Kursus- og gruppeforløb i din egen sofa

Et helt års forløb med Alexa Peary - kun for kvinder

Vil du have besked, når næste kursusforløb starter?

 

Så skriv dig op her, så sender jeg dig en mail, når der er nyt om Tag Dit Liv Tilbage.

 

Virtuelt gruppemødeDet populære kursus- og gruppeforløb – uanset hvor du bor

Den virtuelle måde at mødes på passer perfekt til os, der har alvorlig stress og sår i sjælen fra kontakt med hverdagspsykopater.

Vi kan være på, når vi har overskud, vi kan trække os, når vi ikke har overskud.

Vi kan få viden og tale med hinanden på tværs af landet og verden – uden transport. Og alt bliver undervejs lagt ud elektronisk, så du ikke går glip af noget, hvis du har en svær eller travl periode.

Det bliver mit femte 12 måneders forløb, der starter den 1. marts 2022. Før disse virtuelle forløb har jeg afholdt 14 af mine populære 3 måneders intensive kursus- og gruppeforløb fysisk. Så jeg har en masse erfaring i, hvad der virker.

Jeg startede med disse virtuelle forløb i marts 20 – og det må siges at have været god timing, da vi jo samtidigt stoppede med være meget sammen i den fysiske verden. Og det fungerer så godt, at jeg har besluttet mig for, at disse virtuelle kursus- og gruppeforløb er sådan, jeg arbejder i fremtiden.

 

Min garanti til dig!

Hvis du inden for de første 30 dage af forløbet finder ud af, at dette forløb alligevel ikke er noget for dig, så kan du melde fra, og du betaler så kun for den første måned.

Du behøver ikke forklare noget, du kan blot meddele mig, at det ikke er det rigtige for dig, og jeg sletter dig fra forløbet, og jeg sletter resten af din betalingsaftale.

Jeg giver denne garanti, da det at følge et forløb som dette er en stor beslutning, og jeg vil gerne give dig de bedste muligheder for at være sikker på, at lige netop dette er det rigtige for dig.

 

Kontakt mig – Alexa Peary

Har du spørgsmål? Vil du lære mig at kende? Så er du er meget velkommen til sende en mail her eller booke tid til en afklarende samtale.

Månedsabonnement

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig med kursusmateriale hver eneste mandag morgen, et live oplæg samt gruppemøder hver anden torsdag aften, spørgetid hver fjerde fredag aften, samt en lukket netværksgruppe hvor også alle video- og lydoptagelser ligger.

Pris pr måned 795 kr.

(Prisen pr. måned er mindre end en time hos en terapeut)

Tilmelding til forløbet, der startede 1. marts 2022 er lukket – næste hold starter 1. setember 2022.

Betal for hele året og få rabat

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig med kursusmateriale hver eneste mandag morgen, et live oplæg samt gruppemøder hver anden tirsdag aften, spørgetid hver fjerde fredag aften, samt en lukket netværksgruppe hvor også alle video- og lydoptagelser ligger.

Du betaler kun for 11 måneder, hvis du vil betale hele forløbet på en gang.

Tilmelding til forløbet, der startede 1. marts 2022 er lukket – næste hold starter 1. setember 2022.

 

 

Hvem vil have glæde af dette forløb

Gruppemøde i sofaDette virtuelle gruppeforløb er tilrettelagt specielt til dig, der har eller har haft en eller flere personer med narcissistisk eller psykopatisk adfærd i dit personlige liv. Det kan være forældre, søskende, ægtefælle/partner, kæreste eller lignende.

Det vil sige, at du har været i en personlig og privat følelsesmæssig relation med en hverdagspsykopat.

Når vi sidder i relationen, så har vi svært ved at overskue, hvad der er galt. Ofte tager vi selv skylden for alt på os.

Og når vi forsøger at tale med andre mennesker om vores liv og vores tvivl, så bliver vi ikke forstået. Andre kan ikke forstå det, hvis de ikke selv har prøvet det. Og da vi heller ikke er særligt gode til at forklare, hvad vi er udsat for, så kommer vi ofte ud for endnu et overgreb eller nederlag, når vi beder om hjælp eller forståelse.

Hænder

Derfor er det så vigtigt, at vi taler med hinanden om det – alle os, der har prøvet det. Vi er rigtigt mange, der som jeg selv, har brugt mange år på at tro, at jeg var den eneste i verden, der oplevede, hvad jeg oplevede, og følte som jeg følte.

Du har sikkert også som mig haft svært ved at finde ud af, hvilken damptromle, der ramte dig. Men i løbet af dette forløb vil du skille den damptromle ad, og vide nøjagtigt, hvad den består af, og hvordan du kan undgå, at den kører over dig igen.

Du vil tage kontrollen over dit liv tilbage.

 

Hvor er du i processen?

 • Har du for nylig – til din store gru og sorg – indset, at din relation ikke er sund?
 • Er du ved at overveje at skabe mere distance?
 • Har du skabt distance, men oplever at hverdagspsykopaten alligevel stadig fylder dine tanker og dit liv.
 • Har du skabt distance, men er ved at bukke under for det pres, som hverdagspsykopaten lægger på dig – og måske på dine børn?
 • Er du bare generelt træt og udmattet, og føles det som om, du ikke rigtigt kan komme op i gear?
 • Er du sluppet fri, men har svært ved at finde ud af, hvem du er, og hvad du skal bruge dit liv til?
 • Fungerer dit liv igen, men har du svært ved at stole på andre, og er du skeptisk overfor nye relationer?

Listen ovenfor  er typiske stadier i processen. Uanset, hvor du er i processen mod frihed, så kan du nu få hjælp og støtte i dette forløb.

Du kan komme videre, uanset om du er sluppet helt fri af hverdagspsykopaten – eller ikke helt kan slippe af med denne – og få støtte hele vejen.

 

Hvem er dette forløb ikke for

Hvis du har en arbejdsmæssig relation, eller du er et familiemedlem til et offer for en hverdagspsykopat, så er gruppen ikke noget for dig.

Du skal selv have haft nærkontakt på det personlige og private plan for at kunne rumme og forstå os, der er eller har været fanget i disse relationer. Du er i stedet velkommen til at søge min rådgivning i en personlig session, hvis du ønsker det.

Ligeledes er dette forløb kun for kvinder. Som mand er du i stedet velkommen til at søge min rådgivning i en personlig session.

 

Hvad vil du få ud af forløbet?

Du vil få al den viden, du behøver for at gennemskue både hverdagspsykopatens mønstre og specielt dine egne mønstre.

Du vil vide helt nøjagtigt, hvad du har været udsat for. Det er vigtigt for at kunne gennemskue hverdagspsykopatens mønster og adfærd, og også at vide, hvilke skader du selv har fået, og hvad du skal gøre ved dem.

Jeg tager dig i hånden i et helt år, hvor:

 • Du får adgang til min faglige viden og min personlige erfaring, og også til den store mængde af viden og erfaring, som jeg har fået ved at tale med flere tusinde overlevere som dig.
 • Du får masser af mulighed for at dele dine erfaringer med andre, der har prøvet nøjagtigt det samme som dig.
 • Du får så stor viden om narcissisters og psykopaters adfærd, at du til enhver tid kan gennemskue dem.
 • Du får viden om, hvilke skader, du har fået af at være i nærkontakt med narcissister eller psykopater.
 • Du får redskaber til at tackle hverdagspsykopaten.
 • Du får redskaber til at frigøre dig eller skabe distance til den skadelige adfærd.
 • Du får en masse viden om, hvorfor du har fundet dig i det.
 • Du bliver fritaget fra den skam og den skyldfølelse, du sikkert har.
 • Du får redskaber til at gennemføre rejsen tilbage til dig selv, og til at genvinde kontrollen over dit eget liv.

Har du en speciel relation, eller specielle spørgsmål, så tager vi også dem. Vi kommer ind på forældre, partnere, ekspartnere, venner og familiemedlemmer iøvrigt. Og vi kommer ind på, hvordan du kan hjælpe dine børn i det kaos, som hverdagspsykopaten skaber. Jeg har også en liste med gode advokater og partsrepræsentanter, hvis du har brug for det.

 

Skal du være fri af hverdagspsykopaten?

Uanset om du vælger – eller er nødt til – at have hverdagspsykopaten i dit liv, så er der redskaber, du kan bruge. Det er vigtigt at vide, at der er et mønster, som hverdagspsykopaterne bruger i alt, hvad de gør, ligesom der er et mønster i alt, hvad du gør for at overleve. Disse mønstre lærer jeg dig, så du kan genfinde kontrol over situationen. Disse menneskers adfærd er faktisk ikke så avanceret, når man først gennemskuer den.

 

Hvad indeholder forløbet helt konkret?

Virtuelt gruppeforløbGennem et helt år får du:

E-mails

Du får hver mandag en e-mail fra mig med viden, erfaringer, refleksion og øvelser – i 52 uger uanset sol, sne og ferie.

Oplæg og gruppemøde

Hver anden torsdag aften fra kl. 19.00 er der et virtuelt og live gruppemøde, hvor jeg først holder et oplæg, og derefter har du mulighed for at tale med andre i mindre grupper på 3-5 personer – også virtuelt – om oplægget eller om, hvad du har brug for at tale om. Der er helt faste regler for, hvordan det foregår, så du kan være tryg. Vi bruger som udgangspunkt kun vores fornavne, og du bestemmer selv, om du vil bruge kamera.

Grupperne er åbne, så længe I har lyst til at tale sammen.

Du får valget mellem at deltage i blandede grupper med alle typer pårørende, eller grupper med nøjagtig din relation. Vi har typisk grupper for familierelationer, parforhold, og grupper for jer med børn i klemme. Alle former for gruppeopdelinger er mulige, så du kan selv være med til at definere, hvem du gerne vil tale med i de små grupper.

Derved bliver forløbet meget målrettet dig og dine udfordringer, så du får optimalt udbytte af forløbet.

Hver gang spørger jeg, hvilken gruppe du vil i, så du kan også skifte mellem grupperne efter eget valg.

Spørgetime

Hver fjerde fredag aften kl. 19.00 er der 2 timers spørgetid – også virtuelt og live, hvor jeg svarer på alle spørgsmål, jeg får fra gruppens deltagere.

Netværksgruppen Alexa’s Venner

Jeg har min egen specielle hermetisk lukkede og helt anonyme netværksgruppe på nettet, hvor du kan vende de daglige sejre og udfordringer, og have en livline af de andre deltagere lige ved hånden.

Denne netværksgruppe for kurset vil være kernen i forløbet, og du vil få mulighed for at vælge, om du kun vil have kontakt med dine kursuskolleger – eller om du vil være med i grupper, hvor både deltagere og andre medlemmer er med. Disse ekstra grupper er gratis, mens du deltager i et forløb med mig.

Optagelser

Alle min oplæg og svar på spørgsmål vil blive optaget, og du får adgang til video- og lydoptagelser efterfølgende, så du ikke går glip af noget.

Optagelserne og undervisningsmaterialet bliver liggende i netværksgruppen, og du vil have adgang til alt materialet, også efter at kurset er slut.

Kalender og teknik

Virtuelt gruppemødeGruppemøderne og spørgetiderne ligger i lige uger fra marts til juli og igen fra januar til februar. Og forløbet ligger i ulige uger fra august til december.

Men det foregår i din egen sofa – eller hvor du er i verden – så du skal blot finde et par timer til dig selv og din udvikling.

Kalenderen for hele forløbet kan du downloade her, så du kan se alle datoer.

Der er ikke møder i juli og december, men der kommer mails hele året.

Du skal ikke være nervøs for teknikken. Jeg bruger Zoom, som er supernemt. Du får et link, og så er du med. Du får hjælp og vejledning til det hele – også hvordan du sikrer dig, at du er anonym. Det eneste, du skal have, er en fornuftig internetforbindelse og en skærm – du kan bruge din computer, din telefon eller din tablet. Der skal blot være et kamera og en mikrofon på din device. Og så vil jeg anbefale en god kop kaffe eller te.

Vil du gerne have en pdf med en mere formel og overordnet beskrivelse af Kursus- og gruppeforløbets formål, indhold samt det teoretiske grundlag for undervisningen, så kan du downloade denne kursusbeskrivelse.

 

For dig, der ikke magter faste tidspunker og mange mennesker.

KvindegruppeMange af os er så seriøst stressede, at det at skulle forpligte sig til faste tidspunkter langt ud i fremtiden bliver alt for uoverskueligt.

Dette forløb er tilrettelagt, så det både er blidt og effektivt, men også fleksibelt nok til, at du har muligheden for at tage det i dit eget tempo, hvis du har brug for det.

Mails kan du læse, når du har tid og lyst. Alt, hvad jeg siger, bliver optaget, og du har det til evigt eje. Det er kun gruppemøderne med de andre deltagere hver 14 dag, som du vil gå glip af, hvis du har en travl periode. Men du kan være med, når du kan og lade være, når du ikke kan. Der er ingen tvang, og der er ikke noget, der behøver at være i en bestemt rækkefølge eller med nogen form for deadline.

Fordelen ved at sidde i dit eget hjem er også, at du ikke behøver at gå ud, og heller ikke skal bruge tid på transport til et møde. Pyjamasbukser er også helt ok.

 

For dig, der har børn

De virtuelle møder foregår nogenlunde lige meget i lige og ulige uger. Men det er henholdsvis et par timer hver anden uge og yderligere to timer hver fjerde uge, du skal bruge på nettet. Men mine oplæg bliver optaget, hvis du bliver forhindret.

Har du mindre børn, så kan de jo sagtens være i dit hjem, du kan bruge headset, du kan slukke for din mikrofon, så du ikke forstyrrer de andre deltagere, hvis det skulle blive nødvendigt, og du kan også tænde og slukke for kameraet undervejs.

Barn i klemmeEr du mor, så skal du også være opmærksom på, at dit barn måske kun har een sund forælder. Det vil sige, at det er dig, der skal være den vigtigste rollemodel for dit barn, dig der skal lære dit barn, hvad ordentlig opførsel og gode værdier er. Må jeg have lov til at skubbe til dig, og forsøge at overbevise dig om, at for at kunne hjælpe dine børn, så skal du først hjælpe dig selv. Det nytter ikke noget, at du bliver alvorligt syg eller får en langvarig depression. Så kan du ikke være der og guide dit barn gennem de udfordringer, det er at have en forælder med giftig adfærd.

Dette forløb hjælper dig også med at sætte dig selv først, så du bliver ved med at have overskud til dine børn.

 

Sikkerhed

Virtuelt gruppe møde Alle samtaler og møder på Zoom, som er det værktøj, jeg bruger, er krypterede.

Du har ubetinget tavshedspligt overfor alt, du hører til gruppemøderne og i netværksgruppen med mere. Det er den eneste måde, vi kan skabe den tillid, der skal til, for at vi kan tale frit, og derved hjælpe hinanden.

Det er meget vigtigt, at ingen kan høre eller se møderne fra din side. Det er dit ansvar, at beskytte både dig selv, og de andre deltagere. Så du skal sikre dig, at du er alene, og at ingen hverken kan høre eller se, hvad der foregår, uanset om du er i dit hjem, eller du er udenfor dit hjem.

Vi bruger kun fornavne til møderne, og selv om jeg altid anbefaler, at du har kameraet tændt i de mindre og mere intime grupper på 3-5 personer, så er det op til dig. Det vigtigste er, at du er tryg.

Du får en udførlig vejledning om, hvordan du opretter dig og kobler dig på, og jeg står til rådighed for dig, så du kan teste, at det hele virker.

Hvis du vil have besked, når forløbene er åbne for tilmelding, så skriv dig op på mine nyhedsmails længere nede på siden. Så får du også en række mails med smagsprøver fra forløbet.

 

Kontakt mig – Alexa Peary

Har du spørgsmål? Vil du lære mig at kende? Så er du er meget velkommen til sende en mail her eller booke tid til en afklarende samtale.

 

.

Månedsabonnement

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig med kursusmateriale hver eneste mandag morgen, et live oplæg samt gruppemøder hver anden torsdag aften, spørgetid hver fjerde fredag aften, samt en lukket netværksgruppe hvor også alle video- og lydoptagelser ligger.

Pris pr måned 795 kr.

(Prisen pr. måned er mindre end en time hos en terapeut)

Tilmelding til forløbet, der startede 1. marts 2022 er lukket – næste hold starter 1. setember 2022.

 

Betal for hele året og få rabat

Virtuelt forløb på et helt år, hvor du får e-mails fra mig med kursusmateriale hver eneste mandag morgen, et live oplæg samt gruppemøder hver anden tirsdag aften, spørgetid hver fjerde fredag aften, samt en lukket netværksgruppe hvor også alle video- og lydoptagelser ligger.

Du betaler kun for 11 måneder, hvis du vil betale hele forløbet på en gang.

 

Hvad siger tidligere deltagere?

“Tusind tak for dig og dit kursus. Det har været vildt at opleve, hvor langt man kan nå med den rette hjælp og viden, og jeg er dig evigt taknemmelig for at have sat min udvikling i gang og givet mig redskaberne til at fortsætte den.”

“Jeg vil sige endnu engang tusind tak, fordi du tog mig i hånden på min livs rejse, når jeg havde mest brug for det.🙏

Det er med din hjælp, jeg gjorde mig fri for mine skadelige relationer. Jeg er dig taknemmelig for at klæde mig godt på med den nødvendige viden.🌹 Jeg vender tilbage igen og igen og bruger dine redskaber, når jeg får brug for det, og derefter kommer videre igen.😊

Jeg har haft kontakt med flere faglige mennesker i mit liv, men ingen har været så dygtige som dig. Du er uden tvivl én af de bedste i verden.👌

Du har kunne formået at formidle en så svær problem på en måde, der blev meget forståeligt for os andre. Det er der ikke så mange, der kan finde ud af. Du er derfor meget værdsat og elsket af mig.❤️”

“Jeg valgte Alexas 1-årige gruppeforløb online for at få kontinuerlig støtte, da jeg stod for at skulle flytte tilbage til Danmark efter en årrække udenlands. Jeg havde valgt at fjerne mig selv geografisk langt væk, for at få fred og styrke til mit nye liv efter psykisk og økonomisk vold i et langt ægteskab/skilsmisse. Jeg kan ikke tale med mine børn om dette. Jeg fortalte dem, at jeg rejste væk for at kunne være tæt på, resten af livet.
Jeg havde i forvejen en god viden (bl.a. fra Alexas artikler) og sunde støtter omkring mig. Alexas forløb bidrog yderligere med rolig og trofast omsorg og et velkonstrueret forløb om emnet; at komme godt ovenpå efter opvækst/forhold med mennesker, der ikke vil én det godt og aktivt er livsfarligt usunde for én. Mit ægteskab/skilsmisse var jo bare en forstærket gentagelse af stemninger og oplevelser fra min opvækstfamilie.
Forløbet har hjulpet mig med at opretholde at leve med ro, glæde og trygge rammer med folk, der oprigtigt kan li´ mig. Idag er mine børn og jeg ved at udvikle nye måder og traditioner at være sammen om og de har en sund og velfungerende mor, der har vendt sit liv 180 grader, er oprigtigt veltilpas og i stand til at klare og pleje sit eget liv.
Kvinde, sidst i 50´erne, med 3 voksne børn.”

“At deltage i dit forløb har været helt fantastisk for mig, DU er fantastisk, DU er ærlig omkring tingene, det kan jeg bruge til noget, for det bringer virkeligheden ind i mit liv, som jeg ikke ville have været foruden. Pludselig bliver det italesat, alt det andre ikke forstår, alt det andre ikke lægger mærke til, alt det andre gør narcissistisk. Det er helt fantastisk for MIG.”

“Jeg fortæller om dig vidt og bredt, fordi jeg er virkelig glad for det her. Det giver så meget.”

“Jeg siger mange tak for et helt unikt år med et utroligt veltilrettelagt indhold fra din side. For ja  – det hele er gennemsyret af, at du er helt klar over, at meget af den viden du kommer med er meget hård kost  – for mig har det været virkeligt svært at erkende, hvad det er for en ex jeg nu har forladt.- en hverdagspsykopat som forventeligt stadig spøger i mit liv.
 Du evner det vanskelige at komme med mange faktuelle informationer som du omsætter til praktiske eksempler fra dit eget liv eller til de fortællinger som vi kursusdeltagere løbende er kommet med.
Du er meget direkte – så der ikke er noget tvivl om hvad du mener, men altid med stor opmærksomhed på hvad modtageren “kan tage ind” Jeg har også benyttet mig meget af at genhøre mange af dine oplæg  – For – ja du lægger ikke skjul på, at det at komme ud af en forhold til en hverdagspsykopat “ikke er for småbørn”. Tak for dig!”
“Allerførst og endnu engang tusinde tak for et helt forrygende og transformerende forløb. Hvad du har formået på den tid, har ingen af de psykologer jeg har konsulteret formået. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor betydningsfuldt dette forløb, har været for mig❤️”
Det er første gang i mit 53 årig liv, nogen har kunne hjælpe mig som Alexa Peary. Hvis jeg havde vidst det jeg ved nu for 40 år siden, havde jeg haft et helt andet liv i dag. Alt det vi kæmper med, før, under og efter relationer med psykopater og narcisister, det kan Alexa Peary forklare på en meget konkret måde i detaljer. Den bedste investering i mit liv. Og nej, jeg bliver ikke betalt for at skrive det her. Det kommer lige fra hjertet.”
“Kan SÅ varmt anbefales. Alexa er fantastisk. Hun er ern UVURDERLIG hjælp på den svære vej. 👌❤️”

“Da jeg startede det virtuelle forløb Tag dit liv tilbage, var jeg i en følelsesmæssig kaotisk situation og igen på vej væk fra mig selv og alt det jeg står for. Historien kort er den, at jeg for mange år siden kom ud af en meget usund mangeårig relation med psykisk og fysisk vold og ved en fælles bekendt blev denne relation her mange år efter genoptaget på vennebasis. Det at opleve personen igen udløste en hel del reaktioner og følelser som angst og alarmberedskab mv. i mig – noget jeg ikke forstod kunne ske efter så mange år. Sideløbende hermed var jeg blevet opmærksom på mønstre, som gik igen i flere af mine vennerelationer, som jeg fik sværere og sværere ved at navigere i. Da jeg kontaktede Alexa i foråret 2020 var jeg overbevist om, at det var mig den var helt gal med og så alligevel havde jeg vel et spinkelt håb om, at der bare var en smule normalitet tilbage i mig.

Min forventning til forløbet var, at jeg skulle lære noget om giftige menneskers adfærd og hvordan jeg skulle forholde mig, reagere og navigere. Dette lærte jeg til fulde og meget mere til. Vigtigst af alt er, at jeg lærte mig selv at kende, mine mønstre, mine forsvarsmekanismer og hvordan jeg bruger dem, mine advarselslamper og alle mulige andre fuldstændigt afgørende opmærksomhedspunkter for min rejse tilbage til mig selv.  Gennem forløbet blev jeg efterhånden i stand til at forstå, hvad jeg havde oplevet og været ude for i mit tidligere ægteskab, hvad der skete i vennerelationer og jeg genkendte også mønstre, der rakte tilbage til min opvækst.  

Under forløbet fik jeg ’tilladelsen’ til at sige fra, sætte grænser og sige STOP – dermed blev mit indre kaos stille og roligt erstattet med mod, oplysthed, forståelse og energi. Alexa serverede alt på et højt fagligt niveau formidlet med klarhed, seriøsitet, ligeværdighed, omsorg og empati. Der er intet så healende som at blive mødt i øjenhøjde, når man er usikker og sårbar – tak for det!

Kombinationen af mails, oplæg, spørgetimer og grupper var perfekt og muligheden for at genhøre oplæg og spørgetimer er super – det benyttede jeg mig af undervejs i forløbet. Også efterfølgende er jeg vendt tilbage til et udvalgt emne og det er meget givende at genhøre optagelserne– der lander nye erkendelser i takt med, at jeg fortsat anvender de værktøjer, vi har fået undervejs.

Grupperne med medsøstrene på holdet var så givende. At være i et trygt rum med ligesindede og kunne tale, blive mødt, forstået og spejlet løftede mig hver eneste gang. Jeg har efterfølgende tænkt meget på, hvordan vi kvinder, der har oplevet eller oplever vold i nære relationer er ’derude’, – vi går rundt blandt hinanden med fælles oplevelser og erfaringer og alene med smerten, men vi kan ikke finde hinanden, kender ikke hinanden, taler ikke om det – vi føler os ensomme og fortabte. I dette forløb blev jeg mødt, holdt om og genkendt i et trygt og tillidsfuldt rum samtidig med, at jeg fik muligheden for at tale højt om min årelange smerte.
Undervisningsmaterialet forud for sessionerne i forskellige udgaver og på forskellige medier – en super veksling mellem tekst, videos, øvelser, optagelser – jeg brugte det hele.

I løbet af de 12 måneder forløbet varede blev jeg bygget mere og mere op. Jeg fik mere viden om hverdagspsykopaters adfærd osv., end jeg overhovedet havde forestillet mig, men måske vigtigst af alt fik jeg for første gang i mit liv (og ja – jeg er midt i 60’erne😊) ny og meget dyrebar viden om mig, mine mønstre, hvordan jeg agerer, hvad jeg kan ændre for dermed stå stærkere op for mig selv – det er meget brugbart.

Jeg har fundet vejen hjem til mig selv og jeg har nu opskriften på, hvordan jeg bliver her – hos mig selv. Der er bestemt fortsat noget støj i kulisserne og der er meget at arbejde med endnu, men nu kan jeg genkende usunde relationer, jeg har værktøjerne til at agere –  nu handler jeg på et nyt oplyst grundlag – det bryder hverdagspsykopaterne sig ikke om – men mine sunde relationer og jeg elsker det.

Jeg har fokus på min kære familie og mine øvrige sunde relationer, som nu oplever at jeg kommunikerer den jeg er – jeg sætter grænser – joehh, det skal fortsat øves, men nu er jeg her i mit liv med min nye viden, min energi og mit lys – og det er jeg så dybt taknemmelig for.

Og så har jeg virkelig fundet ud af, at jeg ikke skal klare alting alene. Tusinde tak for hele rejsen til Alexa og holdet.”

“Alexa er fantastisk til at dele hendes ENORME viden. Jeg har ikke fortrudt ét sekund, tværtimod et kæmpe tak og jeg er ikke engang i mål endnu 🙏🌺”
“Jeg kan bekræfte, at Alexa’s kursus har reddet mit liv. Da jeg startede kurset, var jeg i en kritisk tilstand. Disse måneder vil jeg aldrig glemme. 🙏😊”

“Du redder liv jo. Når man går med det alene, så tror man jo at man er levende død. Vi tror at vi er alene. Vi tror at ingen andre forstår, hvad der sker.”

“Tusind tak for et fantaskisk forløb – det har været en øjenåbner af rang. Fantasktiske kvinder i gruppen ❤️”

“Tusind tak for et fantastisk forløb . Det ER bare nødvendigt at få det SKÅRET helt konkret ud , så vi KAN forstå !!!! Hvad vi har været ude i !!!!”

“Kære Alexa, Jeg er godt midtvejs inde i dit forløb om hverdags psykopater. Jeg har ikke haft mulighed for at være med live, da min (daværende 🥳) sambo, ikke tillod privat tid til mig (så kunne jeg jo ikke underholde ham…)

Men, kære Alexa… hold nu op, hvor har jeg indset meget…. det er en vild proces, hvor jeg er ved at lande i min egen lejlighed med mine (egne) børn.

Der er et stort tomrum lige nu… plejer jo at sørge for ham, men jeg ved hvad det er og jeg er dig dybt taknemmelig for at du har delt din viden.

Allerede fra den allerførste torsdag, har jeg kunne smide min tunge, tunge rygsæk, fra min far og ikke mindst min, nu daværende, sambo. Min mor har været udsat for det samme og er, efter min mening, følelses- og handlingslammet. Jeg savner virkelig at hun er der for mig.

Men en ud af flere ting jeg har fået med indtil videre er, at jeg er afhængig af mine forældre og mine mænd.

Nu er tiden kommet til at tage ansvaret for mig selv tilbage og lære at bruge min egen indre styrke.

Et lidt langt brev, men du er, og det du gør, er fantastisk. Så stor tak fra mig ❤”

“Vil bare sige at jeg er meget lykkelig for at være her i denne gruppe, og være det sted hvor jeg er i dag – på vej til at få det bedre – og ved at det er godt for mig, at jeg er med et år mere ❤️”

“Først tak for et fantastisk år og en kæmpe rejse i en tidsmaskine frem og tilbage i en uendelighed. Du har givet mig alle de svar, jeg har efterlyst i over 53 år.
Nu kan jeg forholde mig til de ting, jeg ved og har lært, så jeg kan gøre noget ved det. Og det gør jeg. Det er så omfattende en rejse, at det vil blive til en bog, hvis jeg skrev det hele ned.
Det er den bedste investering jeg har gjort i mine 53 år og havde jeg vidst det som jeg ved nu, så havde mit liv været helt anderledes.
Det er dog ikke for sent, så har nogle fremtidsplaner om at gå ned i tid på mit arbejde til 25 timer og begynde at uddanne mig til det, jeg har ønsket mig det hele mit liv. Men med din hjælp, gør jeg det nu. For du har hjulpet mig til at tro på mig selv og elske mig selv. Og fået mig til at forstå, at det intet som i intet har med mig at gøre, at jeg har en familie, der ikke har været i stand til at være en familie.
Jeg vidste ikke, at jeg har PTSD og er traumatiseret og har flash back. Nu når jeg ved det, så giver alting pludselig mening i mit liv. Og mange svar på alting omkring mig selv.
At jeg er en oplært pleace, at det ikke er mig, der er noget galt med, men en far der er psykopst/narcisist, mor der ikke har været der og en storebror der tyraniseret mig. Senere en stedfader og en mor igen, der ikke har været der. Det er som at blive født på ny med din viden.
For ikke at nævne de partnere jeg har haft, der også er dys funktionelle og p/n.
Jeg kan blive ved med at nævne eksempler.
Mit liv er fyldt med selvkærlighed, træning, sund kost, ansigtsyoga og skælder min indre stemme højt ud, når den går i gang med at kritisere. Så råber jeg “hold så dit kæft. Jeg gider ikke at høre på dig mere og forøvrigt er det ikke rigtigt det du siger. Jeg er et fantastisk menneske og jeg er lige som jeg skal være!” Nogle gange remser jeg også højt de gode sider af mig selv. Det hele hjælper og stemmen mister sin magt.
Jeg er også holdt op med at tro på dys funktionelle miljøer. Mit liv, har jeg besluttet, vil jeg leve uden og med en masse kærlighed, omsorg, opbakning, respekt og meget andet.
Du skal vide, jeg anbefaler dig alle steder, hvor jeg færdes. Og det kommer helt fra hjertet.”

”Undskyld jeg eksisterer” sagde vi i min barndom – os søskende imellem, når vi skændtes. Hvor vi havde den sætning fra, aner jeg ikke, men jeg kom til at tænke på den, efter at jeg har genhørt dit indlæg om ”pleaserrollen”. Om indlægget rammer mig, – ja det skal jeg skrive under på, at det gør.

Jeg vil gerne skrive lidt om, hvad forløbet i det forløbne år, har betydet for mig. Men hvordan gør jeg det med forholdsvis få ord? Det er umuligt.

 På dit sidste indlæg foreslog du, at vi tænker et år tilbage for at undersøge, hvor vi var for et år siden. Jeg har prøvet at gå tilbage og se hvilke spørgsmål, jeg stillede for et år siden. Og de spørgsmål ser faktisk ret naive ud for mig nu. Hvor HAR jeg haft brug for din kontante måde, at besvare/undervise på. Til din store ros har jeg følt, at du er god til at anerkende ALLE spørgsmål med respekt, samtidig med at du har været ”klar i mælet”.

I forløbet er jeg blevet bevidst om, at jeg er langt mere traumatiseret og været udsat for psykisk vold – langt mere end jeg på nogen måde var bevidst om eller ville indrømme overfor mig selv.

Jeg har lært ikke altid at skulle ”forklare mig røv”, at det er OK at være mig med al min sårbarhed og traume, og at det er tvingende nødvendigt at passe på mig selv. At jeg skal lytte og stole på min intuition, – den har jeg overhørt ALT ALT for ofte. Jeg har jo vidst, at der var noget, der ikke var rigtigt.

Jeg skal kunne sige NEJ til min ex. uden at føle angst.

Jeg skal kunne sige nej tak uden at få dårlig samvittighed.  Hele natten til tirsdag lå jeg så vågen, fordi jeg skulle sige nej til at hjælpe mine børn i næste uge, – og først komme ugen efter. Til MINE BØRN !!!!! Pyh ha jeg fik sagt nej uden at få dårlig samvittighed og angst for, at de nu ikke tror på min kærlighed og mister jeg nu deres anerkendelse. For jeg har jo så megen brug for andres anerkendelse og allermest mine børns. Det gav mig så megen lettelse og plads og lyst til alle de ting, som jeg OGSÅ har lyst til. For der ER mange ting jeg har lyst til.

”En rejse på tusinde mil starter med et skridt” (taoistisk ordsprog), – Jeg vil tage nye skridt i min rejse med al den lærdom jeg har taget med mig i dette forløb.

Og så vil jeg med 100 % sikkerhed genhøre nogle af dine indlæg flere gange igen. Jeg synes ganske enkelt, at du behersker alle de ord/vejledninger, som VI har brug for at høre. DET bliver jeg gang på gang overrasket over, hver gang jeg hører et indlæg på ny.”

“Tusind tak for et fantastisk forløb det sidste år. Jeg er blevet beriget med en vider som har hjulpet mig virkeligt meget.”

“Denne her sang passer så godt på forløbet hos dig Alexa – https://youtu.be/EaCHGqyD45E❤️Er så glad for at jeg endelig kan føle mig ”normal” og har fået stor selvindsigt.”
“Jeg vil lige sige, jeg er rigtig glad for, at jeg føler mig tryg ved at have dig som vejleder i det her. Synes du har en dejlig stemme og måde at sige tingene på. Du giver nogle gode kærlige skub 😊”
“Tak, Alexa.
Tak, fordi du har givet mig muligheden for at få et bedre liv.
Tak, fordi du har vist mig, at det ikke var mig der var doven.
Tak, fordi du har vist mig, at den måde, jeg handlede på, var helt normal.
Tak, fordi du har vist mig, at jeg ikke gjorde noget forkert.
Tak, fordi du tog skammen fra mig.
Tak, fordi du lagde ansvaret over på min gerningsmand.
Tak, fordi du gav mig de mest fantastiske mennesker, jeg har mødt i denne verden.
Tak, for det mest fantastiske netværk.
Tak, for dig. Må det aldrig stoppe. 💜
Det er så vildt, hvad du har flyttet for mig. Som ingen anden har gjort i de 15 år, hvor jeg har gået i terapi, til psykolog, behandling osv… “
“Jeg vil virkeligt anbefale det til alle dem, der overvejer det. Har netop afsluttet sidste års forløb og starter arbejde på mandag efter to års sygdom med overbelastning. Man tror det ikke – men livet kan komme tilbage. Tak til Alexas forløb.❤️”
“Tusinde tak for at du tilbyder dette forløb.
Her hvor vi næsten er ved vejs ende af forløbet, står jeg meget stærkt i mig selv og med mig selv.  Da jeg for et år siden meldte mig til forløbet, troede jeg at jeg skulle lære lidt om hverdagspsykopaters og andre usunde relationers adfærd – og ja, det har jeg til fulde lært, men oveni, som en ekstra meget værdifuld gave, har jeg også mødt mig selv, fundet mig selv.
Du har sat lys på områder, temaer og mønstre i mit liv og givet mig brugbare og langtidsholdbare værktøjer til at gå vejen hjem til mig selv – og blive der😊
Din evne til at kombinere faglighed, eksempler fra dit liv, nænsomhed, humor og ærlighed er helt uovertruffen god og jeg er så lykkelig for, at jeg `fandt` dig den dag i foråret 2020, hvor jeg var blevet væk fra mig selv i usunde relationer.
Tusinde tak til dig og til holdet.”

“Jeg er deltager på onlinegruppeforløbet hos Alexa, og her ca. halvvejs i forløbet har jeg allerede fået større udbytte end jeg nogensinde havde forestillet mig.

I takt med at jeg får større indsigt, mere viden og forståelse for hvad nærkontakt til hverdagspsykopater gør ved os, der er i eller har været i disse relationer, bliver jeg ført i retning af at møde mig selv (på nogle områder for første gang og på andre er det et gensyn med den, jeg engang også var).

Det er en kærkommen mulighed for at se nærmere på min egen adfærd, mine temaer og min rolle i relationerne og jeg bliver nænsomt og med klare budskaber guidet til, hvad jeg selv kan gøre/ændre/udvikle. 

Alexa, din høje faglighed, din åbenhed om dine egne erfaringer, måden hvorpå du formår at kommunikere komplekse problemstillinger og teorier, så det bliver klokkeklart, forståeligt og anvendeligt– det har jeg så stor respekt for. Hertil din evne til at stille skarp på lige det det handler om i den enkelte situation. 

Kombinationen af mails, temaoplæg, spørgetimer og mindre gruppemøder er perfekt. 

Tusinde tak, Alexa, for at du skaber dette forum, hvor vi kan være os, hvor det ubærlige bliver overkommeligt, hvor sorg, frustration og smerte bliver rummet, hvor der også er plads til humor og lethed og hvor det hele transformeres til forståelse, brugbare planer og løsninger. Og – tusinde tak til gruppen. 

Jeg kan varmt anbefale onlinegruppeforløbet til alle, som er eller har været i nærkontakt med en hverdagspsykopat.

Jeg håber, at mange mange medsøstre griber denne transformerende mulighed.”

“TAAAAAAK Alexa – du er virkelig skarp og rammer plet, og jeg oplever, at hver gang du forholder dig til mine spørgsmål, så sker der en lille smule opblødning!!! Det er smukt og berørende – tage mit hjerte og liv tilbage!!! Det er helt klart kassen jeg skal arbejde med MEN også hende inden i – hun skal elskes af mig!!!”
“Jeg har fulgt dig nu i et år…. Hold op hvor har det været hårdt. Men jeg har sluppet ham nu. Jeg har netop blokkeret ham på mobilen – og det er nok første gang i mit liv, at jeg har tænkt på MIG. Jeg har det godt nu – takket være dig Alexa og selvfølgelig også min vilje til at ville elske mig selv og ikke ham og andre toksiske personer. Jeg føler at jeg er “født på ny” – jeg er virkelig ved at lære at være mig 🙂 Jeg er dig så taknemmelig!”
“Det her forløb har været min redningskrans, da mit liv var aller mest kaotisk… Føler mig MEGET stærkere nu, og er ved at genfinde mit gamle jeg… vil være dig evigt taknemmelig 🙏🏼❤️”

“Var ikke helt overbevist om, at han virkeligt var psykopat (er jeg nu). Var min historie alvorlig nok? Siden er den bare blevet vildere og vildere. Jo…jeg er i den rigtige gruppe, og jeg kan betragte strabadserne intellektuelt. Der er nu to advokater på min bodelingssag. To af mine tre børn er kommet tilbage til mig, og bakker mig op. Jeg har nu en rigtig sød kæreste, og jeg følte mig klar😊. Jeg har fået rigtigt meget ud af forløbet, og jeg giver det videre i min psykologpraksis. Der findes alt for mange som os – kvinder og mænd.”

“Tidligere føltes nye ting meget farlige, nu kan jeg ofte aktivt vælge ikke at give en fuck. Det føles fuldstændig nyt og overvældende, og jeg glæder mig til den dag, det bliver ren vane.”

“Alexa… du har været en uvurderlig hjælp, og jeg vil være dig evigt taknemmelig, og give dig alle mine bedste anbefalinger. Min største succes har været, at jeg nu er i stand til at holde 0-kontakt! Selvom jeg stadig føler mig som i en slags hypnose (når jeg hører hans stemme i telefonen), så er jeg nu i stand til at stoppe op, og sige NEJ TAK – altså følge dine 3 råd: JA, NEJ,  DET VED JEG IKKE! Jeg er blevet bevidst om hans syge manipulerende spil. Du har givet mig den bedste indsigt, om denne type personlighed.”

“TAK for et fantastisk forløb og tak til alle for de gode gruppesessioner.”

“Jeg har oplevet, at du har været med til at afmystificere noget af det, der sker og er sket i mine tanker. Og det er en stor hjælp til at komme videre: Ikke at stå helt blank overvældet af svære og skamfuldt følelser, som jeg ikke kan rumme eller tale om. Men at vide, det kan skyldes nogle af de forskellige mekanismer og reaktionsmønstre, du har været inde på. Det har gjort det knap så ensomt og ubærlig gennem det sidste år.
Det hjælper mig også, at jeg ikke skal tage mit liv og beslutninger op til revision hver gang eksmanden skriver til mig (kun en gang i mellem…). At det du har tematiseret bekræfter os i, at genkende det mønster, som jeg nok allerede havde set, han følger, men som jeg blot troede, var i mit hoved alene, for alting kan jo vendes og drejes, diskuteres osv. Men nej, det kan det faktisk ikke altid, har jeg nu lært. Så mange tak.”

“Det jeg egentlig bare vil sige er tak for forløbet det har været skide godt og jeg er flere skridt længere til at blive fri-:)”

“Jeg har praktiseret 0 kontakt – og mine døtre det samme, også deres far. Ex skrev til min familie, ville gøre dem til hans allierede. Jeg kan få følelsen af at blive høj af, at jeg har ’magten’ til at opretholde 0 kontakt. Og at det er mig som ikke vil vide mere af ham, hans syge spil og vold. Masser af <3 til dig.”

“Jeg har deltaget i det virtuelle gruppeforløb, der startede i marts 2020 – Tag dit liv tilbage. Det har været ubeskriveligt værdifuldt for mig. Muligheden for at tale med ligesindede gør, at jeg kan få rede på, hvad det er, jeg har været udsat for, og hvad det har gjort ved mig.

At få lov til at tale uafbrudt, mens andre, som forstår hvad man taler om, bare lytter, giver en overraskende stor lettelse. Det har gjort, at jeg har fået langt større forståelse for, hvad der er foregået i mit eget liv, og gennem Alexas oplæg har jeg oven i købet fået en faglig og teoretisk ramme at sætte det ind i.

Kombinationen af gruppesamtaler og uddannelse er fantastisk værdifuld og har gjort en stor forskel i mit liv.

Alexa er ikke alene yderst kompetent inden for teorien på sit område, men hun har også den personlige erfaring, som hun sætter i spil på en virkelig konstruktiv måde. Sammen med hendes høje grad af empati, føler jeg mig altid accepteret og favnet og mødt.

Jeg giver Alexa min varmeste anbefaling, hvis man skal komme sig efter nærkontakt med en hverdagspsykopat.”

“Jeg er en pensioneret bedstemor. Efter et belastende parforhold, begyndte jeg i januar 2020 for alvor at læse bøger, så youtubefilm, streame dokumentarfilm fra DRTV om hverdagspskopater og narcissister, hvorefter jeg begyndte hos Alexa i marts 2020.

Jeg har i mange år vidst, at jeg mistrivedes i min barndomsfamilie. I det virtuelle forløb, har jeg haft meget glæde af Alexa’s oplæg, fordi hun har mange små detaljer med om psykisk manipulering, PTSD mm., som jeg ikke har mødt andre steder.

Jeg har nu fået en bevidsthed om, hvor dysfunktionel min barndom har været, og hvad jeg har accepteret i mit parforhold. Jeg er ved at få øje på mine egne traumer, f.eks., at jeg i mange år har været adskilt fra den jeg er, at jeg oftest har reageret i stedet for at agere. Nu øver jeg mig på dette.

Selv om jeg har grædt meget, har det også betydet en afklaring og en lettelse. Det er som om, at jeg har manglet en del brikker i mit livs puslespil for at forstå egne og andres reaktioner, som jeg har fået foræret i det virtuelle gruppeforløb.

Det er kun få mennesker, som det er muligt at tale med om hverdagspsykopater. Vi mangler accept af begrebet i samfundet. Det er bl.a. derfor befriende at tale med andre i selvhjælpsgruppen. Jeg er overvældet over, at det ofte er, som et spejl af mig selv, at lytte til de andre.

Tak til Alexa og gruppen.”

“Hej kære Alexa, lige en lille hilsen fra mig. Vil du ska vide hvor meget du, uge for uge, dag for dag hjælper mig at komme fri af “min” hverdagspsykopat, jeg lytter igen og igen til mandagsmail, torsdags oplæg og fredagsspørgsmål.  Både din enorme viden, dit alvor og din skønne humor går lige ind fra top til tå hos mig, jeg føler en stor respekt for dig og en stor ømhed. Det er som om hver gang der kommer en video eller noget fra dig så er det lige der jeg er i forløbet !!!! Jeg har det godt for det meste men hvor er det sindssygt svært det her !!!!!!!!!! Så meget skjult /glemt som tit popper op , men så heldigt for mig at du givet mig redskaber, beskyttelsesdragten. Det har også gjort at jeg formår at skabe afstand til mange andre som jeg ellers tilpasset mig til dem og været den store hjælper som ikke vil ha noget igen andet  end at de kan lide mig, men det er det slut med 😄Sikken en glæde og lettelse at bare være mig, så farvel med alle idioter.”

Jeg takker Alexa for at have skabt denne platform for os, for uden hendes arbejde, ville det have taget mig flere år til at komme videre. Alexa og gruppen er en stor støtte for mig i min process, traume healing og opbygning af mig selv. Og jeg vil gerne rose Alexa for hendes skarphed, grundige og dybe tilgang til hendes oplæg og spørgsmåls aftenerne. Det kan ikke gøres bedre, tænker jeg 🙌🌹❤️

Jeg føler, at når jeg lægger noget ud fra mit liv og problematikker her i gruppen, så forsvinder og bliver de ikke glemt, som når jeg i min proces, har været hos andre terapeuter og behandlere i systemet. Herinde bliver alt på en god, omsorgsfuld, trygt og anerkendende måde modtaget, velkomment, set, hørt og anerkendt ❤️

Jeg kan især godt lide, når der bliver taget udgangspunkt fra der, hvor vi allesammen befinder os og vores forskellige udfordringer, og hvor Alexa så er supergod til at flette noget viden på, så vi bedre kan sætte os ind i og forstå det på en ordentlig måde 👌
Det motiverer mig, når jeg får lov til at bidrage med min historie, viden og erfaringer, hvilket jeg ved med sikkerhed og stor tiltro til Alexa, at det nok vil blive brugt til et godt formål og være med til at hjælpe andre mennesker i lignende situationer. Tro’en på, at der er en mening, sammenhæng og formål med vores arbejde her i gruppen, hvor vi hver især bidrager med meget vigtig empirisk viden, ideer og redskaber til fællesskabet. Det motiverer mig meget og giver mig mere styrke og udholdenhed, samt mere livsglæde 😄🌸

Nu blev det meget langt, men jeg har bare haft brug for at udtrykke min taknemmelighed for, hvor glad jeg er for at være med i forløbet igen, selv om det er 3 gang for mig. Det er kun godt. Jeg får nye indsigter og stærkere af det. Og udelukker ikke at deltage igen i forløbet til næste år 🏆😁❤️❤️❤️”

“Gruppeforløbet har givet mig stor selvindsigt i hvilke skader jeg har fået af at være i forhold med hverdags pykopater. Det er en hård proces, men givende.

