Om mig – Alexa Peary

Alexa Peary

Jeg er US-certificeret rådgiver indenfor: vold i hjemmet, seksuel vold og vold mod børn.

Derudover har jeg mange års uddannelse inden for de psykiske sår og traumer, vi får af de forskellige former for vold, overgreb, kontrol, trusler, manipulation og gaslighting.

Jeg er selv opvokset med hverdagspsykopater, og har også været i nærkontakt med en del psykopater, narcissister og narrøve både privat og arbejdsmæssigt i mit voksne liv.

Mit arbejde med at slippe fri, ikke bare af hverdagspsykopaterne, men af de skadelige mønstre, jeg har fået indkodet undervejs, har været en langvarig opgave.

De erfaringer, jeg har gjort mig på min vej, kombineret med den store viden, jeg har skaffet mig, giver jeg nu videre til dig, der har brug for den.

Blandt mine uddannelser er en to-årig psykologisk baseret uddannelse (systemisk og narrativ) i at føre mennesker og grupper gennem udviklingsprocesser.

Jeg har også en 6 måneders coachuddannelse eksamineret af en psykolog.

Jeg har derudover en meget bred vifte af internationale uddannelser inden for viden om hverdagspsykopater, deres manipulationsteknikker og adfærd – samt ikke mindst viden om vores reaktioner på dem i form af stress, depression, angst, PTSD, traumer, tilknytningsforstyrrelser, psykiske sårbarheder, skam og knust selvværd.

Jeg har været underviser, mentor og coach for mennesker udsat for giftige relationer siden 1992.

Jeg har undervist, holdt foredrag og rådgivet på fuld tid inden for lige netop dette område siden 2016.

Jeg har optrådt som ekspert i landsdækkende TV og radio, og i en række podcasts og ekspertinterviews. Jeg har skrevet artikler, undervisningsmaterialer, lavet videoer, miniblogget på sociale medier og meget mere.

Jeg har pakket alle mine 30 års viden og erfaring om, hvad der har virket, fjernet det der ikke har virket, og struktureret det hele i en form, der er enkel og nem tilgængelig, og som vil føre dig igennem en unik proces væk fra de skader, du har fået og hen imod et godt og frit liv.

Jeg har taget hele turen selv. Jeg er opvokset med en mor og mormor, der var hverdagspsykopater, jeg har haft flere parforhold med hverdagspsykopater, jeg har haft venner og kolleger, der var hverdagspsykopater.

Jeg har også været i nærkontakt med alkoholikere, sexnarkomaner, arbejdsnarkomaner og de fleste andre former for dysfunktioner.

Du er ikke alene

Det, der har virket for mig, har været at få viden om min egen situation – psyko-edukation bliver det kaldt fagligt – og at kombinere denne viden med adgang til et støttende og vidende fællesskab, hvor jeg har kunnet tale om mine oplevelser og følelser.

At lytte til andres oplevelser, der er forbløffende ens og helt lig mine egne oplevelser, har ændret mit liv, og det er den tilgang, jeg bruger i Tag Dit Liv Tilbage kurset og i fællesskabet Alexa’s Venner.

“Alexa er ikke alene yderst kompetent inden for teorien på sit område, men hun har også den personlige erfaring, som hun sætter i spil på en virkelig konstruktiv måde. Sammen med hendes høje grad af empati, føler jeg mig altid accepteret og favnet og mødt. Jeg giver Alexa min varmeste anbefaling, hvis man skal komme sig efter nærkontakt med en hverdagspsykopat.”