Kursus- og gruppeforløb i din egen sofa

Et helt års forløb med Alexa Peary - kun for kvinder - du kan lige nå at være med!

Du kan stadig nå at komme med…

 

NB! Se en video om det virtuelle gruppeforløb

Denne video indeholder følgende:

1. Oplæg om det virtuelle gruppeforløb 2020/21, der startede i foråret, om indholdet og om  hvordan det foregår.  – 1/2 time

2. Oplæg om vores 4 forsvarsmekanismer over hvor hverdagspsykopaternes påvirkning af os. Eller de fire traumetyper, som de også kaldes. – 1/2 time

3. Til sidst svarer jeg på spørgsmål. Og der var rigtigt mange på dette webinar. – 1/2 time

Se videoen med præsentationen her

 

Er det nu, du vil tage dit liv endegyldigt tilbage fra mødet med en hverdagspsykopat?

Vil du med på en rejse på et helt års frigørelse, opbygning og udvikling?

Jeg starter et nyt virtuelt gruppeforløb den 1. september 2020 – kun for kvinder – der varer et helt år indtil 3. september 2021. 12 måneder hvor jeg holder dig i hånden hele vejen mod frihed og et nyt  liv.

Alt foregår i din egen sofa, og du bruger din egen computer, tablet eller telefon. Eneste krav er en fornuftig internetforbindelse. Du behøver ikke særlig teknisk viden.

 

NB! Book en halv times telefonsnak med mig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål. Min kalender ligger lige her.

 

Virtuelt gruppemødeDet populære gruppeforløb – uanset hvor du bor

Jeg har afholdt 14 af mine populære 3 måneders intensive gruppeforløb i København og i 4 andre byer. Du kan læse om disse forløb her.

Jeg får jævnligt mails fra hele landet, om jeg ikke kommer dertil – sågar fra udlandet bliver jeg bedt om at lave noget i et bestemt land og by.

Jeg har derfor lavet dette virtuelt gruppeforløb, hvor du kan være med, uanset hvor i Danmark eller i verden, du bor. Du kan også være med, uanset hvor i processen mod frihed, du er.

Du vil få det samme indhold, som det intensive 3 måneders forløb, men du vil få meget mere end det. Vi får mulighed for at tale om mange flere forskellige emner, og gå i dybden med det, som du gerne vil vide noget om. Og der er væsentligt mere tid til at tale sammen og få svar på spørgsmål.

Det første virtuelle forløb er nu i fuld gang med 40 dejlige og spændende kvinder.

 

Garanti!

Hvis du inden for de første 30 dage fra købet – finder ud af, at dette forløb alligevel ikke er noget for dig, så kan du melde fra, og du betaler så kun for den første måned.

Du behøver ikke forklare noget, du kan blot meddele mig, at det ikke er det rigtige for dig, og jeg sletter dig fra forløbet, og jeg sletter resten af din betalingsaftale.

 

1. september 2020

Det Virtuelle kursus- og gruppeforløb

MÅNEDSABONNEMENT

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig hver uge, et live oplæg samt gruppemøder hver anden uge, spørgetid hver fjerde uge, en lukket facebookgruppe samt video- og lydoptagelser af det hele.

Pris pr. måned 448 kr.

Beløbet trækkes første gang den 1. september og derefter med 31 dages mellemrum. Efter i alt 12 trækninger stopper betalingen automatisk.

Kalenderen for hele året ligger her.

Tilmeld dig her

1. september 2020

Det Virtuelle kursus- og gruppeforløb

BETAL FOR HELE ÅRET OG FÅ EN MÅNED I RABAT

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig hver uge, et live oplæg samt gruppemøder hver anden uge, spørgetid hver fjerde uge, en lukket facebookgruppe samt video- og lydoptagelser af det hele.

Du betaler kun for 11 måneder, hvis du betaler hele forløbet nu.

Kalenderen for hele året ligger her.

Tilmeld dig her

 

Hvem vil have glæde af dette forløb

Gruppemøde i sofaDette virtuelle gruppeforløb er tilrettelagt specielt til dig, der har eller har haft en eller flere narcissister eller psykopater i dit personlige liv. Det kan være forældre, søskende, ægtefælle/partner, kæreste eller lignende.

Det vil sige, at du har været i en personlig og privat følelsesmæssig relation med en hverdagspsykopat.

Når vi sidder i relationen, så har vi svært ved at overskue, hvad der er galt. Ofte tager vi selv skylden for alt på os.

Og når vi forsøger at tale med andre mennesker om vores liv og vores tvivl, så bliver vi ikke forstået. Andre kan ikke forstå det, hvis de ikke selv har prøvet det. Og da vi heller ikke er særligt gode til at forklare, hvad vi er udsat for, så kommer vi ofte ud for endnu et overgreb eller nederlag, når vi beder om hjælp eller forståelse.

Hænder

Derfor er det så vigtigt, at vi taler med hinanden om det – alle os, der har prøvet det. Vi er rigtigt mange, der som jeg selv, har brugt mange år på at tro, at jeg var den eneste i verden, der oplevede, hvad jeg oplevede, og følte som jeg følte.

Du har sikkert også som mig haft svært ved at finde ud af, hvilket damptromle, der ramte dig. Men i løbet af dette forløb vil du skille den damptromle ad, og vide nøjagtigt, hvad den består af, og hvordan du kan undgå, at den kører over dig igen.

Du vil tage kontrollen over dit liv tilbage.

 

Hvor er du i processen?

 • Har du for nylig – til din store gru og sorg – indset, at din relation ikke er sund?
 • Er du ved at overveje at skabe mere distance?
 • Har du skabt distance, men oplever at hverdagspsykopaten alligevel stadig fylder dine tanker og dit liv.
 • Har du skabt distance, men er ved at bukke under for det pres, som hverdagspsykopaten lægger på dig – og måske på dine børn?
 • Er du bare generelt træt og udmattet, og føles det som om, du ikke rigtigt kan komme op i gear?
 • Er du sluppet fri, men har svært ved at finde ud af, hvem du er, og hvad du skal bruge dit liv til?
 • Fungerer dit liv igen, men har du svært ved at stole på andre, og er du skeptisk overfor nye relationer?

Listen ovenfor  er typiske stadier i processen. Uanset, hvor du er i processen mod frihed, så kan du nu få hjælp og støtte i dette forløb.

Du kan komme videre, uanset om du er sluppet helt fri af hverdagspsykopaten – eller ikke helt kan slippe af med denne – og få støtte hele vejen.

 

Hvem er dette forløb ikke for

Hvis du har en arbejdsmæssig relation, eller du er et familiemedlem til et offer for en hverdagspsykopat, så er gruppen ikke noget for dig.

Du skal selv have haft nærkontakt på det personlige og private plan for at kunne rumme og forstå os, der er eller har været fanget i disse relationer. Du er i stedet velkommen til at søge min rådgivning i en personlig session, hvis du ønsker det.

Ligeledes er dette forløb kun for kvinder.

Jeg har intet imod mænd, men jeg har erfaring med, at i dette tilfælde er de en fordel, at dele kønnene op. Som mand er du i stedet velkommen til at søge min rådgivning i en personlig session.

 

Hvad vil du få ud af forløbet?

Du vil få al den viden, du behøver for at gennemskue både hverdagspsykopatens mønstre og specielt dine egne mønstre.

Du vil vide helt nøjagtigt, hvad du har været udsat for. Det er vigtigt for at kunne gennemskue hverdagspsykopatens mønster og adfærd, og også at vide, hvilke skader du selv har fået, og hvad du skal gøre ved dem.

 

Jeg tager dig i hånden i et helt år, hvor:

 • Du får adgang til min faglige viden og min personlige erfaring, og også til den store mængde af viden og erfaring, som jeg har fået ved at tale med flere tusinde overlevere som dig.
 • Du får masser af mulighed for at dele dine erfaringer med andre, der har prøvet nøjagtigt det samme som dig.
 • Du får så stor viden om narcissisters og psykopaters adfærd, at du til enhver tid kan gennemskue dem.
 • Du får viden om, hvilke skader, du har fået af at være i nærkontakt med narcissister eller psykopater.
 • Du får redskaber til at tackle hverdagspsykopaten.
 • Du får redskaber til at frigøre dig eller skabe distance til den skadelige adfærd.
 • Du får en masse viden om, hvorfor du har fundet dig i det.
 • Du bliver fritaget fra den skam og den skyldfølelse, du sikkert har.
 • Du får redskaber til at gennemføre rejsen tilbage til dig selv, og til at genvinde kontrollen over dit eget liv.

Har du en speciel relation, eller specielle spørgsmål, så tager vi også dem. Vi kommer ind på forældre, partnere, ekspartnere, venner og familiemedlemmer iøvrigt. Og vi kommer ind på, hvordan du kan hjælpe dine børn i det kaos, som hverdagspsykopaten skaber. Jeg har også en liste med gode advokater og partsrepræsenter, hvis du har brug for det.

 

Skal jeg være fri af hverdagspsykopaten?

Uanset om du vælger – eller er nødt til – at have hverdagspsykopaten i dit liv, så er der redskaber, du kan bruge. Det er vigtigt at vide, at der er et mønster, som hverdagspsykopaterne bruger i alt, hvad de gør, ligesom der er et mønster i alt, hvad du gør for at overleve. Disse mønstre lærer jeg dig, så du kan genfinde kontrol over situationen. Disse menneskers adfærd er faktisk ikke så avanceret, når man først gennemskuer den.

 

Hvad indeholder forløbet helt konkret?

Virtuelt gruppeforløbGennem et helt år får du:

E-mails

Du får hver mandag en e-mail fra mig med viden, erfaringer, refleksion og øvelser – i 52 uger uanset sol, sne og ferie.

Oplæg og gruppemøde

Hver anden tirsdag aften fra kl. 19.00 er der et virtuelt og live gruppemøde, hvor jeg først holder et oplæg, og derefter har du mulighed for at tale med andre i mindre grupper på 3-5 personer – også virtuelt – om oplægget eller om, hvad du har brug for at tale om. Der er helt faste regler for, hvordan det foregår, så du kan være tryg. Vi bruger som udgangspunkt kun vores fornavne, og du bestemmer selv, om du vil bruge kamera.

Jeg giver besked, når klokken er 21.00, og du kan hoppe ud der – men I kan i grupperne fortsætte med at tale, så længe I vil.

Du får valget mellem at deltage i blandede grupper med alle typer pårørende, eller grupper med nøjagtig din relation. Vi har typisk grupper for familierelationer, tidligere parforhold, nuværende parforhold, og grupper for jer med børn og jer uden børn eller med voksne børn. Alle former for gruppeopdelinger er mulige, så du kan selv være med til at definere, hvem du taler med i de små grupper.

Derved bliver forløbet meget målrettet dig og dine udfordringer, så du får optimalt udbytte af forløbet.

Spørgetime

Hver fjerde fredag aften kl. 19.00 er der 2 timers spørgetid – også virtuelt og live, hvor jeg svarer på alle spørgsmål, jeg får fra gruppens deltagere.

Onlinegruppe

Der vil være en lukket facebookgruppe eller lignende internetgruppe kun til dette forløb, hvor du kan stille spørgsmål til de andre og til mig løbende – og hvor du kan vende de daglige sejre og udfordringer, eller hvad du har lyst til at dele.

Optagelser

Alle min oplæg og svar på spørgsmål vil blive optaget, og du får video- og lydoptagelserne tilsendt, så du ikke går glip af noget. Jeres gruppemøder bliver selvfølgelig ikke optaget – kun mig og mine indlæg.

Kalender og teknik

Virtuelt gruppemødeGruppemøderne og spørgetiderne ligger i lige uger fra september til februar og i ulige uger fra marts til august. Men det foregår i din egen sofa – eller hvor du er i verden – så du skal blot finde et par timer til dig selv og din udvikling.

Kalenderen for hele forløbet kan du downloade her, så du kan se alle datoer. Der er ikke møder i påskeferien, efterårsferien, juleferien samt i juli, men der kommer mails hele året.

Du skal ikke være nervøs for teknikken. Jeg bruger Zoom, som er supernemt. Du får bare et link, og så er du med. Du får hjælp og vejledning til det hele – også hvordan du sikrer dig, at du er anonym. Det eneste, du skal have, er en fornuftig internetforbindelse og en skærm – du kan bruge din computer, din telefon eller din tablet. Jeg vil anbefale at du bruger computer. Der skal blot være et kamera og en mikrofon på din device. Og så vil jeg anbefale en god kop kaffe eller te.

 

For dig, der ikke magter faste tidspunker og mange mennesker.

KvindegruppeMange af os er så seriøst stressede, at det at skulle forpligte sig til faste tidspunkter langt ud i fremtiden bliver alt for uoverskueligt.

Dette forløb er tilrettelagt, så det både er blidt og effektivt, men også fleksibelt nok til, at du har muligheden for at tage det i dit eget tempo, hvis du har brug for det.

Mails kan du læse, når du har tid og lyst. Alt, hvad jeg siger, bliver optaget, og du har det til evigt eje. Det er kun gruppemøderne med de andre deltagere hver 14 dag, som du vil gå glip af, hvis du har en travl periode. Men du kan være med, når du kan og lade være, når du ikke kan. Der er ingen tvang, og der er ikke noget, der behøver at være i en bestemt rækkefølge eller med nogen form for deadline.

Fordelen ved at sidde i dit eget hjem er også, at du ikke behøver at gå ud, og heller ikke skal bruge tid på transport til et møde. Pyjamasbukser er helt ok.

 

For dig, der har børn

De virtuelle møder foregår i lige uger fra september til februar og i ulige uger fra marts til august. Men det er henholdsvis et par timer hver anden uge og yderligere to timer hver fjerde uge, du skal bruge på nettet. Og mine oplæg bliver optaget, hvis du bliver forhindret.

Har du mindre børn, så kan de jo sagtens være i dit hjem, du kan bruge headset, du kan slukke for din mikrofon, så du ikke forstyrrer de andre deltagere, hvis det skulle blive nødvendigt, og du kan også tænde og slukke for kameraet undervejs.

Barn i klemmeEr du mor, så skal du også være opmærksom på, at dit barn måske kun har een sund forælder. Det vil sige, at det er dig, der skal være den vigtigste rollemodel for dit barn, dig der skal lære dit barn, hvad ordentlig opførsel og gode værdier er. Må jeg have lov til at skubbe til dig, og forsøge at overbevise dig om, at for at kunne hjælpe dine børn, så skal du først hjælpe dig selv. Det nytter ikke noget, at du bliver alvorligt syg eller får en langvarig depression. Så kan du ikke være der og guide dit barn gennem de udfordringer, det er at have en forælder med giftig adfærd.

Dette forløb hjælper dig også med at sætte dig selv først, så du bliver ved med at have overskud til dine børn.

 

NB! Book en halv times telefonsnak med mig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål. Min kalender ligger lige her.

 

Sikkerhed

Virtuelt gruppe møde Alle samtaler og møder på Zoom, som er det værktøj, jeg bruger, er krypterede, og ingen kan hacke sig adgang til at se og høre, hvad vi taler om.

Du har ubetinget tavshedspligt overfor alt, du hører til gruppemøderne og i facebookgruppen med mere. Det er den eneste måde, vi kan skabe den tillid, der skal til, for at vi kan tale frit, og derved hjælpe hinanden.

Det er meget vigtigt, at ingen kan høre eller se møderne fra din side. Det er dit ansvar, at beskytte både dig selv, og de andre deltagere. Så du skal sikre dig, at du er alene, og at ingen hverken kan høre eller se, hvad der foregår, uanset om du er i dit hjem eller du er udenfor dit hjem.

Vi bruger kun fornavne til møderne, og selv om jeg altid anbefaler, at du har kameraet tændt i de mindre og mere intime grupper på 3-5 personer, så er det op til dig. Det vigtigste er, at du er tryg.

Facebookgruppen er til rådighed for dig, uanset om du bruger din normale facebookprofil, eller om du opretter en profil til lejligheden. Men du har ansvaret for at sikre, at ingen har adgang til dine facebookkonti.

Du får en udførlig vejledning om, hvordan du opretter dig og kobler dig på, og jeg står til rådighed for dig, så du kan teste, at det hele virker.

 

1. september 2020

Det Virtuelle kursus- og gruppeforløb

MÅNEDSABONNEMENT

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig hver uge, et live oplæg samt gruppemøder hver anden uge, spørgetid hver fjerde uge, en lukket facebookgruppe samt video- og lydoptagelser af det hele.

Pris pr. måned 448 kr.

Beløbet trækkes første gang den 1. september og derefter med 31 dages mellemrum. Efter i alt 12 trækninger stopper betalingen automatisk.

Kalenderen for hele året ligger her.

 

Tilmeld dig her

1. september 2020

Det Virtuelle kursus- og gruppeforløb

BETAL FOR HELE ÅRET OG FÅ EN MÅNED I RABAT

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig hver uge, et live oplæg samt gruppemøder hver anden uge, spørgetid hver fjerde uge, en lukket facebookgruppe samt video- og lydoptagelser af det hele.

Du betaler kun for 11 måneder, hvis du betaler hele forløbet nu.

Kalenderen for hele året ligger her.

Tilmeld dig her

 

Hvad siger tidligere deltagere?

 

Først udtalelser fra deltagere fra det igangværende forløb:

“Jeg er deltager på onlinegruppeforløbet hos Alexa, og her ca. halvvejs i forløbet har jeg allerede fået større udbytte end jeg nogensinde havde forestillet mig.

I takt med at jeg får større indsigt, mere viden og forståelse for hvad nærkontakt til hverdagspsykopater gør ved os, der er i eller har været i disse relationer, bliver jeg ført i retning af at møde mig selv (på nogle områder for første gang og på andre er det et gensyn med den, jeg engang også var).

Det er en kærkommen mulighed for at se nærmere på min egen adfærd, mine temaer og min rolle i relationerne og jeg bliver nænsomt og med klare budskaber guidet til, hvad jeg selv kan gøre/ændre/udvikle. 

Alexa, din høje faglighed, din åbenhed om dine egne erfaringer, måden hvorpå du formår at kommunikere komplekse problemstillinger og teorier, så det bliver klokkeklart, forståeligt og anvendeligt– det har jeg så stor respekt for. Hertil din evne til at stille skarp på lige det det handler om i den enkelte situation. 

Kombinationen af mails, temaoplæg, spørgetimer og mindre gruppemøder er perfekt. 

Tusinde tak, Alexa, for at du skaber dette forum, hvor vi kan være os, hvor det ubærlige bliver overkommeligt, hvor sorg, frustration og smerte bliver rummet, hvor der også er plads til humor og lethed og hvor det hele transformeres til forståelse, brugbare planer og løsninger. Og – tusinde tak til gruppen. 

Jeg kan varmt anbefale onlinegruppeforløbet til alle, som er eller har været i nærkontakt med en hverdagspsykopat.

Jeg håber, at mange mange medsøstre griber denne transformerende mulighed.”

 

“Jeg har deltaget i det virtuelle gruppeforløb, der startede i marts 2020 – Tag dit liv tilbage. Det har været ubeskriveligt værdifuldt for mig. Muligheden for at tale med ligesindede gør, at jeg kan få rede på, hvad det er, jeg har været udsat for, og hvad det har gjort ved mig.

At få lov til at tale uafbrudt, mens andre, som forstår hvad man taler om, bare lytter, giver en overraskende stor lettelse. Det har gjort, at jeg har fået langt større forståelse for, hvad der er foregået i mit eget liv, og gennem Alexas oplæg har jeg oven i købet fået en faglig og teoretisk ramme at sætte det ind i.

Kombinationen af gruppesamtaler og uddannelse er fantastisk værdifuld og har gjort en stor forskel i mit liv.

Alexa er ikke alene yderst kompetent inden for teorien på sit område, men hun har også den personlige erfaring, som hun sætter i spil på en virkelig konstruktiv måde. Sammen med hendes høje grad af empati, føler jeg mig altid accepteret og favnet og mødt.

Jeg giver Alexa min varmeste anbefaling, hvis man skal komme sig efter nærkontakt med en hverdagspsykopat.”

 

“Jeg er en pensioneret bedstemor. Efter et belastende parforhold, begyndte jeg i januar 2020 for alvor at læse bøger, så youtubefilm, streame dokumentarfilm fra DRTV om hverdagspskopater og narcissister, hvorefter jeg begyndte hos Alexa i marts 2020.

Jeg har i mange år vidst, at jeg mistrivedes i min barndomsfamilie. I det virtuelle forløb, har jeg haft meget glæde af Alexa’s oplæg, fordi hun har mange små detaljer med om psykisk manipulering, PTSD mm., som jeg ikke har mødt andre steder.

Jeg har nu fået en bevidsthed om, hvor dysfunktionel min barndom har været, og hvad jeg har accepteret i mit parforhold. Jeg er ved at få øje på mine egne traumer, f.eks., at jeg i mange år har været adskilt fra den jeg er, at jeg oftest har reageret i stedet for at agere. Nu øver jeg mig på dette.

Selv om jeg har grædt meget, har det også betydet en afklaring og en lettelse. Det er som om, at jeg har manglet en del brikker i mit livs puslespil for at forstå egne og andres reaktioner, som jeg har fået foræret i det virtuelle gruppeforløb.

Det er kun få mennesker, som det er muligt at tale med om hverdagspsykopater. Vi mangler accept af begrebet i samfundet. Det er bl.a. derfor befriende at tale med andre i selvhjælpsgruppen. Jeg er overvældet over, at det ofte er, som et spejl af mig selv, at lytte til de andre.

Tak til Alexa og gruppen.”

 

“Gruppeforløbet har givet mig stor selvindsigt i hvilke skader jeg har fået af at være i forhold med hverdags pykopater. Det er en hård proces, men givende.

De små opgaver undervejs, videoerne, er til stor hjælp, zoom møderne giver godt. Møderne med spørgsmål har været til stor hjælp ingen spørgsmål var for dumme, og kunne gerne stilles igen. Det har været godt at få lydfilerne efter møderne, hvis man ikke deltog.

Jeg kan helt klart anbefale at gå ind i dette forløb, uanset hvor skadet man er, jeg kan specielt godt lide Alexas direkte måde at være på, uden filter – netop som vi har brug for i en proces hvor man i forvejen er snot forvirret og usikker.”

 

“Hej Alexa. Før jeg startede på online forløbet hos dig, troede jeg at det var mig som der var noget galt med, at jeg var måske lidt psykisk ustabil eller svag, denne opfattelse af mig selv har du ændret. Jeg ved nu at jeg faktisk har reageret normalt ud fra de ting jeg blev udsat for.

Jeg var godt klar over at jeg havde gennemlevet mere end de fleste og at det var umenneskeligt, men jeg så min mor som et offer. Du fik mine øjne åbnet. Det vil sige fra jeg blev født, nyder hun at gøre mig ondt og ødelægge mit liv. Hold da kæft hvor det er en svær pille at sluge. Du fik mine øjne op for hvordan det har gjort at jeg vælger de forkerte partnere.

