Katrine Gisigers beskrivelse: Hvad er en hverdagspsykopat og hvilke kendetegn har de? Er det normalt at græde når man er vred? Og hvorfor bliver Katrine ked af det? Lyt med i denne episode af Perfekt Uperfekt, hvor Katrine endnu engang har inviteret Alexa Peary med i studiet til en sårbar snak om psykopater.

Alexa Peary, Katrine Gisiger

Så er der en spritny Podcast med mig og skønne Katrine Gisiger klar. Det er den anden Podcast, som Katrine har inviteret mig til at lave sammen med sig, og den har allerede fået rigtigt mange fantastiske kommentarer med på vejen.❤️

For eksempel: “En af dine bedste episoder i min optik – og jeg har virkelig hørt dem alle. Virkelig stof til eftertanke! Fortsæt dit fantastiske arbejde Katrine.” (signe_applerock)”

Hør podcasten på iTunes her – #33 – Psykopat på fri fod

Episoden hedder “Psykopat på fri fod” og findes i Spotify, i iTunes (den lilla podcastapp) og i “Pocket cast”. Søg på “perfekt uperfekt”.

 

Har du hørt den første episode, Katrine lavede med mig? Bliver beskrevet således:

“Oh yes! Jeg elsker selvfølgelig ALLE episoderne af Perfekt Uperfekt, men især “kend din psykopat” satte aftryk i mig, og skiller sig ud fra de andre Podcasts. Kan ikke vente med at høre den nye episode – og se Alexas serie ?win win!” (bold.and.bolin)

Den tidligere podcast ligger her

 

Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.