillige kurser og workshops hos en række internationale eksperter på området. Der findes ikke en formel uddannelse på dette område, så jeg har stykket min egen sammen.

Jeg bliver kraftigt efterspurgt af psykiatrien, institutioner, studerende, virksomhedsledere og journalister for at dele min viden og min vinkel på psykopater. Rigtigt mange psykologer, læger og psykoterapeuter anbefaler mig til deres klienter.

Jeg har været igennem erkendelsen af, at jeg har været udsat for omsorgssvigt og psykisk vold. Jeg har frigjort mig fra de giftige personer, viklet mig ud af de traumer, de har givet mig, og jeg har i dag et velfungerende og godt liv. Den formel vil jeg meget gerne dele med dig, hvis du vil have den.

 

Viden og kompetencer

Jeg har stor erfaring med personlige samtaler:

  • Jeg er uddannet Certified Executive Coach, og har den to-årige uddannelse som systemisk og narrativ proceskonsulent.
  • Jeg har været selvstændig konsulent siden 2005, og har stor viden og solid praktisk erfaring med at facilitere både individuelle forløb og gruppeforløb.
  • Jeg har – før det – været leder gennem 20 år, hvilket har krævet masser af samtaler om både faglige og personlige emner.
  • Jeg har været mentor for ledere og karrieremennesker i omkring 15 år.
  • Jeg har arbejdet med min egen udvikling i selvhjælpsgrupper i 20 år, og har i den forbindelse været mentor for omkring 100 personer, mange af dem gennem flere år.
  • Jeg har efteruddannet mig i blandt andet filosofi, psykologi og kommunikation, samt ledelse, motivationsteori og karriere- og talentudvikling
  • Jeg har de seneste år dykket ned i teorien bag psykopater og narcissister, og ikke mindst helingsprocessen efter traumer og omsorgssvigt samt det, man i dag kalder offersyndromet, og som er den pakke af symptomer, vi får ved nærkontakt med psykopater mv. Jeg har deltaget i internationale kurser og workshops hos nogle af verdens førende eksperter inden for området.
  • Jeg holdt op med at tælle, hvor mange personlige samtaler, jeg har haft, da jeg rundede 10.000 timer for nogle år siden, men et gæt er omkring de 15.000 timer.

Jeg spørger, anerkender, coacher, støtter og rådgiver. Jeg stiller al min viden og erfaring til din rådighed. Jeg støtter dig i din egen proces, ud fra hvor du er, og hvor du ønsker at komme hen. Jeg bevæger mig ikke ud i terapi, men jeg fortæller dig, hvis du – efter min mening – kan få gavn af at se en terapeut på et område.

Samtalerne foregår i Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby eller pr. telefon / internet.

Skriv til mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.  Skriv en mail til mig her.

 

Hvad siger andre

“Jeg ved ikke, om jeg fik takket dig, men ellers vil jeg i hvert fald gøre det nu. For din befriende kontante og usentimentale måde at håndtere dette vigtige problem. Vores to snakke hjalp mig helt sindssygt meget til at få taget hul på en proces, hvor jeg fik revet mig løs af det mess, jeg var blevet ufrivilligt syltet ind i. Din opbakning har givet mig friheden til at tage mere hånd om mit eget liv, især når folk rundt omkring mig har svært ved at forstå det. Man føler sig lidt som et rumvæsen, som lige er landet på jorden, når man prøver at forklare, hvad der foregår. Jeg er ret overbevist om, at man er nødt til at have haft de her ting helt tæt på for at forstå, hvad det handler om, og derfor er det så fantastisk for os, der pludselig havner i det, at du deler din historie og erfaringer.”

