5. Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat

1 times minikursus - parat til dig med det samme

Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat

Undrer du dig også over, hvor lang tid, det tager at komme sig ovenpå en relation til en hverdagspsykopat? Det har vi vist alle gjort.

Vil du have en køreplan? Den køreplan jeg selv har brugt? En køreplan der virker.

Jeg fortæller dig om frigørelsesprocessens 3 faser, fortæller om, hvordan du kan sige farvel, og komme tilbage i dit eget liv efter så lang tid i en andens liv. Og finde ud af, hvad der er dit liv! Det har de fleste af os glemt.

Jeg fortæller om, hvordan sorg og vrede er gode følelser, som kan bruges til noget fornuftigt, og jeg giver dig de første ideer til, hvordan du kommer i gang med at leve dit liv fuldt og helt – i frihed og med glæde.

 

Minikurset består af videoer og lydfiler om følgende emner:

  • Frigørelsens 3 faser
  • Sig farvel
  • Stop enhver kontakt
  • Bliv vred
  • Giv plads til sorgen
  • Følelsesmæssige bånd skal brydes
  • Selvkærlighed
  • Gør noget andet…
  • Personlig udvikling

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

En lille smagsprøve:

Frigørelse fra en hverdagspsykopat

Minikursus "Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat"

Videokursus på 1 time. Pris 249 kr.

 

Du kan spare 20% ved at købe pakken med alle disse 5 videokurser på een gang – se her

249 kr - klik her

NB!: Hvis du er medlem af Alexa’s Venner, så har du allerede adgang til dette kursus i medlemsklubben. Det er en del af det store 9 måneders kursus “Tag Dit Liv Tilbage”. Er du ikke medlem, så kan du melde dig ind her.

Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.