Sådan manipulerer hverdagspsykopaten med dig

1 times minikursus - klar til dig med det samme

Sådan manipulerer hverdagspsykopaten med dig

Har du undret dig over, hvordan hverdagspsykopaten kan få dig til at gøre ting, du egentligt ikke har lyst til – og få dig til at lade være med at gøre det, du har lyst til?

Psykopater og narcissister bruger nogle meget avancerede metoder til at manipulere med os. De bruger også altid vold, men det er ikke altid fysisk vold, men andre former for vold, som kan være svære at sætte fingeren på.

Jeg gennemgår de forskellige former for vold med særlig fokus på psykisk vold, og jeg gennemgår nogle af de mere sofistikerede manipulationsmetoder, som psykopaten bruger mod os. Med det ene formål at få så meget magt og kontrol over os, at vi dækker deres behov – hvad end det behov er.

Hvis du tænker, at du da ikke er blevet udsat for vold, så tænk igen. Alle psykopater er psykisk og følelsesmæssige voldelige, men vi opdager det ikke altid. Efter dette minikursus lader du dig ikke snyde igen.

 

Minikurset består af videoer og lydfiler om følgende emner:

  • De forskellige former for vold
  • Mere om psykisk vold
  • Eksempler på psykisk vold
  • Stalking
  • Hvad sker der med os, når vi bliver udsat for vold?
  • Suggestion – del 1
  • Suggestion – del 2
  • Suggestion – del 3

Du kan se dem hjemme i din stue, eller på din mobil lige når det passer dig bedst. Der er også lydfiler med, så du kan lytte til det, jeg fortæller – også selv om du er på farten.

Minikursus "Sådan manipulerer hverdagspsykopaten med dig"

Videokursus på 1 time. Pris 249 kr.

 

Du kan også spare 20% ved at købe hele pakken med alle disse 5 videokurser på een gang – se her

249 kr - klik her

NB!: Hvis du er medlem af Alexa’s Venner, så har du allerede adgang til dette kursus. Det er en del af det store 9 måneders kursus “Tag Dit Liv Tilbage”. Er du ikke medlem, så kan du melde dig ind her.

Alexa Peary

Jeg hedder Alexa Peary. Velkommen.

Jeg underviser i, hvad der sker med os, når vi er i nærkontakt med en hverdagspsykopat. Og ikke mindst i, hvordan vi tager vores liv tilbage.

Jeg har selv haft hverdagspsykopater i både min familie og i parforhold, og jeg har uddannet mig intensivt gennem 30 år for at ryste traumerne, stressen, skammen og de manglende livsevner af mig. Nu giver jeg min viden og erfaring videre til alle jer andre, der har prøvet det samme som mig – og som også gerne vil have det gode liv, jeg har i dag.

Skriv en kommentar

Din anonymitet er vigtig for mig, så du er velkommen til at bruge et opdigtet navn. Din mailadresse vil heller ikke blive vist offentligt – den er det kun mig, der ser. En * betyder, at du skal udfylde feltet for at kunne skrive en kommentar.