“TAK 🙏 Du er enestående fantastisk. Og så indsigtsfuld som få. Du har virkeliget lært lektien i livets hårde skole. Og forstår og formår alligevel at løfte al din indsigt op på et så højt niveau – både menneskeligt, intellektuelt og fagligt. Hvis den professionelle verden (læger, kommuner, skoler mm) havde bare en snert af din viden og indsigt, så var der håb. Du er GULD 💗”

Jeg fik så meget ud af det, Alexa mødte mig hvor JEG er i min proces, sparrede med mig, fik mig til at tænke og reflektere ,troede jeg var klog på det der med psykopater, men fik virkelig min hjerne på arbejde bagefter. Ikke på en trættende måde men på en måde der fyldte mig med overskud og gåpåmod! 🙏 Hun er kompetent og mærkede tydeligt et menneske med hjertet på rette sted. Hun har været ude i trafikken og i min verden er det et must , det er det der virker og jeg kan tage seriøst . Jeg mødte en kvinde som fik et smil frem , grinende SAMMEN MED MED OG IKKE AF MIG, hvilket jeg havde behov for, en omsorgsfuld kvinde det tog mig alvorligt og fik mig til at føle mig ” elsket” og fik talt med mig om at jeg var uden skyld. Jeg mærkede smerten og det var rart at være i den. Kunne blive ved ❤ Du rundede samtalen af så jeg fik ” lukket ” det ned og jeg stod ikke med en masse lort bagefter. Tak for dig Alexa , du er ægte. Du er sgu min ynglings personer idag 🙏🤗”

“Du milde som vores snak gjorde mig godt. Vil næsten sige det bliver et vendepunkt i mit liv, så tusind tak ❤️ Jeg gik en tur til stranden i det smukke vejr og sad og nød det i fulde drag med følelsen af dyb glæde i mit hjerte.”
“Jeg opsøgte dig for 1½ år siden efter en svær relation, og du var mig en kæmpe hjælp i den første svære tid. Jeg kontaktede dig i den akutte fase; dage efter bruddet, hvor alt var kaos. Ind i mellem glemmer vi at melde tilbage, når hverdagen igen har indfundet sig. Derfor vil jeg bare sige, at jeg har det godt i dag. Jeg er kommet videre og har fundet glæde, styrke og energi igen. Det der skete, fylder stadig i min bevidsthed, og jeg er overrasket over, hvor stor en påvirkning, det har haft på mig. Tak fordi du var der, da jeg havde allermest brug for det. Du var den helt rigtige at opsøge, fordi du har så stor viden på området. Du kunne bekræfte mig i det, jeg havde oplevet og forstod det, som andre ikke forstår. Det er vigtigt, du er der!! Vi skal selv gøre arbejdet i forhold til at komme videre, men først skal vi forstå, hvad der sker.”

 

Samtaler for par og grupper

Er I to, der ønsker en samtale om en fælles udfordring, så er prisen for en 2-timers session 2.800 kr. Kun fysiske møder.

Er I en gruppe på op til 6 personer med fælles udfordring, så er prisen 4.200 kr. for en samtale på 3 timer. Kun fysiske møder.

Skriv en mail, hvis du ønsker at booke en sådan aftale.

 

Samtaler for virksomheder

Ejer du en virksomhed, eller repræsenterer du en virksomhed, der betaler samtaler for medarbejdere, kan du bruge ovenstående priser, der tillægges dog 25% moms til beløbene.

Rådgivning til HR og ledere i virksomheder og organisationer afregnes efter mine erhvervstakster på www.peary.dk

 

Betaling

Betaling foretages før samtalen. Du kan selv booke en tid i min kalender. Når der er aftalt en tid, så sender jeg dig en mail med bekræftelse af aftalen samt en faktura / kvittering. Alle oplysninger du skal bruge til kontakt ligger i denne mail.

 

Test din hverdagspsykopat

Psykopat


Få adgang til en PROFESSIONEL TEST, så du kan få en idé om, du kender en hverdagspsykopat.

Få derefter 8 mail over 10 dage med videoer om hverdagspsykopater. Om hvad der kendetegner dem, og hvad de gør ved os.

Hvorfor bliver vi så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit