Stil et spørgsmål til Alexa Peary

Spørg Alexa

Har du et spørgsmål om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat?

Og synes du, det er for meget at bestille en samtale om det?

Så kan du nu sende mig et hurtigt spørgsmål og få et hurtigt svar.

Du kan sende mig dit spørgsmål i en mail, og jeg laver en lydfil til dig med svar på dit spørgsmål og sender tilbage til dig.

Bestil det lige her nedenfor.

Et hurtigt svar på et spørgsmål

Pris 500 kr.

Du kan dele de 500 kr. op og betale dem i to rater á 250 kr., hvis du vil.

En personlig samtale er altid bedst – men foretrækker du at få et kortere svar via en lydfil eller via mail, så kan det nu lade sig gøre.

Du kan spørge skriftligt eller via en lydfil, som du sender til mig via mail.

Den tid, jeg bruger på at læse dit spørgsmål og besvare det, vil være max 30 minutter. På en halv time kan du faktisk få rigtig meget viden.

Du får som hovedregel en lydfil med mit svar eller mine anbefalinger – hvis du vil have et skriftligt svar, så skriv det i dit spørgsmål. Vær bare opmærksom på, at et svar, der er skriftligt vil være kortere end et mundtligt svar. Jeg taler hurtigere, end jeg skriver. 😊

Når du har bestilt, så får du en vejledning i, hvordan du skriver til mig.

Du får svar indenfor max 5 dage.

Bestil her

 

Hvad kan du bruge mig til?

Har du brug for at tale med et menneske, der forstår alt, hvad du siger, og som IKKE fortæller dig, at det er dig, der er forkert?

Har du brug for nogle konkrete råd til at tackle et giftigt menneske, gøre dig fri, overleve konflikterne eller om hvordan du bygger dig selv op igen efter krigen?

Har du brug for at fortælle noget fra din historie, og finde ud af om den er så slem, som du måske tror? Eller om den måske er værre, end du tror?

Har du brug for at spejle dig i mig og min historie, for at kunne vurdere din egen historie bedre?

Har du brug for at blive lyttet til og anerkendt for den, du er, og det du har gjort?

Har du brug for at vide mere om, hvad det er for et mønster, de her giftige mennesker handler efter – og måske også om, hvad for et mønster vi er begyndt at handle efter for at overleve?

 

 

Min viden og kompetencer

Jeg har stor erfaring med personlige samtaler:

  • Jeg er Certified Domestic Violence Counselor fra Connecticut Center For Family Justice.
  • Jeg har en to-årige psykologisk baseret uddannelse som systemisk og narrativ proceskonsulent.
  • Jeg er Certified Executive Coach.
  • Jeg har været selvstændig konsulent og rådgiver siden 2005, og har stor viden og solid praktisk erfaring med at facilitere både individuelle forløb og gruppeforløb.
  • Jeg holdt op med at tælle, hvor mange personlige samtaler, jeg har haft, da jeg rundede 10.000 timer for mange år siden, men et gæt er mellem 20.000 og 25.000 timer.
  • Jeg har – før det – været leder gennem 20 år, hvilket har krævet masser af samtaler om både faglige og personlige emner.
  • Jeg har været coach og mentor for ledere og karrieremennesker i over 25 år.
  • Jeg har undervejs arbejdet med min egen udvikling i selvhjælpsgrupper i 20 år.
  • Jeg har efteruddannet mig internationalt i blandt andet psykologi, terapi, personlighedsforstyrrelser, traumer, tilknytning og meget mere.

Jeg spørger, anerkender, coacher, støtter og rådgiver. Jeg stiller al min viden og erfaring til din rådighed. Jeg støtter dig i din egen proces, ud fra hvor du er, og hvor du ønsker at komme hen.

Hvis du vil booke en personlig samtale med mig via telefon eller Zoom – så kan du også det – se mere her.

 

Hvad siger andre

“Jeg ved ikke, om jeg fik takket dig, men ellers vil jeg i hvert fald gøre det nu. For din befriende kontante og usentimentale måde at håndtere dette vigtige problem. Vores to snakke hjalp mig helt sindssygt meget til at få taget hul på en proces, hvor jeg fik revet mig løs af det mess, jeg var blevet ufrivilligt syltet ind i. Din opbakning har givet mig friheden til at tage mere hånd om mit eget liv, især når folk rundt omkring mig har svært ved at forstå det. Man føler sig lidt som et rumvæsen, som lige er landet på jorden, når man prøver at forklare, hvad der foregår. Jeg er ret overbevist om, at man er nødt til at have haft de her ting helt tæt på for at forstå, hvad det handler om, og derfor er det så fantastisk for os, der pludselig havner i det, at du deler din historie og erfaringer.”

“TAK ? Du er enestående fantastisk. Og så indsigtsfuld som få. Du har virkeliget lært lektien i livets hårde skole. Og forstår og formår alligevel at løfte al din indsigt op på et så højt niveau – både menneskeligt, intellektuelt og fagligt. Hvis den professionelle verden (læger, kommuner, skoler mm) havde bare en snert af din viden og indsigt, så var der håb. Du er GULD ?”

Jeg fik så meget ud af det, Alexa mødte mig hvor JEG er i min proces, sparrede med mig, fik mig til at tænke og reflektere, troede jeg var klog på det der med psykopater, men fik virkelig min hjerne på arbejde bagefter. Ikke på en trættende måde men på en måde der fyldte mig med overskud og gåpåmod!  Hun er kompetent og mærkede tydeligt et menneske med hjertet på rette sted. Hun har været ude i trafikken og i min verden er det et must , det er det der virker og jeg kan tage seriøst. Jeg mødte en kvinde som fik et smil frem, grinende SAMMEN MED MED OG IKKE AF MIG, hvilket jeg havde behov for, en omsorgsfuld kvinde det tog mig alvorligt og fik mig til at føle mig ” elsket” og fik talt med mig om, at jeg var uden skyld. Jeg mærkede smerten og det var rart at være i den. Kunne blive ved ❤. Du rundede samtalen af så jeg fik ” lukket ” det ned og jeg stod ikke med en masse lort bagefter. Tak for dig Alexa , du er ægte. Du er sgu min ynglings personer idag ❤.

“Du milde som vores snak gjorde mig godt. Vil næsten sige det bliver et vendepunkt i mit liv, så tusind tak. ❤️ Jeg gik en tur til stranden i det smukke vejr og sad og nød det i fulde drag med følelsen af dyb glæde i mit hjerte.”
“Jeg opsøgte dig for 1½ år siden efter en svær relation, og du var mig en kæmpe hjælp i den første svære tid. Jeg kontaktede dig i den akutte fase; dage efter bruddet, hvor alt var kaos. Ind i mellem glemmer vi at melde tilbage, når hverdagen igen har indfundet sig. Derfor vil jeg bare sige, at jeg har det godt i dag. Jeg er kommet videre og har fundet glæde, styrke og energi igen. Det der skete, fylder stadig i min bevidsthed, og jeg er overrasket over, hvor stor en påvirkning, det har haft på mig. Tak fordi du var der, da jeg havde allermest brug for det. Du var den helt rigtige at opsøge, fordi du har så stor viden på området. Du kunne bekræfte mig i det, jeg havde oplevet og forstod det, som andre ikke forstår. Det er vigtigt, du er der!! Vi skal selv gøre arbejdet i forhold til at komme videre, men først skal vi forstå, hvad der sker.”

“Tusind tak for dig Alexa. Det er takket være dig at jeg kan stå fast på at der ikke er noget galt med mig når jeg er ked af det og vred. Du har skabt en lille gnist i mig og jeg værner om den med hele mit væsen.”

“Først vil jeg gerne sige tak fra hjertet for dine råd, da jeg snakkede med dig i november. Jeg har fået hjælp fra et firma, du anbefalede lige siden, og de er direkte årsag til, at jeg ikke bare står på mine ben, men også har holdt hovedet relativt koldt midt i det værste mareridt af en sag med mine børns far, der ikke er velfungerende – mildt sagt. Ønsker dig en rigtig god sommer og igen tusind tusind tak for alt du gør. Du gør en kæmpe forskel. Det var samtalen med dig, der ændrede vores liv her til det bedre. TAK!”
“Tusind tusind tak for DIG Alexa, du gør SÅ meget godt for mennesker, og du er så kærlig i din tilgang. Det er meget værdifuldt.”