De små opgaver undervejs, videoerne, er til stor hjælp, zoom møderne giver godt. Møderne med spørgsmål har været til stor hjælp ingen spørgsmål var for dumme, og kunne gerne stilles igen. Det har været godt at få lydfilerne efter møderne, hvis man ikke deltog.

Jeg kan helt klart anbefale at gå ind i dette forløb, uanset hvor skadet man er, jeg kan specielt godt lide Alexas direkte måde at være på, uden filter – netop som vi har brug for i en proces hvor man i forvejen er snot forvirret og usikker.”

“Hej Alexa. Før jeg startede på online forløbet hos dig, troede jeg at det var mig som der var noget galt med, at jeg var måske lidt psykisk ustabil eller svag, denne opfattelse af mig selv har du ændret. Jeg ved nu at jeg faktisk har reageret normalt ud fra de ting jeg blev udsat for.

Jeg var godt klar over at jeg havde gennemlevet mere end de fleste og at det var umenneskeligt, men jeg så min mor som et offer. Du fik mine øjne åbnet. Det vil sige fra jeg blev født, nyder hun at gøre mig ondt og ødelægge mit liv. Hold da kæft hvor det er en svær pille at sluge. Du fik mine øjne op for hvordan det har gjort at jeg vælger de forkerte partnere.

Vil egentligt også sige at det kræver noget psykisk overskud at deltage i forløbet, fordi det gør virkeligt ondt at få øjnene op. Kræver også en vilje til at ændre sit liv. Vi egentlig også kalde det lidt af en livsstilsændring til nære relationer, fordi man får en viden som man kommer til at reagere på.

Jeg kan lide at du er så medmenneskelig og forstående samt at du ved hvad du taler om. Dejligt at se at du har så meget power.

Utroligt at du har formået at give mig viden som ikke engang psykologer har kunnet give mig. Rart at du har en rummelighed over at vi er forskellige steder i processen og at vi har oplevet forskellige ting.

For mig er det tydeligt at du er en meget højtbegavet person, som jeg kun kan se op til. Det er beundringsværdigt alt det du har fomået i dit liv, til trods for hvad du har gennemlevet.”

“Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort foruden den viden vi har fået af dig. Jeg har følt at du og gruppen var de eneste der forstod mig, jeg har kunne afvise psykologiens fejldiagnosticeringer, og acceptere mig som jeg er i denne tilstand. jeg ved at min ex er fuldt ud klar over hans handlinger og deres konsekvenser. Jeg rådgiver nu mine børn med indsigt. Kan beskytte dem og mig selv langt bedre med bevidsthed om faresignaler.
Jeg er tilmeldt dit kursus i tag dit liv tilbage. Det har været det eneste der har kunnet hjælpe mig og hvor er jeg da glad for at du giver os denne styrke og indsigt i hvad der er sket for os der er stødt på psykopater.”

“Jeg er blevet informeret, oplyst og transformeret, og har derved udviklet mig i processen hos Alexa, det har givet mig den indsigt jeg havde brug for, for at komme videre med mit liv, og ud af mønstre helt tilbage fra min barndom, som har fulgt mig ind i mit voksne liv.

Jeg vidste godt, at der var noget galt i min familie, at der var noget galt i mit liv i det hele taget, da jeg gang på gang løb ind i de mænd, der ikke var gode for mig, men her fik jeg sat ord på det hele, som kan hjælpe mig videre på min sjælsrejse.

Jeg vidste ikke, at det var traumer jeg bar rundt på, fordi ingen af de behandlere jeg har gået hos, har gjort mig opmærksom på det, men det ved jeg nu, og kan derfor komme videre med mit liv, fordi jeg nu ved, hvad jeg skal arbejde med og på, for at komme dertil, hvor jeg kan føle mig som et afbalanceret menneske.

Tusind tak for dig Alexa, som vil være et for evigt og værdifuldt minde.”

“Alexa Peary er den første der har kunne hjælpe mig som 53 årig af alle de jeg har opsøgt.”

“Da jeg meldte mig til dit kursus, havde jeg søgt viden på nettet. Jeg læste nogle bøger, bl.a. Thomas Erikson. Jeg henvendte mig til Grevinde Danner, hvor jeg blev opmærksom på, at jeg havde været udsat for psykisk og materiel vold fra min ex og så fandt jeg din hjemmeside.

Det var meget belejligt, at du havde/ har video kursus, da jeg, som du ved, har haft cancer, og jeg er derfor sårbar i en Coronatid. Jeg var ikke indstillet på, at jeg skulle i terapi, da jeg er 75 år og ikke har planer om, at jeg skal have en kæreste, men mine to døtre mente, at jeg skulle i et eller andet forløb efter min skilsmisse fra min ex., og dit kursus er ikke terapi (og dog).

Det er gået op for mig i løbet af 2020/21,  hvor traumatiseret jeg var og er, og jeg er nu meget opmærksom på, at sætte grænser, kun tage mit ansvar og ikke andres osv.

Jeg sætter meget stor pris på din undervisning. Du har så mange detaljer og nuancer med. Du er meget præcis på, hvornår din undervisning hviler på forskning/ din erfaring, og når du ikke synes, du har tilstrækkelig viden til præcise svar, og det er vel heller ikke altid muligt.

Du har desuden en meget vigtig læreproces med i dit kursus, så jeg tydeligt har set min egen andel af min n/p relation, og du har super godt værktøj til, at jeg kunne/kan komme ud af en usund relation, hvad der giver håb for, at jeg kan gennemskue n/p-er i fremtiden, så jeg holder afstand.  

Som så mange andre, har jeg haft en grundholdning, at der er noget godt i alle mennesker, at når jeg møder andre med tillid og åbenhed, så får jeg det samme tilbage. Jeg har måttet revidere min grundholdning til: Det gælder som regel men ikke altid.

Dit kursus har særligt fået mine øjne op for min mors n- adfærd.  På trods af, at jeg har læst Alice Miller: “Det selvudslettende barn”, for mange år siden, og jeg godt kunne genkende mønstre fra min egen barndom, så er det først nu, jeg kan se mit liv med større indsigt og perspektiv .

Jeg har levet 20 år sammen med min ex., som jeg flyttede fra i 2016. Det vildeste er at se i øjnene, at al min omsorg, min gavmildhed, min tillid er blevet misbrugt til hans fordel. At vores forhold ikke var vores fælles bedste men hans bedste. At ægteskabet var et blufnummer er langt værre end mit økonomiske tab på flere hundrede tusinde kroner, men gaven jeg har fået er en viden,  jeg kan dele ud af, hvis andre kan bruge min historie.

Tak, fordi du øser ud af den omfattende teori, du har læst på engelsk, din erfaring fra det virkelige liv og din dejlige ligefremme væremåde.❤️”

“Jeg følger Alexas forløb. Det er djævelsk godt!”

Tak for endnu et meget godt indlæg og sååå givende samtaler  i gruppen. Humor og alvor. Du siger, at du ikke er god til at ta imod ros, men du er fantastisk !

“Det er enormt hvad der er gået igennem mig det sidste år. Jeg har lært mere igennem dit kursus end jeg på nogen måde havde kunnet have forestillet mig. Taknemmelig og uvurderlig for min indsigt – Tak Alexa <3”

“Tak for den gode uddannelse, som vi får gennem dette forløb. Du er en dygtig formidler, og den måde du giver os begreber og teori, samtidig med at du trækker tråde tilbage til tidligere oplæg, tidligere gennemgået teori, det gør at du faktisk får banket noget viden ind i mit hoved som jeg har rigtig meget brug for 🙂 ”

“Jeg deltog sidste år og vil varmt anbefale det. Måden forløbet er sammensat på gør, at jeg nu står et helt andet sted. Det er her, jeg har lært, hvad der skal til. ❤️

“Jeg vil takke dig mange gange for din viden og formidling af din indsigt! Det har for mig været en uvurderlig hjælp til at komme videre i mit liv.”

