• Har du en relation til en person, der dræner dig for energi?
 • Er du begyndt at overveje om vedkommende har en adfærd, der nærmer sig det psykopatiske eller narcissistiske?
 • Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal gøre?
 • Undrer du dig over, hvorfor du bliver i relationen?
 • Er du i tivivl, om det mon er dig, der er noget galt med?

Eller har du været i en sådan relation og har svært ved at forstå, at du ikke kan komme videre – selv om du egentlig er fri?

Så læs videre.

Tag dit liv tilbage fra psykopatenTag dit liv tilbage er et forløb for dig, der har mistet dig selv i en relation med et menneske med psykopatisk og/eller narcissistisk adfærd.

Det vil sige et menneske, der opfører sig egoistisk, ufølsomt, nedladende og kontrollerende i en sådan grad, at du går på listesko for ikke at starte en konflikt, og hvor du konstant er i alarmberedskab. Et menneske, der vægter magt, penge og prestige højere end dig, som ofte lyver og føler sig berettiget til at behandle dig efter forgodtbefindende.

Du glemmer langsomt, hvem du egentligt er, og bliver den person, som den anden ønsker, du skal være. Du glemmer, hvad du holder af, og du glemmer dine drømme og håb.

Ingen af os kan sætte diagnoser på andre mennesker, men den nævnte adfærd er kendetegnede for psykopater, narcissister, sociopater.

Vær opmærksom på at cirka halvdelen af psykopaterne også er misbrugere (alkoholikere, narkomaner, ludomaner, sexafhængige, madafhængige mv). Og at misbrugere udvikler narcissistisk adfærd efterhånden som misbruget eskalerer. Så tjek lige om den misbruger, du kender, eventuelt også har psykopatisk/ narcissistisk adfærd. Er det tilfældet, så kan du også bruge denne metode.

 

De 7 trin i Føniks Metoden

 1. Har du en giftig person i dit liv?
 2. Hvordan er du påvirket af det?
 3. Hvordan slipper du fri?
 4. Hvilke skader og traumer har du med dig?
 5. Hvordan bygger du dig selv op igen?
 6. Hvordan lever du et godt, kærligt og frit liv?
 7. Hvordan kan du hjælpe andre?

Jeg guider dig igennem trinnene, så de passer til din proces og din hastighed.

 

Mønsteret i Føniks Metoden

Arbejdet med hvert af de 7 trin følger et mønster, der har vist sig virkningsfuld for sådan nogle som os.

Vi har brug for viden om giftige personer, hvordan de virker på os, hvilke skaber, vi har fået, hvordan vi kommer op igen, og om hvordan vi lever et godt liv. “Hvad er det her for noget?”

Viden bringer refleksion og erkendelse ind i vores liv. “Ok, det er sådan, det hænger sammen!”

Når vi har erkendt det, vi måske ikke har set – eller haft lyst til at se – så kan vi acceptere vores historie og acceptere os selv som vi er, med skader og det hele. “Godt så, jeg kender min historie og ved, hvad der hændt mig, og jeg er parat til at ændre det.”

Først derefter kan vi handle på vores viden, og begynde at ændre på vores liv. “Nu går jeg igang, det skal nok blive godt.”

Det grundlæggende mønster ser således ud:

Viden -> Erkendelse -> Accept -> Handling

Dette gentager vi på hvert trin indtil vi har opnået den ønskede effekt.

 

Resultatet af Føniks Metoden

Ved at følge dette mønster og de 7 trin i vores arbejde med os selv, så vender vi den negative spiral og begynder en positiv spiral mod frihed og selvværd. Vi slipper for at hive stegepanden ud af køkkenskabet, for at slå os selv oven i hovedet med den i selvafstraffelse for ikke at være god nok.

Både metoden og principperne giver os ro og indeholder en masse anerkendelse, forståelse og kærlighed. Og en sjat humor. Det er så forløsende at komme så langt, at vi begynder at kunne grine af os selv – og af de giftige personer.

En ekstragevinst, ved at gå i gang med denne metode, er, at du meget hurtigt bliver i stand til at kunne give din viden og erfaring videre, og derved kan du hjælpe andre i samme situation. Og derved hjælpe dig selv endnu mere. Hvis du vil.

 

Historien om Fugl Føniks

Tag dit liv tilbage fra psykopaten

 

Ligesom i fablen om Fugl Føniks, så er du blevet brændt af flammer i din egen rede – antændt af giftige mennesker.

Ligesom i fablen om Fugl Føniks, så bliver du genfødt fra din egen aske, du løfter dig op, spreder vingerne ud – og du flyver mod solen.

 

 

 

Forløbet Tag dit liv tilbage

findes i 3 udgaver:

 1. En online udgave, hvor du får adgang til en række videoer, lydfiler og noter, og hvor du i en periode på 6 måneder, bliver ledt igennem metoden, med nyt materiale 2 gange om måneden og tid til reflektion og øvelser ind imellem. Du får også adgang til mit medlemsforum, hvor jeg svarer på spørgsmål. Se mere her.
 2. Et fysisk gruppeforløb, som jeg holder i København. Jeg kører et eller flere forløb for maks 12 personer hvert forår og hvert efterår. Vi mødes 7 gange i løbet af 3 måneder i 3 timer hver gang. Se mere her.
 3. Et personligt og individuelt  forløb på 7 sessioner, hvor du arbejder med mig alene. Forløbet bliver skræddersyet til dig, og du har derudover adgang til telefonisk support undervejs. Du får samtidig adgang til videoerne og det andet materiale fra online forløbet, samt adgang til mit medlemsforum. Se mere her.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit