Jeg har – for fjerde gang – deltaget i Katrine Gisigers podcast “Perfekt Uperfekt”.
Vi endte med at tale en hel masse om at sætte grænser, og jeg fortalte om nogle af mine alarmer, der fortæller mig, at der er psykopater eller narcissister i farvandet.

 

Perfekt UperfektSå er der en spritny Podcast med mig og skønne Katrine Gisiger klar.

Katrine Gisigers podcastserie hedder “Perfekt Uperfekt”.

Jeg har nu haft fornøjelsen 4 gange, hvilket ifølge Katrine giver mig rekorden som den, hun har interviewet flest gange. Jeg er meget glad for æren, og stort tak til alle jer, der har lyttet til de sidste 3 podcasts. Det er jeres interesse og tilbagemeldinger, der har gjort, at jeg er blevet inviteret igen.

Katrine er en fantastisk modig kvinde, der udfordrer vores alles hang til perfektionisme og pæn overflade! Og som finder vej bagom mennesker, og formår at bringe nye sider i spil hos andre.

Katrines beskrivelse:

Puha hvor kan det være svært at sige nej, sige fra og sætte grænser, for så kan andre jo blive sure, kede af det eller skuffede.

Men det er nødvendigt, ISÆR hvis du har været eller er i kløerne på en hverdagspsykopat, en narcissist, en følelsesvampyr eller hvad vi nu skal kalde dem.

Lyt med til endnu et afsnit med Alexa Peary, som fortæller om hendes tre alarmsystemer, når hun nærmer sig en psykopat: Vulkanen, labrador-hvalpen og kamæleonen


Find den der, hvor du normalt lytter til podcast.
Søg på Katrine Gisiger eller perfekt uperfekt.
Denne episode er nummer 80. I narcissistens kløer!

Du kan også høre den på Katrines hjemmeside lige her

Der ligger også mine tre tidligere podcasts som #3 og #33 og #50.

 

Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.