Rådgivning

for personer, grupper og virksomheder

Tilbud på individuel telefonrådgivning i december og januar måned

Jul og nytår er en tid med mange sammenstød og frustrationer, hvis du er i nærkontakt med en hverdagspsykopat (aka psykopat, narcissist, sociopat, seriøst røvhul).

Derfor kan du booke en telefonsession med mig for kun mellem 750 og 900 kr. i timen – 33 % rabat – men kun de sidste to uger i december og i januar og kun for telefonrådgivning. Ønsker du en fysisk session med mig i Valby, så er det normal pris (se nedenfor).

Læs meget mere om mig og min rådgivning længere nede på siden.

Jeg anbefaler, at den første session, du booker, er på 1,5 eller 2,0 timer – men du bestemmer selvfølgelig selv. Har du blot en enkelt konkret spørgsmål, så behøver du selvfølgelig ikke så lang tid.

Du booker selv den ønskede tid i min kalender – og hvis du vil have andre tider end dem, der lige er til rådighed, så send mig lige en mail på mail@peary.dk.

 

Telefonrådgivning

 

0,5 time: Kun 500 kr. (normalpris 750) – 33 % rabat.

1 time: Kun 900 kr. (normalpris 1.350) – 33 % rabat.

1,5 timer: Kun 1.200 kr. (normalpris 1.800) – 33 % rabat.

2 timer: Kun 1.500 kr. (normalpris 2.250) – 33 % rabat.

Book din tid her.

 

 

Hverdagspsykopater rådgivningEr du i nærkontakt med et menneske, som har psykopatisk eller narcissistisk adfærd?

Har du brug for en sparringspartner eller en rådgiver?

Jeg har en livslang personlig erfaring med psykopater, narcissister, alkoholikere og andre giftige mennesker.

Derudover har jeg læst store mængder bøger, forskning og artikler om emnet, og har deltaget på adskillige kurser og workshops hos en række internationale eksperter på området. Der findes ikke en formel uddannelse på dette område, så jeg har stykket min egen sammen.

Jeg bliver kraftigt efterspurgt af psykiatrien, institutioner, studerende, virksomhedsledere og journalister for at dele min viden og min vinkel på psykopater. Rigtigt mange psykologer, læger og psykoterapeuter anbefaler mig til deres klienter.

Jeg har været igennem erkendelsen af, at jeg har været udsat for omsorgssvigt og psykisk vold. Jeg har frigjort mig fra de giftige personer, viklet mig ud af de traumer, de har givet mig, og jeg har i dag et velfungerende og godt liv. Den formel vil jeg meget gerne dele med dig, hvis du vil have den.

 

Viden og kompetencer

Jeg har stor erfaring med personlige samtaler:

  • Jeg er uddannet Certified Executive Coach, og har den to-årige uddannelse som systemisk og narrativ proceskonsulent.
  • Jeg har været selvstændig konsulent siden 2005, og har stor viden og solid praktisk erfaring med at facilitere både individuelle forløb og gruppeforløb.
  • Jeg har – før det – været leder gennem 20 år, hvilket har krævet masser af samtaler om både faglige og personlige emner.
  • Jeg har været mentor for ledere og karrieremennesker i omkring 15 år.
  • Jeg har arbejdet med min egen udvikling i selvhjælpsgrupper i 20 år, og har i den forbindelse været mentor for omkring 100 personer, mange af dem gennem flere år.
  • Jeg har efteruddannet mig i blandt andet filosofi, psykologi og kommunikation, samt ledelse, motivationsteori og karriere- og talentudvikling
  • Jeg har de seneste år dykket ned i teorien bag psykopater og narcissister, og ikke mindst helingsprocessen efter traumer og omsorgssvigt samt det, man i dag kalder offersyndromet, og som er den pakke af symptomer, vi får ved nærkontakt med psykopater mv. Jeg har deltaget i internationale kurser og workshops hos nogle af verdens førende eksperter inden for området.
  • Jeg holdt op med at tælle, hvor mange personlige samtaler, jeg har haft, da jeg rundede 10.000 timer for nogle år siden, men et gæt er omkring de 15.000 timer.

Jeg spørger, anerkender, coacher, støtter og rådgiver. Jeg stiller al min viden og erfaring til din rådighed. Jeg støtter dig i din egen proces, ud fra hvor du er, og hvor du ønsker at komme hen. Jeg bevæger mig ikke ud i terapi, men jeg fortæller dig, hvis du – efter min mening – kan få gavn af at se en terapeut på et område.

Samtalerne foregår i Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A i Valby eller pr. telefon.

Ring eller skriv til mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Tlf.: 31 21 70 11 eller endnu nemmere skriv en mail til mig her.

 

Priser for enkeltpersoner

Jeg anbefaler, at den første samtale varer 1,5 eller 2 timer.

Derefter kan du vælge mellem følgende:

0,5 time:  Kun pr. telefon kr. 750 og til enkle spørgsmål

1 time:    fysisk møde kr. 1.500     (pr. telefon kr. 1.350)

1,5 time: fysisk møde kr. 2.000    (pr. telefon kr. 1.800)

2 timer:  fysisk møde kr. 2.500    (pr. telefon kr. 2.250)

NB! Særligt december/januar tilbud 33% rabat på telefonisk rådgivning – se ovenfor.

Klippekort: 5 timer i alt kr. 5.700 (kr. 5.130) – spar 8,8%
Klippekort: 10 timer i alt kr. 10.700 (kr. 9.630) – spar 14,4%

Har du brug for forløbet: “Tag dit liv tilbage fra psykopaten”, som individuelt forløb, så koster det kr. 22.295 – du kan læse mere om det her.

Alle priser er inklusive moms for private.

Ring på 31 21 70 11 eller skriv en mail til mig her, hvis du ønsker en samtale.

 

Priser for par og grupper

Er I to, der ønsker en samtale om en fælles udfordring, så er prisen for en 2-timers session 3.000 kr.

Er I en gruppe på op til 6 personer med fælles udfordring, så er prisen 4.500 kr. for en samtale på 3 timer.

 

Priser for virksomheder

Ejer du en virksomhed, eller repræsenterer du en virksomhed, der betaler samtaler for medarbejdere, kan du bruge ovenstående priser, der tillægges dog 25% moms til beløbene.

Rådgivning til HR og ledelsen i organisationer afregnes efter mine erhvervstakster på www.peary.dk

 

Betaling

Betaling foretages før samtalen. Ved telefonrådgivning kan du selv booke en tid i min kalender. Når der er aftalt en fysisk tid, så sender jeg dig en mail med bekræftelse af aftalen samt en faktura.

 

Garanti

Jeg har altid en garanti på det, jeg laver. Hvis du efter den første session ikke har fået opfyldt dine forventninger, eller du ikke rigtigt har kemi med mig, så skal du ikke betale for denne session, og du får dine penge tilbage.

 

Ring på 31 21 70 11 eller skriv en mail til mig her, hvis du ønsker en samtale.

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit