1. Hvad er en hverdagspsykopat?

1 times minikursus - parat til dig med det samme

Hvad er en hverdagspsykopat?

Er du i tvivl, om du kender en hverdagspsykopat?

Eller vil du gerne forstå din hverdagspsykopat og dennes adfærd bedre?

Efter videokurset ved du præcist, hvad du skal se efter af adfærd, og du ved nok til at kunne genkende adfærden med det samme, når du møder den.

Jeg gennemgår både narcissistisk og psykopatisk adfærd. Og jeg tager fat i alle de forskellige betegnelser, der er for en hverdagspsykopat.

Med udgangspunkt i den nyeste diagnosemodel, gennemgår jeg de karaktertræk og den adfærd, der hører til disse personlighedsforstyrrelser. Jeg taler i klart og almindeligt sprog – og jeg bruger masser af eksempler både fra mit eget liv og fra alle de menneskers liv, jeg har rådgivet gennem samtaler og gruppeforløb.

En hverdagspsykopat adskiller sig fra et sundt menneske på to hovedområder. De afviger i måden, de opfatter sig selv på, og de afviger i måden, de fungerer i relationer på. Det sidste er det, der rammer os, der er i nærkontakt med dem, og som gør os forvirrede og frustrerede.

Du får videoer, som du kan se, hvor du vil, og hvornår du vil. Du får også de tilsvarende lydfiler, så du kan lytte til dem, når du er på farten, ligesom du får en grundig pdf-præsentation af den nyeste diagnosemodel.

 

Minikurset består af videoer, lydfiler og en pdf præsentation om følgende emner:

 • Hvad er en hverdagspsykopat? – en generel definition tilpasset os, der ikke er fagfolk
 • Definitioner, betegnelser og diagnoser – et overblik
 • Hverdagspsykopatens opfattelse af sig selv
 • Hverdagspsykopatens evne til at være i relationer
 • Pdf-præsentation om den nyeste diagnosemodel. Den indeholder også en definition af, hvad en sund personlighed er.

 

Minikursus "Hvad er en hverdagspsykopat?"

Videokursus på 1 time. Pris 249 kr.

 

Du kan også spare 20% ved at købe pakken med alle disse 5 videokurser på een gang – se her

  249 kr - klik her

  NB!: Hvis du er medlem af Alexa’s Venner, så har du allerede adgang til dette kursus i medlemsklubben. Det er en del af det store 9 måneders kursus “Tag Dit Liv Tilbage”. Er du ikke medlem, så kan du melde dig ind her.

   

    

   Alexa Peary

   Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

   Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.

   Skriv en kommentar

   Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.