Tag dit Liv Tilbage fra Hverdagspsykopaten

Frigørelses- og udviklingsforløb for kvinder

Er du parat til, at der skal ske en ændring?

Er du i en af disse tre situationer:

1. Har du fundet ud af, at du er i en giftig relation i parforholdet eller i familien, og vil du gerne gøre dig fri?

2. Har du opdaget, at selv om du er kommet fri, så er det svært at få hverdagspsykopaterne ud af tankerne, og svært at få dem til at blive væk?

3. Har du gjort rigtigt meget for at hele dine sjælelige sår fra din oprindelige familie eller et parforhold, men oplever, at du stadig har udfordringer med relationer, tillid, autoriteter, kærlighed og dit eget selvværd?

Så passer du perfekt ind. Du er helt normal i vores kategori.

 

Vil du have viden og redskaber, der virker?

Du får her en komplet uddannelse i dig selv og din egen situation, så du kan overtage styringen og ansvaret for din egen heling.

Du lærer alt om, hvad der sker med dig, når du er i nærkontakt med hverdagspsykopater – og hvad du kan gøre ved det.

Du får svarene på, hvorfor det er så svært at slippe dem – og jeg kan afsløre, at det ikke er dig, der er noget galt med!

Du får al den viden og alle de redskaber, du skal bruge til at gøre dig fri, til at finde dig selv igen (eller for første gang) – og til at bygge dig op igen som den kvinde, du gerne vil være.

Du går vejen sammen med mig, og med det mest kærlige fællesskab af andre kvinder, der har prøvet nøjagtigt det samme som dig.

“Jeg er deltager på onlinegruppeforløbet hos Alexa, og her ca. halvvejs i forløbet har jeg allerede fået større udbytte end jeg nogensinde havde forestillet mig.”

 

Hvad består forløbet af?

Tag dit liv tilbage fra hverdagspsykopatenDu får et livsændrende online kursus, der varer i 9 måneder, hvor du får en lektion med videoer, lyd og tekst hver eneste uge.

Derudover er du medlem af et unikt fællesskab, der hedder “Alexa’s Venner”.

Alexa’s Venner er både en IT-platform og et fællesskab. Derinde ligger dit kurset, men der ligger også en masse værdifuld viden og en masse erfaringer fra andre kvinder.

Du kan også tale med de andre kvinder, både skriftligt og mundtligt på live Zoom møder – og jeg svarer også på dine spørgsmål både i fællesskabet og på Q&A livemøder.

Alexa’s Venner kan godt minde en lille smule om en Facebookgruppe – bare bedre, fordi det er mit eget system, og derved er et fuldstændigt sikkert, lukket og anonymt fællesskab. Du kan være helt tryg. Du bruger kun dit fornavn (eller et opdigtet fornavn), og du skal ikke bruge kamera nogen steder.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad du vil bruge, og hvad du vil deltage i. Jeg sætter en buffet af muligheder til rådighed for dig – og du tager, hvad du kan bruge, og lader bare resten ligge.

Du kan bruge din computer, og der er også en app til din telefon eller tablet. Det skal være nemt at få adgang til Alexas Venner.

Som sagt varer kurset 9 måneder. 40 ugers lektioner med videoer, lydfiler og lidt tekst.

Det er dog min erfaring, at frigørelsen og genopbygningen af os selv efter en relation med en hverdagspsykopat kan tage rigtigt lang tid. Specielt hvis vi har været i nærkontakt med hverdagspsykopater i rigtigt mange år – eller hele vores liv.

Derfor kan du vælge at fortsætte med et medlemskab i Alexa’s Venner efter de 9 måneder – men du skal ikke tage stilling til det nu.

Det er vigtigt, at du ikke bliver stresset, og  Alexa’s Venner er et sted, hvor det er helt ok, at livet kan komme i vejen – som det så ofte gør.

“Allerførst og endnu engang tusinde tak for et helt forrygende og transformerende forløb. Hvad du har formået på den tid, har ingen af de psykologer jeg har konsulteret formået. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor betydningsfuldt dette forløb, har været for mig❤️”

Hvad vil du få ud af forløbet?

Jeg tager dig i hånden, og fører dig igennem en vel planlagt og tilrettelagt rejse fra, hvor du er nu, til hvor du gerne vil være.

Du behøver ikke at gøre andet end at tilmelde dig og lade mig føre dig igennem alt det, du har brug for at vide, og alt det du har brug for at bearbejde.

Du vil få al den viden, du behøver for at gennemskue både hverdagspsykopatens mønstre og specielt dine egne mønstre.

Du vil vide helt nøjagtigt, hvad du har været udsat for. Det er vigtigt, for at kunne gennemskue hverdagspsykopatens mønster og adfærd, og også at vide, hvilke skader du selv har fået, og hvad du skal gøre ved dem.

 • Du får adgang til både min omfattende faglige viden og min personlige erfaring, herunder også den store mængde af viden og erfaring, som jeg har fået ved at tale med flere tusinde overlevere som dig.
 • Du får masser af mulighed for at dele dine erfaringer med andre, der har prøvet nøjagtigt det samme som dig.
 • Du får så stor viden om narcissisters og psykopaters adfærd, at du til enhver tid kan gennemskue dem.
 • Du får viden om, hvilke skader, du har fået af at være i nærkontakt med narcissister eller psykopater.
 • Du får redskaber til at frigøre dig eller skabe følelsesmæssig distance til den skadelige adfærd.
 • Du bliver fritaget fra den skam og den skyldfølelse, som de fleste af os har.
 • Du får masser af redskaber til at gennemføre rejsen tilbage til dig selv, og til at genvinde kontrollen over dit eget liv.
 • Og så får du al den hjælp og den støtte, du har brug for, så du ikke falder i fælden med en hverdagspsykopat igen. Og selvfølgelig får du også et kram og en forstående hånd tilbage, hvis du alligevel skulle falde i.

 

Du kan være med, uanset hvor du bor

Virtuelt kursus

Den virtuelle måde at mødes på passer perfekt til os, der har alvorlig stress og sår i sjælen fra kontakt med hverdagspsykopater.

Du kan være på, når du har overskud, og du kan trække dig, når du ikke har overskud.

Du kan få viden og tale med andre på tværs af landet og verden – uden transport.

Jeg har holdt kurser og forløb siden 2016, så det er et gennemprøvet forløb, der er blevet forbedret løbende. Du kan se mange flere udtalelser fra tidligere deltagere nederst på denne side.

“Tusind tak for dig og dit kursus. Det har været vildt at opleve, hvor langt man kan nå med den rette hjælp og viden, og jeg er dig evigt taknemmelig for at have sat min udvikling i gang og givet mig redskaberne til at fortsætte den.”

Din investering i et nyt liv

Fri fra hverdagspsykopater

Frigørelses- og udviklingsforløbet Tag Dit Liv Tilbage på 9 måneder koster 3.992 kr., hvis du vil betale på een gang.
(Og derved spare 499 kr – prisen på  en hel måned.)

Du kan også betale forløbet i 9 månedlige rater á 499 kr.

Du kan sammenligne de 499 om måneden med, at det beløb svarer til cirka en halv time hos en psykolog.

Så for den samme pris som i alt 4 psykologtimer får du i Alexa’s Venner:

 1. 30 timers psykoedukation – altså undervisning målrettet til din situation.
 2. Plus 36 timers live spørgetid med mig,
 3. Plus 36 timers live møder med mig og andre kvinder,
 4. Plus et stort kærligt døgnåbent fællesskab med ubegrænset adgang til at skrive med mig og andre.
 5. Plus adgang til optagelser af tidligere spørgetider og til alt både gammelt og nyt materiale.
 6. Du får oven i også rabat på mange af de andre ting, jeg laver. Kurser, bøger, privat rådgivning med mere.

Du har adgang til alle materialer og til alt i fællesskabet, så længe, du er medlem. Og du kan fortsætte med at være medlem med fuld adgang til alle aktiviteter og kurser – også efter de ni måneder.

Men du skal først tage stilling til, om du vil fortsætte i fællesskabet, når du er færdig med kurset.

 

Vil du se et webforedrag om hvordan du tager dit liv tilbage?

Jeg fortæller her om, hvad du kan forvente, når du frigør dig, og hvad du kan forvente af din rejse mod at finde dig selv igen og bygge dig selv og dit liv op påny.

Jeg fortæller også om, hvad jeg har lært af min egen rejse mod frigørelse fra hverdagspsykopater.

Du får endda også et kig ind i det ellers hermetisk lukkede fællesskab – Alexa’s Venner – så du kan se, hvad det – og kurset – indeholder.

 

Se webforedraget lige her:

Tag dit liv tilbage

 

Er du bare klar til at tilmelde dig?

(Du bliver bedt om at svare på et par spørgsmål ved tilmeldingen. Det er kun mig, der ser dine svar, og jeg beder dig om at svare, så jeg kan sikre mig, at du kan få glæde af forløbet – og for at jeg så bedre ved, hvordan jeg kan hjælpe dig.)

Tilmelding engangsbeløb

Frigørelses- og udviklingsforløbet Tag Dit Liv Tilbage på 9 måneder koster 3.992 kr., hvis du vil betale på een gang.
(Og derved spare 499 kr – prisen på  en hel måned.)

Tilmeld dig

Tilmelding 9 ratebetalinger

Du kan også vælge at betale forløbet i 9 nemme månedlige rater á 499 kr. Det er over lige så lang tid, som kurset løber.

Tilmeld dig

“Her hvor vi næsten er ved vejs ende af forløbet, står jeg meget stærkt i mig selv og med mig selv.  Da jeg for et år siden meldte mig til forløbet, troede jeg at jeg skulle lære lidt om hverdagspsykopaters og andre usunde relationers adfærd – og ja, det har jeg til fulde lært, men oveni, som en ekstra meget værdifuld gave, har jeg også mødt mig selv, fundet mig selv.”

Kurset starter når du melder dig ind.

Lige så snart, jeg ser, at du har tilmeldt dig, så opretter jeg mig i min fællesskab Alexa’s Venner (anonymt), og du får adgang til alt, hvad der er i fællesskabet med det samme.
Kurset ligger derinde, og det går automatisk i gang med at 1. lektion af 40 lektioner er åbent og klar til dig.
Og derefter får du en lektion på samme tid hver uge til kurset er slut.
Du går derfor igennem kurset i din egen takt – og der er andre, der både som du lige er startet, nogle er på vej gemmen kurset, og nogle har taget kurset færdigt – nogle har endda taget det flere gange og bliver i fællesskabet i flere år.
Hvis du gerne vil betale nu og have kurset til at starte på et bestemt tidspunkt, så siger du bare til. Det kan sagtens lade sig gøre.
At deltage i kurset og være i fællesskabet er en personlig proces – og alle derinde er enten i gang med eller har været igennem kurset. Så alle ved, hvad du taler om, og hvad du går igennem. Det har den fordel, at når der både er gamle og nye i samme proces, så bliver der delt rigtigt mange erfaringer fra forskellige steder i processen – hvilket gør det til en slags mentorskab og ikke bare et kursus.

Hvem er forløb for?

Gruppemøde i sofaAlt er tilrettelagt specielt til dig, der har eller har haft en eller flere personer med narcissistisk eller psykopatisk adfærd i dit personlige liv. Det kan være parforhold eller forældre og lignende.

Du kan sagtens tale om og spørge om hjælp til andre relationer og udfordringer med hverdagspsykopater – men udgangspunktet for undervisningen er enten parforhold eller forældre.

Vi diagnosticerer ingen, men vi taler om adfærd, og om de mønstre af adfærd, som hverdagspsykopater har tilfælles.

Og vi taler om, hvordan vi bliver nedbrudt af deres egoistiske, uempatiske og manipulerende opførsel.

I forløbet har vi alle været i en personlig og privat følelsesmæssig relation med en hverdagspsykopat. Og vi er påvirket af det.

Når vi sidder i relationen, så har vi svært ved at overskue, hvad der er galt. Ofte tager vi selv skylden for alt på os.

Og når vi forsøger at tale med andre mennesker om vores liv og vores tvivl, så bliver vi ikke forstået. Andre kan ikke forstå det, hvis de ikke selv har prøvet det. Og da vi heller ikke er særligt gode til at forklare, hvad vi har været udsat for, så kommer vi ofte ud for endnu et overgreb eller nederlag, når vi beder om hjælp eller forståelse.

Hænder

Derfor er det så vigtigt, at vi taler med hinanden om det – alle os, der har prøvet det. Vi er rigtigt mange, der som jeg selv, har brugt mange år på at tro, at jeg var den eneste i verden, der oplevede, hvad jeg oplevede, og følte som jeg følte.

Du har sikkert også som mig haft svært ved at finde ud af, hvilken damptromle, der ramte dig. Men i løbet af dette forløb vil du skille den damptromle ad, og vide nøjagtigt, hvad den består af, og hvordan du kan undgå, at den kører over dig igen.

Du vil tage kontrollen over dit liv tilbage. Og du vil få din frihed og din glæde igen.

 

Hvor er du i processen til frihed?

 • Har du for nylig – til din store gru og sorg – indset, at din relation ikke er sund?
 • Er du ved at overveje at skabe mere distance?
 • Har du skabt distance, men oplever at hverdagspsykopaten alligevel stadig fylder dine tanker og dit liv.
 • Har du skabt distance, men er ved at bukke under for det pres, som hverdagspsykopaten lægger på dig – og måske på dine børn?
 • Er du bare generelt træt og udmattet, og føles det som om, du ikke rigtigt kan komme op i gear?
 • Er du sluppet fri, men har svært ved at finde ud af, hvem du er, og hvad du skal bruge dit liv på?
 • Fungerer dit liv igen, men har du svært ved at stole på andre, og er du skeptisk overfor nye relationer?

Listen ovenfor er typiske stadier i processen. Uanset, hvor du er i processen mod frihed, så kan du få hjælp og støtte i dette forløb. Selv erfarne kvinder, der er meget vidende og langt i deres proces, tager dette forløb flere gange, fordi det bliver ved med at hjælpe dem, lige der hvor de er.

Du kan komme videre, uanset om du er sluppet helt fri af hverdagspsykopaten – eller ikke helt kan slippe af med denne – og få hjælp, viden og støtte hele vejen.

 

Hvem er dette forløb ikke for?

Hvis du har en arbejdsmæssig eller professionel relation til en hverdagspsykopat, eller du er et familiemedlem til et offer for en hverdagspsykopat, så er forløbet ikke for dig.

Du skal selv have haft nærkontakt på det personlige og private plan for at kunne rumme og forstå os, der er eller har været fanget i disse relationer. Du er i stedet velkommen til at søge min rådgivning i en personlig session, hvis du ønsker det.

Derfor er dette forløb heller ikke en uddannelse for fagpersoner – forudsætningen for at få lov til at deltage er, at du selv har eller har haft en tæt privat relation til en hverdagspsykopat. Opfylder du dette krav, så er du hjertelig velkommen, og du kan så bruge den faglige viden, du får via forløbet, i din egen praksis eller i dit job.

 

 

Er du i behandling?

Hvis du er i behandling for en alvorlig psykiatrisk lidelse, så vil jeg anbefale, at du ikke tilmelder dig forløbet, men følger den behandling, du får tilbudt i det offentlige system.

Dette forløb er ikke et behandlingsforløb, det er en uddannelse i din egen situation – psykoedukation – sammenkoblet med et fællesskab. Og det er at betragte som hjælp til selvhjælp.

Diagnoser er ingen hindring, men du skal have overskud til at følge et kursus, samt evne at kunne deltage i et fællesskab for at få udbytte af dette forløb.

Spørg gerne din læge/psykiater til råds. Og er du i tvivl, så skriv lige til mig her. Så kan vi tage en snak om, hvorvidt forløbet passer til dig.

 

Er du i krise?

Er du i akut krise – og derfor først har brug for en anden type hjælp – så ring til den nationale hotline hos Lev Uden Vold på 1888 eller på Danners hjælpelinie 33 33 00 47. De kan hjælpe dig med rådgivning og eventuelt plads på et krisecenter.

Hvis du er i overhængende fare, så ring altid til politiet på 112.

 

“Jeg vil virkeligt anbefale det til alle dem, der overvejer det. Har netop afsluttet sidste års forløb og starter arbejde på mandag efter to års sygdom med overbelastning. Man tror det ikke – men livet kan komme tilbage. Tak til Alexas forløb.❤️”

Er det nødvendigt at være fri af hverdagspsykopaten for at deltage?

Uanset om du vælger – eller er nødt til – at have hverdagspsykopaten i dit liv, så er du meget velkommen i forløbet og fællesskabet.

Hverdagspsykopaterne har et mønster i alt, hvad de gør, ligesom der er et mønster i alt, hvad vi gør i nærheden af dem. Disse mønstre lærer jeg dig, plus du bliver i stand til at lægge en strategi for dig selv – og for dine eventuelle børn.

Uanset om vi stadig bliver påvirket af en hverdagspsykopat, så kan vi gøre så meget for at frigøre os fra dramaet og begynde at leve vores eget liv.

“Du er så dygtig Alexa, så 1000 tak for at øse ud af din viden.
1 år på dit forløb har hjulpet mig rigtig godt på vej, til at navigere i en ellers håbløs situation.
TAK fordi du åbnede mine øjne, så jeg turde kigge ind i en syg og ukendt verden, og at du gav mig mod, samt en strategi til, at rejse mig og sige STOP!”

 

Hvad indeholder forløbet helt konkret?

1. En uddannelse i din egen situation

En gang om ugen i 9 måneder får du en kursuslektion. Det er oftest en eller flere videofiler – som også ligger som lydfiler, hvis du foretrækker at lytte. Det er bygget op, så vi starter med den grundlæggende viden, og så bygger vi gradvis på med mere avanceret viden og en masse redskaber.

Du skal bruge mellem 20 og 60 minutter på at se/lytte til kursusmaterialet om ugen, og du skal så bruge ugen til at reflektere over og afprøve din nye viden i praksis. Der er også små øvelser ind imellem.

Al viden og al undervisning er nøje tilpasset kvinder som os. Der er ikke noget generelt eller overflødigt. Alt handler om dig, der er eller har været i nærkontakt med en hverdagspsykopat.

Det er også viden, som jeg har samlet sammen i over 30 år, sorteret og bygget op, så det passer lige præcist til os, der har været i nærheden af hverdagspsykopater. Det er ikke viden, du kan finde sorteret og samlet andre steder.

Selv om du har brugt en masse nætter på at læse på nettet – og en masse bøger, så garanterer jeg, at du i kurset får en viden, du ikke finder andre steder. Og du får kun den seriøse og fagligt funderede viden, og ikke en hel masse meninger og decideret forkert information – som det vrimler med på nettet.

Der ligger en nøje tilrettelagt model i bunden af kurset, der gør, at du bliver ført helt naturligt gennem både en læreproces og også igennem en vigtig personlig udviklingsproces.

Ny viden fra international forskning og fra mine mange uddannelser bliver indarbejdet i forløbet jævnligt, så det altid er den nyeste og opdaterede viden og erfaring, du får.

 

2. Fællesskabet Alexa’s Venner

Den elektroniske platform er kernen i forløbet “Tag Dit Liv Tilbage”.

Den indeholder et specielt og helt lukket, hemmeligt og anonymt netværk, hvor du kan vende de daglige udfordringer og sejre, og have en livline af andre deltagere lige ved hånden.

Derinde ligger kurset, derinde holdes gruppemøderne og derinde svarer jeg på spørgsmål. Og meget mere.

Jeg leder personligt fællesskabet, og jeg deltager selvfølgelig også selv fagligt og aktivt i fællesskabet, og sørger for, at det er et godt og trygt sted at dele erfaringer.

 

3. Live gruppemøder

To aftener om måneden er jeg mødeleder for live zoom møder for alle medlemmer af fællesskabet, der har lyst til at være med. Du er anonym, du skal ikke bruge kamera og du styrer selv din mikrofon. Alt foregår direkte fra platformen Alexa’s Venner.

 

4. Spørgetid

To aftener om måneden holder jeg et live møde, hvor jeg svarer på spørgsmål fra deltagerne. Du kan spørge både før mødet og under mødet. Disse spørgetider bliver optaget, og ligger som et bibliotek af spørgsmål og svar i fællesskabet. Jeg sørger selvfølgelig for at alt forbliver anonymt, og du skal heller ikke her bruge dit kamera.

 

5. Nye lektioner med jævne mellemrum

Jeg laver nye oplæg af forskellig art, når jeg har noget nyt, jeg gerne vil give videre til jer. Som deltager kan du også altid komme med forslag til, hvad du gerne vil høre om.

 

6. Rabatter

Som deltager i forløbet får du også adgang til rabatter på personlig rådgivning, kurser og bøger, som ellers ikke er en del af dette forløb.

 

Detaljeret kursusbeskrivelse

Vil du have alle detaljerne om indholdet og det faglige niveau i undervisningen, så kan du her se en pdf med en mere formel og overordnet beskrivelse af kursets formål og indhold samt det teoretiske grundlag for undervisningen.

Download den formelle kursusbeskrivelse her.

 

Jeg takker Alexa for at have skabt denne platform for os, for uden hendes arbejde, ville det have taget mig flere år til at komme videre. Alexa og gruppen er en stor støtte for mig i min proces, traume healing og opbygning af mig selv. Og jeg vil gerne rose Alexa for hendes skarphed, grundige og dybe tilgang til hendes oplæg og spørgsmålsaftenerne. Det kan ikke gøres bedre 🙌🌹❤️”

Vil du se et webforedrag om hvordan du tager dit liv tilbage?

Jeg fortæller her om, hvad du kan forvente, når du frigør dig, og hvad du kan forvente af din rejse mod at finde dig selv igen og bygge dig selv og dit liv op påny.

Jeg fortæller også om, hvad jeg har lært af min egen rejse mod frigørelse fra hverdagspsykopater.

Du får endda også et kig ind i det ellers hermetisk lukkede fællesskab – Alexa’s Venner – så du kan se, hvad det – og kurset – indeholder.

 

Se webforedraget lige her:

Tag dit liv tilbage

 

Er du bare klar til at tilmelde dig?

(Du bliver bedt om at svare på et par spørgsmål ved tilmeldingen. Det er kun mig, der ser dine svar, og jeg beder dig om at svare, så jeg kan sikre mig, at du kan få glæde af forløbet – og for at jeg så bedre ved, hvordan jeg kan hjælpe dig.)

Tilmelding engangsbeløb

Frigørelses- og udviklingsforløbet Tag Dit Liv Tilbage på 9 måneder koster 3.992 kr., hvis du vil betale på een gang.
(Og derved spare 499 kr – prisen på  en hel måned.)

Tilmeld dig

Tilmelding 9 ratebetalinger

Du kan også vælge at betale forløbet i 9 nemme månedlige rater á 499 kr. Det er over lige så lang tid, som kurset løber.

Tilmeld dig

 

Kurset starter når du melder dig ind.

Lige så snart, jeg ser, at du har tilmeldt dig, så opretter jeg mig i min fællesskab Alexa’s Venner (anonymt), og du får adgang til alt, hvad der er i fællesskabet med det samme.
Kurset ligger derinde, og det går automatisk i gang med at 1. lektion af 40 lektioner er åbent og klar til dig.
Og derefter får du en lektion på samme tid hver uge til kurset er slut.
Du går derfor igennem kurset i din egen takt – og der er andre, der både som du lige er startet, nogle er på vej gemmen kurset, og nogle har taget kurset færdigt – nogle har endda taget det flere gange og bliver i fællesskabet i flere år.
Hvis du gerne vil betale nu og have kurset til at starte på et bestemt tidspunkt, så siger du bare til. Det kan sagtens lade sig gøre.
At deltage i kurset og være i fællesskabet er en personlig proces – og alle derinde er enten i gang med eller har været igennem kurset. Så alle ved, hvad du taler om, og hvad du går igennem. Det har den fordel, at når der både er gamle og nye i samme proces, så bliver der delt rigtigt mange erfaringer fra forskellige steder i processen – hvilket gør det til en slags mentorskab og ikke bare et kursus.

Sikkerheden i Alexas Venner

Virtuelt gruppe mødeDu skal have en personlig invitation, for at kunne komme ind på platformen, og for at kunne deltage i kurset og i møderne.

Alle samtaler og møder på Zoom, som er det værktøj, jeg bruger til onlinemøder, er krypterede.

Du har som deltager ubetinget tavshedspligt overfor alt, du hører i fællesskabet. Det er den eneste måde, vi kan skabe den tillid, der skal til, for at vi kan tale frit, og derved hjælpe hinanden.

Som dobbelt sikkerhed, så bruger vi kun fornavne eller opdigtede navne både i fællesskabet og til møderne. Tryghed og sikkerhed er nøgleord for mig.

 

Teknikken – den er ikke så slem…

Virtuelt gruppeforløbAlt foregår i din egen sofa og på din egen computer, tablet eller telefon. Alexa’s Venner kan bruges både fra en browser og fra en app, som du får et link til, når du er kommet ind.

Du får en udførlig vejledning om, hvordan du opretter dig og kobler dig på, og jeg står til rådighed for dig live, så du kan teste, at det hele virker.

Selv om teknikken ikke skal være et problem, så skal du dog helst have en nogenlunde hæderlig internetforbindelse for at få bedst udbytte af forløbet.

 

Al undervisning er forskningsbaseret

Seriøsitet er grundstenen i Tag Dit Liv Tilbage – og i alt mit arbejde.

Al viden er forskningsbaseret og erfaringsbaseret – fra førende internationale eksperter.

Du kan være sikker på, at den viden du får, er i orden – du behøver ikke at checke kilder og vurdere alt, som du skal ude på nettet.

Deltager: “Jeg har fået rigtigt meget ud af forløbet, og jeg giver det videre i min psykologpraksis. Der findes alt for mange som os – kvinder og mænd.”

Fællesskabet og livemøderne

HænderAlexa’s Venner og al aktivitet i fællesskabet, både skriftligt og på livemøder er baseret på hjælp til selvhjælp.

Vi deler vores erfaringer med hinanden, og vi tager alle, hvad vi kan bruge, og lader resten ligge.

Vi deler for vores egen skyld, for at høre hvad vi egentligt selv mener, og hvad vi reelt har oplevet.

Og vi lytter også kun for vores egen skyld, for at se, hvad vi kan genkende, og hvad vi kan bruge.

Os, der har været i nærkontakt med hverdagspsykopater, er så vant til at løse alle andres problemer og dække alle andres behov – så det at skulle koncentrere sig om os selv, kan føles meget fremmed og ukendt – men det er også en lettelse.

Og så er det en kærlig, anerkendende og respektfuld måde at tale sammen på, som gør vores fællesskab til et rigtigt godt og trygt sted at være. Dette fællesskab kan ofte være det eneste sted i vores liv, hvor vores grænser ikke overskrides.

Deltager: “Jeg føler, at når jeg lægger noget ud fra mit liv og problematikker her i gruppen, så forsvinder og bliver de ikke glemt, som når jeg i min proces, har været hos andre terapeuter og behandlere i systemet. Herinde bliver alt på en god, omsorgsfuld, trygt og anerkendende måde modtaget, velkomment, set, hørt og anerkendt ❤️”

For dig, der ikke magter faste tidspunkter eller mange mennesker

KvindegruppeMange af os er så seriøst stressede, at det at skulle forpligte sig til faste tidspunkter langt ud i fremtiden bliver alt for uoverskueligt.

Dette forløb er tilrettelagt, så det både er blidt og effektivt, men også fleksibelt nok til, at du har muligheden for at tage det i dit helt eget tempo.

Kursets lektioner kan du enten se eller lytte til, når du har tid og lyst. Og du bestemmer helt selv, om du vil bruge livegrupperne og Q&A møderne, eller fællesskabet med os andre.

Der er ingen tvang, du bestemmer suverænt, hvad du vurderer vil hjælpe dig bedst. Jeg stiller bare en hel palet af muligheder til rådighed for dig. Jeg ved, at vi er forskellige.

Fordelen ved at sidde i dit eget hjem – og uden kamera – er også, at du ikke behøver at gå udenfor, og du heller ikke skal bruge tid på transport til et møde. Pyjamasbukser og hjemmehår er også altid helt ok.

 

For dig, der har små børn

HverdagspsykopaterDu behøver ikke barnepige, og du behøver heller ikke at stresse rundt for at nå sovetider og spisetider.

Har du mindre børn, så kan de jo sagtens være i dit hjem, du kan for eksempel bruge headset, så du kan høre alt, uden at nogen kan lytte med.

Er du mor, så skal du også være opmærksom på, at dit barn måske kun har een sund forælder.

Må jeg have lov til at skubbe en lille smule til dig, og forsøge at overbevise dig om, at for at kunne hjælpe dine børn, så skal du først hjælpe dig selv.

Det nytter ikke noget, at du bliver alvorligt syg af stress. Så kan du ikke være der og guide dit barn gennem de udfordringer, det er måske at skulle leve med en forælder med giftig adfærd.

Dette forløb hjælper dig også med at sætte dig selv først, så du bliver ved med at have overskud til dine børn.

 

 

Om mig – Alexa Peary

Alexa Peary

Jeg er US-uddannet rådgiver indenfor: vold i hjemmet, seksuel vold og vold mod børn.

Derudover har jeg mange års uddannelse inden for de psykiske sår og traumer, vi får af de forskellige former for vold, overgreb, kontrol, trusler, manipulation og gaslighting.

Jeg er selv opvokset med hverdagspsykopater, og har også været i nærkontakt med en del psykopater, narcissister og narrøve både privat og arbejdsmæssigt i mit voksne liv.

Mit arbejde med at slippe fri, ikke bare af hverdagspsykopaterne, men af de skadelige mønstre, jeg har fået indkodet undervejs, har været en langvarig opgave.

De erfaringer, jeg har gjort mig på min vej, kombineret med den store viden, jeg har skaffet mig, giver jeg nu videre til dig, der har brug for den.

Blandt mine uddannelser er en to-årig psykologisk baseret uddannelse (systemisk og narrativ) i at føre mennesker og grupper gennem udviklingsprocesser.

Jeg har også en 6 måneders coachuddannelse eksamineret af en psykolog.

Jeg har derudover en meget bred vifte af internationale uddannelser inden for viden om hverdagspsykopater, deres manipulationsteknikker og adfærd – samt ikke mindst viden om vores reaktioner på dem i form af stress, depression, angst, PTSD, traumer, tilknytningsforstyrrelser, psykiske sårbarheder, skam og knust selvværd.

Jeg har været underviser, mentor og coach for mennesker udsat for giftige relationer siden 1992.

Jeg har undervist, holdt foredrag og rådgivet på fuld tid inden for lige netop dette område siden 2016.

Jeg har optrådt som ekspert i landsdækkende TV og radio, og i en række podcasts og ekspertinterviews. Jeg har skrevet artikler, undervisningsmaterialer, lavet videoer, miniblogget på sociale medier og meget mere.

Jeg har pakket alle mine 30 års viden og erfaring om, hvad der har virket, fjernet det der ikke har virket, og struktureret det hele i en form, der er enkel og nem tilgængelig, og som vil føre dig igennem en unik proces væk fra de skader, du har fået og hen imod et godt og frit liv.

Jeg har taget hele turen selv. Jeg er opvokset med en mor og mormor, der var hverdagspsykopater, jeg har haft flere parforhold med hverdagspsykopater, jeg har haft venner og kolleger, der var hverdagspsykopater.

Jeg har også været i nærkontakt med alkoholikere, sexnarkomaner, arbejdsnarkomaner og de fleste andre former for dysfunktioner.

 

Du er ikke alene

Det, der har virket for mig, har været at få viden om min egen situation – psyko-edukation bliver det kaldt fagligt – og at kombinere denne viden med adgang til et støttende og vidende fællesskab, hvor jeg har kunnet tale om mine oplevelser og følelser.

Og lytte til de andres oplevelser, der er forbløffende ens og helt lig mine egne oplevelser. Det har ændret mit liv, og det er den tilgang, jeg bruger i Tag Dit Liv Tilbage kurset og i fællesskabet Alexa’s Venner.

“Alexa er ikke alene yderst kompetent inden for teorien på sit område, men hun har også den personlige erfaring, som hun sætter i spil på en virkelig konstruktiv måde. Sammen med hendes høje grad af empati, føler jeg mig altid accepteret og favnet og mødt. Jeg giver Alexa min varmeste anbefaling, hvis man skal komme sig efter nærkontakt med en hverdagspsykopat.”

 

 

Hvad siger alle de andre om Tag Dit Liv Tilbage?:

“De største forandringer, dette forløb har givet mig, er at jeg er blevet meget opmærksom på at blive hjemme i egen have og bruge energien på mig selv i stedet for på hp. Og at jeg nu kun har sunde mennesker i mit liv, samt at jeg lytter til mig selv og sætter min grænse inden jeg når at tænde af.

Jeg er blevet bevidst om mit traume mønster, og jeg har virkelig nydt af lytte på de andre i åben Forum. Og så elskede jeg, når du fortalte om dine egne oplevelser med hp – jeg troede jo jeg var den eneste der ikke kunne finde ud af at sætte en finger på, hvad det var det specifikke var problemet

Jeg har været super glad for at være medlem og jeg anbefaler det til andre så ofte jeg kan.
Du var lige den jeg havde brug for, tilpas kold og stadig kærlig og med en masse viden som du er super god til at formidle.
Jeg hepper på dig og det du gør.”

“Virkeligt godt forløb, så udviklende og rigtig godt formidlet af Alexa ❤️⭐️🙏”

“Det her fællesskabs forum har været med til at sætte skub i min helings proces og for første gang har jeg følt mig 100 % forstået og så tryg, da jeg ikke har stået alene med mine oplevelser.
Det har givet mig så meget indblik og forståelse for min egen historie.
Så tusind tak for at have oprettet denne platform og givet os medlemmer en kanal, hvor man kan få luft, faglig indsigt og føle man ikke har mistet forstanden helt 🙏🥰”

“Det har reddet mit liv, det online forløb med Alexa Peary og givet mig en masse viden, der gør, at jeg kan handle på det.”

“Tro mig, Alexa, det her kursus har indtil nu været en livsændrende åbenbaring! Jeg ser på verden med markant andre øjne nu og har smidt “slå mig selv i hovedet stegepanden ” væk 😄 Så igen Tak🙏❤️”

“Jeg er dagligt dybt dybt dybt taknemmelig for den viden og indsigt som dette kursus giver. Det er hurtigere og hurtigere muligt at genkende adfærden hos hverdagspsykopater .
Ganske langsomt bliver det bedre og bedre. De får dog stadigvæk kloen i mig men nu kan jeg mærke det tydeligere og forsøge at skabe den nødvendige distance. Kurset er uvurderligt og lige her og nu tænker jeg at det burde være pensum i skole eller gymnasiet i en eller anden form.
Tusind tak Alexa for at samle og videregive al den vigtige viden❤️”

“Kan sørme godt anbefale det kursus – det er guld værd og lover slet ikke for meget 🙏❤️

“Uanset hvor jeg har været og er i processen, så er der hjælp og støtte i gruppen Alexas venner. Bare det at vide, at når jeg rækker ud, er der altid en hånd og et hjerte, der griber, nogen der støtter og deler deres erfaringer, det har været og er afgørende for, at jeg er her, hvor jeg er i dag.
Da jeg tog de første vigtige skridt i frigørelsesfasen, havde jeg ingen idé om, hvilke spørgsmål, der ville melde sig og hvilke situationer, jeg kunne have brug for hjælp og støtte til, for det er ikke muligt at forudse. Hvad der til gengæld er helt sikkert er, at i Alexas venner er der ingen uforudsigelighed.
Et trygt sted at være hvor du, Alexa, og medsøstrene er en livline lige præcis, når jeg rækker ud. I har været der i den første turbulente tid, hvor jeg i den grad var blevet væk for mig selv og I er der nu, hvor jeg genopbygger og hvor jeg øver mig i at være den nye mig, den rigtige mig. I er der, når jeg vakler og I er der, når jeg fejrer et nyt skridt på min vej.
Dette er heldigvis ikke et kursus, jeg skal gå hjem fra og så forsøge at huske, hvad jeg har lært. Jeg tænker på Alexas venner som et virtuelt krisecenter, som altid er åbent. Jeg kan gå ind i et rum for at få boostet min viden, i et andet rum for at dele sorger og glæder og blive mødt af medsøstrene, i et tredje rum for at få Alexas kærlige og stærke faglige vinkel og svar på mine spørgsmål, osv. Og det hele i mit tempo, i ro og mag og helt uden pres og stress.
At blive mødt og genkendt (selvom det er i fuld anonymitet) i mine følelser og tanker er guld for mig. Og tak for at deltagelse i fællesskabet ikke forudsætter, at man har en Facebookprofil.
 
Knus og tusinde tak❤️🙏”

“Du er så dygtig Alexa, så 1000 tak for at øse ud af din viden.
1 år på dit forløb har hjulpet mig rigtig godt på vej, til at navigere i en ellers håbløs situation.
TAK fordi du åbnede mine øjne, så jeg turde kigge ind i en syg og ukendt verden, og at du gav mig mod, samt en strategi til, at rejse mig og sige STOP!”

“Jeg siger mange tak for et helt unikt år med et utroligt veltilrettelagt indhold fra din side. For ja  – det hele er gennemsyret af, at du er helt klar over, at meget af den viden du kommer med er meget hård kost  – for mig har det været virkeligt svært at erkende, hvad det er for en ex jeg nu har forladt.- en hverdagspsykopat som forventeligt stadig spøger i mit liv.
Du evner det vanskelige at komme med mange faktuelle informationer som du omsætter til praktiske eksempler fra dit eget liv eller til de fortællinger som vi kursusdeltagere løbende er kommet med.
Du er meget direkte – så der ikke er noget tvivl om hvad du mener, men altid med stor opmærksomhed på hvad modtageren “kan tage ind”
Jeg har også benyttet mig meget af at genhøre mange af dine oplæg  – For – ja du lægger ikke skjul på, at det at komme ud af en forhold til en hverdagspsykopat “ikke er for småbørn”. Tak for dig!”

“Jeg vil sige endnu engang tusind tak, fordi du tog mig i hånden på min livs rejse, da jeg havde mest brug for det.🙏

“Er så glad for den udvikling du har hjulpet til med mig. Tusind tusind tak. 🙏🙏

Det er ubeskriveligt fantastisk og befriende at se mig selv efter 1 år, siden forløbet startede, faktisk nu være afslappet over for min psykopatiske eks 😃😃
Det var vildt at mærke, at til forældresamtaler for et par uger siden, var jeg helt ok med at møde ham og sidde i samme rum som ham.💪
Jeg synes stadig han er en kæmpe idiot, men nu kommer han ikke ind under huden længere.
For et år siden til forældremøder brød jeg grædende sammen ved tanken, stressede flere uger inden, talte meget bestemt til lærerne og fik så lavet en aftale om jeg sad hjemme på zoom, for at undgå ham.
På kurset har jeg fået så meget visdom om ikke kun narcissister og psykopater, men også (især) mig selv i relation til dem, og psykologi generelt.
Så jeg føler mig ret godt uddannet til at forstå og se mønstre.
Og ikke mindst har jeg lært hvad jeg skal gøre helt konkret for at passe på mig selv og styrke mit selvværd.
Forløbet har været som en lille uddannelse, den mest brugbare uddannelse nogensinde.
Havde ikke troet jeg ville få så dejlig en afklaring med og forståelse af min baggrund og dermed mine egne mønstre. Har godt fornemmet det har været sært og skidt med mig, og også fået en del hjælp af psykologer og læst meget, men efter det her forløb faldt brikkerne ligesom på plads.
De bedste penge jeg har brugt nogensinde.
Og det tip med at tænke på ham som en fisk er genialt 😅 han hedder stadig “Blop blop” på min tlf 😄👍”

“Det er med din hjælp, jeg gjorde mig fri for mine skadelige relationer. Jeg er dig taknemmelig for at klæde mig godt på med den nødvendige viden.🌹
Jeg vender tilbage igen og igen og bruger dine redskaber, når jeg får brug for det, og derefter kommer videre igen.😊”

“Jeg har haft kontakt med flere faglige mennesker i mit liv, men ingen har været så dygtige som dig. Du er uden tvivl én af de bedste i verden.👌 Du har kunne formået at formidle en så svær problem på en måde, der blev meget forståeligt for os andre. Det er der ikke så mange, der kan finde ud af. Du er derfor meget værdsat og elsket af mig.❤️”

“Jeg valgte Alexas 1-årige gruppeforløb online for at få kontinuerlig støtte, da jeg stod for at skulle flytte tilbage til Danmark efter en årrække udenlands. Jeg havde valgt at fjerne mig selv geografisk langt væk, for at få fred og styrke til mit nye liv efter psykisk og økonomisk vold i et langt ægteskab/skilsmisse. Jeg kan ikke tale med mine børn om dette. Jeg fortalte dem, at jeg rejste væk for at kunne være tæt på, resten af livet.
Jeg havde i forvejen en god viden (bl.a. fra Alexas artikler) og sunde støtter omkring mig. Alexas forløb bidrog yderligere med rolig og trofast omsorg og et velkonstrueret forløb om emnet; at komme godt ovenpå efter opvækst/forhold med mennesker, der ikke vil én det godt og aktivt er livsfarligt usunde for én. Mit ægteskab/skilsmisse var jo bare en forstærket gentagelse af stemninger og oplevelser fra min opvækstfamilie.
Forløbet har hjulpet mig med at opretholde at leve med ro, glæde og trygge rammer med folk, der oprigtigt kan li´ mig. Idag er mine børn og jeg ved at udvikle nye måder og traditioner at være sammen om og de har en sund og velfungerende mor, der har vendt sit liv 180 grader, er oprigtigt veltilpas og i stand til at klare og pleje sit eget liv.
Kvinde, sidst i 50´erne, med 3 voksne børn.”

“Tusinde tak for den ændring det har skabt for mig at deltage på kursus hos dig, det har ændret mit liv til at vide jeg også kan elskes for den jeg er. “

“Jeg har fulgt “Tag dit liv tilbage” med kæmpe succes.
Tak for al viden om mekanismer i forhold med en psykopat. Uden denne viden, stod jeg ikke så stærk og stabil, som jeg gør nu.
Jeg er blevet klædt på til et liv med en større livsindsigt og en meget bedre fremtid. Om det bliver alene eller med en partner betyder intet, for jeg ved, at jeg aldrig vil falde i fælden igen og trives i mit eget selskab – og nu med plads til familie og venner.
Tusind TAK for alt du gør for en sundere verden.”

“At deltage i dit forløb har været helt fantastisk for mig, DU er fantastisk, DU er ærlig omkring tingene, det kan jeg bruge til noget, for det bringer virkeligheden ind i mit liv, som jeg ikke ville have været foruden. Pludselig bliver det italesat, alt det andre ikke forstår, alt det andre ikke lægger mærke til, alt det andre gør narcissistisk. Det er helt fantastisk for MIG.”

“Jeg fortæller om dig vidt og bredt, fordi jeg er virkelig glad for det her. Det giver så meget.”

“Tusind tak for dig og dit kursus. Det har været vildt at opleve, hvor langt man kan nå med den rette hjælp og viden, og jeg er dig evigt taknemmelig for at have sat min udvikling i gang og givet mig redskaberne til at fortsætte den.”
“Allerførst og endnu engang tusinde tak for et helt forrygende og transformerende forløb. Hvad du har formået på den tid, har ingen af de psykologer jeg har konsulteret formået. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor betydningsfuldt dette forløb, har været for mig❤️”
Det er første gang i mit 53 årig liv, nogen har kunne hjælpe mig som Alexa Peary. Hvis jeg havde vidst det jeg ved nu for 40 år siden, havde jeg haft et helt andet liv i dag. Alt det vi kæmper med, før, under og efter relationer med psykopater og narcisister, det kan Alexa Peary forklare på en meget konkret måde i detaljer. Den bedste investering i mit liv. Og nej, jeg bliver ikke betalt for at skrive det her. Det kommer lige fra hjertet.”
“Kan SÅ varmt anbefales. Alexa er fantastisk. Hun er en UVURDERLIG hjælp på den svære vej. 👌❤️”

“Jeg er en af de heldige der har mødt Alexa i real life.. og fået et Kram af hende , TAK for det , glemmer det aldrig ❤️
Der blev jeg både mødt og forstået .. for første gang var der en der troede på mine ord.”

“Selvom jeg har gået til massivt psykolog og læst hvad jeg kunne finde om hvad psykopati handler om, så tror jeg det er den systematik kurset er tilrettelagt med der er så fantastisk givende. Det at tage sit liv igen – eller at tage det i egne hænder- er et kæmpe skridt. 2764.png

“Da jeg startede det virtuelle forløb Tag dit liv tilbage, var jeg i en følelsesmæssig kaotisk situation og igen på vej væk fra mig selv og alt det jeg står for. Historien kort er den, at jeg for mange år siden kom ud af en meget usund mangeårig relation med psykisk og fysisk vold og ved en fælles bekendt blev denne relation her mange år efter genoptaget på vennebasis. Det at opleve personen igen udløste en hel del reaktioner og følelser som angst og alarmberedskab mv. i mig – noget jeg ikke forstod kunne ske efter så mange år. Sideløbende hermed var jeg blevet opmærksom på mønstre, som gik igen i flere af mine vennerelationer, som jeg fik sværere og sværere ved at navigere i. Da jeg kontaktede Alexa i foråret 2020 var jeg overbevist om, at det var mig den var helt gal med og så alligevel havde jeg vel et spinkelt håb om, at der bare var en smule normalitet tilbage i mig.

Min forventning til forløbet var, at jeg skulle lære noget om giftige menneskers adfærd og hvordan jeg skulle forholde mig, reagere og navigere. Dette lærte jeg til fulde og meget mere til. Vigtigst af alt er, at jeg lærte mig selv at kende, mine mønstre, mine forsvarsmekanismer og hvordan jeg bruger dem, mine advarselslamper og alle mulige andre fuldstændigt afgørende opmærksomhedspunkter for min rejse tilbage til mig selv.  Gennem forløbet blev jeg efterhånden i stand til at forstå, hvad jeg havde oplevet og været ude for i mit tidligere ægteskab, hvad der skete i vennerelationer og jeg genkendte også mønstre, der rakte tilbage til min opvækst.  

Under forløbet fik jeg ’tilladelsen’ til at sige fra, sætte grænser og sige STOP – dermed blev mit indre kaos stille og roligt erstattet med mod, oplysthed, forståelse og energi. Alexa serverede alt på et højt fagligt niveau formidlet med klarhed, seriøsitet, ligeværdighed, omsorg og empati. Der er intet så healende som at blive mødt i øjenhøjde, når man er usikker og sårbar – tak for det!

Kombinationen af mails, oplæg, spørgetimer og grupper var perfekt og muligheden for at genhøre oplæg og spørgetimer er super – det benyttede jeg mig af undervejs i forløbet. Også efterfølgende er jeg vendt tilbage til et udvalgt emne og det er meget givende at genhøre optagelserne – der lander nye erkendelser i takt med, at jeg fortsat anvender de værktøjer, vi har fået undervejs.

Grupperne med medsøstrene på holdet var så givende. At være i et trygt rum med ligesindede og kunne tale, blive mødt, forstået og spejlet løftede mig hver eneste gang. Jeg har efterfølgende tænkt meget på, hvordan vi kvinder, der har oplevet eller oplever vold i nære relationer er ’derude’, – vi går rundt blandt hinanden med fælles oplevelser og erfaringer og alene med smerten, men vi kan ikke finde hinanden, kender ikke hinanden, taler ikke om det – vi føler os ensomme og fortabte. I dette forløb blev jeg mødt, holdt om og genkendt i et trygt og tillidsfuldt rum samtidig med, at jeg fik muligheden for at tale højt om min årelange smerte.
Undervisningsmaterialet forud for sessionerne i forskellige udgaver og på forskellige medier – en super veksling mellem tekst, videos, øvelser, optagelser – jeg brugte det hele.

I løbet af de 12 måneder forløbet varede blev jeg bygget mere og mere op. Jeg fik mere viden om hverdagspsykopaters adfærd osv., end jeg overhovedet havde forestillet mig, men måske vigtigst af alt fik jeg for første gang i mit liv (og ja – jeg er midt i 60’erne😊) ny og meget dyrebar viden om mig, mine mønstre, hvordan jeg agerer, hvad jeg kan ændre for dermed stå stærkere op for mig selv – det er meget brugbart.

Jeg har fundet vejen hjem til mig selv og jeg har nu opskriften på, hvordan jeg bliver her – hos mig selv. Der er bestemt fortsat noget støj i kulisserne og der er meget at arbejde med endnu, men nu kan jeg genkende usunde relationer, jeg har værktøjerne til at agere –  nu handler jeg på et nyt oplyst grundlag – det bryder hverdagspsykopaterne sig ikke om – men mine sunde relationer og jeg elsker det.

Jeg har fokus på min kære familie og mine øvrige sunde relationer, som nu oplever at jeg kommunikerer den jeg er – jeg sætter grænser – joehh, det skal fortsat øves, men nu er jeg her i mit liv med min nye viden, min energi og mit lys – og det er jeg så dybt taknemmelig for.

Og så har jeg virkelig fundet ud af, at jeg ikke skal klare alting alene. Tusinde tak for hele rejsen til Alexa og holdet.”

“Alexa er fantastisk til at dele hendes ENORME viden. Jeg har ikke fortrudt ét sekund, tværtimod et kæmpe tak og jeg er ikke engang i mål endnu 🙏🌺”
“Jeg kan bekræfte, at Alexa’s kursus har reddet mit liv. Da jeg startede kurset, var jeg i en kritisk tilstand. Disse måneder vil jeg aldrig glemme. 🙏😊”
“Det kursus er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg er dybt taknemmelig.”

“Ja.. da jeg startede hos Alexa.. skete der det, at det føltes ligesom om jeg var på Island og den ene mudderpøl ‘s luft boble efter den anden kom op til overfladen med et budskab til mig om en for længe glemt oplevelse.. ..

Det var yderst skræmmende og yderst befriende på samme tid..
Jeg havde simpelthen fortrængt så meget..  

Og set i bagspejlet.. kun for at kunne overleve..

Men det var godt at det kom frem og godt det var på det tidspunkt , fordi jeg var på kursus hos Alexa.. og der var der andre der forstod mig og hvad jeg talte om.., jeg fik tømt ud i en masse

Jeg vil anbefale at tage sådan et kursus.. det vil hjælpe dig så meget..

Det jeg lærte var endelig at give slip.. og tro på at alt jeg oplevede var sandt.. fordi jeg var så ødelagt at jeg faktisk dårligt troede på hvad jeg oplevede var sandheden.”

“Du redder liv jo. Når man går med det alene, så tror man jo at man er levende død. Vi tror at vi er alene. Vi tror at ingen andre forstår, hvad der sker.”

“Jeg har – som mange andre – også oplevet terapi som i bedste fald var nyttesløs, i værste fald skadeligt. En grundlæggende manglende forståelse for årsagen til jeg har det sådan og hvordan det skal gribes an i terapi.
Fejldiagnoser, at skulle passe ind i boksen, at skulle kunne finde ud af at bruge diverse skemaer korrekt, ikke blevet lyttet til, skyld og skam når jeg ikke arbejdede nok – ikke forstod nok osv. osv. Og jeg har virkelig banket mig selv oven i hovedet med at jeg var dum, doven osv. siden det ikke fungerede. Og det forvirrede mig. Jeg troede at det var min skyld at jeg ikke forstod det, at det ikke hjalp mig. Jeg troede at jeg skulle gøre det bedre fordi den terapi jeg var i, var den rigtige.

Her på kurset er det første gang at jeg oplever at det giver mening. Og jeg er ikke nået langt, men milevidt i forhold til hvad jeg har med den tidligere terapi. Og det er ret vildt. Jeg kan genkende mig selv og mine problemer. Jeg har lært meget og jeg bevæger mig stille og roligt den rette vej.”

“Det er sgu terapi at gå igennem årene, der er gået på ny “med øjne-der-har-været-på-Alexa-kursus”. Det har været så svært for mig at blive vred. Jeg har været så ked af, meget, men nu – Jeg kan i den grad blive vred nu!”

“Tusind tak for et fantastisk forløb – det har været en øjenåbner af rang. Fantastiske kvinder i gruppen ❤️”

“Det har været en kæmpe fornøjelse for mig at gennemgå dit kursus! Det har sat så meget på plads og givet mig gode redskaber at arbejde med. 1000 tak for dit store arbejde.”

“Jeg kan ikke sige, at jeg har oplevet en eneste terapi, som jeg har følt, lykkedes sådan rigtigt. Det var meget nemt for mig at tænke, at så må der da være noget helt galt fat med mig – og jeg kom bare til at føle endnu mere skyld og skam! Men noget af det, som jeg netop havde allermest brug for, var at få taget den skyld og skam og gaslighting af mig, som psykopaterne havde påført mig. Det mest brugbare og forløsende for mig har været Alexa’s online-kursus. Jeg har fået den forståelse og genkendelse, jeg har manglet i de andre sammenhænge.”

“Tusind tak for et fantastisk forløb . Det ER bare nødvendigt at få det SKÅRET helt konkret ud , så vi KAN forstå !!!! Hvad vi har været ude i !!!!”

“Kære Alexa, Jeg er godt midtvejs inde i dit forløb om hverdags psykopater. Jeg har ikke haft mulighed for at være med live, da min (daværende 🥳) sambo, ikke tillod privat tid til mig (så kunne jeg jo ikke underholde ham…)

Men, kære Alexa… hold nu op, hvor har jeg indset meget…. det er en vild proces, hvor jeg er ved at lande i min egen lejlighed med mine (egne) børn.

Der er et stort tomrum lige nu… plejer jo at sørge for ham, men jeg ved hvad det er og jeg er dig dybt taknemmelig for at du har delt din viden.

Allerede fra den allerførste dag, har jeg kunne smide min tunge, tunge rygsæk, fra min far og ikke mindst min, nu daværende, sambo. Min mor har været udsat for det samme og er, efter min mening, følelses- og handlingslammet. Jeg savner virkelig at hun er der for mig.

Men en ud af flere ting jeg har fået med indtil videre er, at jeg er afhængig af mine forældre og mine mænd.

Nu er tiden kommet til at tage ansvaret for mig selv tilbage og lære at bruge min egen indre styrke.

Et lidt langt brev, men du er, og det du gør, er fantastisk. Så stor tak fra mig ❤”

“Vil bare sige at jeg er meget lykkelig for at være her i denne gruppe, og være det sted hvor jeg er i dag – på vej til at få det bedre – og ved at det er godt for mig, at jeg er med et år mere ❤️”

“Først tak for et fantastisk år og en kæmpe rejse i en tidsmaskine frem og tilbage i en uendelighed. Du har givet mig alle de svar, jeg har efterlyst i over 53 år.
Nu kan jeg forholde mig til de ting, jeg ved og har lært, så jeg kan gøre noget ved det. Og det gør jeg. Det er så omfattende en rejse, at det vil blive til en bog, hvis jeg skrev det hele ned.
Det er den bedste investering jeg har gjort i mine 53 år og havde jeg vidst det som jeg ved nu, så havde mit liv været helt anderledes.
Det er dog ikke for sent, så har nogle fremtidsplaner om at gå ned i tid på mit arbejde til 25 timer og begynde at uddanne mig til det, jeg har ønsket mig det hele mit liv. Men med din hjælp, gør jeg det nu. For du har hjulpet mig til at tro på mig selv og elske mig selv. Og fået mig til at forstå, at det intet som i intet har med mig at gøre, at jeg har en familie, der ikke har været i stand til at være en familie.
Jeg vidste ikke, at jeg har PTSD og er traumatiseret og har flash back. Nu når jeg ved det, så giver alting pludselig mening i mit liv. Og mange svar på alting omkring mig selv.
At jeg er en oplært please, at det ikke er mig, der er noget galt med, men en far der er psykopat/narcisist, mor der ikke har været der og en storebror der tyraniseret mig. Senere en stedfader og en mor igen, der ikke har været der. Det er som at blive født på ny med din viden.
For ikke at nævne de partnere jeg har haft, der også er dys funktionelle og p/n.
Jeg kan blive ved med at nævne eksempler.
Mit liv er fyldt med selvkærlighed, træning, sund kost, ansigtsyoga og skælder min indre stemme højt ud, når den går i gang med at kritisere. Så råber jeg “hold så dit kæft. Jeg gider ikke at høre på dig mere og forøvrigt er det ikke rigtigt det du siger. Jeg er et fantastisk menneske og jeg er lige som jeg skal være!” Nogle gange remser jeg også højt de gode sider af mig selv. Det hele hjælper og stemmen mister sin magt.
Jeg er også holdt op med at tro på dys funktionelle miljøer. Mit liv, har jeg besluttet, vil jeg leve uden og med en masse kærlighed, omsorg, opbakning, respekt og meget andet.
Du skal vide, jeg anbefaler dig alle steder, hvor jeg færdes. Og det kommer helt fra hjertet.”

”Undskyld jeg eksisterer” sagde vi i min barndom – os søskende imellem, når vi skændtes. Hvor vi havde den sætning fra, aner jeg ikke, men jeg kom til at tænke på den, efter at jeg har genhørt dit indlæg om ”pleaserrollen”. Om indlægget rammer mig, – ja det skal jeg skrive under på, at det gør.

Jeg vil gerne skrive lidt om, hvad forløbet i det forløbne år, har betydet for mig. Men hvordan gør jeg det med forholdsvis få ord? Det er umuligt.

 På dit sidste indlæg foreslog du, at vi tænker et år tilbage for at undersøge, hvor vi var for et år siden. Jeg har prøvet at gå tilbage og se hvilke spørgsmål, jeg stillede for et år siden. Og de spørgsmål ser faktisk ret naive ud for mig nu. Hvor HAR jeg haft brug for din kontante måde, at besvare/undervise på. Til din store ros har jeg følt, at du er god til at anerkende ALLE spørgsmål med respekt, samtidig med at du har været ”klar i mælet”.

I forløbet er jeg blevet bevidst om, at jeg er langt mere traumatiseret og været udsat for psykisk vold – langt mere end jeg på nogen måde var bevidst om eller ville indrømme overfor mig selv.

Jeg har lært ikke altid at skulle ”forklare mig røv”, at det er OK at være mig med al min sårbarhed og traume, og at det er tvingende nødvendigt at passe på mig selv. At jeg skal lytte og stole på min intuition, – den har jeg overhørt ALT ALT for ofte. Jeg har jo vidst, at der var noget, der ikke var rigtigt.

Jeg skal kunne sige NEJ til min ex. uden at føle angst.

Jeg skal kunne sige nej tak uden at få dårlig samvittighed.  Hele natten til tirsdag lå jeg så vågen, fordi jeg skulle sige nej til at hjælpe mine børn i næste uge, – og først komme ugen efter. Til MINE BØRN !!!!! Pyh ha jeg fik sagt nej uden at få dårlig samvittighed og angst for, at de nu ikke tror på min kærlighed og mister jeg nu deres anerkendelse. For jeg har jo så megen brug for andres anerkendelse og allermest mine børns. Det gav mig så megen lettelse og plads og lyst til alle de ting, som jeg OGSÅ har lyst til. For der ER mange ting jeg har lyst til.

”En rejse på tusinde mil starter med et skridt” (taoistisk ordsprog), – Jeg vil tage nye skridt i min rejse med al den lærdom jeg har taget med mig i dette forløb.

Og så vil jeg med 100 % sikkerhed genhøre nogle af dine indlæg flere gange igen. Jeg synes ganske enkelt, at du behersker alle de ord/vejledninger, som VI har brug for at høre. DET bliver jeg gang på gang overrasket over, hver gang jeg hører et indlæg på ny.”

“Tusind tak for et fantastisk forløb det sidste år. Jeg er blevet beriget med en viden som har hjulpet mig virkeligt meget.”

“Denne her sang passer så godt på forløbet hos dig Alexa – https://youtu.be/EaCHGqyD45E❤️Er så glad for at jeg endelig kan føle mig ”normal” og har fået stor selvindsigt.”
“Jeg vil lige sige, jeg er rigtig glad for, at jeg føler mig tryg ved at have dig som vejleder i det her. Synes du har en dejlig stemme og måde at sige tingene på. Du giver nogle gode kærlige skub 😊”
“Tak, Alexa.
Tak, fordi du har givet mig muligheden for at få et bedre liv.
Tak, fordi du har vist mig, at det ikke var mig der var doven.
Tak, fordi du har vist mig, at den måde, jeg handlede på, var helt normal.
Tak, fordi du har vist mig, at jeg ikke gjorde noget forkert.
Tak, fordi du tog skammen fra mig.
Tak, fordi du lagde ansvaret over på min gerningsmand.
Tak, fordi du gav mig de mest fantastiske mennesker, jeg har mødt i denne verden.
Tak, for det mest fantastiske netværk.
Tak, for dig. Må det aldrig stoppe. 💜
Det er så vildt, hvad du har flyttet for mig. Som ingen anden har gjort i de 15 år, hvor jeg har gået i terapi, til psykolog, behandling osv… “
“Jeg vil virkeligt anbefale det til alle dem, der overvejer det. Har netop afsluttet sidste års forløb og starter arbejde på mandag efter to års sygdom med overbelastning. Man tror det ikke – men livet kan komme tilbage. Tak til Alexas forløb.❤️”
“Tusinde tak for at du tilbyder dette forløb.
Her hvor vi næsten er ved vejs ende af forløbet, står jeg meget stærkt i mig selv og med mig selv.  Da jeg for et år siden meldte mig til forløbet, troede jeg at jeg skulle lære lidt om hverdagspsykopaters og andre usunde relationers adfærd – og ja, det har jeg til fulde lært, men oveni, som en ekstra meget værdifuld gave, har jeg også mødt mig selv, fundet mig selv.
Du har sat lys på områder, temaer og mønstre i mit liv og givet mig brugbare og langtidsholdbare værktøjer til at gå vejen hjem til mig selv – og blive der😊
Din evne til at kombinere faglighed, eksempler fra dit liv, nænsomhed, humor og ærlighed er helt uovertruffen god og jeg er så lykkelig for, at jeg `fandt` dig den dag i foråret 2020, hvor jeg var blevet væk fra mig selv i usunde relationer.
Tusinde tak til dig og til holdet.”

“Jeg er deltager på onlinegruppeforløbet hos Alexa, og her ca. halvvejs i forløbet har jeg allerede fået større udbytte end jeg nogensinde havde forestillet mig.

I takt med at jeg får større indsigt, mere viden og forståelse for hvad nærkontakt til hverdagspsykopater gør ved os, der er i eller har været i disse relationer, bliver jeg ført i retning af at møde mig selv (på nogle områder for første gang og på andre er det et gensyn med den, jeg engang også var).

Det er en kærkommen mulighed for at se nærmere på min egen adfærd, mine temaer og min rolle i relationerne og jeg bliver nænsomt og med klare budskaber guidet til, hvad jeg selv kan gøre/ændre/udvikle. 

Alexa, din høje faglighed, din åbenhed om dine egne erfaringer, måden hvorpå du formår at kommunikere komplekse problemstillinger og teorier, så det bliver klokkeklart, forståeligt og anvendeligt– det har jeg så stor respekt for. Hertil din evne til at stille skarp på lige det det handler om i den enkelte situation. 

Kombinationen af mails, temaoplæg, spørgetimer og gruppemøder er perfekt. 

Tusinde tak, Alexa, for at du skaber dette forum, hvor vi kan være os, hvor det ubærlige bliver overkommeligt, hvor sorg, frustration og smerte bliver rummet, hvor der også er plads til humor og lethed og hvor det hele transformeres til forståelse, brugbare planer og løsninger. Og – tusinde tak til gruppen. 

Jeg kan varmt anbefale onlinegruppeforløbet til alle, som er eller har været i nærkontakt med en hverdagspsykopat.

Jeg håber, at mange mange medsøstre griber denne transformerende mulighed.”

“TAAAAAAK Alexa – du er virkelig skarp og rammer plet, og jeg oplever, at hver gang du forholder dig til mine spørgsmål, så sker der en lille smule opblødning!!! Det er smukt og berørende – tage mit hjerte og liv tilbage!!! Det er helt klart kassen jeg skal arbejde med MEN også hende inden i – hun skal elskes af mig!!!”
“Jeg har fulgt dig nu i et år…. Hold op hvor har det været hårdt. Men jeg har sluppet ham nu. Jeg har netop blokkeret ham på mobilen – og det er nok første gang i mit liv, at jeg har tænkt på MIG. Jeg har det godt nu – takket være dig Alexa og selvfølgelig også min vilje til at ville elske mig selv og ikke ham og andre toksiske personer. Jeg føler at jeg er “født på ny” – jeg er virkelig ved at lære at være mig 🙂 Jeg er dig så taknemmelig!”
“Det her forløb har været min redningskrans, da mit liv var aller mest kaotisk… Føler mig MEGET stærkere nu, og er ved at genfinde mit gamle jeg… vil være dig evigt taknemmelig 🙏🏼❤️”

“Var ikke helt overbevist om, at han virkeligt var psykopat (er jeg nu). Var min historie alvorlig nok? Siden er den bare blevet vildere og vildere. Jo…jeg er i den rigtige gruppe, og jeg kan betragte strabadserne intellektuelt. Der er nu to advokater på min bodelingssag. To af mine tre børn er kommet tilbage til mig, og bakker mig op. Jeg har nu en rigtig sød kæreste, og jeg følte mig klar😊. Jeg har fået rigtigt meget ud af forløbet, og jeg giver det videre i min psykologpraksis. Der findes alt for mange som os – kvinder og mænd.”

“Tidligere føltes nye ting meget farlige, nu kan jeg ofte aktivt vælge ikke at give en fuck. Det føles fuldstændig nyt og overvældende, og jeg glæder mig til den dag, det bliver ren vane.”

“Alexa… du har været en uvurderlig hjælp, og jeg vil være dig evigt taknemmelig, og give dig alle mine bedste anbefalinger. Min største succes har været, at jeg nu er i stand til at holde 0-kontakt! Selvom jeg stadig føler mig som i en slags hypnose (når jeg hører hans stemme i telefonen), så er jeg nu i stand til at stoppe op, og sige NEJ TAK – altså følge dine 3 råd: JA, NEJ,  DET VED JEG IKKE! Jeg er blevet bevidst om hans syge manipulerende spil. Du har givet mig den bedste indsigt, om denne type personlighed.”

“TAK for et fantastisk forløb og tak til alle for de gode gruppesessioner.”

“Jeg har oplevet, at du har været med til at afmystificere noget af det, der sker og er sket i mine tanker. Og det er en stor hjælp til at komme videre: Ikke at stå helt blank overvældet af svære og skamfuldt følelser, som jeg ikke kan rumme eller tale om. Men at vide, det kan skyldes nogle af de forskellige mekanismer og reaktionsmønstre, du har været inde på. Det har gjort det knap så ensomt og ubærlig gennem det sidste år.
Det hjælper mig også, at jeg ikke skal tage mit liv og beslutninger op til revision hver gang eksmanden skriver til mig (kun en gang i mellem…). At det du har tematiseret bekræfter os i, at genkende det mønster, som jeg nok allerede havde set, han følger, men som jeg blot troede, var i mit hoved alene, for alting kan jo vendes og drejes, diskuteres osv. Men nej, det kan det faktisk ikke altid, har jeg nu lært. Så mange tak.”

“Det jeg egentlig bare vil sige er tak for forløbet det har været skide godt og jeg er flere skridt længere til at blive fri-:)”

“Jeg har praktiseret 0 kontakt – og mine døtre det samme, også deres far. Ex skrev til min familie, ville gøre dem til hans allierede. Jeg kan få følelsen af at blive høj af, at jeg har ’magten’ til at opretholde 0 kontakt. Og at det er mig som ikke vil vide mere af ham, hans syge spil og vold. Masser af <3 til dig.”

“Jeg har deltaget i det virtuelle gruppeforløb, der startede i marts 2020 – Tag dit liv tilbage. Det har været ubeskriveligt værdifuldt for mig. Muligheden for at tale med ligesindede gør, at jeg kan få rede på, hvad det er, jeg har været udsat for, og hvad det har gjort ved mig.

At få lov til at tale uafbrudt, mens andre, som forstår hvad man taler om, bare lytter, giver en overraskende stor lettelse. Det har gjort, at jeg har fået langt større forståelse for, hvad der er foregået i mit eget liv, og gennem Alexas oplæg har jeg oven i købet fået en faglig og teoretisk ramme at sætte det ind i.

Kombinationen af gruppesamtaler og uddannelse er fantastisk værdifuld og har gjort en stor forskel i mit liv.

Alexa er ikke alene yderst kompetent inden for teorien på sit område, men hun har også den personlige erfaring, som hun sætter i spil på en virkelig konstruktiv måde. Sammen med hendes høje grad af empati, føler jeg mig altid accepteret og favnet og mødt.

Jeg giver Alexa min varmeste anbefaling, hvis man skal komme sig efter nærkontakt med en hverdagspsykopat.”

“Jeg er en pensioneret bedstemor. Efter et belastende parforhold, begyndte jeg i januar 2020 for alvor at læse bøger, så youtubefilm, streame dokumentarfilm fra DRTV om hverdagspskopater og narcissister, hvorefter jeg begyndte hos Alexa i marts 2020.

Jeg har i mange år vidst, at jeg mistrivedes i min barndomsfamilie. I det virtuelle forløb, har jeg haft meget glæde af Alexa’s oplæg, fordi hun har mange små detaljer med om psykisk manipulering, PTSD mm., som jeg ikke har mødt andre steder.

Jeg har nu fået en bevidsthed om, hvor dysfunktionel min barndom har været, og hvad jeg har accepteret i mit parforhold. Jeg er ved at få øje på mine egne traumer, f.eks., at jeg i mange år har været adskilt fra den jeg er, at jeg oftest har reageret i stedet for at agere. Nu øver jeg mig på dette.

Selv om jeg har grædt meget, har det også betydet en afklaring og en lettelse. Det er som om, at jeg har manglet en del brikker i mit livs puslespil for at forstå egne og andres reaktioner, som jeg har fået foræret i det virtuelle gruppeforløb.

Det er kun få mennesker, som det er muligt at tale med om hverdagspsykopater. Vi mangler accept af begrebet i samfundet. Det er bl.a. derfor befriende at tale med andre i selvhjælpsgruppen. Jeg er overvældet over, at det ofte er, som et spejl af mig selv, at lytte til de andre.

Tak til Alexa og gruppen.”

“Hej kære Alexa, lige en lille hilsen fra mig. Vil du ska vide hvor meget du, uge for uge, dag for dag hjælper mig at komme fri af “min” hverdagspsykopat, jeg lytter igen og igen til mandagsmail, torsdags oplæg og fredagsspørgsmål.  Både din enorme viden, dit alvor og din skønne humor går lige ind fra top til tå hos mig, jeg føler en stor respekt for dig og en stor ømhed. Det er som om hver gang der kommer en video eller noget fra dig så er det lige der jeg er i forløbet !!!! Jeg har det godt for det meste men hvor er det sindssygt svært det her !!!!!!!!!! Så meget skjult /glemt som tit popper op , men så heldigt for mig at du givet mig redskaber, beskyttelsesdragten. Det har også gjort at jeg formår at skabe afstand til mange andre som jeg ellers tilpasset mig til dem og været den store hjælper som ikke vil ha noget igen andet end at de kan lide mig, men det er det slut med 😄Sikken en glæde og lettelse at bare være mig, så farvel med alle idioter.”

Jeg takker Alexa for at have skabt denne platform for os, for uden hendes arbejde, ville det have taget mig flere år til at komme videre. Alexa og gruppen er en stor støtte for mig i min process, traume healing og opbygning af mig selv. Og jeg vil gerne rose Alexa for hendes skarphed, grundige og dybe tilgang til hendes oplæg og spørgsmåls aftenerne. Det kan ikke gøres bedre, tænker jeg 🙌🌹❤️

Jeg føler, at når jeg lægger noget ud fra mit liv og problematikker her i gruppen, så forsvinder og bliver de ikke glemt, som når jeg i min proces, har været hos andre terapeuter og behandlere i systemet. Herinde bliver alt på en god, omsorgsfuld, trygt og anerkendende måde modtaget, velkomment, set, hørt og anerkendt ❤️

Jeg kan især godt lide, når der bliver taget udgangspunkt fra der, hvor vi allesammen befinder os og vores forskellige udfordringer, og hvor Alexa så er supergod til at flette noget viden på, så vi bedre kan sætte os ind i og forstå det på en ordentlig måde 👌
Det motiverer mig, når jeg får lov til at bidrage med min historie, viden og erfaringer, hvilket jeg ved med sikkerhed og stor tiltro til Alexa, at det nok vil blive brugt til et godt formål og være med til at hjælpe andre mennesker i lignende situationer. Tro’en på, at der er en mening, sammenhæng og formål med vores arbejde her i gruppen, hvor vi hver især bidrager med meget vigtig empirisk viden, ideer og redskaber til fællesskabet. Det motiverer mig meget og giver mig mere styrke og udholdenhed, samt mere livsglæde 😄🌸

Nu blev det meget langt, men jeg har bare haft brug for at udtrykke min taknemmelighed for, hvor glad jeg er for at være med i forløbet igen, selv om det er 3 gang for mig. Det er kun godt. Jeg får nye indsigter og stærkere af det. Og udelukker ikke at deltage igen i forløbet til næste år 🏆😁❤️❤️❤️”

“Gruppeforløbet har givet mig stor selvindsigt i hvilke skader jeg har fået af at være i forhold med hverdags pykopater. Det er en hård proces, men givende.

De små opgaver undervejs, videoerne, er til stor hjælp, zoom møderne giver godt. Møderne med spørgsmål har været til stor hjælp ingen spørgsmål var for dumme, og kunne gerne stilles igen. Det har været godt at få lydfilerne efter møderne, hvis man ikke deltog.

Jeg kan helt klart anbefale at gå ind i dette forløb, uanset hvor skadet man er, jeg kan specielt godt lide Alexas direkte måde at være på, uden filter – netop som vi har brug for i en proces hvor man i forvejen er snot forvirret og usikker.”

“Hej Alexa. Før jeg startede på online forløbet hos dig, troede jeg at det var mig som der var noget galt med, at jeg var måske lidt psykisk ustabil eller svag, denne opfattelse af mig selv har du ændret. Jeg ved nu at jeg faktisk har reageret normalt ud fra de ting jeg blev udsat for.

Jeg var godt klar over at jeg havde gennemlevet mere end de fleste og at det var umenneskeligt, men jeg så min mor som et offer. Du fik mine øjne åbnet. Det vil sige fra jeg blev født, nyder hun at gøre mig ondt og ødelægge mit liv. Hold da kæft hvor det er en svær pille at sluge. Du fik mine øjne op for hvordan det har gjort at jeg vælger de forkerte partnere.

Vil egentligt også sige at det kræver noget psykisk overskud at deltage i forløbet, fordi det gør virkeligt ondt at få øjnene op. Kræver også en vilje til at ændre sit liv. Vi egentlig også kalde det lidt af en livsstilsændring til nære relationer, fordi man får en viden som man kommer til at reagere på.

Jeg kan lide at du er så medmenneskelig og forstående samt at du ved hvad du taler om. Dejligt at se at du har så meget power.

Utroligt at du har formået at give mig viden som ikke engang psykologer har kunnet give mig. Rart at du har en rummelighed over at vi er forskellige steder i processen og at vi har oplevet forskellige ting.

For mig er det tydeligt at du er en meget højtbegavet person, som jeg kun kan se op til. Det er beundringsværdigt alt det du har fomået i dit liv, til trods for hvad du har gennemlevet.”

“Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort foruden den viden vi har fået af dig. Jeg har følt at du og gruppen var de eneste der forstod mig, jeg har kunne afvise psykologiens fejldiagnosticeringer, og acceptere mig som jeg er i denne tilstand. jeg ved at min ex er fuldt ud klar over hans handlinger og deres konsekvenser. Jeg rådgiver nu mine børn med indsigt. Kan beskytte dem og mig selv langt bedre med bevidsthed om faresignaler.
Jeg er tilmeldt dit kursus i tag dit liv tilbage. Det har været det eneste der har kunnet hjælpe mig og hvor er jeg da glad for at du giver os denne styrke og indsigt i hvad der er sket for os der er stødt på psykopater.”

“Jeg er blevet informeret, oplyst og transformeret, og har derved udviklet mig i processen hos Alexa, det har givet mig den indsigt jeg havde brug for, for at komme videre med mit liv, og ud af mønstre helt tilbage fra min barndom, som har fulgt mig ind i mit voksne liv.

Jeg vidste godt, at der var noget galt i min familie, at der var noget galt i mit liv i det hele taget, da jeg gang på gang løb ind i de mænd, der ikke var gode for mig, men her fik jeg sat ord på det hele, som kan hjælpe mig videre på min sjælsrejse.

Jeg vidste ikke, at det var traumer jeg bar rundt på, fordi ingen af de behandlere jeg har gået hos, har gjort mig opmærksom på det, men det ved jeg nu, og kan derfor komme videre med mit liv, fordi jeg nu ved, hvad jeg skal arbejde med og på, for at komme dertil, hvor jeg kan føle mig som et afbalanceret menneske.

Tusind tak for dig Alexa, som vil være et for evigt og værdifuldt minde.”

“Alexa Peary er den første der har kunne hjælpe mig som 53 årig af alle de jeg har opsøgt.”

“Da jeg meldte mig til dit kursus, havde jeg søgt viden på nettet. Jeg læste nogle bøger, bl.a. Thomas Erikson. Jeg henvendte mig til Grevinde Danner, hvor jeg blev opmærksom på, at jeg havde været udsat for psykisk og materiel vold fra min ex og så fandt jeg din hjemmeside.

Det var meget belejligt, at du havde/ har video kursus, da jeg, som du ved, har haft cancer, og jeg er derfor sårbar i en Coronatid. Jeg var ikke indstillet på, at jeg skulle i terapi, da jeg er 75 år og ikke har planer om, at jeg skal have en kæreste, men mine to døtre mente, at jeg skulle i et eller andet forløb efter min skilsmisse fra min ex., og dit kursus er ikke terapi (og dog).

Det er gået op for mig i løbet af 2020/21,  hvor traumatiseret jeg var og er, og jeg er nu meget opmærksom på, at sætte grænser, kun tage mit ansvar og ikke andres osv.

Jeg sætter meget stor pris på din undervisning. Du har så mange detaljer og nuancer med. Du er meget præcis på, hvornår din undervisning hviler på forskning/ din erfaring, og når du ikke synes, du har tilstrækkelig viden til præcise svar, og det er vel heller ikke altid muligt.

Du har desuden en meget vigtig læreproces med i dit kursus, så jeg tydeligt har set min egen andel af min n/p relation, og du har super godt værktøj til, at jeg kunne/kan komme ud af en usund relation, hvad der giver håb for, at jeg kan gennemskue n/p-er i fremtiden, så jeg holder afstand.  

Som så mange andre, har jeg haft en grundholdning, at der er noget godt i alle mennesker, at når jeg møder andre med tillid og åbenhed, så får jeg det samme tilbage. Jeg har måttet revidere min grundholdning til: Det gælder som regel men ikke altid.

Dit kursus har særligt fået mine øjne op for min mors n- adfærd.  På trods af, at jeg har læst Alice Miller: “Det selvudslettende barn”, for mange år siden, og jeg godt kunne genkende mønstre fra min egen barndom, så er det først nu, jeg kan se mit liv med større indsigt og perspektiv .

Jeg har levet 20 år sammen med min ex., som jeg flyttede fra i 2016. Det vildeste er at se i øjnene, at al min omsorg, min gavmildhed, min tillid er blevet misbrugt til hans fordel. At vores forhold ikke var vores fælles bedste men hans bedste. At ægteskabet var et blufnummer er langt værre end mit økonomiske tab på flere hundrede tusinde kroner, men gaven jeg har fået er en viden,  jeg kan dele ud af, hvis andre kan bruge min historie.

Tak, fordi du øser ud af den omfattende teori, du har læst på engelsk, din erfaring fra det virkelige liv og din dejlige ligefremme væremåde.❤️”

“Jeg følger Alexas forløb. Det er djævelsk godt!”

Tak for endnu et meget godt indlæg og sååå givende samtaler  i gruppen. Humor og alvor. Du siger, at du ikke er god til at ta imod ros, men du er fantastisk !

“Det er enormt hvad der er gået igennem mig det sidste år. Jeg har lært mere igennem dit kursus end jeg på nogen måde havde kunnet have forestillet mig. Taknemmelig og uvurderlig for min indsigt – Tak Alexa <3”

“Tak for den gode uddannelse, som vi får gennem dette forløb. Du er en dygtig formidler, og den måde du giver os begreber og teori, samtidig med at du trækker tråde tilbage til tidligere oplæg, tidligere gennemgået teori, det gør at du faktisk får banket noget viden ind i mit hoved som jeg har rigtig meget brug for 🙂 ”

“Jeg deltog sidste år og vil varmt anbefale det. Måden forløbet er sammensat på gør, at jeg nu står et helt andet sted. Det er her, jeg har lært, hvad der skal til. ❤️

“Jeg vil takke dig mange gange for din viden og formidling af din indsigt! Det har for mig været en uvurderlig hjælp til at komme videre i mit liv.”

“Tusind tak for et fantastisk givende år.”

“1000 tak for et ubeskriveligt udviklende år – jeg er taknemmelig!”

“Allerførst vil jeg lige sige endnu engang hvor taknemmelig jeg er for, at jeg startede på dit forløb. Det klæ’r mig så meget på i forhold til mine børn, og jeg kan hjælpe dem på en super god måde, fordi jeg har den viden fra dig med mig.”

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har lært så meget om emnet, at jeg nu føler mig stærkere, når jeg fremover møder en psykopat. Det har været så dejligt at vide, at jeg ikke er alene om mine følelser, og det jeg mærker, når der er en psykopat i nærheden. Tak❤”

“Tak for dit livsforandrende kursus.”

“Jeg tænker tit på vores gruppeforløb og ved egentlig ikke hvad jeg skulle have gjort uden dette og din viden Det er en af de bedste gaver som jeg har givet mig selv.”

“Kurset har givet mig værktøjer til at tackle de fremtidige møder med psykopater.”

“Jeg er blevet forbløffet over, hvor hurtigt udvikling kan ske, når vi har den rette viden, og vi vil forandringen.”

“Der kommer hele tiden nye oplysninger om psykopater, som giver mening for mig, og nye erkendelser, der slipper mig fri af, at det har været min egen skyld – dejligt.”

“Jeg har fået så meget viden, om det at være i berøring med en hverdagspsykopat, i mit gruppe forløb hos dig. Jeg har kun rosende ord at sige om mit forløb. Gjorde mig klog på, hvor alvorligt det egentlig er og hvad det har gjort ved mig. Det er så stort af dig, at dele så meget ud af dine egne oplevelser. Så dejligt at du brænder for at få delt denne viden ud, om hvad de her hverdagspsykopater gør ved en, men især at det skal tages alvorligt. Alexa kan kun anbefale dine gruppe forløb, til mine medmennesker, jeg støder på, som har været i berøring med en hverdagspsykopat.”

“Det har været guld værd for mig. Nu skal jeg så igang med at handle på alt den viden jeg har fået. Tak for den insigt.”

“Jeg bruger den viden, jeg har fået, hver gang jeg taler med ham! Så jeg ikke hopper i hans fælder.”

“Jeg har fået et højere selvværd, og er blevet modig igen. Nu kan jeg fastholde mig selv og mit værd.”

“Der sker mere og mere vanvittige ting i min relation til psykopaten, men jeg bliver ikke væltet af det mere på grund af min nye viden og vores øvelser.”

“Jeg har fået en dybere forståelse for, hvad det vil sige at have en psykopat omkring sig, en viden om hvad de rent faktisk gør, og ikke mindst har jeg forstået, at det ikke er mig, der er skør.”

“Nu er det mig, der er i centrum! Jeg har fået sat tingene på plads, og er blevet roligere.”

“Jeg har lært, at jeg ikke kan vinde kampene, men at jeg kan vende psykopaten ryggen. Jeg er blevet virkelig god til at undgå kommunikation med psykopaten.”

“Jeg har aldrig i mit liv stået så meget op for mig selv, som jeg gør nu. Og jeg kommer aldrig derud igen, hvor jeg var. Forskellen er, at jeg nu ved, at det ikke bare var mig!”

“Det var en helt fantastisk øjenåbner – som at få trukket et lag gardin fra øjnene hver gang. Du skal have mange tak. Det var et virkelig godt kursus.”

“Jeg har haft stor glæde af mine to forløb hos dig. Det har givet mig meget at være sammen med andre med samme problem, og din dejlige måde at gribe vores historier an på har givet en utrolig ro og styrke.” 

“Det er en befrielse og lettelse at få et fællesskab, der forstår mig, efter at jeg har været alene med mine tanker i over to år.”

“Før var jeg i benægtelse og ville helst flygte. Nu har jeg mødt mig selv med anerkendelse, og jeg er nysgerrig på mit eget liv. Jeg er også begyndt at få nye relationer i mit liv – sunde vel at mærke!”

“Du er en ener og foregangs anker for alle os som har været i kløerne på psykopater eller noget derhen af. Personligt har det gjort at jeg nu kan stå ved hvem jeg er / hvad min historie er/har været og forhåbenligt er der en masse derude som også tør at få hjælp i fremtiden. Af ❤ tak”
“Jeg har lært at min intuition altid har ret, og at jeg skal lytte til den.”

“Jeg har fået friheden og redskaberne til ikke altid at gå i kamp med psykopaten. Det er en helt ny frihed.”

“Jeg kan virkeligt også varmt anbefale Alexa Pearys forløb. Det giver mig helt vildt meget indsigt og viden om denne type mennesker. Hvad de er i stand til og hvorfor vi falder i igen og igen ❤️”

“Jeg er blevet samlet op i gruppen. Jeg har talt, lyttet, tudet og jeg har tænkt på mig selv. Jeg har lært så meget.”

“Jeg havde sådan et klarsyn efter, at jeg slet ikke kunne forstå hvor blind jeg havde været. Jeg vidste godt der var meget jeg ikke så og meget jeg reelt vidste, med da jeg deltog blev det så ravende tydeligt👌❤️
Nu forstod jeg hvorfor jeg hele tiden var småparanoid og utryg overfor det modsatte køn.
Jeg har sagt det før Alexa🌞Tak!!! Tak for din store viden ❤️🙏❤️

 

 

Din investering i et nyt liv

Fri fra hverdagspsykopater

Frigørelses- og udviklingsforløbet Tag Dit Liv Tilbage på 9 måneder koster 3.992 kr., hvis du vil betale på een gang.
(Og derved spare 499 kr – prisen på  en hel måned.)

Du kan også betale forløbet i 9 månedlige rater á 499 kr.

Du kan sammenligne de 499 om måneden med, at det beløb svarer til cirka en halv time hos en psykolog.

Så for den samme pris som i alt 4 psykologtimer får du i Alexa’s Venner:

 1. 30 timers psykoedukation – altså undervisning målrettet til din situation.
 2. Plus 36 timers live spørgetid med mig,
 3. Plus 36 timers live møder med mig og andre kvinder,
 4. Plus et stort kærligt døgnåbent fællesskab med ubegrænset adgang til at skrive med mig og andre.
 5. Plus adgang til optagelser af tidligere spørgetider og til alt både gammelt og nyt materiale.
 6. Du får oven i også rabat på mange af de andre ting, jeg laver. Kurser, bøger, privat rådgivning med mere.

Du har adgang til alle materialer og til alt i fællesskabet, så længe, du er medlem. Og du kan fortsætte med at være medlem med fuld adgang til alle aktiviteter og kurser – også efter de ni måneder.

Men du skal først tage stilling til, om du vil fortsætte i fællesskabet, når du er færdig med kurset.

 

Vil du se et webforedrag om hvordan du tager dit liv tilbage?

Jeg fortæller her om, hvad du kan forvente, når du frigør dig, og hvad du kan forvente af din rejse mod at finde dig selv igen og bygge dig selv og dit liv op påny.

Jeg fortæller også om, hvad jeg har lært af min egen rejse mod frigørelse fra hverdagspsykopater.

Du får endda også et kig ind i det ellers hermetisk lukkede fællesskab – Alexa’s Venner – så du kan se, hvad det – og kurset – indeholder.

 

Se webforedraget lige her:

Tag dit liv tilbage

 

Er du bare klar til at tilmelde dig?

(Du bliver bedt om at svare på et par spørgsmål ved tilmeldingen. Det er kun mig, der ser dine svar, og jeg beder dig om at svare, så jeg kan sikre mig, at du kan få glæde af forløbet – og for at jeg så bedre ved, hvordan jeg kan hjælpe dig.)

Tag dit liv tilbage tilmeld

Tag dit liv tilbage tilmeld rater

 

Kurset starter når du melder dig ind.

Lige så snart, jeg ser, at du har tilmeldt dig, så opretter jeg mig i min fællesskab Alexa’s Venner (anonymt), og du får adgang til alt, hvad der er i fællesskabet med det samme.
Kurset ligger derinde, og det går automatisk i gang med at 1. lektion af 40 lektioner er åbent og klar til dig.
Og derefter får du en lektion på samme tid hver uge til kurset er slut.
Du går derfor igennem kurset i din egen takt – og der er andre, der både som du lige er startet, nogle er på vej gemmen kurset, og nogle har taget kurset færdigt – nogle har endda taget det flere gange og bliver i fællesskabet i flere år.
Hvis du gerne vil betale nu og have kurset til at starte på et bestemt tidspunkt, så siger du bare til. Det kan sagtens lade sig gøre.
At deltage i kurset og være i fællesskabet er en personlig proces – og alle derinde er enten i gang med eller har været igennem kurset. Så alle ved, hvad du taler om, og hvad du går igennem. Det har den fordel, at når der både er gamle og nye i samme proces, så bliver der delt rigtigt mange erfaringer fra forskellige steder i processen – hvilket gør det til en slags mentorskab og ikke bare et kursus.