Rådgivning

for personer, grupper og virksomheder

Telefonrådgivning

Du booker selv den ønskede tid i min kalender ved at trykke på den store røde kamp herunder – og hvis du vil have andre tider end dem, der lige er til rådighed, så send mig lige en mail her.

Jeg anbefaler, at den første session, du booker, er på 2 timer – men du bestemmer selvfølgelig helt selv. Min erfaring er, at mange har et behov for at fortælle om sin situation. Har du blot et mere konkret spørgsmål, så behøver du selvfølgelig ikke så lang tid.

 

Fysisk rådgivning i Valby

Du kan selvfølgelig også møde mig ansigt til ansigt. Du booker selv den ønskede tid i min kalender – og hvis du vil have andre tider end dem, der lige er til rådighed, så send mig lige en mail her. Priserne er højere end telefonisk rådgivning.

 

Du kan finde alle oplysninger længere nede på siden.

 

Rådgivning

 

Telefon 1 time: 1.150 kr.

Telefon 2 timer: 1.950 kr.

Gratis 15 minutters telefonrådgivning – kun gratis første gang

Fysisk møde 1 time 1.500 kr.

Fysisk møde 2 timer 2.500 kr.

Når du vurderer priserne, så husk, at dette ikke er terapi, men effektiv rådgivning, mentoring og sparring. Resultatet er en afklaring eller en beslutning, afhængig af hvad du har behov for.

Alle priser er inklusive moms.

Book din tid her.

 

 

RådgivningEr du i nærkontakt med et menneske, som har psykopatisk eller narcissistisk adfærd?

Har du brug for en sparringspartner eller en rådgiver?

Jeg har en livslang personlig erfaring med psykopater, narcissister, alkoholikere og andre giftige mennesker.

Derudover har jeg læst store mængder bøger, forskning og artikler om emnet, og har deltaget på adskillige kurser og workshops hos en række internationale eksperter på området. Der findes ikke en formel uddannelse på dette område, så jeg har stykket min egen sammen.

Jeg bliver kraftigt efterspurgt af psykiatrien, institutioner, studerende, virksomhedsledere og journalister for at dele min viden og min vinkel på psykopater. Rigtigt mange psykologer, læger og psykoterapeuter anbefaler mig til deres klienter.

Jeg har været igennem erkendelsen af, at jeg har været udsat for omsorgssvigt og psykisk vold. Jeg har frigjort mig fra de giftige personer, viklet mig ud af de traumer, de har givet mig, og jeg har i dag et velfungerende og godt liv. Den formel vil jeg meget gerne dele med dig, hvis du vil have den.

 

Viden og kompetencer

Jeg har stor erfaring med personlige samtaler:

  • Jeg er uddannet Certified Executive Coach, og har den to-årige uddannelse som systemisk og narrativ proceskonsulent.
  • Jeg har været selvstændig konsulent siden 2005, og har stor viden og solid praktisk erfaring med at facilitere både individuelle forløb og gruppeforløb.
  • Jeg har – før det – været leder gennem 20 år, hvilket har krævet masser af samtaler om både faglige og personlige emner.
  • Jeg har været mentor for ledere og karrieremennesker i omkring 15 år.
  • Jeg har arbejdet med min egen udvikling i selvhjælpsgrupper i 20 år, og har i den forbindelse været mentor for omkring 100 personer, mange af dem gennem flere år.
  • Jeg har efteruddannet mig i blandt andet filosofi, psykologi og kommunikation, samt ledelse, motivationsteori og karriere- og talentudvikling
  • Jeg har de seneste år dykket ned i teorien bag psykopater og narcissister, og ikke mindst helingsprocessen efter traumer og omsorgssvigt samt det, man i dag kalder offersyndromet, og som er den pakke af symptomer, vi får ved nærkontakt med psykopater mv. Jeg har deltaget i internationale kurser og workshops hos nogle af verdens førende eksperter inden for området.
  • Jeg holdt op med at tælle, hvor mange personlige samtaler, jeg har haft, da jeg rundede 10.000 timer for nogle år siden, men et gæt er omkring de 15.000 timer.

Jeg spørger, anerkender, coacher, støtter og rådgiver. Jeg stiller al min viden og erfaring til din rådighed. Jeg støtter dig i din egen proces, ud fra hvor du er, og hvor du ønsker at komme hen. Jeg bevæger mig ikke ud i terapi, men jeg fortæller dig, hvis du – efter min mening – kan få gavn af at se en terapeut på et område.

Samtalerne foregår i Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby eller pr. telefon.

Skriv til mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.  Skriv en mail til mig her.

 

Hvad siger andre

“Jeg ved ikke, om jeg fik takket dig, men ellers vil jeg i hvert fald gøre det nu. For din befriende kontante og usentimentale måde at håndtere dette vigtige problem. Vores to snakke hjalp mig helt sindssygt meget til at få taget hul på en proces, hvor jeg fik revet mig løs af det mess, jeg var blevet ufrivilligt syltet ind i. Din opbakning har givet mig friheden til at tage mere hånd om mit eget liv, især når folk rundt omkring mig har svært ved at forstå det. Man føler sig lidt som et rumvæsen, som lige er landet på jorden, når man prøver at forklare, hvad der foregår. Jeg er ret overbevist om, at man er nødt til at have haft de her ting helt tæt på for at forstå, hvad det handler om, og derfor er det så fantastisk for os, der pludselig havner i det, at du deler din historie og erfaringer.”

 

Priser for enkeltpersoner

Jeg anbefaler, at den første samtale varer 2 timer. Men du bestemmer selvfølgelig helt selv.

NB! Når du vurderer priserne, så husk, at dette ikke er terapi, men effektiv rådgivning, mentoring og sparring. Resultatet er en afklaring eller en beslutning, afhængig af hvad du har behov for.

Fysiske rådgivningssessioner:

1 time:    fysisk møde kr. 1.500
2 timer:  fysisk møde kr. 2.500

Klippekort: 5 timer for kr. 6.750 – spar 10%
Klippekort: 10 timer for kr. 12.750 – spar 15%

Telefoniske rådgivningssessioner:

1 time:    pr. telefon kr. 1.150
2 timer:  pr. telefon kr. 1.950

Klippekort: 5 timer for kr. 5.175 – spar 10 %
Klippekort: 10 timer for kr. 9.775 – spar 15 %

Når du har booket en tid via min onlinekalender, så får du en mail med det telefonnummer, som du skal bruge, når vi skal tale sammen.

Alle priser er inklusive moms for private.

 

Priser for par og grupper

Er I to, der ønsker en samtale om en fælles udfordring, så er prisen for en 2-timers session 3.000 kr. Kun fysiske møder.

Er I en gruppe på op til 6 personer med fælles udfordring, så er prisen 4.500 kr. for en samtale på 3 timer. Kun fysiske møder.

Skriv en mail, hvis du ønsker at booke en sådan aftale.

 

Priser for virksomheder

Ejer du en virksomhed, eller repræsenterer du en virksomhed, der betaler samtaler for medarbejdere, kan du bruge ovenstående priser, der tillægges dog 25% moms til beløbene.

Rådgivning til HR og ledere i virksomheder og organisationer afregnes efter mine erhvervstakster på www.peary.dk

 

Betaling

Betaling foretages før samtalen. Du kan selv booke en tid i min kalender. Når der er aftalt en tid, så sender jeg dig en mail med bekræftelse af aftalen samt en faktura. Alle oplysninger du skal bruge til kontakt ligger i denne mail.

 

Garanti

Jeg har altid en garanti på det, jeg laver. Hvis du efter den første session ikke har fået opfyldt dine forventninger, eller du ikke rigtigt har kemi med mig, så skal du ikke betale for denne session, og du får dine penge tilbage.

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit