Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat

1 times minikursus - når du har tid

Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat

Undrer du dig også over, hvor lang tid, det tager at komme sig ovenpå en relation til en hverdagspsykopat? Det har vi vist alle gjort.

Vil du have en køreplan? Den køreplan jeg selv har brugt? En køreplan der virker.

Jeg fortæller dig om frigørelsesprocessens 3 faser, fortæller om, hvordan du kan sige farvel, og komme tilbage i dit eget liv efter så lang tid i en andens liv. Og finde ud af, hvad der er dit liv! Det har de fleste af os glemt.

Jeg fortæller om, hvordan sorg og vrede er gode følelser, som kan bruges til noget fornuftigt, og jeg giver dig de første ideer til, hvordan du kommer i gang med at leve dit liv fuldt og helt – i frihed og med glæde.

Minikurset består af videoer og lydfiler om følgende emner:

 • Frigørelsens 3 faser
 • Sig farvel
 • Stop enhver kontakt
 • Bliv vred
 • Giv plads til sorgen
 • Følelsesmæssige bånd skal brydes
 • Selvkærlighed
 • Gør noget andet…
 • Personlig udvikling

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

En lille smagsprøve:

Frigørelse fra en hverdagspsykopat

Minikursus "Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat"

Videokursus på 1 time. Pris 155 kr.

Du kan også spare 30%= 290 kr. ved at købe grundkurset med alle 5 videokurser på een gang for 685 kr. – se her

155 kr - klik her
Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.

2 svar til “Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat”

 1. Hej Alexa

  Tak for en fantastisk god og lærerig/ informativ hjemmeside, hvor jeg har lært meget om psykopati i den seneste tid. Jeg er her efter årsskiftet blevet separeret fra og flyttet fra en vaske ægte én af slagsen efter 7 års ægteskab. Alt for mange år. Jeg mærker, at jeg har fået følelsesmæssige skader af det parforhold/ psykopaten, og jeg har brug for samtaler med en terapeut, der ved meget om emnet, og hvordan jeg frigøres og bygges op igen. Kan du anbefale en dygtig terapeut i Århus?
  Mvh
  Birgitte

  • Kære Birgitte
   Tak for din besked og dine pæne ord.

   Jeg har ikke en liste over terapeuter, og du skal nok lede for at finde dem, der har forstand på dette emne.

   Min egen vej, som er det, jeg anbefaler, er gruppeterapi eller gruppeforløb.
   Det er efter min mening det mest givende og effektive.
   Mine gruppeforløb indeholder både undervisning i din egen situation og sparring med både mig og andre, der har prøvet det samme som du har. Det vil sige, at du selv tager kontrollen over din frigørelse, opbygning og heling og ikke lægger det i hånden på en anden person, uanset hvor dygtig denne person er.

   Jeg har i foråret haft et forløb i Aarhus, men det eneste, jeg kan tilbyde nu er det virtuelle gruppeforløb, du kan læse mere om her: Virtuelt gruppeforløb – Tag dit liv tilbage
   Jeg lukker for tilgang i denne uge, og jeg laver først et nyt forløb til 2021.

   Kærlig hilsen Alexa


Warning: Use of undefined constant title_reply - assumed 'title_reply' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kend-din-psykopat.dk/public_html/wp-content/themes/atweb/functions.php on line 172

Warning: Use of undefined constant comment_notes_before - assumed 'comment_notes_before' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kend-din-psykopat.dk/public_html/wp-content/themes/atweb/functions.php on line 173

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.