Min optræden i medierne

- og med eller hos andre dygtige mennesker

 

DR1’s TV-serie “Din Psykopat”

Bøving og Peary DRTVJeg har medvirket i en TV-serie der hedder Din Psykopat! i DR1 i efteråret 2018. Der blev vist 3 udsendelser med TV-lægen Charlotte Bøving som vært om psykopaten som henholdsvis far, kæreste og chef.

Jeg var med som ekspert og fortæller i det afsnit, der handlede om at en kæreste er psykopat.

Udsendelsen er desværre ikke længere tilgængelig på DR’s hjemmeside, men der ligger en artikel med hovedpunkter og klip fra udsendelsen her:

 

Podcastserie med Katrine Gisiger i Perfekt Uperfekt

Perfekt UperfektKatrine Gisiger – Perfekt Uperfekt – har igen inviteret mig til hendes podcast.

Jeg har nu haft fornøjelsen 4 gange, hvilket ifølge Katrine giver mig rekorden som den, hun har interviewet flest gange. Jeg er meget glad for æren, og stort tak til alle jer, der har lyttet til de sidste 3 podcasts. Det er jeres interesse og tilbagemeldinger, der har gjort, at jeg er blevet inviteret igen.

De fire podcast er beskrevet af Katrine således:

#80 – I narcissistens kløer – 18. september 2019

Puha hvor kan det være svært at sige nej, sige fra og sætte grænser, for så kan andre jo blive sure, kede af det eller skuffede. Men det er nødvendigt, ISÆR hvis du har været eller er i kløerne på en hverdagspsykopat, en narcissist, en følelsesvampyr eller hvad vi nu skal kalde dem. Lyt med til endnu et afsnit med Alexa Peary, som fortæller om hendes tre alarmsystemer, når hun nærmer sig en psykopat: Vulkanen, labrador-hvalpen og kamæleonen

#50 – Din psykopat! – 20. februar 2019

Alexa Peary er endnu engang inviteret med i studiet til en snak om hendes liv med psykopater. Så er du nysgerrig på hvordan det er at vokse op omkring psykopater og hvorfor det er at man har en tendens til at ende sammen med én som minder om ens forældre, så lyt med til denne episode af perfekt uperfekt.

#33 – Psykopat på fri fod – 24. oktober 2018

Hvad er en hverdagspsykopat, og hvilke kendetegn har de? Er det normalt at græde når man bliver vred? og hvorfor bliver Katrine ked af det?
Lyt med i denne episode af perfekt Uperfekt hvor Katrine endnu engang har inviteret Alexa Peary med i studiet til en sårbar snak om psykopater og hvilke erfaringer Katrine og Alexa har med dem.

#3 – Kend din psykopat – 28. marts 2018

I denne episode af perfekt Uperfekt har Katrine Alexa Peary med i studiet, som er opvokset med, hverdags-psykopater og har hjemmesiden www.kend-din-psykopat.dk. Her taler Katrine og Alexa om; hvad er en psykopat, hvad kendetegner en psykopat og hvordan slipper man af med en psykopat.

Find alle podcasts her:

DFind den der, hvor du normalt lytter til podcast.
Søg på Katrine Gisiger eller perfekt uperfekt.

De ligger også inde på Katrines hjemmeside her.

#3, #33, #50, #80

 

21. marts 2019 Videointerview med Camilla Lund, Yogajordmoder.dk

Camilla Lund og Alexa Peary inviterede mig til en samtale om psykopater og narcissister.

Her er, hvad Camilla blandt andet siger om optagelserne:

“De fleste har oplevet at møde mennesker, der virker underligt følelseskolde og afstumpede. De overrasker os med handlinger, der virker ude af kontekst, og man kan ikke rigtigt regne med, at der er en ligeværdig og ansvarlig samtale. Hvis man bliver længe sammen med een med den adfærd, eller er opvokset med een i familien, vil det være helt sikkert, at man begynder at tvivle på sine egne følelser, sit eget værd og igen og igen bliver bekræftet i, at det man siger og gør, er forkert.

Man bliver fanget ind i et spil, hvor det handler om kontrol i det små eller store, psykisk kontrol, hvor man bliver en brik i deres uendelige behov for opmærksomhed, og man vil få skader på sjælen.

Det er svært at forstå, at der findes en gruppe af mennesker med en adfærd, der gør skade på andre. Jeg har derfor inviteret Alexa Peary med hjem til videointerview, da hun er god til at sætte ord på og komme med mange konkrete bud på adfærd, skaber og hvad der kan og skal gøres, når man bliver ramt af psykopat/narcissist bussen.”

Her er et link til Del 1 – på YouTube

Her er et link til Del 2 – på YouTube

 

 

25. oktober 2017 Podcast: Lyden af et Bedre Liv

Jeg har været med i Maria Guldagers Talkshow – om bedrag, psykopater og manipulation – hør det som podcast her.

“Har du prøvet at stole på en, der viste sig slet ikke at være god for dig? Har du prøvet at være fanget i en eller flere relationer, fordi du ikke kunne overskue konsekvenserne af ikke at være i dem længere? I så fald er der noget at hente for dig ved at lytte til dagens podcast som er en optagelse af talkshowet på Godthåb og Kaffe.”

Selveste Simon Ørregaard og Alexa Peary var med til en snak om psykopater, manipulation og vejen ud.” Hør podcasten her – Talkshow #2

30. august 2017 i Kejser på DR P1

Kejser - Alexa PearyJeg deltog som ekspert sammen med psykiater og forfatter Henrik Day Poulsen i det direkte program “Kejser” på P1 med titlen “Sådan tackler du en psykopat” Udsendelsen har fået meget ros som både saglig og vedkommende.

Udsendelsen er desværre ikke længere tilgængelig på DR’s hjemmeside, men der ligger en artikel med hovedpunkter fra udsendelsens her på dette link.