Alle 5 kurser: Alt hvad du skal vide, hvis du er fanget i en hverdagspsykopats net

Pakke med 7 timers videokursus - klar til dig med det samme

Denne pakke indeholder alle 5 videokurser

Du får et helt grundkursus på 7 timers video, delt op i små bidder. Nemt at gå til, og du kan se og høre det, hvor du vil og hvornår du vil.

Du får adgang til en platform, hvor alle videoerne ligger, og der er også særskilte lydfiler af det hele, så du kan tage kurset med i toget og på gåturen.

 

Kursus 1: Hvad er en hverdagspsykopat?

Jeg gennemgår både narcissistisk og psykopatisk adfærd. Og jeg tager fat i alle de forskellige betegnelser, der er for en hverdagspsykopat.

Læs mere om dette modul her

 

Kursus 2: Sådan manipulerer hverdagspsykopaten med dig

Har du undret dig over, hvordan hverdagspsykopaten kan få dig til at gøre ting, du egentligt ikke har lyst til – og få dig til at lade være med at gøre det, du har lyst til?

Læs mere om dette modul her

 

Kursus 3: Redskaber til at tackle en hverdagspsykopat

Her får du værktøjskassen til at håndtere og så vidt muligt få hverdagspsykopaten ud af dit liv. Masser af tips og tricks og masser er virkelig erfaring fra både mig og fra alle de mennesker, jeg har mødt.

Læs mere om dette modul her

 

Kursus 4: Hvorfor er det så svært at bryde med en hverdagspsykopat?

Hvorfor går vi ikke bare? Få svaret – eller svarene – i dette minikursus. For det spørgsmål er ikke så enkelt at besvare. Men det kan besvares, og du får viden til at lukke munden på alle, der stiller det tåbelige spørgsmål: Hvorfor går du ikke bare?

Læs mere om dette modul her

 

Kursus 5: Sådan bygger du dig selv op efter en hverdagspsykopat

Undrer du dig også over, hvor lang tid, det tager at komme sig ovenpå en relation til en hverdagspsykopat? Det har vi vist alle gjort.

Vil du have en køreplan? Den køreplan jeg selv har brugt? En køreplan der virker.

Læs mere om dette modul her

 

NB!: Hvis du er medlem af Alexa’s Venner, så har du allerede adgang til disse kurser i medlemsklubben. De er en mindre del af det store 9 måneders kursus “Tag Dit Liv Tilbage”. Er du ikke medlem, så kan du melde dig ind her.

Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.