“Jeg er dig dybt taknemmelig, for jeg kan mærke inden i, at jeg for første gang i mit liv, står overfor et andet menneske, dig, der virkelig ved, hvad du taler om. Oven i det kan jeg se på dig selv, hvad din viden har gjort for dig. TAK fordi du er der, bliv endelig ved – det er fantastisk det du gør.”

“Tak Alexa. Jeg er begyndt at fatte hvilket forløb jeg har været igennem med dig, det er som om jeg har fået nye livsbriller.
Tak, tak, tak ❤️”

“Vil blot lige sende en tak for i dag. ❤️ Der er faldet en ro over mig, en klarhed. Desuden fik jeg øje på, hvor stærk jeg kan stå kommunikativt, hvis jeg selv tror på det. Andre har ellers været gode til at fortælle mig, at jeg ikke kunne kommunikeres med.❤️ Jeg var helt umulig. Timerne hos dig giver så meget klarhed og tro på, det nok skal lykkes.”

“Tusinde tak for dit råd og din tid til at svare! Du er meget sej og en kæmpe hjælp for mange mennesker og din kamp for at nedbryde tabuet om psykopati/narcissisme er hamrende vigtig!”

“Kære Alexa.  Jeg sidder her på et af årets sidste dage og reflekterer over året der er gået. Du er en af dem, som har gjort at 2020 er blevet et særligt år for mig. Det år hvor jeg har sagt STOP. Året hvor jeg tog mit liv tilbage til mig selv.
Grundet et forløb hos dig, turde jeg kigge på mit liv, mit eget værd… ikke mindst kærligheden til mig selv. ❤️ Jeg fik sat mig selv fri. ❤️ Jeg har fået roen, glæden og balance ind i mit liv igen. ❤️Tak for din viden og støtten på den rejse.❤️
Glædelig bagjul. Samt et lykkebringende Nytår ✨✨”

“Jeg glemmer aldrig den samtale hvor jeg fortalte en masse og til sidst tilføjede ( forsigtigt / undskyldende ):” men det var måske kun tilfældigt, og mig der overfortolker:
og du bestemt svarede NEJ til begge dele ….den befrielse at der var en der troede og forstod mig var enorm…. Ville ønske politiet tog et kursus i at forstå os der er stødt ind i psykopater…. hos dem blev jeg mødt af bla at jeg overdrev , og jeg jo ” bare” kunne lade være at lære sådan en at kende…..og det var jo ” bare” lidt husspektakler 😱 sidder sgu med tårer i øjnene ved tanken om den forløsning det var at blive forstået, og tilmed blev accepteret ❤️ 

“Jeg er enormt taknemmelig for den snak vi havde, hvor jeg var monster stresset og det gik op for mig, hvad jeg stod midt i: ikke bare et brud med en kæreste, men en psykopat.
Ex-kæresten vedblev i øvrigt ret sejlivet at komme af med. Hvilket mit nervesystem godt var klar over på forhånd. Du bekræftede det også i vores samtale, at han sikkert ville kæmpe… Og det gjorde han så sandelig. Stalkede mig, opsøgte mig i sene aftentimer og om natten, så jeg for en periode var bange for at være i mit hjem. Jeg var ude af stand til at arbejde, koncentrere mig eller tænke normalt.
Der har nu været ro i 3 uger. Det har været dejligt, og jeg har fået mere ro på mine nerver. – og har været TRÆT. Jeg vil lige sige dig kæmpe tak for at komme med en bestemt viden og råd til mig: Du bliver træt, når du får ro på.
Tak for kaffe, jeg har været træt!
Og jeg er enormt glad for, at du i dec fortalte mig, at det ville komme, for jeg har derfor bare kunne tage imod det og tænkt, det er sådan det skal være.
Tusind tusind tak, for din indsigt og dine ord!! Jeg glæder mig til at tage mit liv tilbage.”

Jeg vil bare sige 1000 tak for den samtale jeg havde med dig i går via telefon.
Du var virkelig god at snakke med og jeg fik meget ud af det 🙂 
Tak for din måde at være på.

 

Skriv til mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.  Skriv en mail til mig her.