Katrine Gisigers beskrivelse: Hvad er en hverdagspsykopat og hvilke kendetegn har de? Er det normalt at græde når man er vred? Og hvorfor bliver Katrine ked af det? Lyt med i denne episode af Perfekt Uperfekt, hvor Katrine endnu engang har inviteret Alexa Peary med i studiet til en sårbar snak om psykopater.

Alexa Peary, Katrine Gisiger

Så er der en spritny Podcast med mig og skønne Katrine Gisiger klar. Det er den anden Podcast, som Katrine har inviteret mig til at lave sammen med sig, og den har allerede fået rigtigt mange fantastiske kommentarer med på vejen.❤️

For eksempel: “En af dine bedste episoder i min optik – og jeg har virkelig hørt dem alle. Virkelig stof til eftertanke! Fortsæt dit fantastiske arbejde Katrine.

Find den der, hvor du normalt lytter til podcast.
Søg på Katrine Gisiger eller perfekt uperfekt.
Denne episode er nummer 33 og hedder “Psykopat på fri fod”

Du kan også høre den på Katrines hjemmeside lige her

Der ligger også mine tre andre podcasts med Katrine som #3 og #50 og #80.

 

 

Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen.

Jeg underviser i, hvad der sker med os, når vi er i nærkontakt med en hverdagspsykopat. Og ikke mindst i, hvordan vi tager vores liv tilbage.

Jeg har selv haft hverdagspsykopater i både min familie og i parforhold, og jeg har uddannet mig intensivt gennem 30 år for at ryste traumerne, stressen, skammen og de manglende livsevner af mig. Nu giver jeg min viden og erfaring videre til alle jer andre, der har prøvet det samme som mig – og som også gerne vil have det gode liv, jeg har i dag.

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.