Personlige sessioner

Rådgivning - Mentoring - Coaching - Undervisning

Individuelle sessioner

Du kan tale med mig pr. telefon eller via Zoom fra din egen sofa – eller hvor du nu er i verden.

Du kan bruge mig til:

Rådgivning og sparring om din situation, henvisning til andre fagpersoner, viden, mønstre og alt, der har med hverdagspsykopater eller om os overlevere til hverdagspsykopater at gøre .

Mentoring, hvor jeg bruger min egen historie og mine egne erfaringer, som du kan spejle dig i, og vælge det ud, som passer på dit liv og din situation.

Coaching, hvor jeg bruger mine mange redskaber til at hjælpe dig til at gennemskue din situation og finde frem til det næste skridt i dit liv.

Undervisning, hvor jeg giver dig den viden og de redskaber, du skal bruge for at kunne håndtere din situation.

Oftest mikser jeg de 4 metoder.

Læs hvad andre siger om mig længere nede på siden

1 time - via telefon eller internet

Kr. 950,-

Husk at vælge om du vil bruge telefon eller vil tale via internet med video. Det gør du i næste vindue.

Du får det link eller telefonnummer, du skal bruge til samtalen tilsendt i din kvittering.

Book tid her

2 timer - via telefon eller internet

Kr. 1.800,-

Husk at vælge om du vil bruge telefon eller vil tale via internet med video. Det gør du i næste vindue.

Du får det link eller telefonnummer, du skal bruge til samtalen tilsendt i din kvittering.

Book tid her

Klippekort 5 timer via telefon eller internet

Klippekort: 5 timer for kr. 4.450 – normalpris kr. 4.750.

Klippekortet kan bruges fuldstændigt fleksibelt.

Du kan bruge et klippekort til at have en livline til mig i en svær tid, eller som støtte til en ændring i dit liv. Du kan med kort varsel ringe til mig, og du kan bruge ned til et kvarter ad gangen. På den måde kan du lige få lidt luft, lidt sund fornuft eller et godt råd.

Køb her

Klippekort 10 timer via telefon eller internet

Klippekort: 10 timer for kr. 8.500 – normalpris kr. 9.500.

Klippekortet kan bruges fuldstændigt fleksibelt.

Du kan bruge et klippekort til at have en livline til mig i en svær tid, eller som støtte til en ændring i dit liv. Du kan med kort varsel ringe til mig, og du kan bruge ned til et kvarter ad gangen. På den måde kan du lige få lidt luft, lidt sund fornuft eller et godt råd.

Køb her

Personligt tilpasset forløb

Dit eget personlige og individuelt tilrettelagte forløb med mig via telefon eller Zoom.

Indeholder et klippekort på 10 timer – PLUS håndpukkede undervisningsvideoer, lydfiler, artikler, øvelser og andet, der passer lige nøjagtigt til, hvor du er.

Uanset om du har brug for afklaring af din situation, viden, hjælp til handling, restitution eller opbygning – så får du lige netop det, der passer til dig nu og her.

Pris kr. 9.500,-

Køb her

 

Samtaler for par og grupper

Er I to, der ønsker en samtale om en fælles udfordring, så er prisen for en 2-timers session 2.800 kr.

Er I en gruppe på op til 6 personer med fælles udfordring, så er prisen 4.200 kr. for en samtale på 3 timer. Disse samtaler holder jeg kun som fysiske møder – og fysiske møder er ikke mulige i øjeblikket.

Skriv en mail, hvis du ønsker at booke en sådan aftale.

Samtaler for virksomheder

Alle priser er inklusive moms for privatpersoner. For momsregistrerede selvstændige tilføjes moms til disse priser.

Ejer du en virksomhed, eller repræsenterer du en virksomhed, der betaler samtaler for medarbejdere, kan du bruge ovenstående priser, men priserne er uden moms.

Rådgivning til HR og ledere i virksomheder og organisationer afregnes efter mine erhvervstakster på www.peary.dk

Send mig en mail her.

 

Hvad kan du bruge mig til?

Har du brug for at tale med et menneske, der forstår alt, hvad du siger, og som IKKE fortæller dig, at det er dig, der er forkert?

Har du brug for at fortælle din historie, og finde ud af om den er så slem, som du måske tror? Eller om den måske er værre, end du tror?

Har du brug for at spejle dig i mig og min historie, for at kunne vurdere din egen historie bedre?

Har du brug for at blive lyttet til og anerkendt for den, du er, og det du har gjort?

Har du brug for at vide mere om, hvad det er for et mønster de giftige mennesker handler efter – og måske også om, hvad for et mønster vi er begyndt at handle efter for at overleve?

Har du brug for nogle konkrete råd til at tackle et giftigt menneske, gøre dig fri, overleve konflikterne eller om hvordan du bygger dig selv op igen efter krigen?

 

Samtaler over internettet eller telefonen

Du booker selv den ønskede tid i min kalender ved at trykke på den store røde kamp herover – og hvis du vil have andre tider end dem, der lige er til rådighed, så send mig lige en mail her.

Du vælger selv, om du vil tale med mig over telefonen eller over internettet – det sidste kan foregå både med eller uden kamera, og du kan bruge computer, telefon eller tablet til samtalen. Du skal vælge video eller telefon, når du booker din tid.

Jeg bruger programmet Zoom til videomøder, som har en høj kvalitet af både billede og lyd. Du behøver ikke teknisk snilde, en browser er fint, men en god internet forbindelse vil være en god ide.

Det nummer, du skal ringe til ved telefonsamtaler er dansk, så du betaler normal dansk takst – uanset hvor jeg befinder mig i verden. Befinder du dig i et andet land end Danmark, så send mig en mail – jeg kan sikkert ringe dig op på mit internationale telefonabonnement.

 

Skal du vælge 1 eller 2 timer?

Min erfaring er, at mange har brug for at fortælle om sin situation til een, der forstår. Og det skal der være tid til. Så hvis det er dit behov, så vil jeg anbefale, at du booker en session á 2 timer.

Har du blot en mere konkret udfordring, eller hellere vil tage det i små portioner, så book 1 time.

 

Hvorfor skal du bruge mig?

RådgivningEr du i nærkontakt med et menneske, som har psykopatisk eller narcissistisk adfærd?

Har du brug for en sparringspartner eller en rådgiver?

Jeg har en livslang personlig erfaring med psykopater, narcissister, alkoholikere og andre giftige mennesker.

Derudover har jeg læst store mængder bøger, forskning og artikler om emnet, og har deltaget på adskillige kurser og workshops hos en række internationale eksperter på området. Der findes ikke en formel uddannelse på dette område, så jeg har stykket min egen sammen.

Jeg bliver kraftigt efterspurgt af psykiatrien, institutioner, studerende, virksomhedsledere og journalister for at dele min viden og min vinkel på psykopater. Rigtigt mange psykologer, læger og psykoterapeuter anbefaler mig til deres klienter.

Jeg har været igennem erkendelsen af, at jeg har været udsat for omsorgssvigt og psykisk vold. Jeg har frigjort mig fra de giftige personer, viklet mig ud af de traumer, de har givet mig, og jeg har i dag et velfungerende og godt liv. Den formel vil jeg meget gerne dele med dig, hvis du vil have den.

 

Min viden og kompetencer

 

Jeg har stor erfaring med personlige samtaler:

  • Jeg har en to-årige uddannelse som systemisk og narrativ proceskonsulent.
  • Jeg er uddannet Certified Executive Coach.
  • Jeg har været selvstændig konsulent og rådgiver siden 2005, og har stor viden og solid praktisk erfaring med at facilitere både individuelle forløb og gruppeforløb.
  • Jeg har – før det – været leder gennem 20 år, hvilket har krævet masser af samtaler om både faglige og personlige emner.
  • Jeg har været coach og mentor for ledere og karrieremennesker i over 25 år.
  • Jeg har undervejs arbejdet med min egen udvikling i selvhjælpsgrupper i 20 år.
  • Jeg har efteruddannet mig i blandt andet psykologi, terapi, personlighedsforstyrrelser, traumer, tilknytning, og i teorier bredt indenfor personlig udvikling – og derudover i filosofi og kommunikation.
  • Jeg har de seneste år dykket ned i teorien bag psykopater og narcissister, og ikke mindst helingsprocessen efter traumer og omsorgssvigt samt den pakke af symptomer, vi får ved nærkontakt med hverdagspsykopater, misbrugere og lignende. Jeg har deltaget i internationale kurser og workshops hos nogle af verdens førende eksperter inden for området.
  • Jeg holdt op med at tælle, hvor mange personlige samtaler, jeg har haft, da jeg rundede 10.000 timer for mange år siden, men et gæt er mellem 20.000 og 25.000 timer.

 

Jeg spørger, anerkender, coacher, støtter og rådgiver. Jeg stiller al min viden og erfaring til din rådighed. Jeg støtter dig i din egen proces, ud fra hvor du er, og hvor du ønsker at komme hen.

Samtalerne foregår pr. telefon / Zoom.

Skriv til mig, hvis du vil høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.  Skriv en mail til mig her.

 

Hvad siger andre

“Jeg er enormt taknemmelig for den snak vi havde, hvor jeg var monster stresset og det gik op for mig, hvad jeg stod midt i: ikke bare et brud med en kæreste, men en psykopat.

Ex-kæresten vedblev i øvrigt ret sejlivet at komme af med. Hvilket mit nervesystem godt var klar over på forhånd. Du bekræftede det også i vores samtale, at han sikkert ville kæmpe…Og det gjorde han så sandelig. Stalkede mig, opsøgte mig i sene aftentimer og om natten, så jeg for en periode var bange for at være i mit hjem. Jeg var ude af stand til at arbejde, koncentrere mig eller tænke normalt.

Der har nu været ro i 3 uger. Det har været dejligt og jeg har fået mere ro på mine nerver. – og har været TRÆT:Jeg vil lige sige dig kæmpe tak for at komme med en bestemt viden og råd til mig: Du bliver træt, når du får ro på.

Tak for kaffe, jeg har været træt!

Og jeg er enormt glad for, at du i dec. fortalte mig, at det ville komme, for jeg har derfor bare kunne tage imod det og tænkt, det er sådan det skal være.

Tusind tusind tak, for din indsigt og dine ord!! Jeg glæder mig til at tage mit liv tilbage.”

“Kære Alexa
Jeg sidder her på et af årets sidste dage og reflekter over året der er gået.
Du er en af dem, som har gjort at 2020 er blevet et særligt år for mig. Det år hvor jeg har sagt STOP. Året hvor jeg tog mit liv tilbage til mig selv.
Grundet et forløb hos dig, turde jeg kigge på mit liv, mit eget værd… ikke mindst kærligheden til mig selv?❤️ Jeg fik sat mig selv fri ❤️ Jeg har fået roen, glæden og balance ind i mit liv igen ❤️
Tak for din viden og støtten på den rejse ?❤️
Glædelig bagjul ?? Samt et lykkebringende Nytår ✨✨
Kærlig hilsen
X ?❤️

“Jeg ved ikke, om jeg fik takket dig, men ellers vil jeg i hvert fald gøre det nu. For din befriende kontante og usentimentale måde at håndtere dette vigtige problem. Vores to snakke hjalp mig helt sindssygt meget til at få taget hul på en proces, hvor jeg fik revet mig løs af det mess, jeg var blevet ufrivilligt syltet ind i. Din opbakning har givet mig friheden til at tage mere hånd om mit eget liv, især når folk rundt omkring mig har svært ved at forstå det. Man føler sig lidt som et rumvæsen, som lige er landet på jorden, når man prøver at forklare, hvad der foregår. Jeg er ret overbevist om, at man er nødt til at have haft de her ting helt tæt på for at forstå, hvad det handler om, og derfor er det så fantastisk for os, der pludselig havner i det, at du deler din historie og erfaringer.”

“TAK ? Du er enestående fantastisk. Og så indsigtsfuld som få. Du har virkeliget lært lektien i livets hårde skole. Og forstår og formår alligevel at løfte al din indsigt op på et så højt niveau – både menneskeligt, intellektuelt og fagligt. Hvis den professionelle verden (læger, kommuner, skoler mm) havde bare en snert af din viden og indsigt, så var der håb. Du er GULD ?”

Jeg fik så meget ud af det, Alexa mødte mig hvor JEG er i min proces, sparrede med mig, fik mig til at tænke og reflektere ,troede jeg var klog på det der med psykopater, men fik virkelig min hjerne på arbejde bagefter. Ikke på en trættende måde men på en måde der fyldte mig med overskud og gåpåmod! Hun er kompetent og mærkede tydeligt et menneske med hjertet på rette sted. Hun har været ude i trafikken og i min verden er det et must , det er det der virker og jeg kan tage seriøst . Jeg mødte en kvinde som fik et smil frem , grinende SAMMEN MED MED OG IKKE AF MIG, hvilket jeg havde behov for, en omsorgsfuld kvinde det tog mig alvorligt og fik mig til at føle mig ” elsket” og fik talt med mig om at jeg var uden skyld. Jeg mærkede smerten og det var rart at være i den. Kunne blive ved ❤ Du rundede samtalen af så jeg fik ” lukket ” det ned og jeg stod ikke med en masse lort bagefter. Tak for dig Alexa , du er ægte. Du er sgu min ynglings personer idag ??”

“Du milde som vores snak gjorde mig godt. Vil næsten sige det bliver et vendepunkt i mit liv, så tusind tak ❤️ Jeg gik en tur til stranden i det smukke vejr og sad og nød det i fulde drag med følelsen af dyb glæde i mit hjerte.”
“Jeg opsøgte dig for 1½ år siden efter en svær relation, og du var mig en kæmpe hjælp i den første svære tid. Jeg kontaktede dig i den akutte fase; dage efter bruddet, hvor alt var kaos. Ind i mellem glemmer vi at melde tilbage, når hverdagen igen har indfundet sig. Derfor vil jeg bare sige, at jeg har det godt i dag. Jeg er kommet videre og har fundet glæde, styrke og energi igen. Det der skete, fylder stadig i min bevidsthed, og jeg er overrasket over, hvor stor en påvirkning, det har haft på mig. Tak fordi du var der, da jeg havde allermest brug for det. Du var den helt rigtige at opsøge, fordi du har så stor viden på området. Du kunne bekræfte mig i det, jeg havde oplevet og forstod det, som andre ikke forstår. Det er vigtigt, du er der!! Vi skal selv gøre arbejdet i forhold til at komme videre, men først skal vi forstå, hvad der sker.”

“Tusind tak for dig Alexa. Det er takket være dig at jeg kan stå fast på at der ikke er noget galt med mig når jeg er ked af det og vred. Du har skabt en lille gnist i mig og jeg værner om den med hele mit væsen.”

“Først vil jeg gerne sige tak fra hjertet for dine råd, da jeg snakkede med dig i november. Jeg har fået hjælp fra et firma, du anbefalede lige siden og de er direkte årsag til, at jeg ikke bare står på mine ben, men også har holdt hovedet relativt koldt midt i det værste mareridt af en sag med mine børns far, der ikke er velfungerende-mildt sagt.Ønsker dig en rigtig god sommer og igen tusind tusind tak for alt du gør. Du gør en kæmpe forskel. Det var samtalen med dig, der ændrede vores liv her til det bedre. TAK!”
“Tusinde tak for dit råd og din tid til at svare! Du er meget sej og en kæmpe hjælp for mange mennesker og din kamp for at nedbryde tabuet om psykopati/narcissisme er hamrende vigtig!”

Vil blot lige sende en tak for i dag ???❤️ Der er faldet en ro over mig, en klarhed ? Desuden fik jeg øje på, hvor stærk jeg kan stå kommunikativt, hvis jeg selv tror på det. Andre har ellers været gode til at fortælle mig, at jeg ikke kunne kommunikeres med ?❤️ Jeg var helt umulig ?
Timerne hos dig giver så meget klarhed og tro på det nok skal lykkes ?

“Tusind tusind tak for DIG Alexa, du gør SÅ meget godt for mennesker, og du er så kærlig i din tilgang. Det er meget værdifuldt.”

“Jeg er dig dybt taknemmelig, for jeg kan mærke inden i, at jeg for første gang i mit liv, står overfor et andet menneske, dig, der virkelig ved hvad du taler om. Oven i det kan jeg se på dig selv, hvad din viden har gjort for dig. TAK fordi du er der, bliv endelig ved – det er fantastisk det du gør.”