Vil egentligt også sige at det kræver noget psykisk overskud at deltage i forløbet, fordi det gør virkeligt ondt at få øjnene op. Kræver også en vilje til at ændre sit liv. Vi egentlig også kalde det lidt af en livsstilsændring til nære relationer, fordi man får en viden som man kommer til at reagere på.

Jeg kan lide at du er så medmenneskelig og forstående samt at du ved hvad du taler om. Dejligt at se at du har så meget power.

Utroligt at du har formået at give mig viden som ikke engang psykologer har kunnet give mig. Rart at du har en rummelighed over at vi er forskellige steder i processen og at vi har oplevet forskellige ting.

For mig er det tydeligt at du er en meget højtbegavet person, som jeg kun kan se op til. Det er beundringsværdigt alt det du har fomået i dit liv, til trods for hvad du har gennemlevet.”

“Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort foruden den viden vi har fået af dig. Jeg har følt at du og gruppen var de eneste der forstod mig, jeg har kunne afvise psykologiens fejldiagnosticeringer, og acceptere mig som jeg er i denne tilstand. jeg ved at min ex er fuldt ud klar over hans handlinger og deres konsekvenser. Jeg rådgiver nu mine børn med indsigt. Kan beskytte dem og mig selv langt bedre med bevidsthed om faresignaler.
Jeg er tilmeldt dit kursus i tag dit liv tilbage. Det har været det eneste der har kunnet hjælpe mig og hvor er jeg da glad for at du giver os denne styrke og indsigt i hvad der er sket for os der er stødt på psykopater.”

 

 

Og dette er udtalelser fra mine tidligere forløb:

“Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤”

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

“Jeg tænker tit på vores gruppeforløb og ved egentlig ikke hvad jeg skulle have gjort uden dette og din viden Det er en af de bedste gaver som jeg har givet mig selv.”

“Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater.”

“Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

“Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

“Jeg har fået så meget viden, om det at være i berøring med en hverdagspsykopat, i mit gruppe forløb hos dig. Jeg har kun rosende ord at sige om mit forløb. Især 6 og 7 gang gjorde noget ved mig. Gjorde mig klog på, hvor alvorligt det egentlig er og hvad det har gjort ved mig. Det er så stort af dig, at dele så meget ud af dine egne oplevelser. Så dejligt at du brænder for at få delt denne viden ud, om hvad de her hverdagspsykopater gør ved en, men især at det skal tages alvorligt. Alexa kan kun anbefale dine gruppe forløb, til mine medmennesker, jeg støder på, som har været i berøring med en hverdagspsykopat.”

“Det har været guld værd for mig. Nu skal jeg så igang med at handle på alt den viden jeg har fået. Tak for den insigt.”

“Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

“Jeg bruger den viden, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

“Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

“Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

“Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

“Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

“Det var en helt fantastisk øjenåbner – som at få trukket et lag gardin fra øjnene hver gang. Du skal have mange tak. Det var et virkelig godt kursus.”

“Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

“Jeg har haft stor glæde af mine to forløb hos dig. Det har givet mig meget at være sammen med andre med samme problem, og din dejlige måde at gribe vores historier an på har givet en utrolig ro og styrke.” 

“Det er en befrielse og lettelse at få et fællesskab, der forstår mig, efter at jeg har været alene med mine tanker i over to år.”

“Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

“Jeg har lært at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

“Du er en ener og foregangs anker for alle os som har været i kløerne på psykopater eller noget derhen af. Personligt har det gjort at jeg nu kan stå ved hvem jeg er / hvad min historie er/har været og forhåbenligt er der en masse derude som også tør at få hjælp i fremtiden. Af ❤ tak”

“Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

“Jeg kan virkeligt også varmt anbefale Alexa Pearys forløb. Det giver mig helt vildt meget indsigt og viden om denne type mennesker. Hvad de er i stand til og hvorfor vi falder i igen og igen ❤️”

“Jeg er blevet samlet op i gruppen. Jeg har talt, lyttet, tudet og jeg har tænkt på mig selv. Jeg har lært så meget.”

NB! Book en halv times telefonsnak med mig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål. Min kalender ligger lige her.

 

Hvad er en hverdagspsykopat?

Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

At være havnet i kriminalforsorgen, er stort set også den eneste måde, man i dag får en diagnose som psykopat. Hverdagspsykopat

Men der er også alle de andre – hverdagspsykopaterne, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke nødvendigvis kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job og de har familier.

De kommer aldrig i kontakt med det psykiatriske system. Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og som gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

Det er blot sværere at erkende det og tale om det, fordi alt ser så fint ud på overfladen, og fordi meget af den påvirkning, vi har levet under, er så indirekte og manipulerende, at vi ofte selv tror, at det er vores egen skyld det hele.

Derfor har vi brug for at tale med andre, der har oplevet det samme som os. De forstår, hvad der foregår.

 

Hvem er jeg?

Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni. Alexa Peary

Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde og ikke, på hvem jeg var. Blevet bedømt på at være familiens glansbillede og den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

Som voksen blev jeg arbejdsnarkoman, uden tillid til andre mennesker, uden selvværd og lettere uegnet til nære relationer. Og – viste det sig – med en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

Men på overfladen så det fint ud med uddannelser, fin karriere, ægteskaber og store smil.

Min rejse mod sundhed startede allerede, da jeg var i 20’erne, men tog først rigtig fart, da jeg var i starten af 30’erne. Og den fortsætter i dag, hvor udvikling stadig er en uundværlig og vigtig del af mit liv.

 

Ved jeg noget om at lede et gruppeforløb?

Jeg er uddannet systemisk/narrativ proceskonsulent samt executive coach, og jeg har stor erfaring med både individuelle forløb og gruppeforløb. Jeg har derudover flere lederuddannelser, og 20 års erfaring som leder.

Jeg har haft mindst 15.000 timers samtaler og faciliteringer gennem de sidste 35 år som leder og selvstændig.

Jeg har også selv brugt 20 år i selvhjælpsgrupper og som mentor i forbindelse med min egen og andres frigørelsesproces.

De seneste 10 år har jeg uddannet mig internationalt og intensivt inden for hverdagspsykopaternes adfærd og specielt om, hvordan vi håndterer nærkontakt med dem.

Læs mere om mig og mine kvalifikationer lige her. 

Hele mit CV ligger på LinkedIn.

 

Det med småt

Jeg beder dig ved tilmeldingen om at acceptere, at der bliver trukket 12 månedlige betalinger fra dit betalingskort på det månedlige beløb.

Betalingen starter den 1. september 2020, og der trækkes penge med et interval på 31. dage – og efter de 12 måneder stopper betalingerne automatisk.

Betaler du hele forløbet på een gang, så bliver der selvfølgelig kun trukket det ene beløb, som du betaler ved indmeldelse. Du får derved en måneds rabat.

Fortryder du din tilmelding, kan du afmelde dig igen inden for 14 dage efter tilmelding. Derefter skal du betale for hele forløbet.

Du kan betale med alle betalingskort.

Jeg giver dig dog en garanti

Hvis du inden for de første 30 dage fra købet – finder ud af, at dette forløb alligevel ikke er noget for dig, så kan du melde fra, og du betaler så kun for den første måned.

Du behøver ikke forklare noget, du kan blot meddele mig, at det ikke er det rigtige for dig, og jeg sletter dig fra forløbet, og jeg sletter resten af din betalingsaftale.

 

Vil du vide mere?

NB! Book en halv times telefonsnak med mig, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål. Min kalender ligger lige her.

Det nemmeste er at sende mig en mail her og spørge – eller fortælle, hvornår og hvordan jeg kan ringe tilbage til dig.