“Tusind tak for et fantastisk givende år.”

“1000 tak for et ubeskriveligt udviklende år – jeg er taknemmelig!”

“Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤”

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

“Jeg tænker tit på vores gruppeforløb og ved egentlig ikke hvad jeg skulle have gjort uden dette og din viden Det er en af de bedste gaver som jeg har givet mig selv.”

“Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater.”

“Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

“Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

“Jeg har fået så meget viden, om det at være i berøring med en hverdagspsykopat, i mit gruppe forløb hos dig. Jeg har kun rosende ord at sige om mit forløb. Gjorde mig klog på, hvor alvorligt det egentlig er og hvad det har gjort ved mig. Det er så stort af dig, at dele så meget ud af dine egne oplevelser. Så dejligt at du brænder for at få delt denne viden ud, om hvad de her hverdagspsykopater gør ved en, men især at det skal tages alvorligt. Alexa kan kun anbefale dine gruppe forløb, til mine medmennesker, jeg støder på, som har været i berøring med en hverdagspsykopat.”

“Det har været guld værd for mig. Nu skal jeg så igang med at handle på alt den viden jeg har fået. Tak for den insigt.”

“Jeg bruger den viden, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

“Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

“Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

“Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

“Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

“Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

“Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

“Det var en helt fantastisk øjenåbner – som at få trukket et lag gardin fra øjnene hver gang. Du skal have mange tak. Det var et virkelig godt kursus.”

“Jeg har haft stor glæde af mine to forløb hos dig. Det har givet mig meget at være sammen med andre med samme problem, og din dejlige måde at gribe vores historier an på har givet en utrolig ro og styrke.” 

“Det er en befrielse og lettelse at få et fællesskab, der forstår mig, efter at jeg har været alene med mine tanker i over to år.”

“Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

“Du er en ener og foregangs anker for alle os som har været i kløerne på psykopater eller noget derhen af. Personligt har det gjort at jeg nu kan stå ved hvem jeg er / hvad min historie er/har været og forhåbenligt er der en masse derude som også tør at få hjælp i fremtiden. Af ❤ tak”
“Jeg har lært at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

“Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

“Jeg kan virkeligt også varmt anbefale Alexa Pearys forløb. Det giver mig helt vildt meget indsigt og viden om denne type mennesker. Hvad de er i stand til og hvorfor vi falder i igen og igen ❤️”

“Jeg er blevet samlet op i gruppen. Jeg har talt, lyttet, tudet og jeg har tænkt på mig selv. Jeg har lært så meget.”

“Jeg havde sådan et klarsyn efter, at jeg slet ikke kunne forstå hvor blind jeg havde været. Jeg vidste godt der var meget jeg ikke så og meget jeg reelt vidste, med da jeg deltog blev det så ravende tydeligt 👌♥️
Nu forstod jeg hvorfor jeg hele tiden var småparanoid og utryg overfor det modsatte køn.
Jeg har sagt det før Alexa☀️ Tak!!! Tak for din store viden ❤️🙏❤️

 

Kontakt mig – Alexa Peary

Har du spørgsmål? Vil du lære mig at kende? Så er du er meget velkommen til sende en mail her eller booke tid til en afklarende samtale.

 

Hvad er en hverdagspsykopat?

Vi hører ofte kun om de kriminelle psykopater. Medierne elsker at fortælle de gruopvækkende historier om mord, vold, sex og bedrageri.

At være havnet i kriminalforsorgen, er stort set også den eneste måde, man i dag får en diagnose som psykopat. 

Men der er også alle de andre – hverdagspsykopaterne, inklusive narcissisterne og sociopaterne. De er ikke nødvendigvis kriminelle, de fungerer tilsyneladende fint, de passer deres job, og de har familier.

De kommer aldrig i kontakt med det psykiatriske system. Men de er følelsesmæssigt og moralsk handicappede mennesker, der bruger andre mennesker til at dække deres egne behov. Og som gør det uden hensyntagen til de personer, det går ud over. Alt drejer sig kun om dem. Det kan have store psykiske, fysiske, følelsesmæssige og økonomiske konsekvenser for ofrene.

Det er blot sværere at erkende det og tale om det, fordi alt ser så fint ud på overfladen, og fordi meget af den påvirkning, vi har levet under, er så indirekte og manipulerende, at vi ofte selv tror, at det er vores egen skyld det hele.

Derfor har vi brug for at tale med andre, der har oplevet det samme som os. De forstår, hvad der foregår.

 

Hvem er jeg?

Jeg er opvokset med psykopater og narcissister – og med en bræmme af alkoholikere i tilgift. I en af de familier, hvor alt tilsyneladende ser rigtigt ud på overfladen, men hvor der er helt tomt indeni.

Jeg er blevet bedømt på, hvad jeg gjorde og ikke, på hvem jeg var. Blevet bedømt på at være familiens glansbillede og den perfekte datter – kopien af den person, min mor ønskede, at hun selv var – illusionen om hendes lille perfekte ”Mini-mig”.

Jeg blev den person, min mor havde bestemt, jeg skulle være, og jeg fjernede den person, jeg rent faktisk var. Der var ikke andre muligheder i en verden af kontrol, manipulation, psykisk vold, følelseskulde, prestige og præstation. Hvor den moderlige omsorg bestod af masser af kritik, hån, krav, kulde og ildevarslende tavshed.

Hvis du har lyst, kan du læse mere om denne del af mit liv i mit afskedsbrev til min mor her.

Som voksen blev jeg arbejdsnarkoman, uden tillid til andre mennesker, uden selvværd og lettere uegnet til nære relationer. Og – viste det sig – med en udpræget tendens til at vælge psykopater, narcissister og alkoholikere som kærester, venner og chefer.

Men på overfladen så det fint ud med uddannelser, fin karriere, ægteskaber og store smil.

Min rejse mod sundhed startede allerede, da jeg var i 20’erne, men tog først rigtig fart, da jeg var i starten af 30’erne. Og den fortsætter i dag, hvor udvikling stadig er en uundværlig og vigtig del af mit liv.

 

Ved jeg noget om at lede et gruppeforløb?

Jeg er uddannet systemisk/narrativ proceskonsulent samt executive coach, og jeg har stor erfaring med både individuelle forløb og gruppeforløb. Jeg har derudover flere lederuddannelser, og 20 års erfaring som leder.

Jeg har haft mindst 20.000 timers samtaler og faciliteringer gennem de sidste 35 år som leder og selvstændig.

Jeg har også selv brugt 20 år i selvhjælpsgrupper og som mentor i forbindelse med min egen og andres frigørelsesproces.

De seneste 10 år har jeg uddannet mig internationalt og intensivt inden for hverdagspsykopaternes adfærd og specielt om, hvordan vi håndterer nærkontakt med dem.

Læs mere om mig og mine kvalifikationer lige her. 

Hele mit CV ligger på LinkedIn.

 

Det med småt

Jeg beder dig ved tilmeldingen om at acceptere, at der bliver trukket 12 månedlige betalinger fra dit betalingskort på det månedlige beløb.

Betalingen foretages hver måned, første gang den 1. i forløbets startmåned – og efter de 12 måneder stopper betalingerne automatisk.

Betaler du hele forløbet på een gang, så bliver der selvfølgelig kun trukket det ene beløb, som du betaler ved indmeldelse. Du får derved en måneds rabat.

Fortryder du din tilmelding, kan du afmelde dig igen inden for 14 dage efter tilmelding. Derefter skal du betale for hele forløbet.

Du kan betale med alle betalingskort.

 

Jeg giver dig dog en garanti

Hvis du inden for de første 30 dage fra forløbets start – finder ud af, at dette forløb alligevel ikke er noget for dig, så kan du melde fra, og du betaler så kun for den første måned.

Du behøver ikke forklare noget, du kan blot meddele mig, at det ikke er det rigtige for dig, og jeg sletter dig fra forløbet, og jeg sletter resten af din betalingsaftale.

 

Vil du vide mere? – Så kontakt mig

Har du spørgsmål? Vil du lære mig at kende? Så er du er meget velkommen til sende en mail her eller booke tid til en afklarende samtale.