Sådan manipulerer hverdagspsykopaten med dig

1 times minikursus - når du har tid

Sådan manipulerer hverdagspsykopaten med dig

Har du undret dig over, hvordan hverdagspsykopaten kan få dig til at gøre ting, du egentligt ikke har lyst til – og få dig til at lade være med at gøre det, du har lyst til?

Psykopater og narcissister bruger nogle meget avancerede metoder til at manipulere med os. De bruger også altid vold, men det er ikke altid fysisk vold, men andre former for vold, som kan være svære at sætte fingeren på.

Jeg gennemgår de forskellige former for vold med særlig fokus på psykisk vold, og jeg gennemgår nogle af de mere sofistikerede manipulationsmetoder, som psykopaten bruger mod os. Med det ene formål at få så meget magt og kontrol over os, at vi dækker deres behov – hvad end det behov er.

Hvis du tænker, at du da ikke er blevet udsat for vold, så tænk igen. Alle psykopater er voldelige, men vi opdager det ikke altid. Efter dette minikursus lader du dig ikke snyde igen.

Minikurset består af videoer og lydfiler om følgende emner:

  • De forskellige former for vold
  • Mere om psykisk vold
  • Eksempler på psykisk vold
  • Stalking
  • Hvad sker der med os, når vi bliver udsat for vold?
  • Suggestion – del 1
  • Suggestion – del 2
  • Suggestion – del 3

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten, eller er et sted med dårligere internetforbindelse.

Minikursus "Sådan manipulerer hverdagspsykopaten med dig"

Videokursus på 1 time. Pris 155 kr.

Du kan også spare 30%= 290 kr. ved at købe grundkurset med alle 5 videokurser på een gang for 685 kr. – se her

155 kr - klik her
Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen til min side, hvor jeg skriver og taler om at være i nærkontakt med en hverdagspsykopat, som er det udtryk, jeg bruger som en fællesbetegnelse for psykopater, narcissister, sociopater og lignende.

Jeg bruger min egen historie og den viden, jeg har tilegnet mig de sidste 30 år til at hjælpe andre, der har prøvet det samme som mig.


Warning: Use of undefined constant title_reply - assumed 'title_reply' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kend-din-psykopat.dk/public_html/wp-content/themes/atweb/functions.php on line 172

Warning: Use of undefined constant comment_notes_before - assumed 'comment_notes_before' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kend-din-psykopat.dk/public_html/wp-content/themes/atweb/functions.php on line 173

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.