Kom fri af hverdagspsykopater - én gang for alle

Nu med et helt nyt fællesskab - og opgraderet indhold

Er du parat til, at der skal ske en ændring?

Har du fundet ud af, at du er i en giftig relation, og vil du gerne gøre dig fri?

Eller har du opdaget, at selv om du er kommet fri, så er det svært at få hverdagspsykopaterne ud af tankerne, og svært at få dem til at blive væk.

Eller har du prøvet rigtigt meget for at hele dine sjælelige sår fra et parforhold eller fra din oprindelige familie, men stadig har udfordringer med relationer, tillid, autoriteter, kærlighed og dit eget selvværd?

Vil du have en serie af mails med oplysninger og med smagsprøver fra kurset?

Så skriv dig op her:

Vil du have viden og redskaber, der bevisligt virker?

Du får en uddannelse i dig selv og din egen situation, så du kan overtage styringen og ansvaret for din egen heling.

Du lærer alt om, hvad der sker med dig, når du er i nærkontakt med hverdagspsykopater – og hvad du kan gøre ved det.

Du får svarene på, hvorfor det er så svært at slippe dem – og jeg kan afsløre, at det ikke er dig, der er noget galt med!

Du får al den viden og alle de redskaber, du skal bruge til at gøre dig fri, til at finde dig selv igen, og til at bygge dig op igen som den nye kvinde, du gerne vil være.

Du går vejen sammen med mig, og med det mest kærlige fællesskab af andre kvinder, der har prøvet nøjagtigt det samme som dig.

“Jeg er deltager på onlinegruppeforløbet hos Alexa, og her ca. halvvejs i forløbet har jeg allerede fået større udbytte end jeg nogensinde havde forestillet mig.”

Hvad består forløbet af?

Tag Dit Liv TilbageDen ene del er et online kursus på 9 måneder, hvor du får en lektion med kursusmateriale hver eneste uge.

Derudover har du adgang til fællesskabet Alexas Venner med live gruppemøder, spørgetid, nye oplæg og et unikt fællesskab af skønne kærlige kvinder – allesammen med nøjagtig samme erfaringer og ligesom dig.

Det ligner lidt Facebook, bare smartere. Og så er det helt lukket, skjult og du er anonym derinde. Du må kun bruge et fornavn (rigtigt eller opdigtet) men intet efternavn, billeder eller andre personlige oplysninger. 

Fællesskabet kan du fortsætte med at være medlem af, så længe du ønsker. Alt materiale er til rådighed for dig, så længe du er medlem.

“Tusind tak for dig og dit kursus. Det har været vildt at opleve, hvor langt man kan nå med den rette hjælp og viden, og jeg er dig evigt taknemmelig for at have sat min udvikling i gang og givet mig redskaberne til at fortsætte den.”

Ansøg om at komme med her:

Fællesskabet, du bliver medlem af er helt unikt. Det består af kvinder – og kun af kvinder – der har prøvet nøjagtigt det samme som du.

Det er et lukket og hemmeligt fællesskab, derfor har jeg brug for, at du svarer på et par spørgsmål. Det er nemme spørgsmål, hvis du er en af os.

 

“Allerførst og endnu engang tusinde tak for et helt forrygende og transformerende forløb. Hvad du har formået på den tid, har ingen af de psykologer jeg har konsulteret formået. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor betydningsfuldt dette forløb, har været for mig❤️”

Pris – introduktionstilbud

At være medlem af fællesskabet koster 395,- kr pr. måned i de første 9 måneder, hvor dit kursus kører. Derefter koster medlemsskabet 95,- kr. pr. måned.

Så længe, du beholder dit medlemskab, så beholder du prisen på 95,- kr., også selv om den stiger for nye medlemmer i fremtiden.

Du har adgang til kursets materialer og til alt i fællesskabet, så længe, du er medlem.

Du forpligter dig til at være medlem i 3 måneder – derefter kan du frit melde dig ud til afslutningen af en betalingsmåned.

 

Om mig (Alexa Peary):

Alexa PearyJeg har taget hele turen selv. Jeg er opvokset med en mor og mormor, der var hverdagspsykopater, jeg har haft flere parforhold med hverdagspsykopater, jeg har haft venner og kolleger, der var hverdagspsykopater.

Jeg har også været i nærkontakt med alkoholikere, sexnarkomaner, arbejdsnarkomaner og de fleste andre former for dysfunktioner.

Jeg har en psykologisk uddannelse i at føre mennesker og grupper gennem udviklingsprocesser, og en meget bred vifte af internationale uddannelser inden for viden om hverdagspsykopater, manipulationsteknikker og adfærd – samt ikke mindst vores reaktioner på dem i form af stress, depression, angst, PTSD, traumer, tilknytningsforstyrrelser, psykiske sårbarheder, skam og knust selvværd.

Jeg har været underviser, mentor og coach for mennesker udsat for giftige relationer siden 1992.

Jeg har selv prøvet alt inden for selvhjælp, terapi, personlig udvikling med mere. Og jeg har uddannet mig i det meste af det også.

Jeg har pakket alle mine 30 års viden og erfaring om, hvad der har virket, og struktureret det i en form, der virker for alle, der har været udsat for psykisk og følelsesmæssig vold – og selvfølgelig også alle de andre voldsformer.

Jeg har undervist, holdt foredrag og rådgivet inden for dette område på fuld tid siden 2016.

Jeg har optrådt i landsdækkende TV og radio, og i en række podcasts og ekspertinterviews. Jeg har skrevet artikler, undervisningsmaterialer, lavet videoer, miniblogget på sociale medier og meget mere. Selv et forlag har jeg startet.

Jeg har afholdt mine egne kurser igennem flere år, og jeg har nu – igen – samlet al min viden sammen, sorteret i den, og opgraderet den med den nyeste viden.

Det, der har virket for mig, er viden om egen situation – psyko-education – kombineret med adgang til et støttende og vidende fællesskab. Det har ændret mit liv, og det er den tilgang, jeg bruger i Tag Dit Liv Tilbage.

I”Alexa er ikke alene yderst kompetent inden for teorien på sit område, men hun har også den personlige erfaring, som hun sætter i spil på en virkelig konstruktiv måde. Sammen med hendes høje grad af empati, føler jeg mig altid accepteret og favnet og mødt. Jeg giver Alexa min varmeste anbefaling, hvis man skal komme sig efter nærkontakt med en hverdagspsykopat.”

Vil du også med?

 

Hvis du har spørgsmål, så send mig en mail lige her

“Her hvor vi næsten er ved vejs ende af forløbet, står jeg meget stærkt i mig selv og med mig selv.  Da jeg for et år siden meldte mig til forløbet, troede jeg at jeg skulle lære lidt om hverdagspsykopaters og andre usunde relationers adfærd – og ja, det har jeg til fulde lært, men oveni, som en ekstra meget værdifuld gave, har jeg også mødt mig selv, fundet mig selv.”

Hvem er fællesskabet for?

Alle kvinder – og kun kvinder – der er eller har været i nærkontakt med en hverdagspsykopat i enten parforhold eller i den oprindelige familie.

 

Hvem er fællesskabet ikke for?

Fællesskabet passer ikke til dig, der har en arbejdsmæssig relation til en hverdagspsykopat.

Hvis du er i stærk medicinsk behandling for en psykiatrisk lidelse, så vil jeg anbefale, at du spørger din læge/psykiater til råds. Fællesskabet indeholder et kursus, som kræver, at du kan studere, lære nyt samt reflektere over dit liv.

Du behøver ikke at være perfekt, og alle er som udgangspunkt velkomne.

Er du i akut krise – så har du først brug for en anden type hjælp – ring til politiet eller til den nationele hotline hos Lev Uden Vold på 1888.

“Jeg vil virkeligt anbefale det til alle dem, der overvejer det. Har netop afsluttet sidste års forløb og starter arbejde på mandag efter to års sygdom med overbelastning. Man tror det ikke – men livet kan komme tilbage. Tak til Alexas forløb.❤️”

Hvad indeholder forløbet helt konkret?

1. Fællesskabet Alexa’s Venner

Denne elektroniske platform er kernen i Tag Dit Liv Tilbage.

Den indeholder et specielt og helt hermetisk lukket, hemmeligt og anonymt netværk, hvor du kan vende de daglige sejre og udfordringer, og have en livline af andre deltagere lige ved hånden.

Og alt kursusmateriale med mere ligger samlet her.

2. En uddannelse

En gang om ugen i 9 måneder får du en lektion med video og lydfil. Det er bygget op, så vi starter med den grundliggende viden, og så bygger vi gradvis på.

Al viden og al undervisning er nøje tilpasset kvinder som os. Der er ikke noget generelt eller overflødigt. Alt handler om dig.

3. Live gruppemøder

En aften hver 4. uge faciliterer jeg et live gruppemøde for alle medlemmer af fællesskabet.

Der er også live gruppemøder, hvor erfarne medlemmer af fællesskabet er værter. Lige nu er der en gruppe hver onsdag aften – også åben for alle.

4. Spørgetimer

En gang om måneden holder jeg live 2 timers spørgetid, hvor jeg svarer på alle spørgsmål, jeg kan nå fra deltagerne.

5. Spørgsmål og svar iøvrigt

Det er også muligt at stille mig skriftlige spørgsmål, hvor jeg så optager mit svar, så der bliver bygget et bibliotek af spørgsmål og svar op i fællesskabet.

6. Nye lektioner med jævne mellemrum

Jeg laver nye oplæg af forskellig art, når jeg har noget nyt, jeg gerne vil give videre til jer. Som medlem kan du også komme med forslag til, hvad de gerne vil høre mere om.

Jeg takker Alexa for at have skabt denne platform for os, for uden hendes arbejde, ville det have taget mig flere år til at komme videre. Alexa og gruppen er en stor støtte for mig i min proces, traume healing og opbygning af mig selv. Og jeg vil gerne rose Alexa for hendes skarphed, grundige og dybe tilgang til hendes oplæg og spørgsmålsaftenerne. Det kan ikke gøres bedre 🙌🌹❤️”

Teknik

Virtuelt gruppeforløbAlt foregår i din egen sofa og på din egen computer, tablet eller telefon. Fællesskabet kan bruges både fra en browser og fra en app, som du får et link til, når du er kommet ind.

Du får udførlig vejledning til, hvordan du kommer ind i fællesskabet, og hvordan du bruger det.

Til livemøderne bruges primært Zoom.

Du får hjælp med al teknik, der har med fællesskab, kurset og Zoom at gøre – men jeg kan ikke altid give dig fuld support på dit eget private udstyr. Der er så mange forskellige devices og opsætninger derude, så – selv om jeg kan meget – så må jeg en gang imellem melde pas.

Du skal have en hæderlig internetforbindelse også.

Vil du have en serie af mails med oplysninger og med smagsprøver fra kurset?

Så skriv dig op her:

Al undervisning er forskningsbaseret

Seriøsitet er grundstenen i Tag Dit Liv Tilbage – og i alt mit arbejde.

Al viden er forskningsbaseret, fra førende internationale eksperter.

I Alexas Venner er baseret på den store faglige viden fra seriøse eksperter. Det er jeg garanten for.

Når man er stresset i forvejen, og bliver kørt rundt af en hverdagspsykopat, så skal vi være sikker på, at den viden, vi får, er i orden – vi har udfordringer nok uden at skulle checke kilder og vurdere det, der bliver skrevet og sagt.

“Jeg har fået rigtigt meget ud af forløbet, og jeg giver det videre i min psykologpraksis. Der findes alt for mange som os – kvinder og mænd.”

Fællesskabet og gruppemøderne

HænderAlexas Venner og al aktivitet i fællesskabet, både skriftligt og på livemøder er baseret på selvhjælp.

Som medlem holder man fra at rådgive, coache eller løse andres problemer.
Vi deler vores erfaringer med hinanden, og alle tager, hvad de kan bruge, og lader resten ligge.
Vi deler for vores egen skyld, for at høre, hvad vi egentligt selv mener, og hvad vi reelt har oplevet.
Og vi lytter også kun for vores egen skyld, for at se, hvad vi kan genkende, og hvad vi kan bruge.

Os, der har været i nærkontakt med hverdagspsykopater, er så vant til at løse alle andres problemer og dække alle andres behov – så det at skulle koncentrere sig om os selv, kan føles meget fremmed og ukendt – men er også en lettelse.

Og så er det en kærlig, anerkendende og respektfuld måde at tale sammen på, som gør vores fællesskab til et rigtigt godt og trygt sted at være. Dette fællesskab kan ofte være det eneste sted i vores liv, hvor vores grænser ikke overskrides.

“Jeg føler, at når jeg lægger noget ud fra mit liv og problematikker her i gruppen, så forsvinder og bliver de ikke glemt, som når jeg i min proces, har været hos andre terapeuter og behandlere i systemet. Herinde bliver alt på en god, omsorgsfuld, trygt og anerkendende måde modtaget, velkomment, set, hørt og anerkendt ❤️”

Pris – introduktionstilbud

At være medlem af fællesskabet koster 395,- kr pr. måned i de første 9 måneder, hvor dit kursus kører. Derefter koster medlemsskabet 95,- kr. pr. måned.

Så længe, du beholder dit medlemskab, så beholder du prisen på 95,- kr., også selv om den stiger for nye medlemmer i fremtiden.

Du har adgang til kursets materialer og til alt i fællesskabet, så længe, du er medlem.

Du forpligter dig til at være medlem i 3 måneder – derefter kan du frit melde dig ud til afslutningen af en betalingsmåned.

 

Ansøg om at komme med her:

Fællesskabet, du bliver medlem af er helt unikt. Det består af kvinder – og kun af kvinder – der har prøvet nøjagtigt det samme som du.

Det er et lukket og hemmeligt fællesskab, derfor har jeg brug for, at du svarer på et par spørgsmål. Det er nemme spørgsmål, hvis du er en af os.

Hvis du har spørgsmål, så send mig en mail lige her

Vil du have en serie af mails med oplysninger og med smagsprøver fra kurset?

Så skriv dig op her:

Hvad siger andre om Tag Dit Liv Tilbage?:

 

“Tusind tak for dig og dit kursus. Det har været vildt at opleve, hvor langt man kan nå med den rette hjælp og viden, og jeg er dig evigt taknemmelig for at have sat min udvikling i gang og givet mig redskaberne til at fortsætte den.”

“Jeg vil sige endnu engang tusind tak, fordi du tog mig i hånden på min livs rejse, da jeg havde mest brug for det.🙏

Det er med din hjælp, jeg gjorde mig fri for mine skadelige relationer. Jeg er dig taknemmelig for at klæde mig godt på med den nødvendige viden.🌹 Jeg vender tilbage igen og igen og bruger dine redskaber, når jeg får brug for det, og derefter kommer videre igen.😊

Jeg har haft kontakt med flere faglige mennesker i mit liv, men ingen har været så dygtige som dig. Du er uden tvivl én af de bedste i verden.👌

Du har kunne formået at formidle en så svær problem på en måde, der blev meget forståeligt for os andre. Det er der ikke så mange, der kan finde ud af. Du er derfor meget værdsat og elsket af mig.❤️”

“Jeg valgte Alexas 1-årige gruppeforløb online for at få kontinuerlig støtte, da jeg stod for at skulle flytte tilbage til Danmark efter en årrække udenlands. Jeg havde valgt at fjerne mig selv geografisk langt væk, for at få fred og styrke til mit nye liv efter psykisk og økonomisk vold i et langt ægteskab/skilsmisse. Jeg kan ikke tale med mine børn om dette. Jeg fortalte dem, at jeg rejste væk for at kunne være tæt på, resten af livet.
Jeg havde i forvejen en god viden (bl.a. fra Alexas artikler) og sunde støtter omkring mig. Alexas forløb bidrog yderligere med rolig og trofast omsorg og et velkonstrueret forløb om emnet; at komme godt ovenpå efter opvækst/forhold med mennesker, der ikke vil én det godt og aktivt er livsfarligt usunde for én. Mit ægteskab/skilsmisse var jo bare en forstærket gentagelse af stemninger og oplevelser fra min opvækstfamilie.
Forløbet har hjulpet mig med at opretholde at leve med ro, glæde og trygge rammer med folk, der oprigtigt kan li´ mig. Idag er mine børn og jeg ved at udvikle nye måder og traditioner at være sammen om og de har en sund og velfungerende mor, der har vendt sit liv 180 grader, er oprigtigt veltilpas og i stand til at klare og pleje sit eget liv.
Kvinde, sidst i 50´erne, med 3 voksne børn.”

“At deltage i dit forløb har været helt fantastisk for mig, DU er fantastisk, DU er ærlig omkring tingene, det kan jeg bruge til noget, for det bringer virkeligheden ind i mit liv, som jeg ikke ville have været foruden. Pludselig bliver det italesat, alt det andre ikke forstår, alt det andre ikke lægger mærke til, alt det andre gør narcissistisk. Det er helt fantastisk for MIG.”

“Jeg fortæller om dig vidt og bredt, fordi jeg er virkelig glad for det her. Det giver så meget.”

“Jeg siger mange tak for et helt unikt år med et utroligt veltilrettelagt indhold fra din side. For ja  – det hele er gennemsyret af, at du er helt klar over, at meget af den viden du kommer med er meget hård kost  – for mig har det været virkeligt svært at erkende, hvad det er for en ex jeg nu har forladt.- en hverdagspsykopat som forventeligt stadig spøger i mit liv.
 Du evner det vanskelige at komme med mange faktuelle informationer som du omsætter til praktiske eksempler fra dit eget liv eller til de fortællinger som vi kursusdeltagere løbende er kommet med.
Du er meget direkte – så der ikke er noget tvivl om hvad du mener, men altid med stor opmærksomhed på hvad modtageren “kan tage ind” Jeg har også benyttet mig meget af at genhøre mange af dine oplæg  – For – ja du lægger ikke skjul på, at det at komme ud af en forhold til en hverdagspsykopat “ikke er for småbørn”. Tak for dig!”
“Allerførst og endnu engang tusinde tak for et helt forrygende og transformerende forløb. Hvad du har formået på den tid, har ingen af de psykologer jeg har konsulteret formået. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor betydningsfuldt dette forløb, har været for mig❤️”
Det er første gang i mit 53 årig liv, nogen har kunne hjælpe mig som Alexa Peary. Hvis jeg havde vidst det jeg ved nu for 40 år siden, havde jeg haft et helt andet liv i dag. Alt det vi kæmper med, før, under og efter relationer med psykopater og narcisister, det kan Alexa Peary forklare på en meget konkret måde i detaljer. Den bedste investering i mit liv. Og nej, jeg bliver ikke betalt for at skrive det her. Det kommer lige fra hjertet.”
“Kan SÅ varmt anbefales. Alexa er fantastisk. Hun er ern UVURDERLIG hjælp på den svære vej. 👌❤️”

“Da jeg startede det virtuelle forløb Tag dit liv tilbage, var jeg i en følelsesmæssig kaotisk situation og igen på vej væk fra mig selv og alt det jeg står for. Historien kort er den, at jeg for mange år siden kom ud af en meget usund mangeårig relation med psykisk og fysisk vold og ved en fælles bekendt blev denne relation her mange år efter genoptaget på vennebasis. Det at opleve personen igen udløste en hel del reaktioner og følelser som angst og alarmberedskab mv. i mig – noget jeg ikke forstod kunne ske efter så mange år. Sideløbende hermed var jeg blevet opmærksom på mønstre, som gik igen i flere af mine vennerelationer, som jeg fik sværere og sværere ved at navigere i. Da jeg kontaktede Alexa i foråret 2020 var jeg overbevist om, at det var mig den var helt gal med og så alligevel havde jeg vel et spinkelt håb om, at der bare var en smule normalitet tilbage i mig.

Min forventning til forløbet var, at jeg skulle lære noget om giftige menneskers adfærd og hvordan jeg skulle forholde mig, reagere og navigere. Dette lærte jeg til fulde og meget mere til. Vigtigst af alt er, at jeg lærte mig selv at kende, mine mønstre, mine forsvarsmekanismer og hvordan jeg bruger dem, mine advarselslamper og alle mulige andre fuldstændigt afgørende opmærksomhedspunkter for min rejse tilbage til mig selv.  Gennem forløbet blev jeg efterhånden i stand til at forstå, hvad jeg havde oplevet og været ude for i mit tidligere ægteskab, hvad der skete i vennerelationer og jeg genkendte også mønstre, der rakte tilbage til min opvækst.  

Under forløbet fik jeg ’tilladelsen’ til at sige fra, sætte grænser og sige STOP – dermed blev mit indre kaos stille og roligt erstattet med mod, oplysthed, forståelse og energi. Alexa serverede alt på et højt fagligt niveau formidlet med klarhed, seriøsitet, ligeværdighed, omsorg og empati. Der er intet så healende som at blive mødt i øjenhøjde, når man er usikker og sårbar – tak for det!

Kombinationen af mails, oplæg, spørgetimer og grupper var perfekt og muligheden for at genhøre oplæg og spørgetimer er super – det benyttede jeg mig af undervejs i forløbet. Også efterfølgende er jeg vendt tilbage til et udvalgt emne og det er meget givende at genhøre optagelserne– der lander nye erkendelser i takt med, at jeg fortsat anvender de værktøjer, vi har fået undervejs.

Grupperne med medsøstrene på holdet var så givende. At være i et trygt rum med ligesindede og kunne tale, blive mødt, forstået og spejlet løftede mig hver eneste gang. Jeg har efterfølgende tænkt meget på, hvordan vi kvinder, der har oplevet eller oplever vold i nære relationer er ’derude’, – vi går rundt blandt hinanden med fælles oplevelser og erfaringer og alene med smerten, men vi kan ikke finde hinanden, kender ikke hinanden, taler ikke om det – vi føler os ensomme og fortabte. I dette forløb blev jeg mødt, holdt om og genkendt i et trygt og tillidsfuldt rum samtidig med, at jeg fik muligheden for at tale højt om min årelange smerte.
Undervisningsmaterialet forud for sessionerne i forskellige udgaver og på forskellige medier – en super veksling mellem tekst, videos, øvelser, optagelser – jeg brugte det hele.

I løbet af de 12 måneder forløbet varede blev jeg bygget mere og mere op. Jeg fik mere viden om hverdagspsykopaters adfærd osv., end jeg overhovedet havde forestillet mig, men måske vigtigst af alt fik jeg for første gang i mit liv (og ja – jeg er midt i 60’erne😊) ny og meget dyrebar viden om mig, mine mønstre, hvordan jeg agerer, hvad jeg kan ændre for dermed stå stærkere op for mig selv – det er meget brugbart.

Jeg har fundet vejen hjem til mig selv og jeg har nu opskriften på, hvordan jeg bliver her – hos mig selv. Der er bestemt fortsat noget støj i kulisserne og der er meget at arbejde med endnu, men nu kan jeg genkende usunde relationer, jeg har værktøjerne til at agere –  nu handler jeg på et nyt oplyst grundlag – det bryder hverdagspsykopaterne sig ikke om – men mine sunde relationer og jeg elsker det.

Jeg har fokus på min kære familie og mine øvrige sunde relationer, som nu oplever at jeg kommunikerer den jeg er – jeg sætter grænser – joehh, det skal fortsat øves, men nu er jeg her i mit liv med min nye viden, min energi og mit lys – og det er jeg så dybt taknemmelig for.

Og så har jeg virkelig fundet ud af, at jeg ikke skal klare alting alene. Tusinde tak for hele rejsen til Alexa og holdet.”

“Alexa er fantastisk til at dele hendes ENORME viden. Jeg har ikke fortrudt ét sekund, tværtimod et kæmpe tak og jeg er ikke engang i mål endnu 🙏🌺”
“Jeg kan bekræfte, at Alexa’s kursus har reddet mit liv. Da jeg startede kurset, var jeg i en kritisk tilstand. Disse måneder vil jeg aldrig glemme. 🙏😊”

“Du redder liv jo. Når man går med det alene, så tror man jo at man er levende død. Vi tror at vi er alene. Vi tror at ingen andre forstår, hvad der sker.”

“Tusind tak for et fantastisk forløb – det har været en øjenåbner af rang. Fantastiske kvinder i gruppen ❤️”

“Tusind tak for et fantastisk forløb . Det ER bare nødvendigt at få det SKÅRET helt konkret ud , så vi KAN forstå !!!! Hvad vi har været ude i !!!!”

“Kære Alexa, Jeg er godt midtvejs inde i dit forløb om hverdags psykopater. Jeg har ikke haft mulighed for at være med live, da min (daværende 🥳) sambo, ikke tillod privat tid til mig (så kunne jeg jo ikke underholde ham…)

Men, kære Alexa… hold nu op, hvor har jeg indset meget…. det er en vild proces, hvor jeg er ved at lande i min egen lejlighed med mine (egne) børn.

Der er et stort tomrum lige nu… plejer jo at sørge for ham, men jeg ved hvad det er og jeg er dig dybt taknemmelig for at du har delt din viden.

Allerede fra den allerførste torsdag, har jeg kunne smide min tunge, tunge rygsæk, fra min far og ikke mindst min, nu daværende, sambo. Min mor har været udsat for det samme og er, efter min mening, følelses- og handlingslammet. Jeg savner virkelig at hun er der for mig.

Men en ud af flere ting jeg har fået med indtil videre er, at jeg er afhængig af mine forældre og mine mænd.

Nu er tiden kommet til at tage ansvaret for mig selv tilbage og lære at bruge min egen indre styrke.

Et lidt langt brev, men du er, og det du gør, er fantastisk. Så stor tak fra mig ❤”

“Vil bare sige at jeg er meget lykkelig for at være her i denne gruppe, og være det sted hvor jeg er i dag – på vej til at få det bedre – og ved at det er godt for mig, at jeg er med et år mere ❤️”

“Først tak for et fantastisk år og en kæmpe rejse i en tidsmaskine frem og tilbage i en uendelighed. Du har givet mig alle de svar, jeg har efterlyst i over 53 år.
Nu kan jeg forholde mig til de ting, jeg ved og har lært, så jeg kan gøre noget ved det. Og det gør jeg. Det er så omfattende en rejse, at det vil blive til en bog, hvis jeg skrev det hele ned.
Det er den bedste investering jeg har gjort i mine 53 år og havde jeg vidst det som jeg ved nu, så havde mit liv været helt anderledes.
Det er dog ikke for sent, så har nogle fremtidsplaner om at gå ned i tid på mit arbejde til 25 timer og begynde at uddanne mig til det, jeg har ønsket mig det hele mit liv. Men med din hjælp, gør jeg det nu. For du har hjulpet mig til at tro på mig selv og elske mig selv. Og fået mig til at forstå, at det intet som i intet har med mig at gøre, at jeg har en familie, der ikke har været i stand til at være en familie.
Jeg vidste ikke, at jeg har PTSD og er traumatiseret og har flash back. Nu når jeg ved det, så giver alting pludselig mening i mit liv. Og mange svar på alting omkring mig selv.
At jeg er en oplært pleace, at det ikke er mig, der er noget galt med, men en far der er psykopst/narcisist, mor der ikke har været der og en storebror der tyraniseret mig. Senere en stedfader og en mor igen, der ikke har været der. Det er som at blive født på ny med din viden.
For ikke at nævne de partnere jeg har haft, der også er dys funktionelle og p/n.
Jeg kan blive ved med at nævne eksempler.
Mit liv er fyldt med selvkærlighed, træning, sund kost, ansigtsyoga og skælder min indre stemme højt ud, når den går i gang med at kritisere. Så råber jeg “hold så dit kæft. Jeg gider ikke at høre på dig mere og forøvrigt er det ikke rigtigt det du siger. Jeg er et fantastisk menneske og jeg er lige som jeg skal være!” Nogle gange remser jeg også højt de gode sider af mig selv. Det hele hjælper og stemmen mister sin magt.
Jeg er også holdt op med at tro på dys funktionelle miljøer. Mit liv, har jeg besluttet, vil jeg leve uden og med en masse kærlighed, omsorg, opbakning, respekt og meget andet.
Du skal vide, jeg anbefaler dig alle steder, hvor jeg færdes. Og det kommer helt fra hjertet.”

”Undskyld jeg eksisterer” sagde vi i min barndom – os søskende imellem, når vi skændtes. Hvor vi havde den sætning fra, aner jeg ikke, men jeg kom til at tænke på den, efter at jeg har genhørt dit indlæg om ”pleaserrollen”. Om indlægget rammer mig, – ja det skal jeg skrive under på, at det gør.

Jeg vil gerne skrive lidt om, hvad forløbet i det forløbne år, har betydet for mig. Men hvordan gør jeg det med forholdsvis få ord? Det er umuligt.

 På dit sidste indlæg foreslog du, at vi tænker et år tilbage for at undersøge, hvor vi var for et år siden. Jeg har prøvet at gå tilbage og se hvilke spørgsmål, jeg stillede for et år siden. Og de spørgsmål ser faktisk ret naive ud for mig nu. Hvor HAR jeg haft brug for din kontante måde, at besvare/undervise på. Til din store ros har jeg følt, at du er god til at anerkende ALLE spørgsmål med respekt, samtidig med at du har været ”klar i mælet”.

I forløbet er jeg blevet bevidst om, at jeg er langt mere traumatiseret og været udsat for psykisk vold – langt mere end jeg på nogen måde var bevidst om eller ville indrømme overfor mig selv.

Jeg har lært ikke altid at skulle ”forklare mig røv”, at det er OK at være mig med al min sårbarhed og traume, og at det er tvingende nødvendigt at passe på mig selv. At jeg skal lytte og stole på min intuition, – den har jeg overhørt ALT ALT for ofte. Jeg har jo vidst, at der var noget, der ikke var rigtigt.

Jeg skal kunne sige NEJ til min ex. uden at føle angst.

Jeg skal kunne sige nej tak uden at få dårlig samvittighed.  Hele natten til tirsdag lå jeg så vågen, fordi jeg skulle sige nej til at hjælpe mine børn i næste uge, – og først komme ugen efter. Til MINE BØRN !!!!! Pyh ha jeg fik sagt nej uden at få dårlig samvittighed og angst for, at de nu ikke tror på min kærlighed og mister jeg nu deres anerkendelse. For jeg har jo så megen brug for andres anerkendelse og allermest mine børns. Det gav mig så megen lettelse og plads og lyst til alle de ting, som jeg OGSÅ har lyst til. For der ER mange ting jeg har lyst til.

”En rejse på tusinde mil starter med et skridt” (taoistisk ordsprog), – Jeg vil tage nye skridt i min rejse med al den lærdom jeg har taget med mig i dette forløb.

Og så vil jeg med 100 % sikkerhed genhøre nogle af dine indlæg flere gange igen. Jeg synes ganske enkelt, at du behersker alle de ord/vejledninger, som VI har brug for at høre. DET bliver jeg gang på gang overrasket over, hver gang jeg hører et indlæg på ny.”

“Tusind tak for et fantastisk forløb det sidste år. Jeg er blevet beriget med en vider som har hjulpet mig virkeligt meget.”

“Denne her sang passer så godt på forløbet hos dig Alexa – https://youtu.be/EaCHGqyD45E❤️Er så glad for at jeg endelig kan føle mig ”normal” og har fået stor selvindsigt.”
“Jeg vil lige sige, jeg er rigtig glad for, at jeg føler mig tryg ved at have dig som vejleder i det her. Synes du har en dejlig stemme og måde at sige tingene på. Du giver nogle gode kærlige skub 😊”
“Tak, Alexa.
Tak, fordi du har givet mig muligheden for at få et bedre liv.
Tak, fordi du har vist mig, at det ikke var mig der var doven.
Tak, fordi du har vist mig, at den måde, jeg handlede på, var helt normal.
Tak, fordi du har vist mig, at jeg ikke gjorde noget forkert.
Tak, fordi du tog skammen fra mig.
Tak, fordi du lagde ansvaret over på min gerningsmand.
Tak, fordi du gav mig de mest fantastiske mennesker, jeg har mødt i denne verden.
Tak, for det mest fantastiske netværk.
Tak, for dig. Må det aldrig stoppe. 💜
Det er så vildt, hvad du har flyttet for mig. Som ingen anden har gjort i de 15 år, hvor jeg har gået i terapi, til psykolog, behandling osv… “
“Jeg vil virkeligt anbefale det til alle dem, der overvejer det. Har netop afsluttet sidste års forløb og starter arbejde på mandag efter to års sygdom med overbelastning. Man tror det ikke – men livet kan komme tilbage. Tak til Alexas forløb.❤️”
“Tusinde tak for at du tilbyder dette forløb.
Her hvor vi næsten er ved vejs ende af forløbet, står jeg meget stærkt i mig selv og med mig selv.  Da jeg for et år siden meldte mig til forløbet, troede jeg at jeg skulle lære lidt om hverdagspsykopaters og andre usunde relationers adfærd – og ja, det har jeg til fulde lært, men oveni, som en ekstra meget værdifuld gave, har jeg også mødt mig selv, fundet mig selv.
Du har sat lys på områder, temaer og mønstre i mit liv og givet mig brugbare og langtidsholdbare værktøjer til at gå vejen hjem til mig selv – og blive der😊
Din evne til at kombinere faglighed, eksempler fra dit liv, nænsomhed, humor og ærlighed er helt uovertruffen god og jeg er så lykkelig for, at jeg `fandt` dig den dag i foråret 2020, hvor jeg var blevet væk fra mig selv i usunde relationer.
Tusinde tak til dig og til holdet.”

“Jeg er deltager på onlinegruppeforløbet hos Alexa, og her ca. halvvejs i forløbet har jeg allerede fået større udbytte end jeg nogensinde havde forestillet mig.

I takt med at jeg får større indsigt, mere viden og forståelse for hvad nærkontakt til hverdagspsykopater gør ved os, der er i eller har været i disse relationer, bliver jeg ført i retning af at møde mig selv (på nogle områder for første gang og på andre er det et gensyn med den, jeg engang også var).

Det er en kærkommen mulighed for at se nærmere på min egen adfærd, mine temaer og min rolle i relationerne og jeg bliver nænsomt og med klare budskaber guidet til, hvad jeg selv kan gøre/ændre/udvikle. 

Alexa, din høje faglighed, din åbenhed om dine egne erfaringer, måden hvorpå du formår at kommunikere komplekse problemstillinger og teorier, så det bliver klokkeklart, forståeligt og anvendeligt– det har jeg så stor respekt for. Hertil din evne til at stille skarp på lige det det handler om i den enkelte situation. 

Kombinationen af mails, temaoplæg, spørgetimer og mindre gruppemøder er perfekt. 

Tusinde tak, Alexa, for at du skaber dette forum, hvor vi kan være os, hvor det ubærlige bliver overkommeligt, hvor sorg, frustration og smerte bliver rummet, hvor der også er plads til humor og lethed og hvor det hele transformeres til forståelse, brugbare planer og løsninger. Og – tusinde tak til gruppen. 

Jeg kan varmt anbefale onlinegruppeforløbet til alle, som er eller har været i nærkontakt med en hverdagspsykopat.

Jeg håber, at mange mange medsøstre griber denne transformerende mulighed.”

“TAAAAAAK Alexa – du er virkelig skarp og rammer plet, og jeg oplever, at hver gang du forholder dig til mine spørgsmål, så sker der en lille smule opblødning!!! Det er smukt og berørende – tage mit hjerte og liv tilbage!!! Det er helt klart kassen jeg skal arbejde med MEN også hende inden i – hun skal elskes af mig!!!”
“Jeg har fulgt dig nu i et år…. Hold op hvor har det været hårdt. Men jeg har sluppet ham nu. Jeg har netop blokkeret ham på mobilen – og det er nok første gang i mit liv, at jeg har tænkt på MIG. Jeg har det godt nu – takket være dig Alexa og selvfølgelig også min vilje til at ville elske mig selv og ikke ham og andre toksiske personer. Jeg føler at jeg er “født på ny” – jeg er virkelig ved at lære at være mig 🙂 Jeg er dig så taknemmelig!”
“Det her forløb har været min redningskrans, da mit liv var aller mest kaotisk… Føler mig MEGET stærkere nu, og er ved at genfinde mit gamle jeg… vil være dig evigt taknemmelig 🙏🏼❤️”

“Var ikke helt overbevist om, at han virkeligt var psykopat (er jeg nu). Var min historie alvorlig nok? Siden er den bare blevet vildere og vildere. Jo…jeg er i den rigtige gruppe, og jeg kan betragte strabadserne intellektuelt. Der er nu to advokater på min bodelingssag. To af mine tre børn er kommet tilbage til mig, og bakker mig op. Jeg har nu en rigtig sød kæreste, og jeg følte mig klar😊. Jeg har fået rigtigt meget ud af forløbet, og jeg giver det videre i min psykologpraksis. Der findes alt for mange som os – kvinder og mænd.”

“Tidligere føltes nye ting meget farlige, nu kan jeg ofte aktivt vælge ikke at give en fuck. Det føles fuldstændig nyt og overvældende, og jeg glæder mig til den dag, det bliver ren vane.”

“Alexa… du har været en uvurderlig hjælp, og jeg vil være dig evigt taknemmelig, og give dig alle mine bedste anbefalinger. Min største succes har været, at jeg nu er i stand til at holde 0-kontakt! Selvom jeg stadig føler mig som i en slags hypnose (når jeg hører hans stemme i telefonen), så er jeg nu i stand til at stoppe op, og sige NEJ TAK – altså følge dine 3 råd: JA, NEJ,  DET VED JEG IKKE! Jeg er blevet bevidst om hans syge manipulerende spil. Du har givet mig den bedste indsigt, om denne type personlighed.”

“TAK for et fantastisk forløb og tak til alle for de gode gruppesessioner.”

“Jeg har oplevet, at du har været med til at afmystificere noget af det, der sker og er sket i mine tanker. Og det er en stor hjælp til at komme videre: Ikke at stå helt blank overvældet af svære og skamfuldt følelser, som jeg ikke kan rumme eller tale om. Men at vide, det kan skyldes nogle af de forskellige mekanismer og reaktionsmønstre, du har været inde på. Det har gjort det knap så ensomt og ubærlig gennem det sidste år.
Det hjælper mig også, at jeg ikke skal tage mit liv og beslutninger op til revision hver gang eksmanden skriver til mig (kun en gang i mellem…). At det du har tematiseret bekræfter os i, at genkende det mønster, som jeg nok allerede havde set, han følger, men som jeg blot troede, var i mit hoved alene, for alting kan jo vendes og drejes, diskuteres osv. Men nej, det kan det faktisk ikke altid, har jeg nu lært. Så mange tak.”

“Det jeg egentlig bare vil sige er tak for forløbet det har været skide godt og jeg er flere skridt længere til at blive fri-:)”

“Jeg har praktiseret 0 kontakt – og mine døtre det samme, også deres far. Ex skrev til min familie, ville gøre dem til hans allierede. Jeg kan få følelsen af at blive høj af, at jeg har ’magten’ til at opretholde 0 kontakt. Og at det er mig som ikke vil vide mere af ham, hans syge spil og vold. Masser af <3 til dig.”

“Jeg har deltaget i det virtuelle gruppeforløb, der startede i marts 2020 – Tag dit liv tilbage. Det har været ubeskriveligt værdifuldt for mig. Muligheden for at tale med ligesindede gør, at jeg kan få rede på, hvad det er, jeg har været udsat for, og hvad det har gjort ved mig.

At få lov til at tale uafbrudt, mens andre, som forstår hvad man taler om, bare lytter, giver en overraskende stor lettelse. Det har gjort, at jeg har fået langt større forståelse for, hvad der er foregået i mit eget liv, og gennem Alexas oplæg har jeg oven i købet fået en faglig og teoretisk ramme at sætte det ind i.

Kombinationen af gruppesamtaler og uddannelse er fantastisk værdifuld og har gjort en stor forskel i mit liv.

Alexa er ikke alene yderst kompetent inden for teorien på sit område, men hun har også den personlige erfaring, som hun sætter i spil på en virkelig konstruktiv måde. Sammen med hendes høje grad af empati, føler jeg mig altid accepteret og favnet og mødt.

Jeg giver Alexa min varmeste anbefaling, hvis man skal komme sig efter nærkontakt med en hverdagspsykopat.”

“Jeg er en pensioneret bedstemor. Efter et belastende parforhold, begyndte jeg i januar 2020 for alvor at læse bøger, så youtubefilm, streame dokumentarfilm fra DRTV om hverdagspskopater og narcissister, hvorefter jeg begyndte hos Alexa i marts 2020.

Jeg har i mange år vidst, at jeg mistrivedes i min barndomsfamilie. I det virtuelle forløb, har jeg haft meget glæde af Alexa’s oplæg, fordi hun har mange små detaljer med om psykisk manipulering, PTSD mm., som jeg ikke har mødt andre steder.

Jeg har nu fået en bevidsthed om, hvor dysfunktionel min barndom har været, og hvad jeg har accepteret i mit parforhold. Jeg er ved at få øje på mine egne traumer, f.eks., at jeg i mange år har været adskilt fra den jeg er, at jeg oftest har reageret i stedet for at agere. Nu øver jeg mig på dette.

Selv om jeg har grædt meget, har det også betydet en afklaring og en lettelse. Det er som om, at jeg har manglet en del brikker i mit livs puslespil for at forstå egne og andres reaktioner, som jeg har fået foræret i det virtuelle gruppeforløb.

Det er kun få mennesker, som det er muligt at tale med om hverdagspsykopater. Vi mangler accept af begrebet i samfundet. Det er bl.a. derfor befriende at tale med andre i selvhjælpsgruppen. Jeg er overvældet over, at det ofte er, som et spejl af mig selv, at lytte til de andre.

Tak til Alexa og gruppen.”

“Hej kære Alexa, lige en lille hilsen fra mig. Vil du ska vide hvor meget du, uge for uge, dag for dag hjælper mig at komme fri af “min” hverdagspsykopat, jeg lytter igen og igen til mandagsmail, torsdags oplæg og fredagsspørgsmål.  Både din enorme viden, dit alvor og din skønne humor går lige ind fra top til tå hos mig, jeg føler en stor respekt for dig og en stor ømhed. Det er som om hver gang der kommer en video eller noget fra dig så er det lige der jeg er i forløbet !!!! Jeg har det godt for det meste men hvor er det sindssygt svært det her !!!!!!!!!! Så meget skjult /glemt som tit popper op , men så heldigt for mig at du givet mig redskaber, beskyttelsesdragten. Det har også gjort at jeg formår at skabe afstand til mange andre som jeg ellers tilpasset mig til dem og været den store hjælper som ikke vil ha noget igen andet  end at de kan lide mig, men det er det slut med 😄Sikken en glæde og lettelse at bare være mig, så farvel med alle idioter.”

Jeg takker Alexa for at have skabt denne platform for os, for uden hendes arbejde, ville det have taget mig flere år til at komme videre. Alexa og gruppen er en stor støtte for mig i min process, traume healing og opbygning af mig selv. Og jeg vil gerne rose Alexa for hendes skarphed, grundige og dybe tilgang til hendes oplæg og spørgsmåls aftenerne. Det kan ikke gøres bedre, tænker jeg 🙌🌹❤️

Jeg føler, at når jeg lægger noget ud fra mit liv og problematikker her i gruppen, så forsvinder og bliver de ikke glemt, som når jeg i min proces, har været hos andre terapeuter og behandlere i systemet. Herinde bliver alt på en god, omsorgsfuld, trygt og anerkendende måde modtaget, velkomment, set, hørt og anerkendt ❤️

Jeg kan især godt lide, når der bliver taget udgangspunkt fra der, hvor vi allesammen befinder os og vores forskellige udfordringer, og hvor Alexa så er supergod til at flette noget viden på, så vi bedre kan sætte os ind i og forstå det på en ordentlig måde 👌
Det motiverer mig, når jeg får lov til at bidrage med min historie, viden og erfaringer, hvilket jeg ved med sikkerhed og stor tiltro til Alexa, at det nok vil blive brugt til et godt formål og være med til at hjælpe andre mennesker i lignende situationer. Tro’en på, at der er en mening, sammenhæng og formål med vores arbejde her i gruppen, hvor vi hver især bidrager med meget vigtig empirisk viden, ideer og redskaber til fællesskabet. Det motiverer mig meget og giver mig mere styrke og udholdenhed, samt mere livsglæde 😄🌸

Nu blev det meget langt, men jeg har bare haft brug for at udtrykke min taknemmelighed for, hvor glad jeg er for at være med i forløbet igen, selv om det er 3 gang for mig. Det er kun godt. Jeg får nye indsigter og stærkere af det. Og udelukker ikke at deltage igen i forløbet til næste år 🏆😁❤️❤️❤️”

“Gruppeforløbet har givet mig stor selvindsigt i hvilke skader jeg har fået af at være i forhold med hverdags pykopater. Det er en hård proces, men givende.

De små opgaver undervejs, videoerne, er til stor hjælp, zoom møderne giver godt. Møderne med spørgsmål har været til stor hjælp ingen spørgsmål var for dumme, og kunne gerne stilles igen. Det har været godt at få lydfilerne efter møderne, hvis man ikke deltog.

Jeg kan helt klart anbefale at gå ind i dette forløb, uanset hvor skadet man er, jeg kan specielt godt lide Alexas direkte måde at være på, uden filter – netop som vi har brug for i en proces hvor man i forvejen er snot forvirret og usikker.”

“Hej Alexa. Før jeg startede på online forløbet hos dig, troede jeg at det var mig som der var noget galt med, at jeg var måske lidt psykisk ustabil eller svag, denne opfattelse af mig selv har du ændret. Jeg ved nu at jeg faktisk har reageret normalt ud fra de ting jeg blev udsat for.

Jeg var godt klar over at jeg havde gennemlevet mere end de fleste og at det var umenneskeligt, men jeg så min mor som et offer. Du fik mine øjne åbnet. Det vil sige fra jeg blev født, nyder hun at gøre mig ondt og ødelægge mit liv. Hold da kæft hvor det er en svær pille at sluge. Du fik mine øjne op for hvordan det har gjort at jeg vælger de forkerte partnere.

Vil egentligt også sige at det kræver noget psykisk overskud at deltage i forløbet, fordi det gør virkeligt ondt at få øjnene op. Kræver også en vilje til at ændre sit liv. Vi egentlig også kalde det lidt af en livsstilsændring til nære relationer, fordi man får en viden som man kommer til at reagere på.

Jeg kan lide at du er så medmenneskelig og forstående samt at du ved hvad du taler om. Dejligt at se at du har så meget power.

Utroligt at du har formået at give mig viden som ikke engang psykologer har kunnet give mig. Rart at du har en rummelighed over at vi er forskellige steder i processen og at vi har oplevet forskellige ting.

For mig er det tydeligt at du er en meget højtbegavet person, som jeg kun kan se op til. Det er beundringsværdigt alt det du har fomået i dit liv, til trods for hvad du har gennemlevet.”

“Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort foruden den viden vi har fået af dig. Jeg har følt at du og gruppen var de eneste der forstod mig, jeg har kunne afvise psykologiens fejldiagnosticeringer, og acceptere mig som jeg er i denne tilstand. jeg ved at min ex er fuldt ud klar over hans handlinger og deres konsekvenser. Jeg rådgiver nu mine børn med indsigt. Kan beskytte dem og mig selv langt bedre med bevidsthed om faresignaler.
Jeg er tilmeldt dit kursus i tag dit liv tilbage. Det har været det eneste der har kunnet hjælpe mig og hvor er jeg da glad for at du giver os denne styrke og indsigt i hvad der er sket for os der er stødt på psykopater.”

“Jeg er blevet informeret, oplyst og transformeret, og har derved udviklet mig i processen hos Alexa, det har givet mig den indsigt jeg havde brug for, for at komme videre med mit liv, og ud af mønstre helt tilbage fra min barndom, som har fulgt mig ind i mit voksne liv.

Jeg vidste godt, at der var noget galt i min familie, at der var noget galt i mit liv i det hele taget, da jeg gang på gang løb ind i de mænd, der ikke var gode for mig, men her fik jeg sat ord på det hele, som kan hjælpe mig videre på min sjælsrejse.

Jeg vidste ikke, at det var traumer jeg bar rundt på, fordi ingen af de behandlere jeg har gået hos, har gjort mig opmærksom på det, men det ved jeg nu, og kan derfor komme videre med mit liv, fordi jeg nu ved, hvad jeg skal arbejde med og på, for at komme dertil, hvor jeg kan føle mig som et afbalanceret menneske.

Tusind tak for dig Alexa, som vil være et for evigt og værdifuldt minde.”

“Alexa Peary er den første der har kunne hjælpe mig som 53 årig af alle de jeg har opsøgt.”

“Da jeg meldte mig til dit kursus, havde jeg søgt viden på nettet. Jeg læste nogle bøger, bl.a. Thomas Erikson. Jeg henvendte mig til Grevinde Danner, hvor jeg blev opmærksom på, at jeg havde været udsat for psykisk og materiel vold fra min ex og så fandt jeg din hjemmeside.

Det var meget belejligt, at du havde/ har video kursus, da jeg, som du ved, har haft cancer, og jeg er derfor sårbar i en Coronatid. Jeg var ikke indstillet på, at jeg skulle i terapi, da jeg er 75 år og ikke har planer om, at jeg skal have en kæreste, men mine to døtre mente, at jeg skulle i et eller andet forløb efter min skilsmisse fra min ex., og dit kursus er ikke terapi (og dog).

Det er gået op for mig i løbet af 2020/21,  hvor traumatiseret jeg var og er, og jeg er nu meget opmærksom på, at sætte grænser, kun tage mit ansvar og ikke andres osv.

Jeg sætter meget stor pris på din undervisning. Du har så mange detaljer og nuancer med. Du er meget præcis på, hvornår din undervisning hviler på forskning/ din erfaring, og når du ikke synes, du har tilstrækkelig viden til præcise svar, og det er vel heller ikke altid muligt.

Du har desuden en meget vigtig læreproces med i dit kursus, så jeg tydeligt har set min egen andel af min n/p relation, og du har super godt værktøj til, at jeg kunne/kan komme ud af en usund relation, hvad der giver håb for, at jeg kan gennemskue n/p-er i fremtiden, så jeg holder afstand.  

Som så mange andre, har jeg haft en grundholdning, at der er noget godt i alle mennesker, at når jeg møder andre med tillid og åbenhed, så får jeg det samme tilbage. Jeg har måttet revidere min grundholdning til: Det gælder som regel men ikke altid.

Dit kursus har særligt fået mine øjne op for min mors n- adfærd.  På trods af, at jeg har læst Alice Miller: “Det selvudslettende barn”, for mange år siden, og jeg godt kunne genkende mønstre fra min egen barndom, så er det først nu, jeg kan se mit liv med større indsigt og perspektiv .

Jeg har levet 20 år sammen med min ex., som jeg flyttede fra i 2016. Det vildeste er at se i øjnene, at al min omsorg, min gavmildhed, min tillid er blevet misbrugt til hans fordel. At vores forhold ikke var vores fælles bedste men hans bedste. At ægteskabet var et blufnummer er langt værre end mit økonomiske tab på flere hundrede tusinde kroner, men gaven jeg har fået er en viden,  jeg kan dele ud af, hvis andre kan bruge min historie.

Tak, fordi du øser ud af den omfattende teori, du har læst på engelsk, din erfaring fra det virkelige liv og din dejlige ligefremme væremåde.❤️”

“Jeg følger Alexas forløb. Det er djævelsk godt!”

Tak for endnu et meget godt indlæg og sååå givende samtaler  i gruppen. Humor og alvor. Du siger, at du ikke er god til at ta imod ros, men du er fantastisk !

“Det er enormt hvad der er gået igennem mig det sidste år. Jeg har lært mere igennem dit kursus end jeg på nogen måde havde kunnet have forestillet mig. Taknemmelig og uvurderlig for min indsigt – Tak Alexa <3”

“Tak for den gode uddannelse, som vi får gennem dette forløb. Du er en dygtig formidler, og den måde du giver os begreber og teori, samtidig med at du trækker tråde tilbage til tidligere oplæg, tidligere gennemgået teori, det gør at du faktisk får banket noget viden ind i mit hoved som jeg har rigtig meget brug for 🙂 ”

“Jeg deltog sidste år og vil varmt anbefale det. Måden forløbet er sammensat på gør, at jeg nu står et helt andet sted. Det er her, jeg har lært, hvad der skal til. ❤️

“Jeg vil takke dig mange gange for din viden og formidling af din indsigt! Det har for mig været en uvurderlig hjælp til at komme videre i mit liv.”

“Tusind tak for et fantastisk givende år.”

“1000 tak for et ubeskriveligt udviklende år – jeg er taknemmelig!”

“Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤”

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

“Jeg tænker tit på vores gruppeforløb og ved egentlig ikke hvad jeg skulle have gjort uden dette og din viden Det er en af de bedste gaver som jeg har givet mig selv.”

“Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater.”

“Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

“Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

“Jeg har fået så meget viden, om det at være i berøring med en hverdagspsykopat, i mit gruppe forløb hos dig. Jeg har kun rosende ord at sige om mit forløb. Gjorde mig klog på, hvor alvorligt det egentlig er og hvad det har gjort ved mig. Det er så stort af dig, at dele så meget ud af dine egne oplevelser. Så dejligt at du brænder for at få delt denne viden ud, om hvad de her hverdagspsykopater gør ved en, men især at det skal tages alvorligt. Alexa kan kun anbefale dine gruppe forløb, til mine medmennesker, jeg støder på, som har været i berøring med en hverdagspsykopat.”

“Det har været guld værd for mig. Nu skal jeg så igang med at handle på alt den viden jeg har fået. Tak for den insigt.”

“Jeg bruger den viden, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

“Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

“Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

“Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

“Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

“Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

“Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

“Det var en helt fantastisk øjenåbner – som at få trukket et lag gardin fra øjnene hver gang. Du skal have mange tak. Det var et virkelig godt kursus.”

“Jeg har haft stor glæde af mine to forløb hos dig. Det har givet mig meget at være sammen med andre med samme problem, og din dejlige måde at gribe vores historier an på har givet en utrolig ro og styrke.” 

“Det er en befrielse og lettelse at få et fællesskab, der forstår mig, efter at jeg har været alene med mine tanker i over to år.”

“Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

“Du er en ener og foregangs anker for alle os som har været i kløerne på psykopater eller noget derhen af. Personligt har det gjort at jeg nu kan stå ved hvem jeg er / hvad min historie er/har været og forhåbenligt er der en masse derude som også tør at få hjælp i fremtiden. Af ❤ tak”
“Jeg har lært at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

“Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

“Jeg kan virkeligt også varmt anbefale Alexa Pearys forløb. Det giver mig helt vildt meget indsigt og viden om denne type mennesker. Hvad de er i stand til og hvorfor vi falder i igen og igen ❤️”

“Jeg er blevet samlet op i gruppen. Jeg har talt, lyttet, tudet og jeg har tænkt på mig selv. Jeg har lært så meget.”

“Jeg havde sådan et klarsyn efter, at jeg slet ikke kunne forstå hvor blind jeg havde været. Jeg vidste godt der var meget jeg ikke så og meget jeg reelt vidste, med da jeg deltog blev det så ravende tydeligt👌❤️
Nu forstod jeg hvorfor jeg hele tiden var småparanoid og utryg overfor det modsatte køn.
Jeg har sagt det før Alexa🌞Tak!!! Tak for din store viden ❤️🙏❤️

 

Vil du med?

Vil du have en serie af mails med oplysninger og med smagsprøver fra kurset?

Så skriv dig op her:

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål, så send mig en mail lige her