3. Redskaber til at tackle en hverdagspsykopat

2 timers minikursus - klar til dig med det samme

Redskaber til at tackle en hverdagspsykopat

Her får du værktøjskassen til at håndtere og så vidt muligt få hverdagspsykopaten ud af dit liv. Masser af tips og tricks og masser er virkelig erfaring fra både mig og fra alle de mennesker, jeg har mødt.

Du får viden om psykopatens tilgang til konflikter og drama. Jeg taler om, hvad du kan forvente af en hverdagspsykopat, og også om hvad du kan forvente af andre mennesker omkring dig. Hvordan du skal kommunikere, hvordan du kan beskytte dig selv. Du får også en masse redskaber til at få noget sund fornuft i dit liv igen.

Du får en beskyttelsesdragt af viden, og du får redskaber, så du kan undgå at blive kørt over af den damptromle, som psykopatens adfærd er.

 

Minikurset består af videoer og lydfiler om følgende emner:

  • Beskyttelsesdragten
  • Konflikter
  • Forventninger
  • Forholdet til andre
  • Kommunikation
  • Redskaber til sund fornuft
  • Frygt og kontrol
  • Øv dig

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

En lille smagsprøve:

Distance til hverdagspsykopat

Minikursus "Redskaber til at tackle en hverdagspsykopat"

Videokursus på 2 timer. Pris 498 kr.

 

Du kan spare 20% ved at købe pakken med alle disse 5 videokurser på een gang – se her

498 kr - klik her

NB!: Hvis du er medlem af Alexa’s Venner, så har du allerede adgang til dette kursus i medlemsklubben. Det er en del af det store 9 måneders kursus “Tag Dit Liv Tilbage”. Er du ikke medlem, så kan du melde dig ind her.

Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.